- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
pozsipeti
tag
Azt tudjátok esetleg, hogy az alkalmazásokat lehet-e ABC sorrendbe rakni?
-
-
golya32
senior tag
Gmail letöltés problémát sikerült a mymail alkalmazással megszüntetni, akinek aktuális probálja ki
-
janeszgol
félisten
A kamera végterméke nekem tetszik. Szerintem jól fotóz. A közepes szintet mindenképpen eléri. Kár hogy referencia OS-sel nem kapható Meizu.
-
válasz
DroiDMester #93 üzenetére
Nem mindenki játszik.
Érdekes , nekem volt MT6752-esem, az sem merült, és ez sem.
Van amiben az MTK jobb, és van amiben a Snap, de nem kijelenthető, amit írtál.
Az meg ,hogy eszi az aksit készenlétben, keresd a hibát a szoftverben
Nálam több mint másfél hétig volt készenlétben a Meizu M5, mert nem használtam, de érdekes módon nem merült le...
10 nap , ha azt mondod repülő módban óránként 1% merül, akkor 5 nap alatt csutkára kellett volna merülnie... Nos 80%-nál kapcsoltam be, és 10 nap után is volt még benne szufla..
Párom is használt sokáig MTK-s telefont, és én is. Az X10 igen, az merült. De ettől még nem kell általánosítani.
Elismerem a szakmai tudásod, de nem valós ebben az esetben.
A heti frissítések nem mindig előnyösek amúgy a MIUI-nál.. Legutóbb a 3S-nél vágták tönkre az épp 3. kijelzőbeszállítós szériákat.
A Meizu eléggé optimalizált, és letisztult, én MIUI-t használok, és szeretem is ,de a Flyme sok esetben kézenfekvőbb rendszer.
No mindegy..
-
Lehet felőlem HTC vagy Samsung vagy LG vagy SONY is, totál mindegy ha MTK SOC van benne az már HULLADÉK!!!!!! Nem a gyártót szidom hanem a fos MTK SOC -t! Remélem így már érthetőbb!
Volt (és jelenleg is van a családban) MTK -s teló mindnek ugyan az a baja baromira eszik az aksit készenlétben is sokat zabál és éjjelre is hiába teszi az ember repülős módba, akkor is merül mint a titanic és a GPU is HARMAT gyenge az összes MTK SOC -ba! és ez nem csak játéknál érződik!
-
-
pozsipeti
tag
Sziasztok!
Nekem csupa pozitív tapasztalataim vannak.
Üzemidő szerintem jó. A FlyMe rendszer egy kicsit szokatlan volt, de szerintem gyors, letisztult, szerethető -
monti0222w
addikt
válasz
Szabcsizz #83 üzenetére
Nem, nem nevezném rossznak, persze nem hardcore usernek való, de szerintem ebből a szempontból a RN4-el átlagos user 2 napot kihoz belőle, plusz a kijelző idő is megvan 5-6 óránál. A Pro 6-m már nem ilyen jó közel sem, de ebben nagy szerepe van a kicsi aksinak is, ez mondjuk engem nem zavar mert tudtam mit veszek így, és tudatában voltam ennek. 1 napig bírja este már töltöm is, van úgy, hogyha nyüstölőm akkor napközben is tölteni kell.
-
batai15
félisten
Gyerekek, nyugszi van
-
törölt tag
Te kommenteltél nekem, én hozzàd sem szóltam.
Ugye ezt mindig elmondhatja valamelyik fél.
A szövegértéssel semmi baj, mivel a vernee volt a téma, nem az összes kìnai gyàrtó
Nem egészen, te nevenincs kínai gyártókról írtál. Az elején (és kevesebb mint egy éve telefonokat kiadni az mindenképp az eleje) mindenki, aki csak telefonokat gyárt, nevenincs (jelen esetben kínai is) gyártó. Akikből soha nem lesz szalonna? Ugye ez így ebben a formában bárkire vonatkozhatna.
Értem én, hogy nagyon bele akartál rúgni a vernee-be valami rejtélyes oknál fogva (Rossz személyes tapasztalat? De ezt is fel lehetne dolgozni intelligensen.), de ez így ebben a formában meglehetősen általános megfogalmazás. Hogy te másra gondoltál, csak nem sikerült kifejezni, az nem az én hibám.
-
Szabcsizz
őstag
válasz
monti0222w #60 üzenetére
MTK proci alatt tényleg ennyire rossz az üzemidő,mint ahogy sokan előadják?
-
törölt tag
Segítek akkor szöveget értelmezni, mert látom, gondot okoz:
azért csak kiemelkednek egyes kínai gyártók, akiknek kínai mivoltáról előszeretettel feledkeznek meg néhányan.
De amúgy a Vernee kiemelkedése sincs kizárva a jövőben, én nem látom a jövőt. Fel nem fogom, néhány ember miért viseltetik ily indulattal egy-egy gyártó iránt. Vigyázz, mert ők is világuralomra törnek a háttérben.
-
50-60 ezerért már jóval erősebb snapdragonos b20-as xiaomi telefonokat kapni.Szerintem ez csak a top gyártók hasonló árban lévő használhatatlan telefonjaihoz képest jó ajánlat.
-
törölt tag
Én azért november óta jól elvagyok azzal a hulladékkal.
(#52) Richoo44:
Egyetlen topikból sem fogod felmérni, mennyi a hibás példány, hiszen jellemzően a panaszkodók írnak. Ha tényleg olyan rossz lenne az arány, az meglátszana pl. az arukereso.hu-n a pontozáson is.
Másrészt kutyából nem lesz szalonna, azért csak kiemelkednek egyes kínai gyártók, akiknek kínai mivoltáról előszeretettel feledkeznek meg néhányan.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Elsőre kicsit furcsa volt a teló, de már hozzászoktam. Kényelmes, gyors.
Van 1-2 apróság, ami kicsit zavaró, de megszokható.
Céges telónak használom, főként csak levelezés megy róla.
-
TTTotya
senior tag
Végre b20 Meizu készülékben. Jó vétel, de kár a hangért, pedig ez a gyártó kifejezetten erős szokott lenni ezen a területen.
-
joey04
titán
bizonyos hírek szerint ugyanis a Google azt fontolgatja, hogy a GMS licenc nélküli telefonokra nem enged majd telepíteni a Play Áruházból.
-
golya32
senior tag
Fektetett 8as valamelyik programnál bejött de már nem tudom melyiknél..
A gmail drive-be menti a mellékletet viszont utána meg nem találom..
Sajnos nekem minden gmail..2 céges és egy magán. -
AlexGold
csendes tag
Köszönöm a véleményeiteket az M5 vs. Vernee-vel kapcsolatosan! Látom hogy ez esetben a Vernee-t el kell felejtenem. Még egyszer kösz!
-
-
batai15
félisten
válasz
DroiDMester #58 üzenetére
Igen én is ettől félek.
De szükségem volt előlapi fp-re kisebb kijelzőre is.
Ha mégse válik be , akkor redmi 4-lesz belőle tuti. -
Nem akarlak el keseríteni, de a RN3Pro után, ez ipari hulladék kategória!
a kijelzője fakó élettelen homályos vacak, a 3000.es aksi MTK proci mellett vicc kategória, ismerősömnek vettem ilyen m5 telót nálam fél napot se bírt ki 1 töltéssel! De ez nem újdonság az összes MTK proci ilyen, ja és készenlétben repülős üzem módban is óránként 1% merül!
a heti frissítéseket el is felejtheted, majd talán fél év múlva dobnak ki valami frissítést, utána meg el is felejtik ezt a szériát!
Xiaomi 4X el mérföldekkel jobban jártál volna! és sz.tem még kinézetre is sokkal szebb egy full fekete 4X
-
y300fire
tag
Pont azért adom el az Iphone-t mert nem szinkronizált rendesen. Sem gmail, sem fotók stb.
Mennyiben másabb egy Flyme rendszer? Gmail?
-
Fejvadi
nagyúr
Köszi a tesztet.
-
ates
aktív tag
Meizu-t válaszd ! Igaz egy 10-sel drágább, de annyival jobb is. A lányomnak M3s van ès imádja. A múltkor a barátnője kapott egy új P8 lite-t, kipróbálta, De azt mondta semmi pènzèrt el nem cserèlnè rá. Ja ès szerintem nagyon szerethető a Flyme, már - már hajlok rá, hogy jobb mint a MIUI.
-
batai15
félisten
Ez a kollégának ment volna, nem nekem
Egyébként minden szavaddal eggyet értek, a veerne igazi nevenincs zs brand márka, sokan csalódtak benne.
Egyébként nagyon remélem én is hogy be fog válni a meizu nekem is, ( a redmi note 3 prot nagyon sajnálom hogy eladtam, de nem használtam ki, és nagy volt eléggé) -
Richoo44
aktív tag
Határozottan Meizu! A vernee thor topikban olvasgatva, a csodatelefon pont annyi hibás példánnyal jött ki, mint a többi nevenincs kínai márka.Szóval kutyából soha nem lesz szalonna.
Meizu M3S apró szoftveres hibákat leszámítva számomra tökéletes volt.Ez meg ugye jobb is, ergo hibátlan döntés, ha ezt választod!
-
zsistvanka
újonc
válasz
mandalorian #44 üzenetére
inbox-szal se működik.
-
-
AlexGold
csendes tag
Szerintetek Meizu M5, vagy Vernee Thor? A napokban kellene döntenem.
-
golya32
senior tag
válasz
zsistvanka #38 üzenetére
Nekem is ugyan ez a gondom, wifi és internetnél is, elindul a letöltés és kilép
Kijelző bal felső sarok fektetett 8-as mit jelent? hogyan lehet eltüntetni? -
Ebben a színben káprázatos.
-
LilProphet90
senior tag
M2-nél többeknél hiba (többek között bnőnél is), hogy CPU környékén kicsit világosabb lett a kijelző egy ponton, illetve a home gomb lenyomó funkciója is behalt, back gombként (érintésre) működik. Lehet szoftveres az utóbbi, nem engedi, hogy frissítsem neki. Ettől függetlenül pörgős, megbízható készülék mai napig, de érdemes magyar garisat venni.
-
zsistvanka
újonc
Én is nemrég vettem egy ilyen telót, és meg vagyok vele elégedve, csak az a baj, hogy a gmail, google services telepítése után nem tudom letölteni a gmail mellékleteit. Van esetleg valami ötletetek, hogy miért nem megy?
-
Kampó
senior tag
válasz
Juhaszatti #32 üzenetére
attol még redmi 4x.. 4x et irtak hol van 50ért.....
-
batai15
félisten
Igazából komoly fentartásaim vannak a flyme rendszerrel kapcsolatban
Maga a kezelés, azt már most látom szeretni fogom,
de maga a zárt rendszer, sokkal ritkább frissítések, az hogy a meizu nem nagyon szeret főverziót ugrani, még mindíg a xiaomi melett szól, plusz ugye itt a fórumon se valami aktívak a meizu topikok-
Ettől függetlenül sok jót halottam , olvastam a meizuról, és adok neki egy esélyt, remélhetőleg be fog válni a készülék
Továbbá az előlapi fp, alsó jack+ hangszóró (ami preferálok) és az hogy lényegében minden benne van a telefonba ami nekem kell meg van, ezért döntöttem mellette végül
Apropó: flyme 6 global fog jönni az m5-re? -
-
Kampó
senior tag
Egy m5 note érdekesebb lett volna komolyabb készülék és nem sokkal drágább. De köszi a tesztet.
-
-
válasz
maximilien88 #26 üzenetére
Az jó lenne.
-
szami777
addikt
Szimpatikus telefon lett. Ha ötven ezret költenék csak telefonra, ezt venném kékben.
-
Csapoati
nagyúr
A SoC is sokkal erősebb a RN3 Próban, bár ahhoz nyüstölni kell, hogy ki is jöjjön a különbség.
Amúgy semmi extra ez a telefon, de szuper az ár/érték aránya, a kék szín meg marha jó. Egyedül az akksiért kár, egy Redmi 4X pl másfélszer ennyi ideig bírja egy feltöltéssel, valamivel erősebb chipsettel. -
hemaka
nagyúr
Nem rossz, ráadásul a színe frankó.
-
forgonati
őstag
Teljesen korrekt telefon lett ennyiért. Mondjuk az XDA-s teszt az meg eléggé lehúzza, a review címe is az hogy "don't buy it". Azt írjátok a tesztben hogy a GPS stabil, de nekem a screenshotból nagyon nem így tűnik. Persze ha benn lakásban volt készítve a fotó az más...
-
H.Istvan25
senior tag
Végre B20! Jöhetne egy fullos Meizu 5.5-6 körüli kijelzővel, B20-al 100 ezer körül, az érdekelne
-
scyllarus
veterán
válasz
Jack Hunter #18 üzenetére
Kisebb kijelző és gyenge akku. Ez pont két olyan dolog, ami többet számít nekem a kameránál és a hangzásnál. Persze ez egyéni preferencia.
-
Lehet hogy a kevesebb jobb-Huawei p8 lite.Nincs ujjlenyomat olvasó,és csak az egyik kártya képes 4g-re-de szerintem szebb képeket készít,és jobban szól,valamint nincs mizéria a google play áruházzal.Csak lassan kimegy a divatból.
-
batai15
félisten
Méret , az előlapi fp. és b20 miatt erre a telefonra esett a választásom, legutóbb redmi note 3 prot használtam, kíváncsi vagyok mennyire lesz visszalépés ahoz képest.
teszt alapján nem lesz észrevehető , maximum a kijelzőben, kínváncsi vagyok a flyme os-re is. -
atosan
veterán
Köszi a tesztet. Tetszik a telefon, a márka is szimpi. Flyme-ot próbálgattam, persze mint custom rom G3-on.
-
-
student
őstag
mennyire megbizható ez a márka pl. egy huawei-hez képest?
-
rdt89
addikt
Remek kis készülék ez azt kell mondjam.
Köszönöm a tesztet jó volt olvasni.
Kövezzetek meg, de szerintem egy kicsit erősebb hardver és FHD kijelző elfért volna még ebbe az ársávba a készülékbe. -
toth.zsolt20
csendes tag
Én is tervezem ilyen telefon vásárlását, viszont a 4 órás töltési időt én soknak találom 2A-es töltővel. A cikk elején említve volt, hogy nincs a csomagban gyorstöltő.
Ezek szerint lehet hozzá gyorstöltőt használni? Ha jól tudom ez a lapkától függ. Az MTK ha jól tudom a PumpExpressz technológiát használja. Ezt akkor támogatja MTK6750 is?
-
D4ni
őstag
válasz
A 2. Vesztes #6 üzenetére
Igen, főként bekapcsoláskor is jobban beleharap az akksiba, plusz ha nincs kifejezetten melegben akkor szintén csökkenhet .
Duliee:
Ezt jó látni , gondolkodtam lecserélem inkább a jelenlegit egy költséghatékonyabb telefonra . Akksiról esetleg vélemény ? -
Feketében volt nálam, meglepően jól néz ki ,és nagyon gyors, pörgős, semmi felesleges app.
A Play a Hot Apps-ok közül telepíthető, így csak a számunkra szükséges dolgokat kell feltolni.
Nagyon jól optimalizált az egész, átlátható, sokkal szimpatikusabb mint a MIUI, mert nincs agyonmenüpontozva.
-
A 2. Vesztes
senior tag
04.16án kikapcsoltam a telefont és eltettem. 90%on volt a töltöttsége. Ma előveszem és 80%on áll. Ez normális?
Vuff?
-
juuzer
addikt
válasz
A 2. Vesztes #4 üzenetére
Az se rossz
De jó látni, hogy nem csak a Pikszel, Ájpodtács és Honornyolc van kékben
-
juuzer
addikt
Wow tetszik ez a kék
-
Na, meglepődve olvastam, hogy korrektek a zenei képességei. Ennek örülök, mert korábban nagyon rossz tapasztalatom volt a Meizu középkategóriájával.
-
A 2. Vesztes
senior tag
Köszönöm a tesztet, éppen most vettem egy ilyen készüléket!
Jó lesz jobban megismerni!
Vuff!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hardveres szempontból nincs nagy előrelépés az elődhöz képest, viszont a B20 megjelenésével kompromisszummentesen használható az új Meizu.
- Politikai mémek
- TCL LCD és LED TV-k
- Nyakunkon vannak a Microsoft új Surface mobilgépei
- Revolut
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen autót vegyek?
- BestBuy topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vaskos ventilátort villantott a Seasonic
- További aktív témák...
Állásajánlatok