- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OnePlus One - Kína már itt One
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
zitrone88
aktív tag
Szia,
Nem szinkronizáltam, így azt nem tudom, csak annyit, hogy asszonypajti telefonja ez a Meizu, és megelégedve használta, nem panaszkodott semmire soha, engem bosszantott, hogy hamar lemerül. Nekem egy Xiaomi Mi A1-em van, na azt utálom. Most cseréltünk, én használom a Meizut, egyelőre nekem sem jött elő bug, pedig elég háklis vagyok a szarságokra, valamint a gyári visszaállítás megoldotta az akkumulátor gondot is, ráadásul asszony képes lemeríteni a Xiaomit is, amit én 45-55%-on dugtam töltőre esténként, 4-5 óra kijelzőidővel. Ebben kevesebb a kraft, de 4-5 óra SOT-ot ez is kibír. Amúgy a facebook, és hasonló alkalmazásokra gyanakszom, mert nekem nincs, asszonynak van, de wifi meg net nálam is be van nyomva mindig, ráadásul két simmel használom.
És akkor, hogy mivel: Android 6.0, Flyme 6.2.0.0GMeglepően jó kis telefonra leltem benne egyébként
Előző hozzászólásodra reagálva pedig, nem tudom, mi az a magnézium frame, de, ha arra gondolsz, hogy kompletten LCD+érintőpanel, akkor igen, szerintem úgy érdemes, legalábbis én már csak úgy rendelnék, és akkor sem biztos, hogy sikerrel járnék
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hardveres szempontból nincs nagy előrelépés az elődhöz képest, viszont a B20 megjelenésével kompromisszummentesen használható az új Meizu.
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest