- 1520 mAh-val rövidíthetik meg Európát
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Jégcsákány is megirigyelné a Realme GT 7 hőelvezetését
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Akciófigyelő: Ütős ajánlatokkal nyit újra a Xiaomi Store az Arena Mallban
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
RBJ
addikt
Nyugdijjaztam a készüléket. Samsung lett de bánom, hogy nem xiaomi redmi 5 re mentem rá.
-
RBJ
addikt
Nekem semmi bajom, csak a kijelző hülyéskedik, hol érzékel hol nem.
De nekem még garis de most semmi kedvem az egész telefont leköltöztetnem. -
RBJ
addikt
Nekem tűnik úgy, hogy a 6.3.0.0 update óta mintha szebb képeket csinálna.
-
RBJ
addikt
Érdekes én ilyen olyan töltötséggel nem szórakozok. MInden este töltés és kész. Úgyse bír két napot ki.
-
RBJ
addikt
Lehet hülyén fog hangzani de találtam olyan videót, hogy az öngyújtó elektromos részével a kijelzőt megsokkoltotatja.
Jelentem működik.
Nálam rendbe tette a kijelzőt. MÁr küldeni akartam a szervizbe. -
RBJ
addikt
Alulról felhuzós futó folyamatok dolog nekem eltűnt. Vagy nem működik, vagy az új üveg hülyéskedik vagy valahol véletlenül elállítódott.
Lenne esetleg külön beállítása? -
RBJ
addikt
válasz
cs.bencee17 #614 üzenetére
[link] pl így.
-
RBJ
addikt
Valami custom rom nincs erre? Nézegettem a linegae os t de nem nagyon találtam semmit rá.
-
RBJ
addikt
Nézegetem mostanában az utódot ha valami történne. Az igazat megvallva ennyi pénzért nem lehet kapni semmit mint anno én vettem valami 30e körül. MOst nézem 50e be mennek.
Egyetlen hátrányom van, hogy nem volt kék anno és fekete van. -
RBJ
addikt
válasz
cs.bencee17 #584 üzenetére
ali.
-
RBJ
addikt
válasz
cs.bencee17 #579 üzenetére
-
RBJ
addikt
válasz
cs.bencee17 #565 üzenetére
Szerintem egyedi eset nálad a melegedés kifekvés.
Sokaknak fent a legújabb flyme de szerintem senkinek nincs gondja.
Ott valami más bibi van. -
RBJ
addikt
válasz
cs.bencee17 #560 üzenetére
És pikk pakk olyan egyszerű lenne?
Érdekes nem nagyon csinálnak meizu ra maszek rom okat. ha jól tudom. Legalább is nem nagyon van. -
RBJ
addikt
válasz
cs.bencee17 #558 üzenetére
Érdekes még sincs belinkelve közvetlen link a cm rom ra. Ezek meg általában telefon specifikusak.
Nekem a tabletemen van régi CM. Ja ez most linegae os vagy mi.
Lehet én is kipróbálnám de nincs kedvem telefont helyrepofozni ha mégse úgy sűl el. -
RBJ
addikt
válasz
cs.bencee17 #554 üzenetére
flyme os is android.
-
RBJ
addikt
Hirtelen nem találom az fényérzékelő sensor kalibrálást.
Az automata fényerő állítás néha nekem túl sötét. -
RBJ
addikt
NEkem is gyorsabbnak tűnik. Most használtam először a gyári mentést és szépen mindent visszarakott.
Igaz előszőr sima update volt nem tűnt fel semmi gond de azért kicsit később rányomtam a tiszta telepítést.
Eddig semmi. problem. -
RBJ
addikt
Ma felajánlotta hivatalosan a telefon a telepítést. Csak tiszta telepítés ajánlott nem adattörléssel?
Így meg mindig szív az ember a dolgaival. -
RBJ
addikt
válasz
csaszarbence #525 üzenetére
Én is így jártam. Factory reset és full data clear.
Vagyis amid volt mind elszáll. -
RBJ
addikt
Valaki a gmail.hu t betudta állítani a levelezőkliensben?
-
RBJ
addikt
Valakinek feltűnt, hogy a 6 flyme al sokkal szebb képeket csinál a telefon?
-
RBJ
addikt
Nekem meg kifagyogat nem kevésszer. Nem jön be. 6.7.8.8gbeta. Van esetleg újabb? Érdekes a flyme oldalán csak a stabil verziót hozza. Szerintem visszarakom az 5 flyme ot.
-
RBJ
addikt
Nekem most az update felajanlotta a 6 beta t. Frissítés megvolt nincs hűha érzés.
Egyenlőre én nem látok nagy fejlődést. -
RBJ
addikt
Ütemezett ki és bekapcsolás működik valakinek? Nálam nem megyen.
-
RBJ
addikt
válasz
zitrone88 #496 üzenetére
Ahogy a fekete vonal körbefut pont ott van a ragasztó felület. Alatta a tiszta üveg résznél semmi. Ezért volt az ,hogy nálad nem érzékelt valahol.
Nekem meg normális volt elvileg, lehet a leejtést tett be neki több helyen letört az üveg.
Most amit feltettem szintén ugyanolyannak tűnik. Szélén a ragasztó az üvegen semmi.
De jól szuperál és fekszik fel. Ha e van akkor e van.
Most innen. [link] -
RBJ
addikt
Beszéltük itt valakivel, hogy a fekete keretes védő üvegnél nem látszik a felfekvés folyamata.
Na most leszedtem mert kicsit összetörezedett egy eséstől. Nagyot lestem.
A szélei vannak valami ragaccsal lekenve és csak ott ragad fel az üvegre.
Ezért kezdtem én a két üveg közt port látni. Sőt ha jobban megnézi az ember apró pontok is vannak az üvegbe. Érdekes megoldás nem a megszokott tempered glass. -
RBJ
addikt
Milyen néven fut még ez a telefon? GOndolok itt védő üveg rendelésileg.
pl az m5s is 5.2 es de a mini már nem. PEdig találtam olyan helyet az alin ahol az m5s t és a m5 mini t egy kalap alá vették.
Nálam fogyó eszköz lesz az üveg mert a 2. most tört be több helyen. 1 hetet bírt. Pedig anno a régi m2 telefonom nem bírtam vagy kétszer leejteni majd 2 év alatt. -
RBJ
addikt
NÉvjegyzék, névjegyzék kezelése másnak nem szokott belassulni? Sőt bejövő hívásnál is csak a szám jelenik meg majd több mp múlva adja ki a nevet.
Úgy látom ez valami flyme betegség mert a m2 is csinált ilyeneket. -
RBJ
addikt
[link]
Most raktam fel ezt a fajta üveget. Eddig a színtelen volt. Nagyon ajánlom.
Teljesen tökéletes a mérete, a fekvése. Sőt ez az első üveg, hogy még a felfekvési folyamatát se láttam.
Rátettem és ráugrott egyből. -
RBJ
addikt
Lezárt telefon zsebben ki kapcsolodik nekem. Lehet valahol valamit állítani, hogy ilyenkor ne lehessen kikapcsolni?
-
RBJ
addikt
Értesítési led et hol lehet ki-be kapcsolni. MOst mintha nem menne.
-
RBJ
addikt
[link]
Ma megjött innen a kék szilikon tokom. Ez még vékonyabb mint az átesztő változat.
Sokkal minőségibb hatást ad és nagyon passzosan van a készüléken, olyan mintha gyári hátlap lenne.
AJánlom. Élőbben még szebb, sőt a két szélén még van két dísz csík is. -
RBJ
addikt
válasz
hattrickuser #405 üzenetére
Mivel is szedted le?
-
RBJ
addikt
Felraktam az üveget a simát. Hát ahogy gondoltam a szélei gatya.
De gyanítom a fekete keretes se fekszik fel csak a fekete szélek miatt nem látszik, hogy levegős alatta.
Nem hülye a kínai, ott a trükk. -
RBJ
addikt
Ma jött meg az átlátszó szilikon tok szépen fekszik. De, valaki mondta milyen szép matt a hátsó borítás, na levettem a gyári fóliát és erre csak lesek ahol nem volt ott szépen ki van fényesedve, karcolódva a fólia alatt meg matt. MIndez két hét alatt. Na ha nem hordanák tokot pár hónap alatt lemállana róla?
Hátlap minősége szerintem hagy kívánni valót maga után.
Amúgy a telefon eddig remek minden tekintetben, de az m2 mini m 1.5 év után se nézett így ki.
Szerintem pár hónap múlva páran hátlapot fogunk cserélni. -
RBJ
addikt
Nevjegy kezelés másnak nem lassú? Ez valami meizu betegség, régi telefonomnal is volt ilyen, csak nem emlékszem a megoldásra. Pl bemegyek a nevjegyekre pár mp ig semmi nincs a listán, utána ha ramegyek egy névre majd 5mp ig semmi. Valakinek ilyen?
-
RBJ
addikt
Érdekes csináltam most egy rendszer update t úgy, hogy letöltés flyme.com ról letöltött állománynál már a csempéknél tapi az értesítő sávon és csak úgy indul el.
Ezek után root, hot apps eltávolítás és mégis ott van a telefonomon, nem távolítja el. -
RBJ
addikt
Nekem elszállt a root jog. flyme belépve, root listán látom az appokat mégis a rootcheker szerint nem root os.
-
RBJ
addikt
Elvileg root jogom van. Ha belépek hozza az alkalmazásokat. De ha az app uninstallert nyomatnám mégsincs.
Ki vagyok lépve a flyme accountomból, lehet ez a baj? De az accountom ra meg nem emlékszik. -
RBJ
addikt
KI milyen tokot vagy üveget rendelt rá? Én rendeltem sima üveget meg valami full t is tán ami felveszi az ívét is. De gyanús nekem. MOst ideiglenesen igaz jóval kisebb az m2 üvegét tettem fel de annak a széle is jön fel.
Hát akkor mi lenne egy teljes mérettel? -
RBJ
addikt
Valahol láttam hogy super su val lehet unroot olni. Itt nem működik.
Másik módszer az update megint törlés nélkül. De viszont nálam az update bin re kattintva nem tud mit kezdeni a telefon az állományal. Régi m2 m egybol updatelt. Itt mit lehet tenni? Csak ota tud frissíteni? -
RBJ
addikt
Root jogot hogy lehet kikapcsolni? Nincs unroot?
-
RBJ
addikt
hot apps, apps store egy és ugyanaz?
Érdekes hol minek szerepel.
-
RBJ
addikt
Feltettem a gsam batteryt. az alapján a hot apps nyomja. Érdekes a gyári akkumlátor menünél nem hozza a hot apps ot. második helyen a kapcsolat felvétele van ami azért érdekes mert ma nem is telefonáltam egyet se, se a névjegyzéket se a hiváslistát nem használtam.
sd maid al levakarhatnám de valahogy a gyári alkalmazásokba nem szeretnék beletúrni mert jártam úgy, hogy zavart okozott. Sajna az sd maid ból már kimaradt a fagyasztás rész. -
RBJ
addikt
Én a biztonsági központba lőttem ki az indulasokbol a felesleges dolgokat. Igaz én nem láttam a hot apps t menni.
Ezt az akkufogyasztas résznél latjatok? -
RBJ
addikt
Nem nagyon vagyok elájulva az akksiidejével. Pedig szép a szlogen mag lekapcsolás kutyafüle stb.
M2-m többet bírt. Pedig minden alkalmazás automatikus indulása letiltva jóformán. -
RBJ
addikt
Ma megjött a fekete igaz kéket akartam m5. öm. m2 után más élmény.
KÉrdés most lakom be a telefont de elégé tud melegedni egy kis telepítéstől.
Normális ez? Induló appok mind kilőve a kezelőben.Golya32 nem fedett meg senki de 34e telefont nem illik főleg ha használt 40e adni.
Ehhez nincs mit fűzni. -
RBJ
addikt
Most akartam venni a kéket, hát nincs. A fekete mennyire csúnya? Sajna sos mert az m2 minim rotty lett.
-
RBJ
addikt
Egyik ismerősöm vett ilyen készüléket eustock tól. google play dolgok semmi.
Ezeket az eustock nem rakta fel? Ha jól emlékszem nekem az m2 n nem volt ilyen gondom.
GOndolom a google app installer kell és kész.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hardveres szempontból nincs nagy előrelépés az elődhöz képest, viszont a B20 megjelenésével kompromisszummentesen használható az új Meizu.
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest