- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
Face8814
őstag
Több mint egy órája bújom a topikot.
Kíváncsi voltam a reakciókra, kinek mi nem tetszik, mivel van baja.
Nézegettem a főoldalt, kattintgattam, keresgéltem, szokni próbáltam, de eljutottam oda ahová Te.
Tökéletesen megfogalmaztad az én aggályaimat is! ( megkíméltél egy hosszabb posttól)
Már az elején szemet szúrt a hardver hírek hányattatott sorsa, de bíztam benne hogy - mivel a prohardveren vagyok - csak a szokatlan ( friss ) megjelenés tehet róla, és csak én nem látom át rendesen a dolgokat.
Tévedtem ....... -
TazLeacher
nagyúr
A hírekkel igazából nem értem mi a gond, ott van, hogy még több hír, és ott napokra bontva látszik.
Viszont most, hogy lassan 1 napja nézegetem az oldalt, nekem is van, ami nem tetszik. Beírom, hogy www.prohardver.hu, és ami fogad:
1. Legfelül egy bignagy fényképezőgép
2. Legörgetve alulra, a további teszteknél 4 tesztből 3 fényképezőgép
3. Kiemelt teszteknél 8-ból 6 fényképezőgépSajnos kicsit fordított érzésem van a dologgal. Azt írtátok, hogy a Fototrent beolvadt a PH-ba, nekem viszont úgy jön át, hogy a PH olvadt bele a Fototrend-be, és az oldal elsődleges irányvonala a továbbiakban ez. Biztos meg van ennek az oka, de aki most téved ide az simán azt hiszi, hogy ez egy fotós oldal, ami mellesleg foglalkozik HW-vel is.
-
Sicilian
addikt
Nekem is ez a gondom a főoldalon olyan jó volt, hogy régen kis index kép kíséretében láttam a megjelenő napi híreket, most meg össze vissza kell nyomkodnom ha valamit el akarok olvasni.És nem látni, hogy melyik friss, mikor került fel a hír
Jól működő dolgokon miért kell változtatni, teljesen átláthatatlan lett az oldal, meg olyan csili vili meg minden, de nem felhasználóbarát !!Örülnék, ha ezen elgondolkodnátok, hogy a friss hírek részt visszaállítani olyannak amilyen volt, mert ez így nagyon gáz !!
-
tildy
nagyúr
Az idő megszépíti az emlékeket, kérdezd csak meg Parcitól. Mindjárt előkeresem az előző designváltás topikját, azt lesz itt nemulass...
És mindig 80% volt kb. a károgók aránya, ami csak szépen csitult, és hidd el, ha lenne egy újabb design, mondjuk 4 év múlva, akkor meg emiatt menne a hiszti, hogy ez sokkal jobb volt
Csak egy topik az akkoriak közül...Az index pont annyiban tartozik ide, hogy itt is volt egy erős designváltás: ahogy itt is volt pár éve, és ment a hiszti.
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fujifilm X
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- E-roller topik
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- Bluetooth hangszórók
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HPE ProLiant DL380 Gen9 12LFF 2U rack szerver, 2x E5-2680v3, 64GB RAM,10G, ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest