- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note
Új hozzászólás Aktív témák
-
west76
aktív tag
válasz
Sir Sparrow #4668 üzenetére
Szerintem teljesen mindegy, én szeretem a naprakész változatot használni, mert általában abban vannak hibajavítások, optimalizálások, de nekem jelenleg a 37-es kicsivel kevesebbet bír egy töltésről, mint a 34-es bírt. De stabil mindkettő eléggé.
-
west76
aktív tag
válasz
Sir Sparrow #4666 üzenetére
Ja, biztos benne van, ha az szimpatikusabb, akkor a global a neked jó választás. Azért írtam a multit, mert gondoltam a romot is cserélni fogod és a multiban van rendes magyar nyelv.
-
west76
aktív tag
válasz
Sir Sparrow #4662 üzenetére
Én a multilang 37-est javasolnám, innen le tudod tölteni.
Az updater apk-t meg az sd gyökerébe a legegyszerűbb. De olvasd el az összefoglalóban lévő leírást, van 2 linkelt post is ami a 17-es és ehhez hasonló (nem kívánatos) ROM okosításáról szól a vége felé.
-
west76
aktív tag
válasz
Sir Sparrow #4659 üzenetére
Az összefoglalóban megtalálod a teendőket, a 17-es romban nincs benne az updater apk.
-
Jano_023
őstag
válasz
Sir Sparrow #4657 üzenetére
Ez a neve, ha nincsen az alakalmazások között akkor külön kell feltenni. Nekem sem volt.
De elötte próbáld ki hogy simán csak bemész a security-be és ott át állítod a csúszkát hogy legyen root jogod.
Security\Permisson\ ROOTNekem így ment nem kellett semmi hozzá.
-
McReay
aktív tag
válasz
Sir Sparrow #4600 üzenetére
Lehetséges, hogy már korábban is jelen volt, de most jött elő olyan mértékben, hogy észrevegyem.
-
McReay
aktív tag
válasz
Sir Sparrow #4586 üzenetére
3 hónap + pár nap.
-
tolvaj!
őstag
válasz
Sir Sparrow #4592 üzenetére
Az, hogy mitől van, már többször le lett írva, sietségében a gyártó nem hagyta elég ideig száradni a ragasztót. Ellenszernek mindenki az UV fényt írta- persze különböző megoldásokkal, ki mihez tud hozzájutni
.
-
tolvaj!
őstag
válasz
Sir Sparrow #4524 üzenetére
Igen, ez kell hozzá, igen jól sejted és igen nagy baj már nem érhet-szoftveresen...
-
erik35
csendes tag
válasz
Sir Sparrow #4517 üzenetére
Ja megy neked minden hozzá, illetve ha felrakod a miPhone manager-t akkor tudsz még netet osztani kábelen telóra. Egyébként én ezt javaslom ne spilázd túl a rendszer telepítést a legegyszerűbb megoldás számodra v-rottal ki rootolod MUT-felrakod recoveryt lecseréled legfrisebb rendszert felrakod és kész is
-
tolvaj!
őstag
válasz
Sir Sparrow #4465 üzenetére
A cache és a data partíció tartalmazza a te dolgaidat. Ha azokat nem mented akkor bukod a dolgokat, amiket tároltál vagy telepítettél ( persze még tartalmaz egy két aprób dolgot, de azok nem lényegesek).
Bővebben a leírásokhoz tartozó HSZ-ekben nézelődj, vagy keresd közvetlenül a mestert, amint ideje engedi válaszol nyugi
somasz
2.3.6 óta ezt használom, nem kell root se semmi és a google accodra ment minden sms-t és a híváslistát is.
-
tolvaj!
őstag
válasz
Sir Sparrow #4459 üzenetére
Mert az bitre pontosan ment. Ezért ha valamit el írsz mentés közben, visszaállításnál már a hibás mentést illeszti vissza és lehet nagyobb kárt okoz, mint a javítani szánt hiba.
-
tolvaj!
őstag
válasz
Sir Sparrow #4456 üzenetére
Egynek tökéletes, de van ennél alaposabb- odafigyelés nélkül veszélyesebb- módja is, de ez is tökéletes!
Duliee
Arról nem tudsz, hogy a samu s4 mini dual hogyan szerepel? Mert ha ott jól meg van oldva akkor nem biztos, hogy a soc a ludas, illetve az 1s-nél is már rendbe lett téve sokminden ha jól olvastam.
-
tolvaj!
őstag
válasz
Sir Sparrow #4443 üzenetére
Cappa72 blogjában mindenre kiterjedő leírások vannak. Keress rá, mobilon vagyok. Nála több féle TELJES rendszermentés le van írva.
-
válasz
Sir Sparrow #4433 üzenetére
Nem, ő másra válaszolt, a CM-re.
Frissítsd.
@Chaser: Jóvanna' akkor még nem volt frissebb
-
Sir Sparrow
tag
válasz
Sir Sparrow #4432 üzenetére
egészségedre!
...szóval akkor nem azt akartad mondani, hogy ne frissítsem 17-ről, mert az szted jó?! -
Oldman2
nagyúr
válasz
Sir Sparrow #4426 üzenetére
Igen, anno én is ez alapján indultam el.
Kicsit tartottam tőle, de gond nélkül lement minden...
-
válasz
Sir Sparrow #4428 üzenetére
Igen, vagy a 34-esé
-
válasz
Sir Sparrow #4426 üzenetére
Azért írja, mert ez egy elvágott rendszer, tehát nem tud kimenni frissítésért a "netre".
Webshopos telókra szeretnek ilyet rakni, hogy a telepített szarjaik rajta legyenek / nem tudom, jutalékos rendszer vagy fizetnek nekik... /Én nekilátnék a telepítésnek, 10-15 percig el kell vele babrálni, de annyi
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Sir Sparrow #4419 üzenetére
Szép a kicsike!
Igen, ez biz a "rettegett 17-es", de semmi gond frissítesz és kész... én épp ma este tértem át a 37-esre.
:-) -
Uuser
tag
válasz
Sir Sparrow #4390 üzenetére
Nem tudom, nem próbáltam.
Engem érdekelt a MI Phone Manager, ezért raktam fel.Más :
A Mobilaréna másnak sem jelenik meg mobil nézetben ? Egy-két hete csak teljes nézetet tudok megjeleníteni a telefonon, mobil nézetre nem vált át. Azóta már frissítettem 37-esre, de semmi változás. Mi lehet a hiba ? -
Uuser
tag
válasz
Sir Sparrow #4377 üzenetére
Ami az összefoglalóban van, az nem indul "angolosítás" után + ez újabb verzió.
A regisztráció pedig, ha van Xiaomi fiókod akkor már kész is
Egyébként én is csak annyi gyakorlati hasznát láttam hogy feltette a drivereket. Alap funkciókon kívül nincs benne semmi plusz. -
Uuser
tag
válasz
Sir Sparrow #4371 üzenetére
Anélkül.
Ezen az oldalon lévő "English.zip"-et töltsd le, és a telepítés után cseréld le a leírás szerint a szükséges fájlokat. Ha végzett a telepítő, lehet hogy azt fogja írni hogy nem sikerült a telepítés ( nekem azt írta ), de utána gond nélkül elindult. Ha ez kész, már fent is vannak driverek. -
west76
aktív tag
válasz
Sir Sparrow #4345 üzenetére
A micloud nélkül is teljes életet lehet élni
Én sem használom semmire...
-
tolvaj!
őstag
válasz
Sir Sparrow #4334 üzenetére
Titanium backup-val nyugodtan migrálhatsz. Nem is tudom hanyadik telefonom amin a temple run fut, egyszer sem kezdtem újra, a soc, igp és a kijelző felbontás is más midben. A titaniumot eleve erre (is) találták ki.
-
MolnarZolee
tag
válasz
Sir Sparrow #4326 üzenetére
Nekem Samsung 32gbos cl10es van. Ebayről rendeltem Angliából 2db volt 8ezer körül. Valós mérete 29,5gb és az átviteli sebessége is letesztelve és rendben van! Tökéletesen működnek!
-
west76
aktív tag
válasz
Sir Sparrow #4326 üzenetére
Végül is honnan rendelted? Amúgy a backup-olt appokat szerintem felejtsd el főleg ha adatokat is mentettél és vissza akarod rakni az új telóra, mert összekeverheti a rendszert. Nyugodtan a playről szedd le ami kell, sok kellemetlenségtől kímélheted meg magad egy friss, tiszta telepítéssel ;-)
-
válasz
Sir Sparrow #4246 üzenetére
Baja nem lesz, de nagyon lassan fog tölteni. Ja és igen, kíméletesebb is az akkuval.
-
Flexy90
senior tag
válasz
Sir Sparrow #4253 üzenetére
Mondanám, hogy a kisebb áramerősség kíméli, de igazából nem számít a Li-ion, Li-Polimer akkuknál. Kb 90%-os töltöttségnél az elektronika amúgy is lekorlátozza az áramerősséget, és 100%-ig egyfajta csepptöltéssel töltődik az akkumulátor.
Amúgy az általam mért is gyári xiaomi töltő!
-
GoldhandRent
őstag
válasz
Sir Sparrow #4253 üzenetére
állítólag, ha tovább tart a töltés (ergó alacsonyabb az áram az előírtnál) akkor tovább bírja az aksi.. ez nem tény, én is úgy olvastam a topikban
-
Flexy90
senior tag
válasz
Sir Sparrow #4246 üzenetére
A telefonokban van töltést vezérlő elektronika, tehát semmi baja nem lesz. Példaképp: Párom régi LG P500-as telefonját rádugtam a Note töltőjére és csak 6-700mA-t vett fel töltésnek.
-
Flexy90
senior tag
válasz
Sir Sparrow #4243 üzenetére
5V/2A
Ténylegesen maximum 1,3A-t mértem charger doctorral ha ez a telefon volt rádugva. -
t.imi
addikt
válasz
Sir Sparrow #4202 üzenetére
4.2.2 és 25-s? ha jól emlékszem. Aug. közepén vettem. Magyar nyelv, play benne volt.
-
t.imi
addikt
válasz
Sir Sparrow #4179 üzenetére
Az első az edigitől volt, másik nincs meg, megvárom a 4g-t. Hátha jobb/gyorsabb a kamerája. Fentebb linkeltem 2 képet, az mtk kissé lagymatag képeket készített.
Mall.hu-n 63 volt a sárga, 114helyett 75 a fehér, most egy árba hozták őket.
-
Chaser
legenda
válasz
Sir Sparrow #4144 üzenetére
Nekem elég a tavalyi. 3 teló, olcsó lenovo. Az egy dolog hogy nem küldték el csak kamuztak. PP visszaadta a pénzt. De a telók mégis megjöttek
3-ból kettő hibás, egyiknél csíkos képernyő, másikkal már nem tudom mi volt, harmadik később esett szét. Ezek ilyen C kategóriás maradványokat sóznak el sztem, utoljára rendeltem tőlük bármit is. Ha teló akkor minideal, nem trükköznek, persze nem hibátlanok ők sem. De már egyénileg kb nem éri meg rendelni a tréfa miatt semmit + várakozás ugyanúgy.
szerk: On, kellene valami app amivel lehet fixálni a magok órajelét, lehetőleg úgy, ha akarom egyenként ki is tudom őket kapcsolni, bár ez már annyira nem is érdekel, 8x1,5G-nek örülnék.. Kipróbáltam sok mindent, de egy idő után mind visszadobja 1140mhz-re. Kezdem unni
A teló rendszerével lenne gond?
Az MP450 ebben a telóban hány magos? Erről egyik progi se mondott semmit, és van belőle több verzió elvileg.
-
tolvaj!
őstag
válasz
Sir Sparrow #4144 üzenetére
Vedd figyelembe, hogy van olyan bolt az összefoglalóban, ami már megszűnt, vagy más lett a neve... Az általad favorizált bolt a hónapok alatt lecsúszott minőségileg rettenetesen és ez saját tapasztalat. Én már csak a minideal vagy ha nagyon muszáj geekbuying oldalról rendelek, illetve csoportos rendelés ha olyan van jó áron.
-
dzsidzsas
tag
válasz
Sir Sparrow #4138 üzenetére
Nem tenném, a fórumon nem ajánlják az antelife-t. Állítólag sok a szemét és a javított telefon.
Nekem is feldobta a telefon az új frissítést, de kínai krix-krax-t ír. így nem mertem feltenni. valaki frissítette így? Mert szerintem ez nem a multi - jól gondolom?
-
t.imi
addikt
válasz
Sir Sparrow #4138 üzenetére
mall.hu -n nézegettem. 4g-s még nincs.
-
t.imi
addikt
válasz
Sir Sparrow #4133 üzenetére
A 3. versenyző a nyertes
. Időközben összehozták az árakat, 68 pénz a sárga, kék, fehér, fekete.
-
válasz
Sir Sparrow #4116 üzenetére
Budapesten nagy előny a 4G, még olyan helyeken is tudok vele internetezni, ahol 3G-vel nem igazán tudtam, ugyanis - jelenleg - jóval kevesebb készülék osztozik a sávszélen, mint 3G-n.
-
GoldhandRent
őstag
válasz
Sir Sparrow #4108 üzenetére
65e FT-ba volt mindenestül... Akkor még volt remény, hogy megúszod a vámot
VOLT :s
de küldtek szilikontokot meg screen protectort is. -
Flexy90
senior tag
válasz
Sir Sparrow #4101 üzenetére
"jelenleg csak az LTE verzió van, ahogy nézem, nekem WCDMA-s jönne szóba."
Ezt úgy írtad, mintha nálunk nem működne az LTE verzió. Ugye tisztában vagy vele, hogy ez a 4G és visszafele kompatibilis?
4G FDD-LTE (1800/2100MHz) & TDD-LTE (2600MHz)
3G: WCDMA 900 / 2100MHz
2G: GSM 900/1800/1900MHzAmi lényeges különbség, az a Snapdragon SoC (tehát az itt linkelt romok arra nem jók) illetve, hogy ez a verzió csak 1 SIM-es.
-
GoldhandRent
őstag
válasz
Sir Sparrow #4101 üzenetére
Pandawillen van VÁMBIZTOSÍTÁS (!!!!!!!!!!) nagyon megéri ! (még nem próbáltam, tek9-es cikket olvastam róla.
A NOTE ára amúgy is a fellegekben van mostanában, én még 210-ért rendeltem(kína)
-
tolvaj!
őstag
válasz
Sir Sparrow #4103 üzenetére
A xiaomishop.hu ugyanúgy kínában gariztat. A tényleges magyarországi garancia csak a Wayteq-en keresztül érhető el, tehát Extremedigital, esetleg Mediamarkt vagy közvetlen wayteq.hu-s rendelés. Így biztos lehetsz benne, hogy itthon szervízelik és cserélik ha olyan a baja, valamint hosszú távú támogatást kapsz.
-
GoldhandRent
őstag
válasz
Sir Sparrow #4089 üzenetére
en szemely szerint ezek kozul egyik shopbol se rendelnek...nem eri meg azt a pluszpenzt.. akciosan is dragabb, mint amennyibol honapokkal ezelott beszereztem ;D
en MINIDEAL-rol rendeltem, nagyon korrektek, meg aznap feladtak a rendelesem (pentek delutan) csak ugye sokat ult magyarhonban... -
Chaser
legenda
válasz
Sir Sparrow #4089 üzenetére
Első kettőt sztem hanyagold. Vagy csoportos rendelés vagy itthon valakitől.
-
tolvaj!
őstag
válasz
Sir Sparrow #4075 üzenetére
Ugyan onnan, de ha jól emlékszem volt egy kis késés a csomaggal, mert nem volt meg minden darab és várni kellet a beszerzésre. Lehet így két szériából van a mienk. Amúgy én pont hogy hajtom, sokszor maximális fényerőn, de mégsem jön elő. Nem csak játékkal lehet neki küldeni terhelést, amúgy meg attól a hátlap melegszik ha játszol, nem a kijelző
n42
Lehet hibás vagy sérült az updater apk. Szedj le egy romot, másold ki belőle és telepítsd.
-
Gabó75
senior tag
válasz
Sir Sparrow #4050 üzenetére
Mi a Xiaomishop.com-tól rendeltük (EU warehouse) kb. két hónapja. Egy hete előjött egy kis sárgulás a széleken. Én ideges lettem a feleségemet nem zavarja (Övé a teló). Addig sehol nem olvastam ilyen gondról ennél típusnál csak az Opponál és a OnePlusOne-nál. Azóta is egyet találtam képpel, amely hasonló mint a miénk. Nem súlyos egyelőre. Nem terjedt idáig tovább. Persze idegesítő, hogy velünk történik! :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest