Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- Elkalapálták az Ulefone új strapamobilját
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Dan-szan
senior tag
válasz
Csóró™ #10895 üzenetére
A gyári visszaállítást még nem csináltam,nem akartam hogy nagyobb baj legyen. Az lenne a legtisztább ha sikerülne valahogy ezt a jelszó dolgot megoldani,és úgy a gyári visszaállítás.
Szerinted akkor működhet úgy hogy gyári visszaállítás és pc-n pedig eltávolítom a telót? -
Dan-szan
senior tag
Megtaláltam hol lehet/ne kikapcsolni a telefonkeresést illetve kilépni a fiókból. És itt jön a gond,mindig hibás felhasználó-jelszót ír a telón!
Már kértem új jelszót végigpötyiztem amit kellett de továbbra is ezt írja. Pc-n minden gond nélkül be tudok jelentkezni.
Mi a fenét kellene még csinálnom? A sim kártyának a telóban kell lenni ha ki akarok jelentkezni,számít az egyáltalán? -
Dan-szan
senior tag
Nos elérkezett az idő,én is lecserélem a telót,természetesen maradok a márkán belül
.
Szeretném még továbbadni,azt tudom hogy ki kell jelentkeznem a xiaomi fiókból pc-n és a telón is. Mit és hogyan csináljak ha a lehető legmélyebben ki akarom törölni a sok felgyűlt adatmaradékot,hogy minél tisztábban adhassam tovább?
Jelen pillanatban ez van a telón. -
válasz
fornettisuti #10886 üzenetére
Roppant érdekes... úgy tudtam már van MIUI 9 Redmi Note 3G-re, csak nem csináltak belőle Global, vagy Vagyula féle változatot...
Mondjuk a cikkben azért legalább egy hozzávetőleges dátumot írhattak volna, mert ez a "will get updated" sok mindent jelenthet.
-
fornettisuti
veterán
-
válasz
Ruffian #10883 üzenetére
Szia,
3 évig volt Note 1-em, de szerencsére ilyen hiba nálam nem jött elő. Viszont más telefonnál már csináltam téglátlanítást, így van kis tapasztalatom benne. 2 howtot javasolnék, hátha: első , második
Amúgy, ha a gép érzékeli a telefont az már fél siker, viszont , ha sehogy sem indul el a letöltés, akkor félő, hogy meghalt a telefon belső tárolója.
-
Ruffian
tag
Helló!
Habár már átpártoltam a Note 4-es csapathoz, de még mindig meg van az 1-es kiadású szerkezet is.
Node, van vele egy kis baj. Kb. egy hete fogta magát és sűrű hibaüzenetek (gapps, meg egyéb rendszerhibák) kíséretében összeomlott a rendszer. Újraindításra bootloop. Cache törlés után szintén bootloop.
Újratelepíteni nem tudom a rendszert, mert az E: meghajtót nem tudja mount-olni.
Flash-elni sem tudom, mert hiába észleli a gép a telefont, a letöltés nem indul el.Szóval nekem végülis a célom az lenne, hogy egy tartalék telefon legyen belőle a továbbiakban. Mivel értéke már nincs, így a fiókba száműzném. Csak ahhoz előbb használható állapotba kéne hozni.
Van valakinek valami tippje, mit tegyek vele?
Vagy esetleg ha valaki akar vele szenvedni (kevéske honorárium fejében), akkor Kecskeméten oda adhatom. -
trafóóó
tag
Urak én elköszönök tőletek....
Megtörtént a telefon csere.
Sok vizet ugyan nem zavartam ,de jó pár éven keresztül szorgalmasan olvastam a topicot és okosodtam.Van pár feleslegessé vált dolgom ha esetleg érdekel valakit.
Jelképes összegért odaadom egyben az egészet aki hajlandó eljönni érte az Örs vezér térére.
Akit érdekel írjon rám .
6db matt fólia + 1db fekete szilikon tok ( sosem használt )
+rózsaszín után gyártott hátlap volt használva de ránézésre egész normál állapot.
+ fehér csillogó tok ( utólag vettem észre hogy kopott a sarka )
( Rózsaszínt meg a csillogóst nem én használtam )
-
válasz
fornettisuti #10877 üzenetére
Sajnos a Note1 a kora miatt már eltűnő félben van, ezért valahol érthető, hogy túl nagy erőfeszítést nem tesznek az irányába.
Vicces, de én meg pár hónapja lecseréltem a jó öreg Note-omat egy LeEco X820-ra, amivel gondolatban el is búcsúztam jó időre a MIUI-tól, viszont pár hete kiadtak egy MIUI 9 portot, ami tökéletesen megy a telefonon
-
Sajnos a mai napig nem jött válasz Vagyulától... lehet elfelejtette
-
válasz
fornettisuti #10873 üzenetére
Még szeptemberben leveleztem vele, akkor igérte, hogy "hamarosan" csinál egy MIUI9 portot. Lehet elfelejtette.
Írok neki újra hátha...
-
fornettisuti
veterán
Van valami infó a Vagyula féle új romról?
-
válasz
Dan-szan #10871 üzenetére
Egy clean install csodákra képes... mellesleg jó kérdés, hogy mikor belassul akkor nem-e fut valami a háttérben, ami eszi az erőforrásokat (vírusirtó, valami takarító app, esetleg valami frissítés stb.)
Esetleg érdemes lehet újratelepítés előtt egy rendszerfigyelővel (Pl: ezzel ) megnézni mi is történik a háttérben miközben mikor lelassul a telefon.
-
Dan-szan
senior tag
Mostanában borzasztóan belassult a telefon. Böngészés,vagy bármi más csigatempóval megy,pl épp a Ph-t olvastam mikor bejövő hívásom volt 4-5 x kicsöngött mire átváltott hogy tudjam fogadni a hívást.
Telepítsem újra akár többször egymás után vagy mit tudok tenni? Vagy egyszerűen ennyi volt benne és érik a csere? -
molnardenes
tag
válasz
molnardenes #10869 üzenetére
Most, hogy már van tapasztalatom róla, elmondhatom, teljesen ok az akksi. Én mondjuk nem szoktam nagyon kikapcsolni a telefont, és olyan is ritkán van, hogy 100%-ra töltöm, így nem tudok pontos adattal szolgálni a Sot-ok és egyebek kapcsán, de határozottan jó a teljesítménye. Konyhai mérlegen is lemértem: 57 g, miközben a gyári 60. Szóval bátran ajánlom az eladót (privátban) annak, akinek szintén aktuális a csere. Ja, és kevesebb, mint két hét alatt megérkezett Kínából sima postával.
-
molnardenes
tag
válasz
Csóró™ #10868 üzenetére
Közben már a miui8 megy. Annyi érdekesség volt a frissítésénél, hogy újra kellett hozzá particionálni a belső memóriát 800 mb-ról 1024-re, mert ez a rom nagyobb a többinél. De ez két script installálásával kb. 3 perc többlet munka volt, mintha csak a romot installáltam volna magában. Mindenképp megérte
-
válasz
molnardenes #10867 üzenetére
Ez mondjuk érdekes, elvileg a magyar Vagyula féle ROM-okban csak sallang kipucolás van + GAPPS előtelepítés (nameg némi config állítás
), nem értem az aksi 1%-os őrület hogy kerül bele.
Mindenesetre hasznos infó, kösz, hogy megosztottad!
-
molnardenes
tag
válasz
molnardenes #10866 üzenetére
Bónusz: nincs akksi 1%-os gebasz sem kikapcsolás után!
-
fornettisuti
veterán
válasz
molnardenes #10863 üzenetére
"ajánlott háromszori feltöltés/merítés ciklus"
😆 -
válasz
molnardenes #10863 üzenetére
Hát igen a jó öreg V5... Sajnos az még 4.2-es Androiddal jött, arra meg mér nem támogat a Google
Én sok romot megnéztem anno, a RR és a MIUI 8 volt az egyedüli, amit hosszú távon élhetőnek tartok, de, ha találsz másik jót, amivel a töltés is megy, ne tartsd magadba -
molnardenes
tag
válasz
Csóró™ #10857 üzenetére
Hátha hasznos lehet másnak is. Az akksi jó, és működik! Igaz, ehhez a harmadik romot kellett kipróbálnom: se a resurrection remix, se egy emui nem vált be. Végül a jó öreg v37-es került vissza, és ezzel tökéletes.
Sajnos a rom belakása után rögtön szembesülnöm kellett vele, mennyire elavult időközben szegény v37. Már sok ponton nem tud megfelelni az elvárásaimnak. A google maps is vacakol vele, a google docs és sheets pedig nem is telepíthető már rá, mert túl régi az android főverzió a miui alatt (próbáltam a drive és a két app régebbi apk-it is, de egyből frissítésért kiáltoznak, és nem hajlandók anélkül rendesen elindulniSzóval ez az állapot nem marad sokáig, csak pár napig, amíg az ajánlott háromszori feltöltés/merítés ciklus meg nem történik (és amikor lesz időm újra foglalkozni a romolással). Aztán még nem tudom, mi lesz. Mindenesetre az biztató, hogy nem az akksi a rossz.
-
Elég sok mindentől lehet... APN beállítás nem jó, SIM kártyán nincs mobilnet előfizetés
stb.
Amúgy tényleg jó lenne tudni, hogy a Te általad használt ROM-ot használják-e, vagy újrahúzták a telefont. Ugye a MIUI 8 szüzen telepítve rosszul kezeli a hálót, V7 telepítés kell aztán updaterrel a V8.
-
GoZoL
senior tag
válasz
ekrisztian #10859 üzenetére
Megoldottam annó, 8-as rommal működött, használtam, még itt kaptam az infókat hozzá. Most eladtam a készüléket és akármilyen SIM kártyát raknak bele nem jelentkezik fel a hálózatra.
Az az érdekes, hogy 2 hete még működött...
-
GoZoL
senior tag
Sziasztok!
Szeged környékén kellene még működnie ennek a készüléknek?
3G kapcsolatra gondolok.Köszi!
-
válasz
molnardenes #10856 üzenetére
Szia,
3 aksi is volt a telefonomba a gyárin kívül, ebből kettő a speedshopban lett kibontva előttem, egy meg az egyik fórumtárstól lett vásárolva... nekem egyiket se töltötte se bekapcsolva se kikapcsolva. Lehet gyárilag van letiltva, de azt nagy hülyeségnek tartanám, mert akkor minek cserélhető az aksi?
Fura továbbá, hogy a speedshopos aksikkal bekapcsolt a telefon, vagy 1 óráig nyomkodtuk is, szóval feszültséget felvett az aksiról, de tölteni már nem tudta...Azt viszont kizártnak tartom, hogy a te aksid 2017-es legyen. 2 dátum szokott lenni rajta, az egyik a gyártási év, a másik pedig amikor a bolt átvette. Aláhúztam ezen a képen (nekem is 2017 volt az egyik dátum, a másik 2013):
Alternatív ROM-nak esetleg a Resurrection Remixet tudnám ajánlani, mert a MIUI-nak rohadt idegesítő az a bugja, hogy a telefon bekapcsolás után 1%-os töltést jelez.
-
molnardenes
tag
válasz
Csóró™ #10852 üzenetére
Szia!
Jól emlékszem, hogy a speedshopos akksikkal az volt a baj, hogy nem töltötte őket a telód?
Most megérkezett az enyém is a messzi Kínából, és hasonló problémám van vele: nem töltődik. Viszont a teló kikapcsolt állapotában meg igen (amíg be nem kapcsolom). Nálad is ez volt a helyzet, próbáltad a telefont kikapcsolva? (Egyébként az akkis 2017 júliusi gyártmány, és kizártnak tartom, hogy eredeti.)
Nem nagyon értek hozzá, de szoftveres dolognak tűnik. Arra gyanakszom, hogy valamiféle tiltás teszi ezt a nem gyári akksikkal szemben. De vajon érdemes lehet kipróbálni másik romot (ami nem miui), vagy ez a töltésvezérlés valami mélyebb, kernel szintű móka?
(A neten találtam ilyen problémát más márkáknál. Azokban az esetekben a gyári akksik produkálták a tüneteket egy-egy szoftverfrissítés után, de megoldást a szervizen kívül nem kerestek/találtak azokon a fórumokon.)
Esetleg valami ötlet?
Köszi előre is mindenkinek! -
Dan-szan
senior tag
Be van állítva az ismeretlen és a magánszám tiltása is,ennek ellenére az ismeretlen szám mégis kicsöng
van más lehetőség kiiktatni ? Playről esetleg?
-
molnardenes
tag
válasz
Csóró™ #10852 üzenetére
Gondolkoztam azon is. De elvetettem. Úgy gondolom, ha a belső akksi már nem tudja felvenni, illetve megtartani a töltést, akkor a powerbank sem segít. Vagyis segít, de csak amíg rajta lóg a telefonon. Ami meg nem túl sok idő, ha a hulla belső akksi is szipkázza értelmetlenül.
-
válasz
molnardenes #10851 üzenetére
Nem vagyok egy akku szakértő, de nem biztos, hogy megéri egy 20.000 Ft-os telefon miatt felgyújtani a házat
Nem véletlenül nem találsz túl sok tartalmat a témában...
Mondjuk én aksi helyett inkább vettem volna egy Powerbankot, azt bárhova magaddal viheted, és többszöri töltésre is elég a kraft benne. -
-
válasz
molnardenes #10849 üzenetére
Biztosan nem kísérletezgetnék ilyesmivel
-
molnardenes
tag
Sziasztok!
Lehet, meredeket kérdezek, de hátha. Lassan nekem is aktuális lesz az akksi csere. Látva, hogy eredetit csak öreget kapni, utángyártott pedig kétséges minőségű, arra gondoltam, esetleg valami más, későbbi akksi talán belebuherálható lenne. Nem fontos, hogy nagyobb kapacitású legyen, csak újabban beszerezhető. Valaki jutott már előbbre ilyen téren? Van valami oldal, ahol fizikai méret alapján lehet keresni akksikat? -
válasz
DiabloCorsa #10847 üzenetére
Örülök, hogy működik
Azért hagy kukacoskodjak már kicsit: Az első terméknél nem szoktak 1-est tenni (se filmnél, se játéknál, se máshol)
-
válasz
DiabloCorsa #10845 üzenetére
Szia,
ez a Note 1 topic, de hátha segít:
Elvileg van valami olyan opció, hogy "hálózat elfelejtése"... erre kell nyomni. Ezután újra kéri a jelszót a wifihez.sziku69:
-
DiabloCorsa
őstag
Note 2 van és új vagyok az okos telefon használatban. Wifi gondom van. Beírtam egy jelszó ami nem jó. Ha rákattintok nem kér újra jelszót, csak azt látom
Azonosítási probléma aztán Mentve
Hogyan tudok másik jelszót beírni? -
sziku69
őstag
Sziasztok! Az mitől lehet, hogy feltöltöm 100%-ra az aksit, majd kikapcsolom. Visszakapcsolás után csak 1%-on áll. Ha nem kapcsolom ki, akkor sokáig használható míg lemerül. 2 nap körül átlagos használattal.
-
válasz
fornettisuti #10838 üzenetére
Ez most arra vonatkozik, amelyiknek a fórumában vagy
Redmi Note 3g
-
Vagyula mester írt ma nekem, csinálni fog Redmi Note 1-re is MIUI 9-et.
Egyenlőre kiadási dátum nincs, de nem hiszem, hogy sokáig kellene várni."Sajnos" ennek a tesztelésében már nem tudok részt venni, mert múlthéten lecseréltem a Note-omat egy letv 1 Pro-ra. De figyelni fogom továbbra is a fórumot, ha tudok segítek bármilyen kérdésben!
-
válasz
Sir Sparrow #10835 üzenetére
Ha szoktál Budapesten járni, akkor egy kitérőt megér, mert a boltban ki tudod próbálni, amúgy meg tényleg necces. Bár lehet az én telefonom ilyen válogatós, egyszer egy fórumtárstól is vettem aksit, de azt se töltötte, pedig Ő korábban használta
-
válasz
Sir Sparrow #10833 üzenetére
Szia,
Speedshopnál van aksi. Én kettőt vettem, de mind a kettő vissza is ment, mert bár működött velük a telefon, egyiket se töltötte
Az mondjuk gyanús, hogy mindegyik aksira 2013-as gyártási dátum volt írva. Minden esetre egy próbát megérhet, hátha neked tölti.
-
Sir Sparrow
tag
Sziasztok! 3 éve használom a WCDMA-s Note 1-emet. Itt az ideje egy akku cserének. Tudok vhonnan nem horror áron eredeti gyárit rendelni? Egy jó minőségű utángyártottól sem zárkózom el. Tapasztalat ebayről, máshonnan?
És még egy dolog. Van vkinek új matt fekete hátlapja, mert azt is cserélném.
Üdv -
válasz
sziku69 #10826 üzenetére
Azt nem tudom melyik MIUI van fent neked, de a problémádat alapvetően 2 dolog okozhatja: Hardveres vagy szoftveres probléma.
- Én első körben biztos keresnék play áruházon egy kamera appot, hogy azzal mit csinál a telefon.
- Ha nem javul a helyzet, még mindig mehet egy hard reset / új ROM.
- Ha a hard reset se segít, akkor sajnos lehet behalt a fókuszod. -
Veatta
aktív tag
válasz
ekrisztian #10822 üzenetére
Én is így jártam, hol találok aktuális leírást a javításáról?
-
sziku69
őstag
Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy a telefon kamerája rosszul fókuszál? Volt valakinek ilyen problémája? -
válasz
ekrisztian #10819 üzenetére
-
mszl
aktív tag
válasz
ekrisztian #10819 üzenetére
-
dzsidzsas
tag
-
-
válasz
dzsidzsas #10812 üzenetére
Szia,
Ha még nem tetted volna meg, MobileUncleTools-al a TWRP 2.8.6.0-át felteszem a telefonra, majd abba bootolva először "wipe/factory reset". Ez töröl mindent a telefonodról. Ezután felteszem a Vagyula féle 6.5.19-es V7-et, majd miután elindult a rendszer, uppdaterrel felteszem rá a Vagyula féle 6.9.15-es V8-at.
Ha nem tudod hogyan kell csinálni a fenti lépéseket, inkább kérdezz, mert könnyen téglát lehet csinálni a telefonból.
-
dzsidzsas
tag
Sajnos elértem, hogy a telefonom kijelzője elkezdet besárgulni egy csíkban - nem tesz jót a nyári meleg ennek a telefonnak. Valamint nagyon belassult, csináltam gyári visszaállítást, de nem segített. Tárcsázás 6-8 sec, bill. van hogy 5-10 sec mire megjelenik. Hogy szoktátok teljesen újrarakni a rendszert?
-
válasz
TeebyKay #10807 üzenetére
Ha a másik aksi is 2 évet állt a fiókba, akkor lehet az is kuka. Ezeknek nagyon nem tesz jót, ha lemerült állapotban éveket állnak
Egy módon mehetnél biztosra, ha találnál valakit, akinek még van Note-ja és az Ő aksiját tennéd be. Ha azzal elindul, akkor nyertél, mert le bírod menteni az adatokat. Ha nem indul be, akkor sajnos az érintkezés (vagy az egész alaplap) behalt.
Ha jársz Dunaharaszti fele, összefuthatunk, vagy jövőhéten Balatonfüreden nyaralunk, ha épp te is ott lennél összehozhatunk egy próbát.
-
TeebyKay
őstag
válasz
Csóró™ #10806 üzenetére
Az még anno ebayről lett rendelve és működött vele a telefon, szóval két évvel ezelőtt még mindkét akksi jó volt, aztán lett egy repedés a kijelzőn azért lett eltéve a telefon. Valahogy kívül fel kéne töltenem az akksit és úgy belerakni abból kiderülne az akksi-e a gond.
-
válasz
TeebyKay #10804 üzenetére
Én arra tippelnék, hogy mikor először bekapcsoltad a telefont volt még annyi kraft az aksiba, hogy elinduljon, azt kb. le is merült.
Amúgy a másik aksi honnan van? Egy működő telefonból, vagy az is ilyen "fiók mélyéről előszedett"?A töltéssel kapcsolatban sajnos rossz tapasztalataim vannak: Speedshopnál 3 darab BM42-es aksit bontottunk ki és tettünk a telefonomba. Mindegyikkel bekapcsolt, de egyiket se töltötte
A gyári aksit viszont tölti, szóval nem a töltő rész rossz. Igazából észrevettem, hogy mind a 3 speedshopos aksi 2013-ban lett gyártva, szóval valószínűleg azok is régóta a fiók mélyén állnak, mint a Te telefonodban...Akárhogy is,ha egy "halott gyanús" aksit 1-2 napra fel szeretnél tenni töltőre tegyél mellé egy tűzöltő készüléket is
-
-
TeebyKay
őstag
válasz
Csóró™ #10801 üzenetére
Én arra, hogy mivel első nekifutásra beindult, ott kapott valami defektet az elektronika. Persze nem kizárt, hogy két akksi elszálljon, de azért ritka nem? A teló egyébként nem az enyém, a tulajt meg már többször szóbeli letolásban részesítettem az ilyen dolgaiért, de falra hányt borsó. A töltő rész hibája kikerülhető ha külsőleg feltöltöm az akksit? Ha igen mivel? Vagy tudom ellenőrizni a töltöttségét?
(#10802) mszl
Köszi, ez lesz a legutolsó ötlet mielőtt szervizbe viszem valahova. A csere akksi is két évet állt a fiókban, szóval ha azzal van a gond nem vagyok előrébb. Viszont messze laksz szóval elvinni így se úgy se nagyon tudnám, azért köszönöm
-
mszl
aktív tag
válasz
TeebyKay #10796 üzenetére
Tedd fel tölteni, ne foglalkozz vele 1-2 napig is akár. Utána lehet kerül bele élet. Én egy Navi-val és a 2 éve a fiókban porosodó Defyvel jártam így. Először nem világít semmi nem is jelez töltést..... utána magához tértek. Egy próbát és kis türelmet megérne ha kell az adat.
De ha eljössz hozol egy sört, próba erejéig kölcsön adom a note 3G-ből az akkut. Én már egy Note 4X-et nyúzok. -
válasz
TeebyKay #10800 üzenetére
Nem tudom, fentebb azt írtad, hogy nincs töltés visszajelzés és nem reagál a bekapcsoló gombra se.
Ebből Te mire következtetsz? Én arra, hogy a 2 éves állástól behalt az aksid, de lehet a töltő része is a telefonnak, mivel másik akkuval se értél el eredményt.Nem akarok kukacoskodni, de ha tényleg annyira magas prioritásúak a telefonon lévő adatok, csinálhattál volna egy backupot róluk, mielőtt 2 évre a fiókba teszed.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Harmincezer forint alatti áron debütál Kínában a Xiaomi nyolcmagos processzorral és méretes HD kijelzővel felvértezett kétkártyás óriásmobilja.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Synology NAS
- High-tech fűtőtest? Nem, szellős GameMax ház!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple asztali gépek
- Call of Duty: Warzone
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Lalikiraly: Letiltott a Marketplace
- További aktív témák...
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 105 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest