Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- Elkalapálták az Ulefone új strapamobilját
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tagagaba53 #10699 üzenetére
Szia, kicsit szűkszavú a megfogalmazás, így nehéz lesz segíteni…
Milyen kódot kér? (esetleg képet tudsz róla postolni)Én korábban CM13 alapú Resurrection Remixet használtam, gond nélkül vissza tudtam álni MIUI-ra.
Arra figyelj, hogy a telefonodhoz való ROM-ot töltd le, és először szűz V7, majd rá updaterrel V8 megy, különben térerő gondok lesznek.
-
tagagaba53
tag
Sziasztok !!!
BUÉK
Most egy cyanogenmod van rajta.
Szeretném a vagyula féle romot visszatenni.
De telepítés után, azonnal valami kódot kér.
Kilehet azt kerülni ?Köszi!
Gábor -
válasz
fornettisuti #10696 üzenetére
Szívesen! Mindentől függetlenül, csupán javaslatként írom, hogy lehet jót tenne egy rendszer újratelepítés, és akkor már egyúttal az 5.8.8-as V7-et leváltani egy aktuális V8-ra.
-
válasz
fornettisuti #10693 üzenetére
Először is : Szia!
A válasz pedig: Az a kis “karika” a szinkronizálást jelzi, vagyis, hogy a telefonod épp szinkronizálja a gmail-t, névjegyeket, alkalmazéás adatokat… amik be vannak állítva a telefonodon.
Megoldás: ameddig nem tűnik el, legyél online. Ha online állapotban se tűnik el, akkor befagyott valami, mehet a restart. Rendszeres jelenségnél factory reset segíthet.
-
válasz
fornettisuti #10693 üzenetére
Beragadt valamelyik szinkronizálás (gmail, g+, mi cloud, stb, bármi lehet ami szinkronizál).
Beállítások - Fiókok részen végig lehet nézni esetleg a MI fiók és az Egyéb fiókok alatt. -
sziku69
őstag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy az eddigi rom-ok közül (nem baj ha régi) melyik volt a legjobb? Amelyikkel nem volt probléma. Nem akarok kísérletezgetni. -
-
vipviform
senior tag
válasz
MolnarZolee #10686 üzenetére
Gratulálok, legyen sok örömöd benne! Ha elfogadsz egy jó tanácsot, így az elején, előbb lakd be és ne mókold.
-
Szia, egészen biztos van, csak eltévedtél a kérdéssel. Ez a Redmi Note 3G (WCDMA) topic.
De azért:
- Úgy sincs semmi, ha az aksit kiveszed - visszarakod, majd bekapcsolod a telefont? Ha nincs, akkor mehet egy privát valamelyik kínai telefon gurunak. Nekem [t-pac] -el már van tapasztalatom, Őt bátran ajánlom. -
dunc
nagyúr
Srácok redmi note 4 pro, kép hang elment semmire nem reagál, van valami megoldás?
-
vipviform
senior tag
válasz
MolnarZolee #10679 üzenetére
A TinyDeal- nak van egy EU Warehouse keresője, ha onnan rendelted, akkor nagy valószínűséggel nem lesz plusz költség.
-
MolnarZolee
tag
Szeretett Note 3g-m mellé holnap érkezik a Note 3 pro
Így könnyebb lesz a stabil magyar v8-ra való várakozás
-
Veatta
aktív tag
válasz
MolnarZolee #10680 üzenetére
Leírhatnád.
-
MolnarZolee
tag
válasz
MolnarZolee #10679 üzenetére
Megoldódott
-
MolnarZolee
tag
Sziasztok! Tudom, hogy off, de lenne egy kérdésem! Kiszemeltem a Redmi Note 4 pro-t és megrendeltem a Tinydeal eu warehouse menüjéből, de most nézem, hogy ennek ellenére kínából szállítják!
Deutsche post van írva szállításhoz, de már most végképp nem tudom mi van! Nem tudom törölni sem a rendelést, áfát meg nem akarok fizetni
Mire számítsak? Kinek van ilyesmiben tapasztalata?
-
McReay
aktív tag
válasz
Csóró™ #10677 üzenetére
Hát ezt szomorúan olvasom.
Egyébként ma reggel felraktam az alapján a 6.9.15-öt ahogy korábban írtad. Eddig teljesen jó volt a térerő.
A mobilnetet majd holnap tesztelem.
Ha valóban nem lesz több frissítés és ez a metódus működik a China Dev ROM-mal is akkor visszatérek arra.
Aztán megint megy fel a telefonra a ROM Toolbox, amivel ki lehet irtani a sok valóban idegesítő ninja betűs appot. -
Ma írtam Vagyulának, hogy várható-e még frissítés a telefonra. Gondolom a válasza nem privát, így megosztom:
Szia!
Elvilekben már 4.4es alapra nem készül miuihu, max. stabil. Viszont megígérni nem tudom mikorra lesz, figyeljétek a fórumot.
üdv.-- Érthető a dolog, egyre több Xiaomi készülék jön ki, a 4.4-es Android meg nem mai gyerek...
Azért az ki kell emelni, hogy a 6.9.15-ös ROM még messze nem "elavult", meg azért olyan sok újdonság nem kerül bele a heti kiadásokba, amik nélkül ne lehetne létezni -
válasz
McReay #10672 üzenetére
Nem tudom, én már rég elvesztem a MIUI világában
Vagyula féle V8: 6.9.15
Global V8: 6.10.20
Kínai V8: 6.11.24Meg aztán egy rakat pletyka kerining a neten a MIUI 9-ről is. Egyik post 2017 nyarára írja a megjelenést, a másik már januárra...
Viszont lehet reménykedni, ezen az oldalon a támogatott telefonok között ott a Redmi Note 3G is (aztén ki tudja, máshol meg nem írják...) -
-
molnardenes
tag
válasz
molnardenes #10666 üzenetére
Ja, most jövök rá, hogy ez is v7. Az elején a 6-osból simán azt hittem, v6
Akkor a kérdésnek már csak az a fele aktuális, hogy újrahúzzam a v7-et a frissítés előtt, hogy megszűnjön az újraindulgatás, vagy a frissítés eleve legyalulja azt a részt is, ami most esetleg hibás lehet a v7 romban?
-
molnardenes
tag
válasz
Csóró™ #10665 üzenetére
Ha v8-ra frissítenék, és most MIUIHU 6.1.28 van rajta, akkor elég csak ráfrissíteni erre, vagy előbb clean installal egy v7, és arra - elkerülendő a térerő problémát? Illetve ha lehet erre is, akkor előbb rakjam fel újra ezt, vagy a ráfrissítéssel egyúttal megoldódik az újraindulgatás is?
-
válasz
molnardenes #10664 üzenetére
Ezt senki se tudja megmondani, kb. olyan a kérdés, hogy: “Doktor úr, kicsit rosszul vagyok, elég, ha…?”
Kipróbálhatod a sima recovery-t, de, ha már csinálod, lehet érdemes lenne a 9 hónapos ROM-ot felfrissíteni egy V8-ra.
-
molnardenes
tag
Sziasztok!
Mostanában egyre többször fagy le a telóm és indul újra magától (heti 2-szer). Kb 9 hónapos rajta a rom (Vagyuláék féle miui, de talán ez most mindegy is). Elég egy alapállapotba visszaállítás, vagy tisztán telepítsem újra a rendszert?
Köszi a válaszokat -
válasz
MolnarZolee #10661 üzenetére
Szia, nem tűnt fel, hogy gyorsabban merülne, mint más ROM alatt .
McReay: A mobilnet általában" H+"-on megy, ami alól azért néha vannak kivételek, de az esetek döntő többségében gyors a net.
10-ből 9* biztos tudom nézni az IP kamerám HD adását, ami azért már igényli a rendes sávszélességet. -
McReay
aktív tag
-
válasz
MolnarZolee #10659 üzenetére
Szia, az lehet, én is a 6.5.19-re toltam rá a V8-at, csak gondoltam az 1 héttel újabb 6.5.26-al se lehet gond.
Nálam cirka 2 hónapja megy a V7 + V8 kombóval, térerő mindig bőséges, sőt az IP kamerám HD streamjét is gond nélkül nézem még a metróból is mobilnettel. -
válasz
sziku69 #10656 üzenetére
Szia, NEM.
- TWRP-vel (javaslom a 2.8.6.0-át) felteszed clean installal a V7-et, majd reboot.
- Megcsinálod a szokásos kezdeti beállításokat (nyelv választás stb.), majd az SD kártyára felteszed (ha még ne tetted fel) a V8-at.
- Ezután a megnyitod a frissítés menüt, majd ott ROM telepítés kiválasztása menüpont. Itt ki kell választanod a V8-at, amit a telefon ráfrissít a V7-re.Elvileg gond nélkül mennie kell.
-
válasz
sziku69 #10654 üzenetére
Szia, a [6.9.15]-ös Vagyula féle ROM a legújabb, ami ROOT-os és GAPPS is benne van alapból. Teljesen stabilan használható, jó benne minden.
Sajnos kb. bármelyik V8-ra igaz, hogy "tiszta telepítéssel" felrakva térerő gondok vannak.
Ezt úgy tudod orvosolni, hogy előbb felrakod a [6.5.26]-os V7-et, majd telefon reboot után az updaterrel egyből rátolod a V8-at. -
sziku69
őstag
Sziasztok! Melyik a legújabb legstabilabb root-olt rom erre a telóra? Amelyiknek nincs térerő problémája.
-
vipviform
senior tag
Sziasztok, elköszönök a topictól, egy REDMI 3S PRIME boldog tulajdonosa lettem. Mindenkinek nagyon köszönöm a sok hasznos infót, segítséget!
Üdvözlettel, Tamás
ps: azért ide is be fogok nézegetni
-
-
numera007
tag
Sziasztok. Na úgy néz ki lett a családban egy Redmi Note WCDMA tégla. Ma reggel nem indult el. TWRP-vel nem lehet telepíteni mert nem talál particiót (se system, se cashe semmi). SP tools-al probáltam, szépen végig megy a sárga csík, ránézésre feltelepül az új alap szoftver, de csak a MI logóig indul el, a TWRP-be belépve ha szoftver akarok telepíteni megint ugyan az az üzenet, hogy unable system, meg a többi is. Ennyi volt? Kuka?
-
válasz
ggeleven #10646 üzenetére
A [Global ROM] valamivel frissebb, mint a [Vagyula féle miui.hu]-s, de számolj vele, hogy nincs kipucolva belőle a sallang (a vagyula féle ROM 506 MB, míg a global ROM 758 MB), valamint asszem a global ROM nem ROOT-os alapból (ez nem 100%).
Amúgy jó esélyel fog frissülni még a miui.hu-s ROM is, csak kicsit megszaporodtak mostanában a Xiaomi telefonok, így több felé kell dolgozniuk a srácoknak.
-
ggeleven
őstag
Srácok így, hogy a miuihu már nem frissül hetente mit tegyek a telóra ha még szeretnék frissítéseket? Eu vagy global? Próbáltátok mostanában őket?
-
vipviform
senior tag
Ha netán valaki vásárlás előtt állna, jól jöhet:
Magánszemélyek részére érkező küldemények vámkezelése
Vámmentes küldemények
Az Európai Unió (EU) tagországaiból érkező küldemények vámszempontból belföldi küldeményeknek számítanak, így ezek a küldemények nem esnek vámkezelés alá. Ez alól kivételt képezek azok a küldemények, amelyek az EU területéről érkeznek, de harmadik országból (EU-n kívülről) származnak (pl. USA-ból származó küldemény Németországon keresztül érkezik).
Vámmentesnek minősülnek továbbá azok a küldemények is, amelyek az EU-n kívülről érkeznek, de az értékük nem éri el
- magánszemélytől érkező küldemény esetében a 45 eurót,
- külföldi jogi személytől érkező küldemény (ún. rendelt áruk) esetében a 22 eurót.
Ezen küldemények vám és ÁFA mentesek.
Vámköteles, vámeljárás alá vont küldeményekA Magyar Posta az előző bekezdésben foglaltak alá nem tartozó küldeményeket a Nemzetközi Posta Kicserélő Központ (NPKK) küldeményforgalmát ellenőrző Vámhivatalnál köteles bemutatni, nyilvántartásba vetetni. A vámnak történő küldemény-bemutatás során, illetve a vámkezelés során bármikor a vámhatóság a küldeményt tételes vámvizsgálatnak is alávetheti, ami a küldemény felbontását és tartalmának ellenőrzését jelenti.
A küldemények vámkezelését (1.000 euró értékig) a Magyar Posta jogszabályi (28/2004 (IV.29.) PM rendelet) felhatalmazás alapján automatikusan, az illetékes vámszervvel közreműködve látja el.
1000 euró vagy ennél magasabb összegű küldemény behozatali vámkezeléséről a címzettnek rendelkeznie kell: írásbeli felhatalmazása alapján megbízza a Magyar Postát a küldemény behozatali vámkezelésével, vagy a címzettre területileg illetékes vámszervnél intézkedik a küldemény vámkezeléséről. Az ilyen értékű küldemények kezelése megegyezik a kereskedelmi forgalomban érkező küldemények vámkezelésével, így ez esetben további információkat itt alál.
A vámkezelések alapját a küldemény tartalom, illetve annak igazolható összege határozza meg. Az előzőek miatt a vámkezeléshez elengedhetetlenül szükséges az alábbi dokumentumok bemutatása:
- Számla árumegnevezéssel,
- Banki átutalásról igazolás, kivonat (internetes fizetés esetén, ún. rendelt áruk esetében)
- Ajándék esetén a feladó általi írásos értéknyilatkozat, melyben megjelöli az általa
küldött küldemény értéket. /Nem formanyomtatvány, a feladó által írt és aláírt
nyilatkozat/
A vámkezelések felgyorsítása érdekében a fenti dokumentumokat célszerű már a feladónak a küldeményhez, vagy a küldemény postai kísérőokmányaihoz csatolnia.A dokumentumok hiányában a Magyar Posta (NPKK) a küldemény vámhatóság felé történő bejelentése után felveszi a kapcsolatot a magyarországi címzettel, a dokumentumok postázása érdekében. A dokumentumokat a postavamugynokseg@posta.hu e-mail címre is továbbíthatja. Ez a dokumentum bekérési procedúra természetesen lelassíthatja a küldemények vámkezelését, így címzett részére történő kézbesítés, átfutási idő meghosszabbodik.
A Magyar Posta kizárólag a fenti dokumentumok megérkezése után tudja kezdeményezni vámkezelést!
Tájékoztató a vámteher összegéről:
A Magyar Posta küldeményforgalmát ellenőrző vámhatóság a hatályos vámjogszabályok alapján állapítja meg az egyes küldeményekre kirótt vámterheket. A vámterhek megállapítása során különbséget kell tenni a magánszemélytől érkezett és az ún. rendelt áruk között.
Magánszemélytől magánszemélynek érkező küldemény
0-45 euró között vámmentes/vámeljárás alá nem tartozó küldemény
45,1 -150 euró között vámmentes, de 27 % ÁFA terheli a küldeményt
150,1-700 euró között 2,5% vám + 27% ÁFA kerül felszámításra
700,1-999 euró között kereskedelmi vámtarifa* + 27% ÁFA terheli a küldeményt
1000 euró és ezen érték felett kereskedelmi vámtarifa* + 27% ÁFA terheli a küldeménytMagánszemély által megrendelt áru (cég-magánszemély reláció)
0-22 euró között vámmentes/vámeljárás alá nem tartozó küldemény
22,1 -150 euró között vámmentes, de 27 % ÁFA terheli a küldeményt
150,1-1000 euró között kereskedelmi vámtarifa* + 27% ÁFA terheli a küldeményt
1000 euró és ezen érték felett kereskedelmi vámtarifa* + 27% ÁFA terheli a küldeményt* kereskedelmi vámtarifa: jogszabály alapján egyes áruk, árucsoportok külön kategóriát képeznek, a vám mértéke kategóriánként változó 0-12%-ig terjedhet.
Vámmal terhelt küldemények kézbesítése
A Magyar Posta a vámkezelés során a küldeményhez ún. CN23 számú vámáru-nyilatkozatot csatol. A CN23 nyomtatványon feltüntetésre kerül a kiszabott vámteher összege is. A küldeményhez csatolásra kerül továbbá a vámteher összegéről kiállított feladóvevény nélküli készpénz átutalási megbízás (sárga csekk) is.
A küldemény abban az esetben kerül kézbesítésre, ha a címzett a vámterhet és a postai vámügynöki szolgáltatás díját megfizeti. A vámteher befizetésének igazolásául a Magyar Posta ún. számviteli bizonylatot állít ki, melyen feltüntetésre kerül a vámteher összege, az érintett küldemény postai azonosítószáma (ragszáma) és a készpénz átutalási megbízás azonosítószáma.
-
MolnarZolee
tag
Sziasztok! Magyar nyelvű stabil miui8 rom ügyében tud valaki esetleg valami bíztatót mondani? Lehet tudni, hogy kb mikorra várható?
-
_ak_
addikt
A note 3g sajnos biztosan nem tudja az 5ghzet, illetve laptopoknál sem évjárat függő. Van egy idei amelyik nem tudja, meg egy sok éves ami simán.
-
válasz
Dan-szan #10635 üzenetére
Nos a Specifikációban a WIFI-hez 802.11 b/g/n -t írnak. Az n szabvány pedig tudja az 5 Ghz-et.
-
Dan-szan
senior tag
5ghz wifit tud ez a teló kezelni/használni ?
-
válasz
dzsidzsas #10632 üzenetére
Nyugodtan vedd csak le, ha nem egy kulcscsomóval a zsebedben fogod hordani a telefont, akkor biztos nem lesz baj! Amúgy meg nekem még van egy gyári bontatlan fóliám, ha valaki nagyon vágyik rá, megegyezhetünk
FrostyBoy84: Kösz az infót, most már kivárok egy frissebb Vagyula féle V8-at, aztán kipróbálom.
-
dzsidzsas
tag
válasz
Csóró™ #10627 üzenetére
Köszönöm a tippet mindenkinek. Nem tudtam milyen kijelző védelme van, én meg szeretem megóvni a dolgaimat. Most nagy levegő és leveszem a fóliát.
fornettisuti: mindegyik vásárlási próbálkozás disput lett, mivel hirdették a fóliát, de nem küldték. Onnan tudom, hogy nincs mert volt pár eladó aki rögtön jelezte hogy nem tud küldeni, de máig hirdeti. A többi arra várt, hogy lejárjon a védelem. Disput-full refund, 1 csillag, ennyi.
-
tami92
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy ilyen készülékem, ami egy ideje be van halva. Esetleg valakit nem érdekelne alkatrész gyanánt? Van hozzá, még egy pár kiegészítő, akit érdekel, dobjon egy PM-et.
-
Tudom, a cégnél pár gépen el is "játszottam" ezt a frissítéses mókát. De azért gondolom, ha most újra kéne tenned egy gépet már nem tennéd fel rá a Win 7-et vagy a 8.x-et, csak azért, hogy utána ráfrissítsed a 10-est
Amúgy engem megint csak az elveim zavarnak... Olyan bonyolult lenne megoldani, hogy szüzen telepítve is jó legyen a V8?
Az meg megint jó kérdés, hogy akkor az Update és a Clean Install miben más? Merthogy más, hisz egyiknél működik valami, ami a másiknál nem. -
GoZoL
senior tag
válasz
Csóró™ #10626 üzenetére
Azt tudod, hogy mikor ingyen lehetett frissíteni a win10-re akkor ezt a kört kellett végigjátszani? Win7 vagy W8-ról lehett csak updataleni ha eredeti kulcsod volt!
Modnjuk azt nem tiszta, hogy ha tiszta v7 telepítésem van akkor updateljem rá a 8-at? Akkor fog megmaradni minden beállítás mert a clean installal mindent töröl megint. -
válasz
dzsidzsas #10622 üzenetére
Nyugodtan vedd csak le, és ugyan ezt javaslom mindenkinek, akinek esetleg még a kijelzőjét fakítja a fólia. Minek Gorilla Glass-ra bármi is? 2 éve van nálam a Noteom, fóliát sose látott, de max 2 mikro karcot számolok rajta.
Csakhogy hitelt is adjak a dumámnak, itt egy [Note kijelző teszt]
-
válasz
McReay #10621 üzenetére
Szia, örülök, hogy bevált a RR!
Sajnos az 5.7.4 volt az utolsó MM alapú ROM a Noteunkra, mivel idő közben megjelent az Android 7 (és már vadul hegesztik a CM14-et), így a felsorolt "hiányosságok" valószínűleg nem lesznek orvosolva.
Ettől függetlenül még mindig a legjobb MIUI alternatíva (szerintem). Aztán hátha kapunk egy CM14 alapú RR-et is
FrostyBoy84: Elvileg jó, amit írsz, de azért remélem mindenki érzi mennyire gáz ez 2016-ban. Kb. olyan, mint ha úgy telepíthetném a gépemre a Win10-et, hogy előtte felteszem a Win 8.1-et és arra a 10-est.
Amúgy meg csak a guruktól kérdem: Mi a különbség a szűz MIUI8 és a V7 + update között? Nem értem mitől másabb a térerő? Elvileg updatenél is és szűz telepítésnél is UGYAN AZT a V8-at kapom. Vagy nem
-
dzsidzsas
tag
Valaki tud linket Redmi Note 3g (igen, igen első kiadás) üveg fóliára? Mert az összes alis visszaadja a pénzt (miután megfenyegetem), hogy már nem gyártják. Nekem meg berepedt és így trógerül néz ki, de nem merem levenni, mert nem tudom mennyire karcálló az eredeti üveg.
-
McReay
aktív tag
Sziasztok!
Korábban volt itt beszédtéma (sajnos engem is érintett vagyok a témában), hogy az új MIUI 8 elég keményen dobálja a hálózatot egyes készülékek esetén. Akkor sok (MIUI) ROM-ot kipróbáltam. A legstabilabbnak (térerő ügyileg) számomra a legutolsó MIUI 7 6.5.28 verzió volt. Sajnos pár hete ugyanazt a térerő dobálást kezdte el csinálni, mint a V8-as tesója.
Így Murphy(O.o) ajánlása alapján felraktam a legfrissebb Resurrection Remix ROM-ot.
Még csak 2 napot használtam, de az eddigi tapasztalataim alapján nagyon kevés dolog van, ami nem működik megfelelően. Mindennapos használatra is teljesen használható kategória, ráadásul 6.0.1-et kapunk.
A memória kezelése tapasztalataim alapján jobban sikerült, mint a MIUI-nak. 10 alkalmazás simán elvirgonckodik a háttérben 7-900MB szabad RAM-mal, ellenben a MUI-nál már 3-4 alkalmazás során zárogatja befelé (nekem) a legkorábban megnyitott alkalmazásaimat.Ami nem működik:
- A LED értesítések színei nem variálhatóak (csak piros villogás van)
- Kép készítése esetén mindig van hang (ami engem kifejezetten zavar)
- HDR funkció esetén a kép helyett egy szürke "képet" kapunk
- Hangerő gombokkal nem lehet felébreszteni a telefontNem nyomkodom sokat a telefont, de ezzel a ROM-mal sokkal jobbnak érzem a telefonomat, mint a MIUI-val. (pedig régen annyira szerettem)
-
válasz
kosaz1 #10617 üzenetére
Akkor jöhet a mélyvíz… Nekem még szerencsére nem kellett idáig “merülnöm”, így tapasztalatom sincs, de [Ezzel a videóval] elvileg meg tutod csinálni a téglátlanítást. A videó alatti leírásban ott vannak a linkek a VCOm driverhez, SP flash tool-hoz …
Sok sikert!
-
kosaz1
újonc
válasz
Csóró™ #10616 üzenetére
Az a baj hogy ha hangerő + és power gombal behozom a boot modot nem indul el a recovery elvileg ott a hangerő - gombal lehetne kiválasztani azt a lehetőséget de nem csinál semmit csak a normál inditásra reagál de mivel ott meg csak fekete képernyő van onnan se tudok resetelni :-( .
-
-
kosaz1
újonc
Sziasztok
Kaptam egy Redmi Note telefont , kinai menüs volt küzdöttem kicsit angol lett , de most azt csinálja hogy van zárképernyő , ha feloldom akkor fekete a kép csak óra van és akkumlátor kijelző. Semmilyen menüt nem tudok behozni .Ha rádugom a laptopra látja tudok tallozni a filerendszerben . Ha kikapcsolom és megprobálok belépni a recoverybe nem történik semmi nem lép be a menüjébe . Lehet valamit kezdeni még vele hogy ujra müködjön ?
-
trafóóó
tag
válasz
Csóró™ #10612 üzenetére
Ezt leselejtezem,és elrakom alkatrésznek mivel nekem is ilyen van még jól jöhet.
De maradunk a xiaomi vonalon mert a Redmi 3 néztem ki utódnak.
Van itt valakinek tapasztalata vele? Mindenfajta mókolás nélkül hogy muszikál a hétköznapokban?
Saját topikjában sajnos még erre sem kaptam választ. Hátha itt valakinek van a családban. -
válasz
trafóóó #10609 üzenetére
Hááát, ha reset után se megy, akkor lehet megdöglött.
Első körben menj a tárcsázóba és írd be: *#*#6484#*#* -- ez előhoz egy szerviz menüt. A 9-es pontot (KEY) indítsd el, és nyomkodd végig a gombokat...
Ha semmi, keresd t-pac kollégát. Nekem már buherálta a Note-omat, így bátran ajánlom. -
trafóóó
tag
Reggelre megadták magukat az alsó érintőgombok.
Semmire nem reagálnak.Volt valakinek ilyen gondja??
Asszony telefonja így eredeti rendszer van rajta v40.
Csináltam egy full resetet de nem oldotta meg.
Valakinek bármi ötlet ?? -
Nem is fog, mert ez egy "bug" a MIUI 8-ban. Nekem is az esetek 90%-ban Edge van, pedig korábban mindig ment a HSDPA... A térerőt meg nem írom, mert csak felhúzom magam
Azért örülnék, ha megoldanák ezt a "kis" problémát, mert nagyon jó a telefonom a V8-al, csak épp telefonálni nem tudok rendszeresen. (Igen, tudom, hogy van sufni tuningos megoldás, de akkor is...)
-
GoZoL
senior tag
A frissített V8-at gyári állapot visszaállításával újra beállítottam és a térerő ismét rossz lett, pedig előtte jó volt. Lakáson belül ahol eddig volt 3G most csak Edge felirat van. A mobil beállításokban a 3G kapcsolat előnyben kijelöltem, nem javított semmit a térerőn.
-
GoZoL
senior tag
Térerőprobléma nálam is előjött, annyira hogy 3g-re hát nagyon nem akart fellépni csak ritkán. Mentésből visszaraktam a stabil 7-et és arra frissítettem rá a 8-ra. Így jó a térerő de nem tiszta telepítés. Egyik fórumtársnak megtaláltam a leírását de a fájlok már nem érhetőek el.
Arra gondoltam mentésben lévő romot gyári állapotra visszarakom és úgy frissítem 8-ra. Így jó lesz? -
GoZoL
senior tag
válasz
Milestone2 #10602 üzenetére
OMG!
Ezt nagyon durván benéztem. Javítom és kipróbálom.
Köszi! -
Milestone2
nagyúr
MI3 (cancro) romot akarsz ráerőszakolni a Redmi Note készülékedre? Még jó hogy a szkriptbe be van építve védelem. Ez lehet jobb lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Harmincezer forint alatti áron debütál Kínában a Xiaomi nyolcmagos processzorral és méretes HD kijelzővel felvértezett kétkártyás óriásmobilja.
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Synology NAS
- High-tech fűtőtest? Nem, szellős GameMax ház!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple asztali gépek
- Call of Duty: Warzone
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest