Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomic
addikt
Sajna nehéz a döntès mi legyen helyette. A Pixel 8 tetszik de dràga. A 7a jó àrban de nem tetszik.
A Samsung s23 szintèn tetszik de az is drága.
Most ami bejönne az a Xiaomi 14. De ugye az
mèg sehol...
Ma kaptam egy 70e ajànlatot egy Pixel 5-re.
Nem tudom èrdemes ezekkel mèg foglalkozni?
Mèretben szuper ez is. -
SirRasor
addikt
+*RLaci*
erre az infóra volt szükségem, akkor nem erőltetem a váltást.
Jelenleg semmi bajom nincs a 4a-val azon kívül, hogy nem A14 fut rajta, de igazából most sincs gond az üzemidővel. Kameránál szerencsére nincs hiányérzetem, mondjuk az 5 fölöttiek biztosan jobb képet készítenek éjszaka, de nappal már nincs jelentősége.
Sőt, ennek az ujjlenyomatolvasója 100-ból 100x működik és villámgyors. A kijelzőkbe építettekről nem hallottam sok jót.A sebesség meg...igazából nem értem minek több sebesség akárhova is. Rányomok valamire és szinte azonnal ott vagyok, mert már a 6 GB is elég ahhoz, hogy az a pár dolog a memóriában maradjon, amit használok. Annyit csináltam csak, hogy a fejlesztői eszközök között az ablakanimációk és áttünések sebességét 0.5x-re vettem le.
Szóval az a verdikt, hogy most már kb. mind1 milyen telefont fogok keresni, de snapdragonos lesz (kivéve 8 gen 1, mert az is egy kazán).
-
SirRasor
addikt
Mesélsz picit róla? Még mindig Pixel 4a-n vagyok és végül is azért nem lépek még (7a-ra), mert nekem mindenben tökéletes. Nem kell gyorsabb SoC, se jobb kamera, mert a mostani is nagyon jó. Sőt, nem szeretném elveszteni az ingyenes gugli fotótárat; ez a legnagyobb visszatartó erő.
Frissítésekben kezdem azt érezni, mint Windows esetén. Amióta nem kapok frissítést, még a Gugli Play rendszerfrissítést is letiltottam, mert semmi hasznát se látom. Beállt a telefon: semmi újat nem telepítek rá. 0 biztonsági kockázat. -
bbendre
őstag
Nekem ezt írja a Pixel 1-esemre ami már tuti nem Garis:
UK:
"For the device with this IMEI or serial number, you’ll have to check the Hardware Warranty Centre to see your repair options"DE:
"Für das Gerät mit dieser IMEI oder Seriennummer musst du die Hardwaregarantieübersicht aufrufen, um die Reparaturoptionen anzuzeigen" -
Szöö
csendes tag
-
DeathAdder
veterán
szerintem nekem is tetszeni fog
99% beletöltve
Battery health 78%
Estimated: 3,109 mAh
Capacity: 4,000 mAheddig kétszer töltöttem, ami még feltűnt oneplus után hogy sokkal kevesebb ideig áll 100%-on, elég gyorsan lemegy 99 majd 98-ra, utána már lassan merül, meg hogy elég doboz hangja van akivel telefonálok
épp rámérek majd a oneplus-ra is, az érzésre már nagyon halott
-
shina
tag
A Pixel (és korábban a Nexus) azon kevés telefonok egyike amire gyakorlatilag mindig van ROM, és tipikusan a legtovább támogatott készülék a moddoló közösségben. Emelett az sem utolsó, hogy maga a hardver elég jó szokott lenni, és ez utóbbi a Pixel 5-re különösen igaz.
Ma már gyakorlatilag két lehetősége van az embernek iPhone vagy Android (és sok helyen az emberek alapnak veszik, akár étterem menüjének a QR kódjáról van szó, akár bankolásról), nincs harmadik opció. A Googlementesített telefon az amolyan megtűrt kibúvó azoknak akik legalább részben valami mást szeretnének, anélkül hogy teljesen digitális kirekesztettek lennének. Ironikus módon pont Google biztosítja a választás lehetőségét (egyelőre).
-
gilfoyle
őstag
Mivel nincs normális pixel (legalábbis a 6-os széria eléggé gyengélkedik) ez van most, itthon nem kapható, marad az ebay, viszont kettőről kértem plusz fotókat a használati nyomokról, az egyik olyan volt mintha betonon tologatták volna, a másiknak meg jól láthatóan repedt volt az üvege...
-
Draun01
tag
Ahh köszi hogy valaki írt errol, neha mar en ereztem hulyenek magam. De mondom ennél ennek sokkal gyorsabbnak kéne lennie, pl. a OnePlus Nord 2-m mikor meglett mérgelodtem hogy milyen lassu a kjelzo alatti. Orultem hogy vegre ujra gyors lesz (mikor meglett a P5)..es bakker lassabb mint az volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma 5G-generációba léptek a Pixel mobilok, viszont az XL ezúttal kimaradt. Sok szempontból fejlődött a széria, és egy gáláns ajándék ismeretében az árazás is elfogadható lett.
- Csere-Beszámítás! Fehér Inno3D Twin Edge RTX 5070 12GB GDDR7 Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
- 87 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest