Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • jUUh

    Topikgazda

    válasz SirRasor #2880 üzenetére

    Őszintén, az ingyenes fotótár 690Ft-tal havonta kibackelhető, 1 gombóc fagyi. Nekem A12 óta az a benyomásom, hogy rossz az irány. Pixel 3a és 5 Android 11-gyel soha 1x se akadt meg 1 másodpercre sem, semmi bugot nem találtam, hibátlan volt.

    Namost ez azóta 14-nél tartunk, és apró akadások vannak, főleg vizuális bugok majdnem mindennaposak. Ami a legjobban hiányzik, az a fizikai ujjlenyomatolvasó, ezt szerintem csak Samsung ultrasonic vagy BKK / Xiaomi felsőkategória üti meg.

    Összességében szeretem, de nem tökéletes sajnos. A Tensor kazánház az Exynos vonal miatt, számomra totál vakvágány ez a saját SOC vonal, főleg, hogy a Snapdragon flagship soc 3. generációja most gyakorlatilag egy csomó "AI" funckiót tud majd, de a TELEFONON. Google-nál legtöbbször lövi a felhőbe a nagy Tensor. És félre értés ne essék, nem zavar, hogy benchmarkba lemarad, kit érdekel, hogy a 2022-es flagship SOC kenterbe veri. A hatékonyság, na az a baj. Hogy mobilneten elolvad a telefon, és WiFi-n is se kiemelkedő az akksi. Nameg nyáron, főleg A13-mal melegedett, nagyon. Nekem személy szerint sose TÚLmelegedett, de meleg volt gyakran.

    Azért 4a-ról mind sebességbe, mint kamerába lenne előrelépés, azt gondolom. De ha meg vagy vele elégedve, minek váltani? :)

    [ Szerkesztve ]

    Samsung Galaxy S23+

Új hozzászólás Aktív témák