Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
jUUh
addikt
válasz
leslien #2392 üzenetére
A telefont jófogáson, a fóliát keresem.
Véleményem szerint elég "szerencsés" vétel volt. Jófogáson láttam előző hét szerdán, dél körül tették fel, 1kor ráírtam az eladóra, de mivel csak hétfőn (ma) tudtam jönni Pestre, megkértem, hogy tegye el nekem. Kis beszélgetés után elkérte a telefonszámom, felhívott, elújságolta bővebben a telefont, és azt mondta, mivel én voltam az első, elteszi nekem.
Összességében 130e-ért vettem, Google Store-os gari van rajta 2023. nov legvégéig, tartozékai megvannak, még kibontva sincsenek, doboza, papírjai is vannak, meg 3db eredeti Aioria tok is van hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
ma 5G-generációba léptek a Pixel mobilok, viszont az XL ezúttal kimaradt. Sok szempontból fejlődött a széria, és egy gáláns ajándék ismeretében az árazás is elfogadható lett.
- Villanyszerelés
- Milyen videókártyát?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Politika
- Linux felhasználók OFF topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 15 Ultra 512 GB Silver 34 hó garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A52s 5G Snapdragon
- Prémium! Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RTX 4060 / 32Gb DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest