Új hozzászólás Aktív témák
-
Wiz Khalifa
veterán
-
Mahengun
újonc
válasz gilfoyle #1965 üzenetére
Szia!
Köszönöm a válaszodat! Körülbelül három Telekom kirendeltségben voltam, hívtam műszaki segítségért a Telekomot is. Kaptam új kódot is. Ennek ellenére a mellékelt, vagyis hát linkelt képet mutatja továbbra is akárhányszor próbálom beolvasni vele. A WestEndben levő Telekomban a "Mobilguru" közölte, hogy csak Samu és Alma termékeket támogat a hazai Telekom. Csak azzal működik az eSIM. Ráadásul a mai napon már az eSIM-emet sem találták. Valahol kering az éterben. Kezdem feladni....
Azért még1x nagyon szépen köszönöm!
Üdvözlettel: Zoli
-
Louro
őstag
válasz gilfoyle #1941 üzenetére
Nekem annyira furcsa, hogy a 4a 5G-t leváltó 5a olcsóbb várhatóan :/ Fordítva szokott lenni. Bár láttam, hogy szinte ugyanaz lesz, cska nagyobb akksival. Talán még a kamera lehet picit másabb.... de elég furcsa termék lett az 5a. A 6 meg szerintem 250e felett lesz nem kicsit.
Mess with the best / Die like the rest
-
Kube
senior tag
válasz gilfoyle #1846 üzenetére
Az a baj vele, hogy számomra már nagy nagyobb lenne mint a mostani Nokia, a pixel 5-ben és a 4a-ban pont az a jó, hogy picit kisebb is mint a mostani telefonom.
#1847 *RLaci*
Mindig némítva van a telefonom, így a dobozhang szerencsére nem probléma
PWM flickering lehet talán aggasztó, az meg majd használatkor kiderül.
Egyébként a telefon minden tekintetben balanszolt.Nem volt időm még belemászni a 4a és 5 közötti különbségekbe, de ha jól láttam mindenben picit jobb és nagyobb a feature szettje (picit több ram, kicsit nagyobb akksi, 5g, Qi töltés, 1-2 extre szoftveres feature + 90Hz). Még mindig próbálom kitalálni, hogy kellenek-e nekem ezek az extrák, vagy hozzak el egy 4a-t 40% olcsóbban. Ugyanis a fenti jóságokból talán az akksi érdekelne a leginkább, a többit el tudom engedni.
Pixel 5 a jobb ez nem kérdés csak az ár miatt bizonytalanodom el.
[ Szerkesztve ]
No emotion, any more than a wave, can long retain its own individual form.
-
amzso
tag
válasz gilfoyle #1824 üzenetére
Nekem a fizikai SIM van feljebb a listában, de nem hiszem, hogy ez bármit is befolyásol. Ki tudod választani hogy milyen műveletre melyiket akarod használni. Azt sem gondolom, hogy számít, hogy melyik az "elsődleges" ha egyáltalán különbséget tesz a telefon bármilyen szinten. De cáfoljatok meg :)
-
bl4ze
veterán
válasz gilfoyle #1246 üzenetére
Ok, rendben. Én holnap megyek érte.
Szűz belakás volt, vagy előző telefonról volt app stb. áthozás backup-ból?
Én ezen agyalok mehet-e rá egy google backup-ból átköltözés? (Mi 9T-ről jövök)
Nem lehet tényleg a 2 sim-hez két külön csengőhang? Ez nem lenne jó, mivel egyik a céges (eSIM) és az mindig más hangon cseng mint a privát kártya (SIM)Én sem játszom, akku-fényképező-gps ami fontos
Minden tipp, tweak jöhet - holnap költözök rá, Telekom QR Kód megjött egy PDF file-ban + sms, hogy legernálták az eSIM-et
.:. bl4ze .:.
-
őstag
válasz gilfoyle #1026 üzenetére
BoB-nak Pixel 5-je van, neki sikerült az aktiválás.
nekem a 4a 5G-n azóta sem, holnap jár le a hibabejelentés határideje, ha nem hívnak kora délutánig, hívni fogom őket én. de továbbra is arra számítok, hogy simán leráznak majd azzal, hogy nem támogatott a telefon.
it never gets easier, you just go faster
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- World of Tanks - MMO
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- PlayStation 4
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Windows 11
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest