Új hozzászólás Aktív témák
-
SirRasor
addikt
+*RLaci* erre az infóra volt szükségem, akkor nem erőltetem a váltást.
Jelenleg semmi bajom nincs a 4a-val azon kívül, hogy nem A14 fut rajta, de igazából most sincs gond az üzemidővel. Kameránál szerencsére nincs hiányérzetem, mondjuk az 5 fölöttiek biztosan jobb képet készítenek éjszaka, de nappal már nincs jelentősége.
Sőt, ennek az ujjlenyomatolvasója 100-ból 100x működik és villámgyors. A kijelzőkbe építettekről nem hallottam sok jót.A sebesség meg...igazából nem értem minek több sebesség akárhova is. Rányomok valamire és szinte azonnal ott vagyok, mert már a 6 GB is elég ahhoz, hogy az a pár dolog a memóriában maradjon, amit használok. Annyit csináltam csak, hogy a fejlesztői eszközök között az ablakanimációk és áttünések sebességét 0.5x-re vettem le.
Szóval az a verdikt, hogy most már kb. mind1 milyen telefont fogok keresni, de snapdragonos lesz (kivéve 8 gen 1, mert az is egy kazán).
Make Love not war!
-
SirRasor
addikt
Mesélsz picit róla? Még mindig Pixel 4a-n vagyok és végül is azért nem lépek még (7a-ra), mert nekem mindenben tökéletes. Nem kell gyorsabb SoC, se jobb kamera, mert a mostani is nagyon jó. Sőt, nem szeretném elveszteni az ingyenes gugli fotótárat; ez a legnagyobb visszatartó erő.
Frissítésekben kezdem azt érezni, mint Windows esetén. Amióta nem kapok frissítést, még a Gugli Play rendszerfrissítést is letiltottam, mert semmi hasznát se látom. Beállt a telefon: semmi újat nem telepítek rá. 0 biztonsági kockázat.[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
-
SirRasor
addikt
1-2 hónapja vettem ebay-ről vámmal, mindenestül ~90k-ért egy újszerűt, középszerű akksival.
Szerintem 1-2 évre elmegy, de ha belegondolok, hogy használt Pixel 7a-t ki lehet fogni picit többért, biztosan nem vennék már 5-öset.Make Love not war!
-
SirRasor
addikt
Elméletileg sehogy. 2 megoldás van rá:
1. ADB App Control-lal megkeresed (a csomag nevét kell hozzá tudni, de azt nem találtam) és letiltod. Úgyhogy nekem a 2. segített.
Ja ez a program amúgy kincs. Teljesen bloat-mentesíteni lehet a telefont root nélkül.2. Nova Launcher
Nova Launcher azért is jó, mert a dupla koppos altatást be lehet állítani.Make Love not war!
-
SirRasor
addikt
Sőt, a fotók szerintem sokkal jobban működik.
Gyorsabban elindul, gyorsabban készít képet, gyorsabban végzi el az utómunkát és a képről nyitva a galéria is gyorsabban bejön.
Abnormális merülés nincs.Make Love not war!
-
SirRasor
addikt
Van annak különösebb oka, hogy az Android biztonsági frissítés szeptember 1-i, de a google play rendszerfrissítés február 2-t mutat csak?
A Pixel 4a-mon az is szeptemberi.Make Love not war!
-
SirRasor
addikt
válasz Jinx L. Joke #2839 üzenetére
Meghirdettem a 4a-t meg az 5-öt is. Majd használom azt, ami megmarad.
Egyébként tegnap este csináltam fotótesztet: pontosan ugyanolyan minőségű képeket készít mindkét telefon.
Viszont sajnos kb. ugyanolyan gyorsan merülnek, hiába van sokkal nagyobb telep az 5-ösben. AccuBattery szerint már 80%-os csak 4a-ra vigyáztam, mint a hímes tojásra, 25-85-öztem sokat és most is 98%-osnak mutatja az akksit.Make Love not war!
-
SirRasor
addikt
válasz bbendre #2830 üzenetére
Na közben meg is jött és egész jó állapotban van (használt):
2 pici karc a kijelzőn, amúgy makulátlan.
Akksi nem merül abnormálisan, de kell legalább 1 ciklus, hogy képet kapjak róla (AccuBattery)
Illetve indítottam egy hívást és a beszédhang tényleg trágya. De nagyon Ha most veszek egy újonnan 30k-s Jiajut, szerintem annak is jobb hangja lenne
Kár, így lehet megtartom a 4a-t és ezt adom elEDIT: lehet, hogy azért torzít a híváson, mert a 4a tokját tettem rá és a felső zajszűrő mikrofont full letakarja
[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
-
SirRasor
addikt
Kop-kop
Gondoltam beköszönök: egy Pixel 4a-ról váltok 5-re.
Van bármilyen nyűgje a telefonnak, ami kritikus?
Android 14-el szépen megy?Semmi baja a 4a-nak, de a +1év android támogatás és a +2GB RAM-tól elcsábultam, hátha ezzel még +5 évet kibeckelek egy akkucserével együtt.
Make Love not war!
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- One mobilszolgáltatások
- Milyen széket vegyek?
- Asztalos klub
- iPhone topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest