Új hozzászólás Aktív témák
-
DeathAdder
veterán
válasz matyiGo #2905 üzenetére
Hát nincs
nyáron kiütötték a kezemből, megsérült a kijelzője, oké veszek újat, de akkor már akkut is, ifixit eredeti alkatrészek 220+ euró... azon már telefont veszek. Vettem oneplus-t (nyilván többért) belaktam, de végül még a simkártyát se raktam bele, 1 hétig a polcon állt aztán eladtam, negyed kilós nagy ügyetlen, vastag, ujjlenyomatmágnes a főzőlappal a hátulján, állandóan ki akart esni a kezemből és kb semmivel nem gyorsabb mint ez a 2020-ban középkategóriás hw-vel szerelt modell, és ugyanúgy újratölti a régebben használt appokat dupla rammal..
Nyilván játékban péppé veri a 8gen 3, de nem játszom mobilon...a szándék megvolt, de nem tudom mire cserélni, úgyhogy csak kijelző és akku csere lesz ebből
-
DeathAdder
veterán
ezen vajon custom rom segíthet, vagy ez miatt nem érdemes bajlódni vele?
android 14-el is ma reggelre az összes app be volt zárva, egy fél órája jött emailt akkor jelezett amikor feloldottam a kijelzőt (meg több yt értesítést)
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
válasz bbendre #2863 üzenetére
+Decske
az akku optimalizációt megtaláltam már korábban, de nem tapasztalok külünbséget, általában 5-6 appot használok aktívabban (semmi különös, viber, keep, gmail, robotporszívó app, fájlkezelő), fényképezőt ritkábban, és van hogy fél óra után újratölti a chromet, hacsak egy lap is van meginytva rajta
az meg rendszeres hogy amikor nyitva van chromeban egy blog ahol disqus kommentelés megy, mellette meg mégegy lap általában a ph fórum, és gyakran előfordul hogy csak ez a két lap között ugrálva is újratölt rövid időn belül, ilyenkor pl. nem tudom mik az új disqus kommentek, mert újratölti az egészet
érdekes hogy 6 giga rammal az előző telóm ilyen téren ég és föld volt
ettől eltekintve nincs panaszom rá, elejében a beszédhangszóró zavart, de már régen megszoktam
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
Meglepett amikor ma jelezett a telefon, hogy új főverzióra frissítene, már települ is és valóban sikerült megszokni a furcsa beszédhangszórót, már nem is zavar
Amit szerettem volna már régebb óta kérdezni, amióta megvan a telefon (fél éve) eléggé zavar hogy állandóan becsukja az appokat a háttérben, és még az alkalmazásváltóból is kiszedi, és elég gyakran újratölti a böngésző megnyitott lapját. Ez nekem eléggé új, mert lényegesen több ramja van mint a korábbi telefonomnak 7es androiddal, de az a memóriában megtartja még hetek után is ha nem nyúlok a telefonhoz azt a néhány appot amit használok, és ami még zavaró, hogy sokszor csak akkor jön értesítés amikor kézbe fogom a telefont.
Ez így van másoknál is? És ha igen van valami mód ezt úgy beállítani hogy jó legyen? főleg az alkalmazások bezárása és újratöltése zavar, 8 gb rammal ezt nem is nagyon értem.
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
Nekem még nem sikerült megszokni, eléggé zavar, és rendkívül diszkomfortos is hogy mindent hall a környezetem abból akivel beszélek. Azt kell mondjam mégegyszer nem venném meg a telefont kizárólag ez miatt.
Azt sem szerettem amikor egyesek kihangosítva telefonálnak mások társaságában és a másik fél abban a tudatban van hogy ez egy privát beszélgetés.illetve zajos helyen még nem telefonáltam, de szerintem ott is gond lesz mert nem fogok semmit hallani, mert nem a fülembe jön a hang.
-
DeathAdder
veterán
A 7 éves oneplus 3-am akkuja 77%-os, amit 2016 óta minden nap gyorstöltök, az usb C csatija már annyira kikopott hogy kiesik belőle a kábel, de az akkuja olyan állapotban van mint a pixelé accubattery szerint. Biztos hogy megbízható ez az app?
-
DeathAdder
veterán
amúgy marhajó telefon, tudtam hogy ilyenre van szükségem, az új már túl péklapát, meg valahogy semmi különleges nincs benne (bár ez utóbbi lehet csak az én berögződésem)
egyedül ami zavar az a telefonálás. oké hogy fura a beszélő felet hallani, de olyan érzésem van hogy az egész környezet hallja a beszélgetést, ami valószínűleg így is van, mintha félig ki lenne hangosítva, szerencsére nem sokat telefonálok
-
DeathAdder
veterán
na igen, ha emagtól veszem most küldeném vissza, de így nem fogom megkockáztatni
lenyelem hogy ~30%al többet kiadtam mintha használtan vettem volna, de legalább a fizikai állapota hibátlan. amúgy simán beveszem hogy új ha nem írok be ide.
érzésre a régi után jól bírja, de ez alapján közel nem 100%-os, megvenném a gyári új akkut amíg még kapható, de nem akarom szétszedetni nehogy felsértsék. Mennyire esélyes ezt sérülésmentesen szétszedni?
(#2740) fatal`
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
válasz DeathAdder #2737 üzenetére
mondjuk most 100% után még rajtahagytam egy 15 percig és még nem esett be pedig már nyomodom egy ideje.
lehet tovább kellett volna várni -
DeathAdder
veterán
szerintem nekem is tetszeni fog
99% beletöltve
Battery health 78%
Estimated: 3,109 mAh
Capacity: 4,000 mAheddig kétszer töltöttem, ami még feltűnt oneplus után hogy sokkal kevesebb ideig áll 100%-on, elég gyorsan lemegy 99 majd 98-ra, utána már lassan merül, meg hogy elég doboz hangja van akivel telefonálok
épp rámérek majd a oneplus-ra is, az érzésre már nagyon halott
-
DeathAdder
veterán
köszi az nem baj általában tok fólia nélkül használok, így is sikerült eddig még megvigyázni telefonokat, de ez a tok nagyon bejön, lehet használnám is, volt is épp egy aprón, le is csaptam rá gyorsan
___
akku végre lemerült, app fut, 1%-ról töltöm, mindjárt elér a 100-ra, pontosan mit kell majd nézni?
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
a rohadtak. egyelőre 4G/LTE jól ment 2 országban is
majd írok az akkuval, én is kíváncsi vagyok mit kaptamkérdés, ez valóban eredeti gyári akku lehet?
Mindenképp vennék majd egyet amíg elérhető, hogy nehogy ez miatt kelljen majd egyszer telefont cserélni.
vagy jöhet a link hogy hol érdemes, már ha ezek érnek valamit egyáltalán[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
GD1YQ0469-US
felraktam az appot, hogyan mérjem az akkut, merítsem nullára és töltsem fel 100-ra bekapcsolva? utána mit nézzek?
épp nézem aliexpressen fényképes feedbackeken is kicsit is más az új pixel 5 készülék becsomagolása, pedig semeddig sem tartana lemásolni az eredetit ha az a cél
mindenesetre azért kíváncsi vagyok mit kaptam, de visszaküldeni biztos nem fogom, mert nem tűnik hibásnak, teljesen újnak hat
persze elhiszem hogy nem ilyennek kéne lenni, nekem ez most tűnt fel hogy rákérdeztél és megnéztem egy unboxing videót -
DeathAdder
veterán
Ha ez nem új akkor nagyon ügyesen csinálták.
2 évvel ezelőtti unboxing videókhoz képest ami eltérést látok hogy a telefon kijelzőjén pixel 5 feliratú fólia volt, amit ha levettem alatta volt még egy levehető keményfólia, és nem ilyen lenyúló fólia mint a videókon, hátlapjára ragasztva az imei, sku, ami egyezik a dobozéval, telefonéval.
A doboz meg még vékony zárófilában is volt, az unboxing videókon nem láttam ilyet.
-
DeathAdder
veterán
Ma hozta a DPD a telefont, pont egy hétre rá hogy megvettem. Semmilyen értesítés nem érkezett azóta, egyszer csak hívott a futár, feladó Herblay (FRA), jól be volt csomagolva, teljesen új. Semmi papír nem volt mellékelve, letölthető doku sincs az emag oldalán, tehát mintha a piacon vettem volna (ahogy írtam ennyiért ott is megvettem volna, az volt az elvárásom hogy új legyen), szóval így vegye meg bárki, mert látom még mindig elérhető.
És akkor most remélem 6-8 évre megint letudtam telefonvásárlást egy bajom, hogy a jack már most hiányzik, mert az egyik autómban nincs BT
-
DeathAdder
veterán
majd megírom, remélem kiküldik, emag topikban ilyen 4 nap - egy hetet írnak ha másik beszállítótó szállít
nagyon kéne már egy új teló, régi teljesen el van használva
-
DeathAdder
veterán
emagon van zöld pixel 5 159.658 Ft
bár nem emag forgalmazza, én lecsaptam egyre. Garanciát nem ír, azt sem hogy új-e, bár remélem az. 14 napos visszaküldés erre is van.
Kiderül mennyire bánom meg, kissé aggaszt hogy nem emag a forgalmazó. Azt írja rendelés után kapok infót a szállításról de még mindig nem látok olyat
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
Üdv
Hol érdemes új Pixel 5 telefont keresni manapság?
létezik még?
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- Milyen széket vegyek?
- Asztalos klub
- iPhone topik
- 2025 - Boldog Új Évet Kívánunk!
- Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- 4K-s okosmonitort dobott piacra az ASUS
- Facebook és Messenger
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?