Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ShadowLac
addikt
Pixel 4a 5g. Túl melegedést nem tapasztaltam.
Én egyből tettem rá üvegfóliat. ( Pár leesés volt, törés nem)
Open kamerát használom. Sajnos valamiért lassan exponal nem az igazi.( Mondjuk én csak azért használom mert külön mappát hoz létre és abba mennek a céges fotók. Nem keverednek a családi fotókkal)
Amúgy az open kamerát fölösleges használni, gyári jobb ,sokkal.
Üzemidő: K.. sok. -
ShadowLac
addikt
Hello. Led blinkert nagy merülést csinál.20-30%naponta. este is 20%es a kijelző idő is 6-7 óra éjszaka!!!!!!
Az elején mikor felraktam kb 3 napig napi 1-2 %volt.???????? -
ShadowLac
addikt
Helló. Ha öszekötöm usb ..laptoppal. A laptopon képek helyett csak ikonok vannak. ???? Van megoldás??
-
ShadowLac
addikt
LED pótlása????. Vissza olvasva ezt a kettőt találtam. LED Blinker , No led. Aki mind a kettőt próbálta, melyik a jobb??
Van jobb esetleg??
A lényeg hogy stabil legyen és ne harapjon nagyot az aksiból.?? -
ShadowLac
addikt
Én nem ragaszkodom a gyorstöltéshez.
Mióta létezik a gyorstöltés én azóta mindent megteszek a kiiktatásáért. Ahol lehet kikapcsolom ,ha nem lehet akkor kisteljesítményü töltőt használok. -
ShadowLac
addikt
A frissitéstől érzékenyebb lett a kijelző széle. 100%!!!! Használom sokat a jobb felül 3 pöttyót.
Sokkal érzékenyebb lett!! -
ShadowLac
addikt
Ezek a Launcherek nem merítik jobban az aksit?? Ill nem lassítja a telót?
Én most a novat felraktam kipróbálni gesztusok ok. -
ShadowLac
addikt
Kamerára jött kis frissítés. Automata NS kikapcsolása .
-
ShadowLac
addikt
Hello. A galériában a videók automatikusan elindulnak. Be lehet állítani hogy ne induljon el?
-
ShadowLac
addikt
Kezembe került 1 iPhone 12 pro max. Pár fotó erejéig csináltam egy kis összehasonlítást a pixel 4a 5g vel. [link]
-
ShadowLac
addikt
Hello. Tom Tom go navigáció T használok. A háttérben futás valamiért nem megy. Rővid idő után leáll.??
-
ShadowLac
addikt
A google keresősavot nem tudom eltüntetni. Más negatív nem jut eszembe.
-
ShadowLac
addikt
Hello . Olyat hogy lehet hogy rábökök a névre és egyből hív.??
-
ShadowLac
addikt
Aksi 35% kijelző idő 7 óra.. 1 nap 2 óra használtam.
Mondjuk nyáron gondolom romlik. A nagyobb fényerő szükségessége miatt. Meg ha elkezdek dolgozni az egésznapos autókázás (adótorony keresés) is kivesz az aksiból.
De szerintem így is átlag feletti. -
ShadowLac
addikt
válasz
ghiottone #1015 üzenetére
És nem is rossz. Nekem tetszett az automata NS.
És legalább kikapcsolható nem mint az iphonnál.Taylor pro igen erre a megoldásra gondoltam én is csak hát .....volt vagy 10 telefonom már ( mind alapból tudja és a nagy Google meg nem) és ezen nem tudom hogy sírjak vagy nevessek hogy a Google ekkora f..z!!!
-
-
ShadowLac
addikt
Hello. Megoldást keresek? Mitől van hogy a tárcsazó ikont megnyitva majd belemenve a névjegyzékbe a keresztnév vezetéknév ok.peldául Szabó Zsolt.
Ha a névjegyzék ikont nyitom meg akkor Zsolt Szabó. Nem tudom rendezni hogy ott is normális legyen.
Lehetőség?? -
ShadowLac
addikt
Beüzemeltem. Szintén beléptem a clubba
Első hogy kicsit kicsinyellem a kijelzőt pár mm rel lehetne szélesebb. Remélem megszokom.. Ez ami negatív.
Más egyenlőre ok.
Google segédlet hogy lehet kikapcsolni. Hogy alul az alsó sarkokbol eltünjön? -
ShadowLac
addikt
PIXEL 4A 5G SPIGEN ALGIN MESTER ÜVEG
A hozzáadott keretbe belepróbáltam az üveget. Oldalra is meg fel és lefelé is kb 1mm legalább mozgása volt az üvegek. Tehát bőven lehet nem jól feltenni!!!!!!!
Ezt ragasztószalaggal azt hiszem 3 réteggel szűkítettem!!
Amíg passzos nem lett az üveg a keretben. Nem rossz !! Szerintem az én igényeiknek jó. Talán a Xiaomi MI8 rá tett Spigennek jobban lekerekített,levékonyitott a széle.Ezt látom.
Pár fotó. Gondolom idővel lehet lesz rá még profin is ,de nekem mondom ez már jó.Nem bántja a szemem, tokkal meg már nem látszik az általam említett kevésbé lekvékonyitás a széleken. Pár fotó: -
ShadowLac
addikt
Amilyen szinten mondjuk a spigen van, nincs olyan hogy azt gondolták. Az ilyen cégek gondolom a gyáraktól megkapják a kijelzőre vonatkozó tized hanem század mm es specifikációkat. Szerintem csak kellene egy nemzetközi összefogás mint pl az iPhone ellen . Kifizetnének X milliót kártérítésre. Utána az összes fólia, üveg gyártó biztos tized mm pontos terméket adna ki. De mivel ez nincs ezért aztán leszarják az egészet.
-
ShadowLac
addikt
válasz
ShadowLac #970 üzenetére
Beszéltem egy barátommal korszerű fémmegmunkáló műhelye van . Most vett Kínából lézervágót századmiliméter pontos!!!! Vaslemezezeket vág bele!! 1cm vas vágásánál is tized pontos!! Ki ért ezt ?? 0,3 mm és üveget hogy nem lehet pontosan vágni???!!! Ja és akkor sok éve évvel foglalkozó multinacionális .......milliárd bevételes cégekről van szó.
Fel kéne jelenteni valahol őket. Alap hogy jó legyen a termék.
Nagyon jó hogy jól keres a gyártó,a szállítási cégek, a kereskedő. A fogyasztó meg kiszórja a pénzét selejtre ! -
ShadowLac
addikt
válasz
TaylorPro #961 üzenetére
Jó ezt olvasni. Már meg van több mint egy hete a P4a5g telóm. Kb 2 napja bontottam ki. Félve nézegetem hogy jó lesz ez nekem.? Xiaomi Mi 8 am van. (egyébbként ebbe is sony imx 363 kamera szenzor van google camera alkalmazássan nagyon durván jó) A MI8 mellől már eladtam:s9, s10plus ,MI9 ,HTC U 11, Pixel 2 XL ,Iphone 11 et. Főként a kamera miatt.Mondjuk egyébb szempontokat is figyelembe vettem. Gondolom velem is vannak problémák
. Most már megvárom a karit akkor lakom be. Hátha maradna.
Ja ,amik érdekelnek
1Kamera,fotók minősége
2kijelző fényereje,színhűség,
3hangerő,hangminőség, stereo
4 teló fogása ,kézreeső-e
5aksi -
ShadowLac
addikt
válasz
Linkin1994 #893 üzenetére
Német média Markt.
-
ShadowLac
addikt
[link] aksi. iPhone 12 pro max VS p4a 5G
-
ShadowLac
addikt
Na egyre jobb.
Én berendeltettem egy P 4A 5g t, várom, németből hozza ismerős. Csak nem tudni mikor. Max 3 hét.
( Sajna gyógykezelésen van kint ezért bizonytalan)
Másik imx 363 nekem bejön Mi 8 ban is az van nagyon teszik a g cammos képalkotása. Már több telót próbáltam mindíg a Mi 8 maradt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma 5G-generációba léptek a Pixel mobilok, viszont az XL ezúttal kimaradt. Sok szempontból fejlődött a széria, és egy gáláns ajándék ismeretében az árazás is elfogadható lett.
- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- iPhone topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Router gondok
- Futás, futópályák
- Internet és kábel TV hálózatokról kötetlenül
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest