Új hozzászólás Aktív témák
-
bbendre
őstag
Németországban a Saturn már hirdeti a Pixel 6-ot: 649,- eur ajándék Bose fülessel
@ghiottone tudsz segíteni az előrendelésben? Persze Én a pro-ra várok[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶ ̶&̶ ̶G̶o̶o̶g̶l̶e̶ ̶P̶i̶x̶e̶l̶ ̶9̶ ̶P̶r̶o̶
-
bl4ze
veterán
Pixel 4a 5G : a google assistant az "OK Google" vagy "Hey Google" parancsra nem minden esetben működik. Van amikor azt mondja előtte oldjam fel a képernyőt.
Elvileg minden be van állítva, mégsem megy jól. Van valakinek tippje, hogy mi lehet a hiba, miknek kell beállítva lennie, hogy minden esetben működjön, és ne kelljen a telefont tapizni, feloldani ? (köszönöm).:. bl4ze .:.
-
bbendre
őstag
Az Android 12 Final valakinél már "megjelent"? Vagy elmarad mert minden Facebookozni akar?
iPhone 16 Pro I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶ ̶&̶ ̶G̶o̶o̶g̶l̶e̶ ̶P̶i̶x̶e̶l̶ ̶9̶ ̶P̶r̶o̶
-
bbendre
őstag
-
kvojnovics
tag
Mindenkinek nagyon köszönöm...
-
Decske
senior tag
válasz kvojnovics #2036 üzenetére
Bármilyen 12 wattos vagy nagyobb teljesítményű qi töltő jó szvsz.
Samsung Galaxy Z Fold 3, Asus Zephyrus G14 (2020)
-
Zozo0525
őstag
válasz kvojnovics #2036 üzenetére
Szerintem csak a pixel sajat wireless toltoje
-
Decske
senior tag
válasz kvojnovics #2034 üzenetére
Persze, bár vezetéken ez nem USB PD, hanem QC3. A gyorstöltés nem biztos, hogy menni fog.
Samsung Galaxy Z Fold 3, Asus Zephyrus G14 (2020)
-
kvojnovics
tag
Tiszteletem!
Visszatérek egy Pixel 5-el! Azt szeretném megkérdezni, hogy ilyennel tudom tölteni: [link] ?
Köszönöm!
-
Robbertho
aktív tag
válasz bbendre #2030 üzenetére
Nem hivatalos forgalmazó, csak sufni GSM-ek árulnak ott Pixelt és emiatt olyan áron, amit a kereslet/kínálat diktál :\
Német MediaMarkt-ban még van 4a (eredeti áron), viszont 4a5G vagy 5-ös már rég nincsen sajnos.
Rendeltem egyébként én is tegnap egy 4a-t a feleségemnek, 269 €-ért szerintem elég jó üzlet.
Először a 20%-os kódot húztam be, de azt a rendelést törölve, megrendeltem a 23%-os kóddal még egyszer Ezek után nekem is kiírta, hogy betelt a limit, kettőnél többet nem enged rendelni.[ Szerkesztve ]
-
bbendre
őstag
válasz ghiottone #2029 üzenetére
Én csodálkoztam is, hogy van, mert az volt a kommunikáció hetekkel ezelőtt, hogy itt a vége nincs már készlet és gyártás. Btw nem tudja valaki miért ilyen drága minden Pixel telefon az Amazonon?
-
bbendre
őstag
válasz ghiottone #2027 üzenetére
Én is a 6Pro -ra várok, de a feleségemnek kell valami. Most A70 Samsungja van, de lassú és laggol és ha valamit be kell neki állítani egy rémálom több szempontból is. Valamint valami kis telefont szeretne ezért a P5 lenne neki jó vagy az IPhone13... Akkor inkább Pixel.
-
ghiottone
nagyúr
Már a 4a 5g is kifogyott
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
AaronOS
tag
Van aki mellé lehetne társulni a mai akcióban való rendeléshez? Sajnos nincs ismerős No.-ban akihez rendelhetnék.
So Long, and Thanks for All the Fish
-
amzso
tag
A héten érkezik Amerikából egy bontatlan 5a 5G telefon, Budapesten személyesen átvehető lesz akár.
-
ghiottone
nagyúr
20%-os szülinapi akció van ma a Google Store-okban, csekkoljátok.
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
őstag
sziasztok! tudom nem apróhirdetési téma, de tegnap bedobtam a tóba a 4a 5g-m és elég SOS lenne a helyettesítés. ha lenne esetleg valakinek eladó, kérem, hogy jelezze privátban. bármelyik pixel jó, ha tudja az esimet. köszi
it never gets easier, you just go faster
-
bbendre
őstag
Nekem ha telefonálok nagyon sokszor a 4G helyett HSPA+ elérhető a Pixeleken, de nincs VoLTE. Viszont jövőre nem lesz 3G. Azaz nem lesz "failback" valamint már most néha gondjaim vannak külföldön a Pixelemmel. Magyar SIM, küldölfön lenne VoLTE de nem kapcsolódik oda és ha telefonálok nincs net, vagy bizonyos esetekben sincs netem.
Erre szerintetek lesz idehaza megoldás?iPhone 16 Pro I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶ ̶&̶ ̶G̶o̶o̶g̶l̶e̶ ̶P̶i̶x̶e̶l̶ ̶9̶ ̶P̶r̶o̶
-
eastsider
nagyúr
-
Isual
veterán
válasz SkyS1gn #2004 üzenetére
Nem szeretem ha folyamatosan be van kapcsolva. Az én hülyeségem, de nem ez a megoldás erre a kérdésre.
Hanem az, ami eddig a P30-nál tökéletesen működött, hogy a felső legördíthető sávban lévő ikonra elég rányomni a ki-bekapcsoláshoz. Nem csak jelzi és hosszan nyomni, aztán NFC kiválasztani, aztán csúszkával kikapcsolni és vissza. 6 lépés 1-1 helyett.
Sztem inkább ez a problémás, nem az, hogy én csak akkor kapcsolom be, ha fizetni szeretnék vele.
Egy a lényeg, hogy egészség legyen… meg beteg
-
Isual
veterán
Nincs hang a ki rakható legörgethető sávban...
Azóta az NFC-t is próbáltam bekapcsolni, az van, de ha megnyomod semmi nem történik, csak jelzi, hogy be van-e kapcsolva, hosszan nyomva bevisz az NFC beállításokba és ott lehet bekapcsolni csúszka kapcsolóval ha fizetni szeretnék.Ez is 3 lépéssel több, mint a Huaweinél, ahol szintén volt ikon, de egy kattintás volt az On/Off.
Érdekes...
Egy a lényeg, hogy egészség legyen… meg beteg
-
bbendre
őstag
Szia, Isten hozott
Csengetési mód: nyomd meg 1x a hangerő fel vagy le gombot és ott lesz az ikon. Más megoldás nincs gyárilag (ha jól tudom)Okos töltésnek megvannak a maga határai. Jelenleg nem használom. Én reggel töltöm általában függően attól, hogy mennyire merült le napközben.
"Galéria app" van az a Google Photos. Kezeli a mappákat is. Alsó utolsó ikon, Library és ott vannak a könyvtárak a készüléken. De a Photosban is tudsz létrehozni kedvenceket vagy albumokat és az szinkroban lesz a photos.google.com- al is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest