- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
-
Mobilarena
Google Pixel 7 | 7 Pro topik
(szerkesztés alatt)A topicban bárminemű termék hirdetése, árulása, kínálása TILOS!
VOLTE alapból működik VOWIFI nincs***!
5G a decemberi stabil kiadás óta van!
(**VoWiFi beállítást igényel, leírás itt, de nem mindig mindenkinek működik)
Specifikációk, tesztek
Új hozzászólás Aktív témák
-
gulb
senior tag
válasz
Technoman #6098 üzenetére
el vagytok ti ott kenyeztetve keleten
Uk, Francia,Nemet halozat olyan elb..vacak, hogy az a csoda ha van lefedettseg
En utazom minden fele a 6pro lassan 1.2eve stabil.. elotte volt vele minden gondom nekem is.
( pont a heten kellett resetelnem a mobil es wifi halozatokat mert nem volt roaming hivas fogadas / inditascsak sms meg mobildata.. zsenialis vacakolas van neha vele.)
-
gulb
senior tag
Rugozik itt sok ember az 5g meg, hogy anelkul nem is kell neki ez a telefon. en 6prot hasznalok es az volt az elso, hogy kikapcsoltam az 5g mi a bubanatnak de tenyleg? csak merul az aksi ha kicsit is nem jo lefedett helyen kobaszolsz vele...
-
K82
őstag
A telefon alapvetően problémamentes használhatóság szempontjából. VoLTE van, VoWifi nincs.
5G: ha nem vagy technikai analfabéta akkor nem nagy ördöngösség a rootolás, ha viszont nem csináltad még azért bőven vannak buktatói. Root után bukod az OTA frissítést, kézzel kell flashelni minden hónapban - szintén nem nagy kunszt ha van már egy kis tapasztalat. Banki appok működnek addig amíg a Google nem változtat valamin, volt már olyan h 1-2 napig nem ment a történet de az is megoldódott.
-
-
-
ZPKing
tag
Érdeklődnék, elég erőteljesen gondolkodom egy pixel 7pro teló vásárlásán.
Visszaolvaastam jónéhány oldalt.
Látom elég sok frissítés van A13 és A14-es is.
Hogy áll most a telefon használhatóság terén?
Telekom SIM-et használnék.
Van-e már mókolás nélküli VoLTE HD hívás? (telekom)
Műdik-e az OTP simple NFC fizetés?
5G-t csak mokolással lehet működésre bírni? Ha igen akkor utána működik a Simple app?
Mennyire nehéz megmókolni hogy legyen 5G?Másik irány Honor magic 5 pro de az már árban kicsit drága lenne.
Köszönöm szépen előre is. -
Wasquez
senior tag
Köszi a tippeket!
Hogyan fogom frissíteni az appokat, fiók nélkül?
Nem kapcsoltam erre a fiókra kétlépcsős azonosítást és gondolom, nem tiltottam le a régi telefonokat, ha a web-es felületen be tudok lépni!?
Ez valami opciós pont egyébként, van olyasmi, menüpont, mint régebben a nem biztonságos készülékek? -
TaylorPro
addikt
válasz
lkksioskdl3 #6083 üzenetére
Hatoson az volt, sárgul.
-
peanar
senior tag
Szvsz. kocsiba voltam, a klíma miatt 21° volt az autóban. Tapasztaltam már eme remek felsőkategóriás képességét, így a táskát amibe a telefon volt folyamatosan hűtöttem a klímával és nem érte napsütés.
Pár perc alatt semmi nem indokolta az ilyen mértékű melegedést, úgy hogy kint 27, kocsiba meg 25° volt.
Volt már ilyen, hogy 1-2 napig szivatott a melegedésel, aztán realizálódott.Ha navigálok, szigorúan ráirányítom a klímát különben kifeküdne.
-
peanar
senior tag
válasz
Wasquez #6078 üzenetére
1. Frissítsd a gugli valamint a gmail appokat (play + szolgáltatásokat is, ha van frissebb verzsön)
2. Esetleg kétlépcsős azonosítás nem szivathat, vagy gugliba nem tiltottad le a régi telókat?
3. Gmail nagy szutyadék, használj alternatívát és add hozzá a gmailes email címed (én pl Spark-ot használok /mikor én elkezdtem használni, akkor ingyenes volt, de maradt free része is/, soha nem hagyott cserben, mindig megkapom az emaileket)
4. Megpróbálhatod a gmail frissítések törlését (gyárilag telepített verzió maradjon) és ha sikerült, utána a frissítés...Kocsiba ülve gépeltem, lenyitott ablakoknál árnyékban.... teló meleg, akksi 38° úgyhogy nem javitottak semmit, Üllői úti Fákk!
-
TaylorPro
addikt
válasz
vadászcsiga #6080 üzenetére
ok
-
Wasquez
senior tag
Sziasztok!
Régebbi telefonokon mitől lehet az, hogy nem tudok a google fiókba bejelentkezni a telefon beállításokból?
Böngészőből működik, rendesen a bejelentkezés.
Wifin próbálkoztam, SIM nincs az Xperia mini pro készülékekben.
Az egyik a felhasználói név jelszó párosra panaszkodik, a másik meg szerver kapcsolat hibára. Egyik gyári, op, a másik nem. -
eszlenyek
tag
Feltettem tegnap a Júniusi updatet. Jónak tűnt, viszont most reggelre nem működik a yetteles esimem. Restart megvolt már. Valami ötlet?
-
TaylorPro
addikt
-
jUUh
Topikgazda
válasz
tomboy0013 #6071 üzenetére
Ha jól emlékszem inkább a Messengerre volt panasz. Rendszer itt is, eddig is, full fluid.
-
tomboy0013
veterán
Nem tudom ki mit tapasztalt videóhívás terén, de most volt egy 17 perces Viber videóhívásom és épphogy csak langyos a teló az alsó felében (bár ez lehet inkább csak a kezemtől van) és kb 5%-ot merült ez idő alatt. Itt most nincs nyoma túlmelegedésnek, bár a kiharapott azért kicsit az akksiból. Lehet tényleg javítottak a melegedésen?
Meg mintha jóval kevesebb animáció laggom lenne a kezdőképernyőn is, el nem tűnt azért de fluidabbnak érzem a rendszert.
-
jUUh
Topikgazda
Júniusi patch margójára: előtte 2 nappal már kezdtem észrevenni, hogy az idle és az aktív drain is jobb.
Most feltettem tegnap éjfélkor, volt LTE, Wifi, és éjjel pár %-ot merült, most kint vagyok napfénybe, mobilneten, Bluetooth fülessel, semmi melegedés.
Kíváncsi leszek, mennyire hosszútávú ez az állapot.
-
jety91
őstag
jött egy ilyen a júniusi frissítéssel:
- General improvements for network connection stability and performance in certain conditions
- General improvements for Wi-Fi network connection stability & performance in certain conditionsegy próbát megér szerintem, hátha jobb lesz tőle.
-
bbendre
őstag
Volt nálam már vagy 10 db Pixel 6 és 7. Pro és sima is. Szóval amit vettem előrendelésben régen egy P6-ot. Kb minden alkalommal amikor megnyomtam kétszer a bekapcs gombot nem a kamera indult el ha nem a fehér háttéren a lezáró képernyő ikonok voltak rajta zölden.
A Kamerát csak kézzel lehetett indítani. Azaz az ikonra bökni.
Mindegy mit csináltam. Mindegy melyik patchet flasheltem rá.
A többi nem csinálta.
A Google kiadott rá egy patchet
Utána is ugyan ez a bug ott volt
Jött még egy patch
Utána is megvolt a bug néha-néha
Jött még egy javítás erre a hibára
Itt már eladtam a telfont ...A többi Pixelen soha nem jött elő ez a hiba. És tuti Softwares hiba volt.
Ez volt a bug:
https://support.google.com/pixelphone/thread/158550017
Fix for issue occasionally causing green screen to appear in camera preview *[2].Aztán ez:
https://support.google.com/pixelphone/thread/166222682
Fix for issue causing white screen to display after double tapping power to open Camera (A-226673984) *[1].Csak 1 telefonon jött elő. De azon fixen mindig. Ezek után elhiszem neked, hogy a Telefonod ezt csinálta és tapasztalatból mondom, hogy add el
Szóval van ilyen...
-
peanar
senior tag
Megpróbálok mindenkinek válaszolni.
Nem véletlenül írtam le a körülményeket, vázoltam fel a helyzetet, mivel szerettem volna elkerülni a pincében voltál és hasonló hozzászólásokat.
Ha pincében is lettem volna, mint ahogy írtam, a 3 telefont egymás mellé tettem, a másik kettőn működött a volte hívás, míg a pixelen vagy ki sem csöngött, vagy az első kicsöngés után megszakadt, vagy eljutottam addig, hogy a másik fél felvette és akkor szakadt meg a hívás, valamint a próbálkozások végén már a hálózatot is eldobta = a másik két telefonhoz képest a gugli hálózatkezelése eléggé silány.
Fenyvesen voltunk amúgy, de nem azt mondtam, hogy az egész balatonon nem volt térerő, hanem hogy annál a bizonyos háznál, (háznak az udvarán/teraszán) ahova már 7-8 éve vissza járunk.
Anyukám hívőt de egyszerűen nem tudtam vissza hívni, nem tudtam hogy történt e esetleg valami baj... baromira bosszantott a dolog.Amíg nem jutottam el erre a helyre, én is teljesen elégedett voltam a teló térerejével, wifi térerőnél sem tapasztaltam semmit és én is értetlenül álltam azok előtt, akik hasonlóra panaszkodtak mint én most.
Vissza térve a wifire, ahogy beléptem a házba, működött a wifi, csak az is feltűnt a tesztelés során (ha nem lett volna gond a telefonálással, biztos nem figyelem, nem veszem észre), hogy kint az udvaron ahol a másik két telefon még wifin logót, a gugli már nem, ergo a wifi antennája is gyengébb a másik telefonhoz képest.
A mindennapokban nincsenek ilyen problémák (bár pont ma kaptam 3 smst nemfogadott hívásról, holott ki sem csöngött, jobban mondva abban az időpontban pont beszéltem amikor hívtak, de nem jelezte a telefon...az smsek 1, valamint 3 órával később érkeztek), a mai napon kívül nem volt még rossz tapasztalatom.
Úgy látszik csak ott problémásabb a helyzet, ahol a madár se jár.
Zalamegye....ha megyünk arrafelé és megtehetem, általában kimegyek a Lendvadedesi tóra horgászni. Aki már járt arra tudja, hogy a tó bizonyos részein egy jó antennával rendelkező telónál is sokszor csak 1 pötty a térerő, vagy átmegy a szomszédos ország hálózatára.
Hajnalba szoktam kimenni és valaki később mindig utánam hozza a fiamat, akivel telefonon egyeztetünk a tartózkodási helyemről.
Na ettől félek, hogy ott nem leszek elérhető (itt aztán tényleg a madár sem jár, nemhogy még a jó térerő🙂 )Már nem emlékszem, hogy x-et vag !-jelet mutatott (nem is ez a lényeg), de az biztos hogy nem volt hálózaton a készülék.
A végén csak egy újra indítás segített, kint az utcán ahol már ennek a telefonnak is volt térereje. -
oroszLajos
aktív tag
Nálam térerő oldalon felüdülés a P7Pro. S22 Ultra után, sokkal jobb mindenhol a térerő. Wifi és a mobilnet is erősebb hozzá képest.
-
gilfoyle
őstag
Nekem is érkezik holnap a P7P...
Nagyon remélem, hogy nem egy bugtengert veszek a nyakamba. Régóta ki szeretném már próbálni, eddig nem vitt rá a lélek. Bízom benne, hogy már kiforrott annyira, hogy két telekomos simmel normálisan tud működni... -
atillaahun
veterán
-
Gabes13
tag
Nálam egyszer volt nagyon durva talan az első 14 béta. Akkor se a bluetooth se térerő, állandóan eldobta a térerőt és nem csatlakozott a bluetooth-ra csak újraindítás naponta többször. Azóta a bluetooth oké, de a térerő-mobilnet egy fos meg mindig. Én is megtudom erősíteni, hogy valami nem oké, 13 betakkal nem volt ennyire vagy egyáltalán ilyen szar
-
Gomez1984
aktív tag
Zalai vagyok, Nagykanizsa..
Sokat járunk kirándulni balcsi felé, eddig 1x sem volt olyan hogy nincs hálózatom. Kb 4 hónapja van meg. ( telekom )
Szintén P7P. -
Bilux
veterán
Nálad valami nem kerek, mert nekem a Balaton közepén is tökéletes volt. Vagy hálózati beállítás vagy pincében voltál vagy az adott készülékkel van probléma.
Én is most voltam a Balatonon déli partot, komp, majd északi partot megjártuk és mindenhol tökéletes volt. ( Telekom ) -
-
peanar
senior tag
Hétvégére sikerült kiszakadnom a megszokott mindennapok rutinjaiból, lementünk Balcsira a megszokott társasággal a megszokott helyre, ahova 7-8 éve évről évre visszatérünk.
Ez idő alatt egy olyan telefonom se volt, amivel a kis kiruccanásunk alatt ne tudtam volna telefonálni. Hát most a p7p megmutatta hogy van lejjebb, telefonálni képtelenség volt vele, sokszor térerőt sem látott, magyarán mint telefon megbukott!
Mielőtt valaki ....ez hálózati probléma, nem a telefon hibája..... jönne, hát 🐎 f@szt😭
Feleségem one plus nord2t telefonján csak úgy hasított a volte hívás (ugyanazon szolgáltató, ugyanazon előfizetés!) ¾-es térerő erősségnél, míg pixel Jancsit repülőgép üzemmód be/ki-vel sem tudtam hálózatra bírni.
Gyorsan előkerült fiam (én volt mate20 pro) telefonja és láss csodát, ezen is 3-as 4-es térerő (volte itt is működött), míg a guglin csak felkiáltójel (hozzá teszem, itt is ugyanaz a szolgáltató, ugyanaz az előfizetési csomag!).
Ha már a 3 telefon egymás mellett volt (kint az udvaron) féltünk hogy a másik két teló wifin van (mindkettőn 25-30Mb/s sebességgel), míg ez a 💩talicska még a wifire sem tudott felmászni.
Szóval 7végére volt egy fényképező gépem, de 4k-ért azért sokkal jobb képeket lövő gépet (csak fényképező) vesz az ember fia...
Örülök hogy volt ez a "teszt", mert a feleségemnek is nézegettem egy p7p-t (beszéltem is egy itteni fórumtárssal aki eladásra bocsátotta a kb 2 hónapos készülékét), de így tuti NEM.
Előre félek, hogy mi lesz majd amikor Zala valamint Nógrád megyébe megyek, ahol a Balatonnál is rosszabb a térnek az ereje (szerintem ekkor jő majd el a pillanat, amikor vagy eladom, vagy repül egyet aztán lesz ami lesz).
Az aksija viszont jól muzsikált, igaz hogy sok mindenre nem tudtam használni, de lőttem vele 100+ képet, valamint a folyamatos hálózat +wifi keresés mellet elment kb másfél napot.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Google eddigi legerősebb készülékei jól átgondolt specifikációval, elegáns és egyedi dizájnnal, de aránylag borsos áron futottak be.
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest