- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- 69, 100, 200, 5000, 6000
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Google Pixel 7 | 7 Pro topik
(szerkesztés alatt)A topicban bárminemű termék hirdetése, árulása, kínálása TILOS!
VOLTE alapból működik VOWIFI nincs***!
5G a decemberi stabil kiadás óta van!
(**VoWiFi beállítást igényel, leírás itt, de nem mindig mindenkinek működik)
Specifikációk, tesztek
Új hozzászólás Aktív témák
-
jety91
őstag
jött egy ilyen a júniusi frissítéssel:
- General improvements for network connection stability and performance in certain conditions
- General improvements for Wi-Fi network connection stability & performance in certain conditionsegy próbát megér szerintem, hátha jobb lesz tőle.
-
bbendre
őstag
Volt nálam már vagy 10 db Pixel 6 és 7. Pro és sima is. Szóval amit vettem előrendelésben régen egy P6-ot. Kb minden alkalommal amikor megnyomtam kétszer a bekapcs gombot nem a kamera indult el ha nem a fehér háttéren a lezáró képernyő ikonok voltak rajta zölden.
A Kamerát csak kézzel lehetett indítani. Azaz az ikonra bökni.
Mindegy mit csináltam. Mindegy melyik patchet flasheltem rá.
A többi nem csinálta.
A Google kiadott rá egy patchet
Utána is ugyan ez a bug ott volt
Jött még egy patch
Utána is megvolt a bug néha-néha
Jött még egy javítás erre a hibára
Itt már eladtam a telfont ...A többi Pixelen soha nem jött elő ez a hiba. És tuti Softwares hiba volt.
Ez volt a bug:
https://support.google.com/pixelphone/thread/158550017
Fix for issue occasionally causing green screen to appear in camera preview *[2].Aztán ez:
https://support.google.com/pixelphone/thread/166222682
Fix for issue causing white screen to display after double tapping power to open Camera (A-226673984) *[1].Csak 1 telefonon jött elő. De azon fixen mindig. Ezek után elhiszem neked, hogy a Telefonod ezt csinálta és tapasztalatból mondom, hogy add el
Szóval van ilyen...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Google eddigi legerősebb készülékei jól átgondolt specifikációval, elegáns és egyedi dizájnnal, de aránylag borsos áron futottak be.
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest