Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • peanar

    senior tag

    Hétvégére sikerült kiszakadnom a megszokott mindennapok rutinjaiból, lementünk Balcsira a megszokott társasággal a megszokott helyre, ahova 7-8 éve évről évre visszatérünk.
    Ez idő alatt egy olyan telefonom se volt, amivel a kis kiruccanásunk alatt ne tudtam volna telefonálni. Hát most a p7p megmutatta hogy van lejjebb, telefonálni képtelenség volt vele, sokszor térerőt sem látott, magyarán mint telefon megbukott!
    Mielőtt valaki ....ez hálózati probléma, nem a telefon hibája..... jönne, hát 🐎 f@szt😭
    Feleségem one plus nord2t telefonján csak úgy hasított a volte hívás (ugyanazon szolgáltató, ugyanazon előfizetés!) ¾-es térerő erősségnél, míg pixel Jancsit repülőgép üzemmód be/ki-vel sem tudtam hálózatra bírni.
    Gyorsan előkerült fiam (én volt mate20 pro) telefonja és láss csodát, ezen is 3-as 4-es térerő (volte itt is működött), míg a guglin csak felkiáltójel (hozzá teszem, itt is ugyanaz a szolgáltató, ugyanaz az előfizetési csomag!).
    Ha már a 3 telefon egymás mellett volt (kint az udvaron) féltünk hogy a másik két teló wifin van (mindkettőn 25-30Mb/s sebességgel), míg ez a 💩talicska még a wifire sem tudott felmászni.
    Szóval 7végére volt egy fényképező gépem, de 4k-ért azért sokkal jobb képeket lövő gépet (csak fényképező) vesz az ember fia...
    Örülök hogy volt ez a "teszt", mert a feleségemnek is nézegettem egy p7p-t (beszéltem is egy itteni fórumtárssal aki eladásra bocsátotta a kb 2 hónapos készülékét), de így tuti NEM.
    Előre félek, hogy mi lesz majd amikor Zala valamint Nógrád megyébe megyek, ahol a Balatonnál is rosszabb a térnek az ereje (szerintem ekkor jő majd el a pillanat, amikor vagy eladom, vagy repül egyet aztán lesz ami lesz).
    Az aksija viszont jól muzsikált, igaz hogy sok mindenre nem tudtam használni, de lőttem vele 100+ képet, valamint a folyamatos hálózat +wifi keresés mellet elment kb másfél napot.

Új hozzászólás Aktív témák