- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Magisk
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iPhone topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wapmester
senior tag
ha olyan dolgokat erőltetnek ránk a gyártók , amelyeknek csak szerintük van haszna,de cserébe sok hátránya, mert mindent ki akarnak spórolni, akkor az nem jó irány egyáltalán, hanem marketing bullshit és az emberek hülyének nézése
mond már meg nekem a jack elhagyásának mi haszna lett? a notch őrületnek ? vékonyítási baromságnak sincs semmi haszna,azt érték el vele, hogy minimális üzemidőket produkálnak a készülékek, de a legfőbb probléma az, hogy mindezeket a ránk erőltetett baromságokat a flagshipeknél lépik meg, lassan emiatt nem találsz normális csúcstelefont amiben ne kellene lemondanod egy vagy több jól működő dologról, veheted az alsó kategóriás szutykokat ha kell a jack, üzemidő és normális alakú, vagy méretű kijelző
értem, hogy téged ezek a dolgok nem zavarnak, de kicsit gondold át ,mert ezek visszafelé fejlesztések, ennyi erővel akkor kiszedhetik a gsm antennát, az USB nyílást, hangszórót stb és majd megnyugtatnak azzal, hogy mindre van wireless megoldás?
-
Tikakukac
titán
válasz
sfdrakex #154 üzenetére
Azt látom, ezért is zárom rövidre, mert most már csak ez megy.
Nem olvastam még sehol rohamos hisztiket, hogy mennek szét a fülesek kábelei sétálás közben.
Ezt is jó tudni. Akkor gondolom az összes töltőkábel, ami meg még a sétálásnak sincsenek kitéve önmagukat semmisítik meg. Nem erősséged a logika sem amikor direktben tolod a kretént.
Szóval ha már a telefon bírja egész napot akkuval, zenét hallgatva, filmet nézve, tölteni elég éjjel, akkor mit is mondjak miért kell a jack, ha ott a type c kábel, meg van, az nem fordul körbe
Alig 10 hsz.-ben fejtettük ki az okot. Hajrá, olvass vissza.
Már többször leírtam, megértem, hogy van akinek kell, azt szereti, stb. Viszont páran ti is túl toljátok ezt az akkor is megmagyarázom miért jobb dolgot.
Okés. Jöhet a túltolás szépen felsorolással, melyik megtörtént példa volt a túltolás (lol) vagy melyik racionális érv volt az. Annyira várom, túltoltuk az életet és a valóságot. Kemény.
Erre pedig ne várjatok mást, mint szintén túl tolt reakciókat.
Rossz hír. Az, hogy te nem értesz valamit, nem azt jelenti, hogy az túlzás, túltolás vagy bármilyen módon hülyeség.
Sinesol: Okés. Akkor tőled is jöhet a válasz: mi a tökömért kell dongle, adapter, elosztó, még 2 helyen potenciális zavar és hibaforrás, plusz egy újabb elhagyható és estenként retek drága katranc, mikor elfér a telóban ez az egész, mindig ott van és maximum a komplett telóval tudod elhagyni? Ez túllihegés lenne? Kétlem. Excelben kezdhetjük felsorolni a pro-kontra érveket, főleg olyanokat, amik nem a "nekem nem tetszik az a lyuk" jellegűek. A befutóra én merek nagy téteket rakni.
-
Tikakukac
titán
válasz
sfdrakex #151 üzenetére
Nem tudom direktben tolod a kretént vagy csak nehéz úgy elképzelni a világot, amit nem látsz a szemeddel közvetlenül.
Fogj meg egy régi szutyok semmire sem jó jackes telefont. Dugd bele a fülest, jelölőfilccel jelöld össze a kettőt és csak simán mászkálj vele a városban. De akár futhatsz is egy karikát.
Csodát látsz bakker mikor előveszed a zsebedből. Mintavétel mennyiségét rád bízom.Most ugyanezt gyorsan képzeld el fixen berakva. Hogy ott mit kap a csatlakozó és a kábel is, forrasztások is.
-
Somatom
veterán
válasz
sfdrakex #141 üzenetére
Igen, ilyesmivel vígasztaltam magam. De, úgy voltam vele, hogy inkább lemondok a tollról. El is kezdtem olvasgatni az S10 topikot (merthogy abban még van jack). Ott láttam, hogy többen is panaszkodnak térerőproblémákra. Állandó városi használatnál ez nem lenne akkora gáz, de kamionozáshoz kell a jó vételi képesség. Nem tudom, hogy a Note10 milyen lesz ebből a szempontból. De, többen azt írták, hogy ez szándékos Samuéknál, mert így csökkentenek vmi kisugárzási izét. Csak azt nem értem, hogy ezt miért nem lehet egy menüpontban szabályozni.
-
-
Tikakukac
titán
Nyihaha, vártam már ezt az ultimate csúsztatást is, amire fel lehet építeni az igazság totemoszlopát
Na, akkor most szépen sorolod azokat a kisebb méretű telefonokat, amik ugyanazokat a funkciókat/hardvereket megkapták, mint a nagyobb tesó és véletlenül sem arról van szó, hogy mondjuk egy durván herélt kamera vagy fosmos kijelző stb. miatt nem vették meg őket.
De aztán így lehetett mutogatni legalább a számokra: tessék, itt a kisebb teló/tessék, itt a jackes teló és nem veszik az emberek--->tehát nekik nem is kell.Oltári irgalmatlanul hatalmas epic fail a következtetés. Hogy miért vettem én is akkora telefont legutóbb, ami már nekem péklapát? Nem, nem azért, mert azt akartam venni. Hanem azért, mert 3 darab 5" körüli telefon volt kb. a piacon összesen. Egy Apple és 2 droidos. Micsoda választék
Ebből pedig már csak azt kellett volna kiválasztani, hogy megint szívok az appokkal és lesz Apple vagy a szoftverrel hadakozok és lesz ismét Sonym. Esetleg kínai bevállalás, ami meg főleg lutri.
Na, kezded érteni miért lesz gond a jackes hullám?
-
stellaz
veterán
A kőkorban magas volt a csecsemő halandóság, de ha jól emlékszem a kutatásra, akkor ha valaki negérte a 16. életévét, akkor jó esélye volt a 74-re is, ami magasabb, mint a mai magyar várható élettartam. Ráadásul az élet minőséget sem rontották a krónikus civilizációs betegségek (cukor betegség, szív és érrendszeri problémák), nem voltak lelki betegségek, stressz, miegymás. Volt azért előnye is.
[link]Amúgy a fosszilis energia égető, pazarló és végső soron károsan elburjanzott motorizáció alternatívaja nem a kőkorszak.
-
zsolt501
nagyúr
-
Tikakukac
titán
Akkor személtetem, mert nem érted.
Nem akarok több katrancot, a fülesem minősége kiváló, nem akarok még egy szutykot töltögetni, abból is éppen elég van. Ez baj? Ez lovaskocsizás? Nem hinném.
-
nonsen5e
veterán
Csak a lovaskocsis példádnál naphosszat lehetne hozni a funkcionális példákat, hogy miért jobb az autó.
A jack elhagyásával se extra más alkatrészek, funkciók sem kerültek be a telefonba (ez volt az egyik kezdeti marketingbullshit), se az akkumulátor nem lett akár egy mAh-al nagyobb (ez meg volt a második marketingbullshit), továbbá az elhagyás és a telefon vékonyítása között sem látok semmilyen összefüggést, ahogy a vízállósági minőséítés között sem.Marad az, hogy így jobban le tudják húzni a gyártók a népet. Kitalálta az alma, aztán látta a többi gyártó, hogy jé, ebben profit van, aztán majmolták a f4szságát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával