- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Hová lett 1000 mAh?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
Új hozzászólás Aktív témák
-
nonsen5e
veterán
válasz
#42308056 #20 üzenetére
Kaptam ajándékba 10 dolláros alis BT fülest.
1 hétig bírtam használni, ha nem akarok nyakörvet hordani, akkor élvezkedjek a 2 órás üzemidőre. Aztán naponta tölthetem 2x lol... Amíg persze nem döglik meg az akksi 3 év után, és hiába vettem meg méregdrágán a fülhallgatót, hiába működik az tökéletesen, akksi cserélhetetlen, azt kuka.
El sem hittem, hogy ugyanaz a fülhallgató, amikor a BT modul helyére rádugtam a sima kábelt és bedugtam vezetékesen.Plug Life: Zseniális, hogy ilyen alap dolgokért, amik 20 filléres alkatrészként 10 éve benne vannak a telefonokba, most ha normális minőséget akarsz, akkor tizen sokezret kell kiadni.
-
hogabesz
aktív tag
válasz
#42308056 #20 üzenetére
Mint mondtam, csak addig kell amíg feltöltöd a telefont (ami ma már pikk pakk megy). De ha neked addig sem megfelelő, nem gond, neked jack-es telefon való. Azt a fülest nem kell töltögetni (gondolom amúgy is mindenki olyan elfoglalt, hogy mindenre van amúgy idő csak erre nincs). Nem baj, mások vagyunk.
-
nozs23
addikt
válasz
#42308056 #20 üzenetére
Kíváncsi vagyok mi lehet az a hű de fontos, innovatív alkatrész ami azért nem fért be eddig, mert útban volt a jack csati.
Nem erről van szó. Soha nem is volt. Az Apple sosem próbálta megmagyarázni miért hagyja el Jack-et. Egyszerűen beáldozták a design oltárán. Az i7 (ahol elhagyták) mai napig a legletisztultabb okostelefon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest