Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
A fejlődés által egyre kisebbek azok a kütyük, amiket egy teló belsejébe raknak. A telók külső méretei viszont nőnek. Akkor hogy nem fér el a jack?
-
Somatom
veterán
válasz
<Adamsky> #162 üzenetére
Tessék, még egy kontra.
Ez a fostalicska Xiaomi Mi A2 Lite 5GHz -en olyan hotspotot ad, hogy az 50cm -re levő tabon alig van wifi jel. Átvitelnél meg egyszerűen leszakad. 2,4GHz -en viszont interferál a Bluetooth -szal, úgyhogy a telóhoz csatlakoztatott minden Bt. eszköznek kakukk. Ez nem egyedi eset, más készülékeken is tapasztaltam ezt a jelenséget. -
Somatom
veterán
válasz
sfdrakex #141 üzenetére
Igen, ilyesmivel vígasztaltam magam. De, úgy voltam vele, hogy inkább lemondok a tollról. El is kezdtem olvasgatni az S10 topikot (merthogy abban még van jack). Ott láttam, hogy többen is panaszkodnak térerőproblémákra. Állandó városi használatnál ez nem lenne akkora gáz, de kamionozáshoz kell a jó vételi képesség. Nem tudom, hogy a Note10 milyen lesz ebből a szempontból. De, többen azt írták, hogy ez szándékos Samuéknál, mert így csökkentenek vmi kisugárzási izét. Csak azt nem értem, hogy ezt miért nem lehet egy menüpontban szabályozni.
-
Somatom
veterán
Ilyenből már van. Már csak olyat vagyok hajlandó megvenni, amiről itt azt írja vki, hogy valóban működik. De, két Bt. audió kütyü szoftveres lekezelése még akkor is kérdéses. Van a karomon egy Huawei Talkband. Alapértelmezetten ezzel telefonálok. Sajnos, az Androidban a VOIP (Whatsapp, Viber, stb. hanghívás) nem telefonálás, hanem médialejátszás. Ezért, a média hangcsatornát is át kell irányítanom a Talkband -re. A vezetékes fülesnek (így az AUX IN -nek is) alapértelmezetten magasabb a prioritása, tehát ha bedugom, akkor automatikusan azon szól minden, ha pedig kihúzom, akkor átvált a Talkband -re. De, két Bt. audió eszköz esetén nem tudok ilyen opcióról az Android -ban.
-
Somatom
veterán
válasz
thebear007 #108 üzenetére
Jó lenne, ha az Androidot alkalmassá tennék a BT fülesek kezelésére, mielőtt elhagynák a jacket.
-
Somatom
veterán
válasz
Tikakukac #93 üzenetére
Ez így van. Meg tudok fizetni egy flagshipet, de nem lenne rá szükségem. Az elvárt ficsőrök miatt mégis S10, Note10 -ig kellett felmennem. Sajnos, ezek sem felelnek meg. Pl. az S10 -nél számomra bukta a térerőgyengélkedés. Erre a Note10 -ből meg a jacket hagyták ki. Egyik sem olyan feature, amit csak a legfelső kategóriában tudhat egy teló. Szerencsére közben találtam számomra majdnem ideáis telót. Azért csak majdnem, mert még nem megvásárolható, így csak a spec. tetszik, tapasztalat még nincs róla.
-
Somatom
veterán
-
Somatom
veterán
Vajon egyszerre kétféle Bt. fülest le lehet vele kezeltetni úgy, hogy az egyik magasabb prioritású legyen? Most egy vezetékes füles prioritása alapból magasabb, mint egy Bt. -é
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Hobby rádiós topik
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- DOOM - The Dark Ages
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest