- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- iPhone topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
<Adamsky> #162 üzenetére
Tessék, még egy kontra.
Ez a fostalicska Xiaomi Mi A2 Lite 5GHz -en olyan hotspotot ad, hogy az 50cm -re levő tabon alig van wifi jel. Átvitelnél meg egyszerűen leszakad. 2,4GHz -en viszont interferál a Bluetooth -szal, úgyhogy a telóhoz csatlakoztatott minden Bt. eszköznek kakukk. Ez nem egyedi eset, más készülékeken is tapasztaltam ezt a jelenséget. -
BB0401
aktív tag
válasz
<Adamsky> #162 üzenetére
Most egy jackes telefonom van (Nokia 7 plus.) Mint írtam, rendteltem egy olyat amin nincs (Black Shark 2).
Az utóbinál csak azért tudom elviselni a jack hiányát, mert:
- van hozzá alapból egy adapter (az is valami)
- van már egy Bluetooth vevőm (Fiio ubtr - olcsóbb sokkal, mint egy normális vezetéknélküli füles)
- kb 1 óra alatt feltöltKülönben is annál a telefonnál van rá jobb indok. hogy miért nincs jack. A két megvehető kontroller miatt, amik az oldalára illeszkednek.
Az Excel-t szívesen megcsinálom.
-
hogabesz
aktív tag
válasz
<Adamsky> #66 üzenetére
Nézd, előttünk hoztak fel el lovaskocsis példát. Gondolj bele, az első autó lassabb - és nagyon sok szempontból rosszabb - volt mint egy lovaskocsi. Mára a helyzet eléggé változott, gyorsabb, kényelmesebb, praktikusabb minden tekintetben. Hidd el ez így lesz a jövőben a bt fülesekkel is. Eljön az idő amikor azokat sem kell pár óránként vagy akár hetente tölteni. Most egy ilyen időszak van amikor mindkettő kapható de az új még nem elég kiforrott. Akárcsak az első autó. Akkor sem volt kötelező autót venni és most sem kötelező jack-mentes telefont venni. Szerencsére el4g nagy a választék, majd kiforrja magát a technológia, addig használni kell azt ami bevált.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged