- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Apple Watch
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinesol
veterán
válasz
Tikakukac #153 üzenetére
Nem azert de a dongleban ugyanugy tud forogni a fejes jackcsatlakozója, bár nekem sima gyári fejes sem ment még emiatt tönkre, bár nem is használom annyira sokat, gyenge minőségűek a tartozék dolgok. Túl van ez az egész erősen lihegve, random akarmelyik fülesedre amugy rarakhatod a dongle-t, kb vagy 2-3 centivel lesz hosszabb a méteres fejesvezeték, nem egy nagy probléma.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Tikakukac #153 üzenetére
Szoktam direkt kretén lenni. Jó móka. Ment már tönkre ilyen miatt type C füles kábele? Nem olvastam még sehol rohamos hisztiket, hogy mennek szét a fülesek kábelei sétálás közben. Szóval ha már a telefon bírja egész napot akkuval, zenét hallgatva, filmet nézve, tölteni elég éjjel, akkor mit is mondjak miért kell a jack, ha ott a type c kábel, meg van, az nem fordul körbe
Már többször leírtam, megértem, hogy van akinek kell, azt szereti, stb. Viszont páran ti is túl toljátok ezt az akkor is megmagyarázom miért jobb dolgot. Erre pedig ne várjatok mást, mint szintén túl tolt reakciókat.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro 256 GB Blue Titanium Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone SE 2020 gyári független gyári 99% akku ios 15!!!
- IPhone 16 Pro natur titán gyári független 2026.08.11. Apple jótállás 49 ciklus
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy S22 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Motorola Moto G32 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest