- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Hová lett 1000 mAh?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
Jaja. Wifi vs. bt. problémával már én is szembesültem (igaz egy "noname" Teclast tab-nál). A neten akkor utána olvastam, és tényleg nem egyedi eset.
" .... 5GHz -en olyan hotspotot ad, hogy az 50cm -re levő tabon alig van wifi jel."
Egyébként érdekes, hogy ezt egyik tesztben / review-ban sem szokták tesztelni. Mármint az adott készülék "vételi" képességeit. Pedig sokaknak (köztük nekem) hasznosabb lenne annál, hogy korom sötétben, lóhátról milyen képet lehet vele lőni. -
Mr.Grincs
veterán
Hűha. Ezt igazából az előző munkahelyemről kukáztam, mert ki volt dobva, le volt selejtezve, mert sérült és hiányos volt a csomagolása. Gondoltam, hogy hazaviszem, kipróbálom, ha jó akkor megtartom, mert úgyis akartam Jack-BT adaptert a kocsiba, hazavittem kipróbáltam és semmi baja nem volt. Örültem neki, hogy tudtam egy ilyet rodázni, ráadásul ingyen, ingyen még az ecet is édes
. Ez a neve amúgy MS-808 és amúgy [ez az] , ugyanígy néz ki. Amióta megvan majdnem 2 éve, teljesen hibátlanul megy és teszi a dolgát. Annyi, hogy az akksija nagyon picike és kb. 1 hetet bír nagyjából napi 1 óra zenehallgatással, anno elment ennél többet is. Aliexpressen nagyon olcsón vannak ilyenek pl.: [ez lenne az utódja] vagy valami komolyabb, nagyobb akksival. Neked mik voltak amik nem mentek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest