Új hozzászólás Aktív témák
-
stellaz
veterán
Amúgy ez szedjük ki minden feleslegeset elv az applnek sem mindig jön be. Egyrészt a jack kivétele sem olyan, mint anno a cd elhagyása, másrészt a IMac esetében is hagytak az egész gépen összesen egy usb nyílást mindenre. Aztán azt a gépet ki is véreztetik. Még a pro-ból is kimaradt az SD kártya olvasó, merthogy tessék wifi képes fényképezőgépet venni, aztán az a húzás sem lett siker.
A cd esetében az új megoldások (pendrive, internet) szinte csak előnyöket hoztak, ezért logikus volt elhagyni, hisz idő kérdése volt az átállás, a felhasználó pedig jóval kisebb és könnyebb méretű gépet kaphatott. A Jack vagy az SD olvasó esetében ez nem így van, a wireless megoldások eredendően rengeteg hátránnyal is rendelkeznek, ezért nem lesz mindenki számára alternatíva minden esetben, az elhagyásukkal pedig érdemben alig lehet nyerni valamit felhasználói szempontból. -
stellaz
veterán
válasz
#72042496 #172 üzenetére
Az a baj, hogy ha valami tönkre megy benne, akkor az egész kuka. Nálam Nokia Essence 2 év után nem csatlakozott, de közben is volt baja, Sony sbh-20 2 év után füles tönkre ment, cserélhető, de persze rendelni sem lehet, aksi elfáradt, LG A100 egy év után behalkult a bal oldala. Itthon még egy Aldi fejes, annak is csatlakozási gondjai vannak.
És akkor a számtalan szabványról nem is beszélek. Jó a BT technológia, de a Jacknek is van létjogosultsága.
BT főleg olcsóbb telefoknál jó amúgy, mert ott vacak a dac minősége.
-
stellaz
veterán
válasz
Tikakukac #112 üzenetére
Nem azt írtam, hogy az apple látta a helyes utat előre, hanem, hogy a samsung most ezt ismeri el (akkor is ha nem úgy van), hiszen amit cikizett eddig, azt ő is meglépte. Sajnos ez nehezen védhető azzal, hogy hát megváltozott a fogyasztói szokás vagy ilyesmi.
Haa reggel vagy este nézek valami műsort a telóm és alszik a család, akkor fejest használok és közben a telót is akkor töltöm.
-
stellaz
veterán
válasz
thebear007 #108 üzenetére
Azok nekem is, de én használok BT fülest is és vezetékes fejest is.
-
stellaz
veterán
válasz
LurkerSheik #94 üzenetére
Analógia az lenne inkább, ha 15 éve cikizted volna az akkor a mai korosztályodat, amiért 30-as csajokra buktak.
A Samsungnak ez tényleg ciki, így elismerik, hogy az apple látta az utat előre, ők még nem ismerték fel.
-
stellaz
veterán
A kőkorban magas volt a csecsemő halandóság, de ha jól emlékszem a kutatásra, akkor ha valaki negérte a 16. életévét, akkor jó esélye volt a 74-re is, ami magasabb, mint a mai magyar várható élettartam. Ráadásul az élet minőséget sem rontották a krónikus civilizációs betegségek (cukor betegség, szív és érrendszeri problémák), nem voltak lelki betegségek, stressz, miegymás. Volt azért előnye is.
[link]Amúgy a fosszilis energia égető, pazarló és végső soron károsan elburjanzott motorizáció alternatívaja nem a kőkorszak.
-
stellaz
veterán
Én utcán vezetékes fülest használok egy BT lejátszóval, itthon még közvetlenül jackre dugom. Anélkül én biztos nem fogok telefont venni.
(#72) hogabesz
Jelenlegi formájában azért az autózást összességében én nem tenném a siker történetek közé.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest