- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- One mobilszolgáltatások
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
Új hozzászólás Aktív témák
-
hogabesz
aktív tag
Értem amit mondasz, nem is akarok Veled vitatkozni, ezért kérlek olvasd el az utolsó mondatomat abban a hozzászólásban.
(egyébként ma már annyi főútról ki vannak tilva a lovaskocsik, hogy én konkrétan nem tudnék bejutni azzal a munkahelyemre, akármennyi szeretnék, szóval de, valamennyire rákényszerítettek az autó használatára
)
-
hogabesz
aktív tag
válasz
<Adamsky> #66 üzenetére
Nézd, előttünk hoztak fel el lovaskocsis példát. Gondolj bele, az első autó lassabb - és nagyon sok szempontból rosszabb - volt mint egy lovaskocsi. Mára a helyzet eléggé változott, gyorsabb, kényelmesebb, praktikusabb minden tekintetben. Hidd el ez így lesz a jövőben a bt fülesekkel is. Eljön az idő amikor azokat sem kell pár óránként vagy akár hetente tölteni. Most egy ilyen időszak van amikor mindkettő kapható de az új még nem elég kiforrott. Akárcsak az első autó. Akkor sem volt kötelező autót venni és most sem kötelező jack-mentes telefont venni. Szerencsére el4g nagy a választék, majd kiforrja magát a technológia, addig használni kell azt ami bevált.
-
hogabesz
aktív tag
válasz
#42308056 #20 üzenetére
Mint mondtam, csak addig kell amíg feltöltöd a telefont (ami ma már pikk pakk megy). De ha neked addig sem megfelelő, nem gond, neked jack-es telefon való. Azt a fülest nem kell töltögetni (gondolom amúgy is mindenki olyan elfoglalt, hogy mindenre van amúgy idő csak erre nincs). Nem baj, mások vagyunk.
-
hogabesz
aktív tag
-
hogabesz
aktív tag
Nem vagyok jack-ellenes, de nem hiszem, hogy arra az időre - főleg a mindenféle szipi-szupi gyorstőltők korában - amíg töltjük a telefont ne lehetne egy 10$-os ali-s BT fülest használni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest