- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Tikakukac #153 üzenetére
Szoktam direkt kretén lenni. Jó móka. Ment már tönkre ilyen miatt type C füles kábele? Nem olvastam még sehol rohamos hisztiket, hogy mennek szét a fülesek kábelei sétálás közben. Szóval ha már a telefon bírja egész napot akkuval, zenét hallgatva, filmet nézve, tölteni elég éjjel, akkor mit is mondjak miért kell a jack, ha ott a type c kábel, meg van, az nem fordul körbe
Már többször leírtam, megértem, hogy van akinek kell, azt szereti, stb. Viszont páran ti is túl toljátok ezt az akkor is megmagyarázom miért jobb dolgot. Erre pedig ne várjatok mást, mint szintén túl tolt reakciókat.
-
-
sfdrakex
nagyúr
Akkor térjünk vissza a tiszta kőkorba, mikor az átlag életkor volt kb 20-25 év? Az volt az egészséges, igaz? Akkor nem balesetben haltál meg, hanem agyon vert a szomszéd egy kővel, hogy elvegye a kajád. ... Ennyi erővel ne használj semmit, minden előállítása terheli a környezetet. Enni azt edd amit te elkapsz, és termesztesz, és kővel pattintot tűzön sűsd meg.
MentőAUTÓ, TűzoltóAUTÓ . . Milliók életét mentik meg. Akkor is rossz? ...
-
sfdrakex
nagyúr
Nagyon sokan egyáltalán nem használnak fülest. Nekem kell mert a céges teherautókban nem mindben van kihangosító, és sokat telefonálok. Elvagyok a telefonom gyári type C-s headsetével, zenét nem hallgatok telefonon. Szóval sokunknak felesleges a jack csati, pontosabban lényegtelen hogy mibe dugom a headsetet. Tölteni vezetéknélkülivel töltöm autóban is a telefonomat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Építő/felújító topik
- No Man's Sky - Már elérhető a Worlds Part 2 frissítés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Gumi és felni topik
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest