Új hozzászólás Aktív témák
-
Teal'C
veterán
TMX is. Nekem pl minden telefonom úgy jön vissza mint a gyári bár van ismerős. Ezért írtam az emberi faktort.
Pl az S8 am bement beégés miatt Eu garanciával a gari lejárta előtt 4 nappal reggel, délután jött sms hogy készen van. Másnap megkaptam full új, csak a hátlap maradt eredeti semmi más, gyárilag körbefóliázva a keret és az ajándék hátlapvédő gyári merthogy külföldön jár a hátlap és nem te veszed több ezer forintért. -
törölt tag
Az újbóli összerakással van inkább a baj, ahogy hallom. Nem tudom, hogy csak a fórumon felülreprezentáltak-e az esetek, de panaszkodnak, hogy nem sikerülnek az illlesztések (egyből egy tapasztalattal én is csatlakozom). Ilyenkor pedig a vízállóságnak is vége.
(#187) Teal'C: Ezek TMX-es tapasztalatok. De én is könnyen el tudom képzelni, hogy a munkatempó és/vagy hanyagság miatt vannak ezek.
-
Somatom
veterán
Ilyenből már van. Már csak olyat vagyok hajlandó megvenni, amiről itt azt írja vki, hogy valóban működik. De, két Bt. audió kütyü szoftveres lekezelése még akkor is kérdéses. Van a karomon egy Huawei Talkband. Alapértelmezetten ezzel telefonálok. Sajnos, az Androidban a VOIP (Whatsapp, Viber, stb. hanghívás) nem telefonálás, hanem médialejátszás. Ezért, a média hangcsatornát is át kell irányítanom a Talkband -re. A vezetékes fülesnek (így az AUX IN -nek is) alapértelmezetten magasabb a prioritása, tehát ha bedugom, akkor automatikusan azon szól minden, ha pedig kihúzom, akkor átvált a Talkband -re. De, két Bt. audió eszköz esetén nem tudok ilyen opcióról az Android -ban.
-
Xaels
félisten
Engedi az elmozdulást, szándékosan nem szoktam forgatni de amikor sokszor veszem ki utazás közben a telefont a zsebemből van, hogy egy idő után felcsavarodik a kábel. Olyankor a jack csatiban el tud fordulni, nem feszül meg.
(#128) Noukoum zsebben hordom az S10-et, amikor nem használom a jacket sem megy tele kosszal, de ha téged zavar vehetsz bele extra gombot ami programozható... ezen felül van, hogy egy nap akár 7-8 órát is hallgatok zenét, vannak BT fejesek amik kábelről is üzemelnek ha lemerülnek, de általában azokhoz sem Type-C kábel jár...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged