- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaxxDamage
félisten
Fontos, hogy a külföldön vásárolt készülékek esetében nem érvényesíthető a plusz második év szavatosság amit az
itthon vásárolt készülékek esetén van lehetősége. Bízom benne, hogy tudtam segíteni. ---->> Miért, van itthon 2.-ik év?(max.a 200k-s áron vásároltra van, amit Euronics meg MM és társaiban lehetett kapni...)
MD
L -
MaxxDamage
félisten
Nos V10 Kijelző cserével kapcsolatban ezt kaptam. Ti mit tennétek? (lehet hagyom az egészet a f***ba)
A következő lehetőségek állnak rendelkezésére:
1, A leggyorsabb megoldás, ha magát a hibát bemutatva a vásárlás helyén bemutatja és szavatossági javítást/cserét kér tőlük.
2, Lehetősége van a szakszervizünkbe is visszaküldeni a készüléket, hogy bevizsgálják azt.
Amiben segíthetünk, hogy a bevizsgálást és a készülék visszajuttatását úgy kezeljük, mint amikor jótállásos volt a terméke.
Ami fontos ebben az esetben, hogy ha a kijelző csere nem oldaná meg a problémát (ahogyan ezt korábban írta, jelezték is Önnek, hogy a kijelző csere nem feltétlenül jelent megoldást) és cserét javasolnának, akkor erre egy szakvéleményt állítanának ki, amit (a telefonnal együtt) a vásárlás helyére kellene bevinni, ahol a szakvéleményt bár figyelembe vehetik, de sokszor maguk is bevizsgálják a terméket, mielőtt megoldást adnának.Ezzel időt veszíthet.
Amennyiben mégis ezt a megoldást választáaná, úgy kérem ezt jelezze felém, hogy a szervizzel felvehessem a kapcsolatot, jelezzem feléjük, hogy jótállásosként kezeljék az Ön készülékét!
Üdvözlettel,
XY
LGE
ÜgyfélszolgálatEgyik helyre sem tudom személyesen felvinni és a pillanatnyi beégés jelenség a korábban leírt mód tapasztalható/elenyésző, de jelen van!
MD
L -
MaxxDamage
félisten
válasz
saddybaddy #5868 üzenetére
Akkor valamit nagyon elnézhettél.
Bekapcsolt képernyőnél mutatja a nevem és tudom húzogatni (ahogy eddig) és kikapcsolt kijelzőnél írja a napot, dátumot , időt és mutatja a töltöttséget és ebben az esetben is húzogatható / váltható a képernyő... szóval minden OK vele. (szerintem kevered az alatta levő sávval ami aktív kijelző esetén lehúzható és az a fő kijelző maga / része) azt eddig is úgy lehetett használni "valamit kezdeni vele" ha lehúztad... és kicsit más az egész (átdolgozott az a rész) de talán jobb is lett.MD
L -
MaxxDamage
félisten
Meg is jött a válasz az LG-től...hát nem lesz itt Kijelző csere
Majd jon a V30 vagy V40...addig bőven jó a V10 is.Tisztelt XY!
Igyekszem válaszolni a kérdéseire.
1, Kijelzőn ideiglenesen képmaradvány látható
Azon esetekben, amikor egy készüléknél rövid időre ott marad a korábbi kép, de ez viszonylag gyorsan helyreáll, az nem számít hibának, ezért kijelzőt ilyen esetben nem cserélnek a szervizben.
Olyan esetben, amikor beégés lesz belőle ill. a gyári paramétereken túli időre marad meg ez, abban az esetben valóban hibáról beszélünk, amire a szerviz megoldást is ad.2, Szerviz figyelmetlensége:
A szervizes kollégák a beadott hibajelenségeket minden esetben figyelembe veszik és tesztelik. Ha nem cserélnek alkatrészt, annak oka szokott lenni - pl. a tesztelés alatt nem jelentkezett a hiba, vagy az a gyári működési paramétereken belül található.
Így biztosak lehetünk benne, hogy ezért nem történt változás ezen a területen.Amennyiben a szakszerviz megállapítja, hogy a készüléke a jelenlegi javítás után a paramétereknek megfelelően működik, akkor azt az ügyfélszolgálatunk nem bírálhatja felül.
Azt megteheti, hogy felkeresi a szervizt személyesen, hogy erre a jelenségre nem kapott papíron választ és javítás sem történt, ezért kéri a korábbi javításként kezelni az esetet.
Ilyen esetben újra bevizsgálják és az eredményeknek megfelelően javítanak vagy hivatalos papírt állítanak ki Önnek róla. (Amennyiben regisztrálták a korábbi kijelző tesztet, úgy annak eredménye alapján azonnal is eljárhat a szerviz.)Így jelen esetben ezt tudom Önnek javasolni.
Továbbá, ha a mobilkereskedés 2 év garanciát adott, akkor rajtuk keresztül is lehet intézni egy esetleges garanciális javítást.Üdvözlette,
XY
LGE
ÜgyfélszolgálatEzt a választ kaptam....(ma 18:02-kor)
MD
L -
MaxxDamage
félisten
Pontosan!
tapasztalják -e ugyanúgy az átmeneti ideig tartó, fátyolos kijelző beégés problémáját? Ha cserélik (nekem ügye nem is cserélték) akkor sem jelentkezik a pillanatnyi beégés jelenség. (Idővel biztosan) elvileg... No mind1, LG majd ír a levelemre és kiderül majd mit sikerül intézni. Előzménye van nálam is a dolognak legtöbb dolog dokumentalva is van nekem, további meg az LG megtalálja a rendszerében. Vagy ott van még a fogyasztóvédelem, vagy békéltető testület (vagy mi az)
MD
L -
MaxxDamage
félisten
Update eleve úgy megy ahogyan mennie kell...nem kispistak tervezték az FW Update menetét és folyamatát.
FR akkor kell ha valami gáz van, vagy volt. (Szerintem)
Mindenki saját döntése szerint dönt(het) és mindenki azt mond amit csak akar vagy hisz. (Demokrácia, szólásszabadság, stb...)MD
L -
MaxxDamage
félisten
Nekem központi markaszervizbe volt éppen és telefonon hívtam külön a szervizt és kerdeztem a javítás állapotát. Kijelzőt elkezdi nem cserélik mert az típus hiba...(újjal is lenne..így nem hiba, betudható kijelzo típus hibának...) szerintük. Most az LG ugyfelszolgalatnak írtam, mert Support azt javasolta írjak oda és biztosan megoldják (garim azzal a repair oda-vissza korrel járt le pont és a kijelzo cseret szerettem volna letudni (nem sikerült) aztán talán sikerül lebeszelnem LG-vel...)
MD
L -
MaxxDamage
félisten
Kezdetek óta (5.5 talán) 1x nem csináltam FR-t (azt azóta pár Update kijött már és mind fel lett rakva)...még G4-el sem előtte (arra több javítás csomag is jött, mert az problémákban nem szenvedett hiányt) mikor azt updateltem és minden FW gond nélkül települt és használható volt. (FR az saját döntés alapján mehet, de szerintem teljesen felesleges!)
MD
L -
MaxxDamage
félisten
Én ma reklamáltam meg a kijelző csere elmaradást, és azt, hogy mikor telefonom szervizbe volt, nagy nehezen tudtam csak elérni őket (telefont nem vette fel senki...) és kellett írnom mailt az ügyfélszolgálatnak a problémámmal... lehet azért nem cserélték ki, mert mikor náluk volt, pont akkor járt le a gari...így csak battery amit cseréltek rajt
Akkor mehet rá a Nougat !
Eddigi tapasztalatom, nagyon jó benyomást tett rám az új rendszer. Sok beállítási mód és jobb üzemidő (eddig ment 1 hr-t , abból 40 min Poweramp (704 -es Nougatra való Plugin-el) és nagyon ott van ! töltöttség 94% (még)
Szóval elmondható, hogy ott a TOP-on (eddig)
6.0 -val már rég 90% alatt lenne ennyi Poweramp használattól (és ilyen hangerőn) az zabálta a batteryt... ja és kamera beállításai is egyszerűbbek és átláthatóbbak lettek, UHD filmet csináltam már és "talán" nem 5 perc a max ami felvehető...(ezt még nem néztem, de mintha úgy emlékeznék a 6.0 alatt írta volna, hogy 5 minből mennyi van még vissza amit lehet csinálni, de lehet rosszul emlékszem)Sokkal jobb mint volt így összességében és eddig amit látok rajta... ez biztos!
Még pár sok időt ki fog húzni akkor is ez a teló, ha nem jönne rá újabb Update!MD
L -
MaxxDamage
félisten
válasz
rejtettlampa #5742 üzenetére
Update nálam is megtörtént.(#5745) OPiiPO: Nagyon faján néz ki!
Első amit kipróbálok szoftver Updatek után az a Poweramp 7.0-s Update (7.0.4. Alpha Build) és had szóljon a kicsikeMD
L -
MaxxDamage
félisten
válasz
rejtettlampa #5738 üzenetére
Faja!
Akkor rakjam is fel, én is?
Látható bármilyen változás a rendszerben, felépítés, stb ?MD
L -
MaxxDamage
félisten
válasz
rejtettlampa #5735 üzenetére
Bridge a hivatalos (LG Szerveren/Rendszerben) elérhető szoftvereket dobja fel.
FW pl. így mi gond lenne? (LG Bridge az nem sufni) hanem "gyári"MD
L -
MaxxDamage
félisten
válasz
rejtettlampa #5734 üzenetére
Jahm, LG -vel most konzultáltam a kijelző beégéses dologgal kapcsolatban is (csere mulasztás szerviz által, bla..bla..) és felkellett vennem a kapcsolatot e-mailen keresztül az LG -vel és azt írta a Support-os , hogy biztosan megoldást találnak a "problémámra"30-as igen, Nougat (lehet(ne)
) a "B" meg a revízió szokott.
MD
L -
MaxxDamage
félisten
válasz
MaxxDamage #5732 üzenetére
"LG Support Az LG Bridge a hivatalos magyar szoftvert mutatja, a telefon pedig csak a szolgáltató által biztosított szoftvert teszi elérhetővé valószínű."
A H96030B (2017.07.13.) -s szoftver verzióval kapcsolatos kérdésemre a válasz:
"LG Support Nincs konkrét információn, de mivel a H960A készüléket forgalmaztuk mi Magyarországon, ez a 5.1 Lollipop rendszerrel jelent V10S verzióval, meg ehhez képest a V20Y verzió van jelenleg legfrissebb szoftver hozzá, ez a 6 android."LG Központi márkaszerviz csak a V20Y verziót tudja feltenni a V10 -re (H960A)
MD
L -
MaxxDamage
félisten
válasz
MaxxDamage #5731 üzenetére
-
MaxxDamage
félisten
válasz
rejtettlampa #5730 üzenetére
-
MaxxDamage
félisten
Netezés, pár videó és kb.ilyen 60-70 db kép (vagy inkább több) készítése / nap. (jahm és a telefont a nap is sütötte, ha nem akkor táskába volt nem közvetlen napfény hatása alatt, de meleg helyen)
zoleeno1: jahm az kimaradt, hogy az is ment folyamatosan... (kb.) és roppant zavart, hogy eszi az akksit...(valami) most itthon vagyok és sokkal jobb, de nem olyan jó mint anno volt...(hiába új az akksi és csak pár hónapos gyártás..sz*rt sem érek vele) nincs meg a régebbi 5-6+ órás SOT time...az már csak egy álom marad nekem?
MD
L -
MaxxDamage
félisten
Van benne valami!
Most jöttem meg nyaralásból (Horvát), 2 akksim 2x töltöttem (tehát 4 teljes akksi kapacitás volt a max ami kellett egy nap) és úgy volt teljes nap használható a V10 (bár isteni képeket lőttünk vele)Napoztunk, fürödtünk, kirándultunk vegyesen...általába 2 akksim kapacitása volt kelendő. Olyan nap talán nem is volt amikor egy akksi kapacitás elegendő lett volna. Aztán egyik akksi új a másik sem sokat volt használva.
MD
L -
MaxxDamage
félisten
Jahm, gyártói oldalon ezt találtam.
Nem is rég (garancia ideje alatt, már lejárt az 1 év) beküldtem akksit cseréltetni és kijelzőt, akksit cseréltek kijelzőt nem... és lehet kicseréltetném a kijelzőt majd!
Telefonon felhívtam a szervizt miközbe ott volt a telefon és korábbi h.sz.-be olvasható, hogy mit mondtak a kijelző cserére. Most nincs rajt garancia, de cseréltetném a kijelzőt és bármi ellenállásba ütköznék, erre a korábbi javítási munkalap előzmény és dátummal ellátott hiba leírás dokumentációra hivatkoznék (ami fel lett küldve a telefonnal és vissza is jött)MD
L -
MaxxDamage
félisten
válasz
Giorgio7105 #5620 üzenetére
Pontosan!
A szolgáltatói FW-k azok még át vannak szabva és szepitgetve a szolgáltató szerint.... (ami nekem nem igazán fekszik) ezért veszek inkább mindig gyári független telefont.. (ha veszek)MD
L -
MaxxDamage
félisten
válasz
rejtettlampa #5616 üzenetére
LG-t hiába kérded (HUN)
A V10-re már rég volt a 20e FW és ők még akkor nem is tudtak róla hogy van... (mikor felküldtem a telit usb kábel cserére)
Majd jön az Update hamarosan....(reméljük)
Én csak a jobb üzemidő miatt várom.MD
L -
MaxxDamage
félisten
válasz
Giorgio7105 #5606 üzenetére
Arra gondoltam ami telorol elérhető lesz majd (gyári)
MD
L -
MaxxDamage
félisten
válasz
saddybaddy #5604 üzenetére
Ennyi!
Majd ha a 960A -ra elérhető lesz a hivatalos Nougat, írjatok majd meg!MD
L -
MaxxDamage
félisten
Emlékeim szerint a V10 ki/bekapcsolás után is mutatta a teljes kijelző időt.
Ez most nem így van...."de" miért ?
Reggel bekapcsolom és nulláról indul, esti kikapcsolás után... mi változott ?
Eddig csak akkor nullázódott mikor 100% -ra töltött fel és lehúztam töltőről. (hiába volt ki vagy bekapcsolva akárhányszor...)MD
L -
MaxxDamage
félisten
válasz
Giorgio7105 #5570 üzenetére
Nekem is van a V10 -hez millió kiegészítőm
Az akksi töltőt még nem is használtam, bontatlanul áll a fiókban , van 2 db Pierre Cardin bőrtokom (barna és piros) a Piros még ki sem lett bontva, barnát használom, meg van 2 db 9H kijelzővédő üvegem is (tartalék)
V30 -at én is várom és remélem EU-ba is lesz kapható (teljes mértékben) és nem ilyen visszafogott verzió...(#5571) gjoco1 : Köszi a megerősítést, akkor bátran használom (talán 5x ha volt eddig használva)
MD
L -
MaxxDamage
félisten
válasz
MaxxDamage #5568 üzenetére
Amit kaptam új akksit az 2017.04.-ik hó gyártás (nagyon faja!)
Van másodlagos akksim ami 2015.10.-ik hónapi gyártás sokat nem használtam. Californiabol szereztem. Kérdés, hogy az még szerintetek használhatom másodlagos akksinak? Korábban úgy használtam, hogy a táskámba volt (100% feltöltve) és utaztam valamerre és elsődleges akksi lemerült (vagy már kevés % volt) akkor cseréltem a másodlagos akksira és mindjárt 100%-os volt a telefon.Hiányzott már a kis V10 újra.
Nougat vajon mikor lesz ebbe a régióba?MD
L -
MaxxDamage
félisten
válasz
gretzky77 #5564 üzenetére
Aham, legújabb ami elérhető (6.0)
Még ha Nougat került volna rá, szét röhögtem volna magam, na de ilyen szerencsém nincs
Már rég csináltam ezt az LG Bridge-s vissza állítást... előtte a telefont vissza kell állítani gyári állapotra, majd bekapcsolni és belépegetni G-s fiókba és alap dolgokat belőni, vagy tévedek?MD
L -
MaxxDamage
félisten
válasz
MaxxDamage #5561 üzenetére
Mai reggelen hozta is a GLS futár a csomagot , munkalapon SW friss. + Akku csere szerepek.
Vajon lehet azt csinálni, hogy a szervizbe küldés előtt LG Bridge progival lementett (teljes telefon tartalma) image fájlt vissza rakjam rá, vagy ez az LG által végzett SW friss. miatt nem kivitelezhető és újra be kell laknom az egész telefont ? (szoftvereresen és minden beáll.-ást beállítgatva...)
MD
L -
MaxxDamage
félisten
válasz
zoleeno1 #5559 üzenetére
Én sem hívtam fel ma a szervizt, hogy de már cseréljék a kijelzőt...jó lesz a gyári kijelzővel is!
Eddig az 1+ év alatt 2x találkoztam azzal a jelenséggel (korábban leírt mód) és különösebben nem zavar(t) már.ha tapasztalnám újra... (persze a kijelzőt kikapcsolom (power gomb megnyom, vagy 2x katt a kijelzőre) mikor nem használom a telefont.MD
L -
MaxxDamage
félisten
válasz
saddybaddy #5541 üzenetére
Jahm. Sok gyártót felkerestem már, de nem a hazait (eredetit) és eddig mindig mindent megoldottam úgy... 😁😂
Amúgy nem zavar a képernyős pillanatnyi gond, mert nagyon ritkán tapasztalom (hosszas azonos program használata után van csak jelen)és meg is szűnik, még ha újjal is ez lenne akkor tényleg nincs sok értelme, mert így elmondható, hogy ez a V10-EM még nem volt szétszedve, gyáriSzoftveres probléma nem a kijelzővel kapcsolatos, félre értettél. Kijelző az típus hiba konkrétan. Én csak felvetettem mint kérdést, hogy a szoftveres probléma okozhat-e battery meghibásodást hosszú távon?!?
MD
L -
MaxxDamage
félisten
válasz
saddybaddy #5537 üzenetére
20.-an járt le a garancia. Ez a javitas (még ott van, mint garanciális mert 13.-an küldtem fel) ilyenkor mit tehetek? Hivjam fel holnap a szervizt és mondjam meg, hogy már pedig ragaszkodom a kijelző cseréhez? Dokumentum tartalmazza a hiba leírást és úgy raktam be ahogy a Topikgazda azt leírta... és mellékeltem, kinyomtatva.
MD
L -
MaxxDamage
félisten
válasz
MaxxDamage #5525 üzenetére
Ma elértem a szervizt telefonon is és azt mondták szoftver csere és battery csere lesz alkalmazva, héten kézhez is fogom kapni a V10-em. Kijelző az "típus" hiba? (èn kérdeztem rá) és a válasz: IGEN (a pillanatnyi beégés jelenség) és nem cserélik, mert a szervizes elmondása szerint, az új kijelző is ilyen lenne (maga a kijelző típus hiba), tehát sok értelme nem lenne.
Csillag01: Nekem is batteryre mindent rendben talált (szoftveresen) azt most szervizbe felküldve mégis cserére szorul. Sőt van egy második gyári batterym (Amerikából származik) és az sem teljesen oké....vagy lehet szoftveresen tette tönkre a teló!? (azért húznak rá új szoftvert?) Minden esetre nem vettem észre szoftveres problémát!
MD
L -
MaxxDamage
félisten
válasz
MaxxDamage #5516 üzenetére
Nagy nehezen infóhoz jutottam... Ma kapták meg a csomagot (Szerviz - Váci úti) és az ügyfélszolgálatos szerint "Ma érkezett meg a csomag, alkatrészt megrendelték hozzá, értesíti Önt a szerviz, és küldi vissza Önnek amint készen lesz,."
Szóval várok azt majd a munkalapon minden rajta lesz...20.-án járt le az 1 év gari...remélem aksi és kijelző is cserélve lesz.
MD
L -
MaxxDamage
félisten
-
MaxxDamage
félisten
válasz
rejtettlampa #5499 üzenetére
Szia!
Gratula hozzá, jó használatot!
Más.:
Ma hívtam az LG Központi Szervizt (Váci út.) 2x de nem vették fel a telefont... ennyire elfoglaltak, vagy mi?Holnap ismét próbálkozom, délelőtt is (amúgy H-P / 8-18 -ig lehetne hívni őket..) LG munkatárstól kaptam a számot, kicsengett csak senki sem vette fel..
(#5505) Giorgio7105: Ez csak jó, mert kevés embernek van!
(így ritka, mint a fehér holló kb.)
MD
L -
MaxxDamage
félisten
válasz
MaxxDamage #5420 üzenetére
Nos ma feladtam a telefont + hátlap + battery + adapter és kábel + számla és nyomtatvány (korábbi ügyfél szolgálatos beszélgetés és egyéb hiba leírást tartalmazza (2 lap) aláírással, dátummal ellátva. (felküldött termék(ek) megnevezéssel.)
Említve van a battery probléma (instant kikapcsolás 15% -nál és az akku használat ki/be kapcsolásnál)
továbbá a "az átmeneti ideig tartó, fátyolos kijelző "beégés" jelensége " is meg van említve.A Telefont tavaly Június 20.-án vettem (számla szerint) így a garanciába még benne vagyok.
Remélem korrektül kivizsgálják és cserélik amit kell.
Telefonon lévő 9H üveg fólia nem baj, ha nem lesz rajt, mert van itthon 2 db tartalék1 max 2 hét biztos lesz amit telefon nélkül fogok tölteni, de lehet beszerzek egy új telefont (ami ilyen esetekre tökéletes lenne)
MD
L -
MaxxDamage
félisten
V10 esti kikapcsolás előtt 2hr 40min display time amit mutat, majd reggel bekapcs után 21min -t ír (amit bekapcsolás óta volt használva)....ez normális!?
Én úgy emlékszem, hogy csak töltés után szokta előröl kezdeni a számlálást.. (mikor lehúzom az adaptert róla)MD
L -
MaxxDamage
félisten
Nálam 1.5GB (általába) SD kártya nélküli opció kihagyással)
Most jó is, elsőre, új kábellel.. tehát a BlitzWolf kuka (hát nem gondoltam volna)
Akkor lehet a töltés is nem megfelelően zajlott...na azt is tesztelem a gyári kábellel, BlitzWolf meg tényleg "kuka" lesz(2016.08.-hó vásárlás)
MD
L -
MaxxDamage
félisten
Sajnos nincs másik eszköz amivel le tudnám fényképezni (csak a V10 van mint fotós eszköz)
A Bridge program ismerős, már használtam korábban és igen hasznos. (nem sokat kell manuálisan állítgatni visszatöltés után) csak az a baj, hogy el sem jutok a teljes mentésig (most)majd kép /lehet itt a kábellel lesz a gond! megnézem gyári kábellel is...hátha!/
MD
L -
MaxxDamage
félisten
Jahm, veszteni nem vesztek vele (többi gyári alkatrész nem volt az életbe használva, értem ez alatt a gyári fülest
)
Köszönöm a kijelzős probléma figyelmeztetést. Garanciálisan cseréltetném a kijelzőt is, de kellene hozzá konkrétum, képpel igazolva, stb... de ezek hiányában nem jutnék előrébb a szervizzel szemben. (nem tudom igazolni a reális problémát) leírva meg nem tudom mit is írhatnék nekik ...?
(úgy jönne vissza ahogy lett küldve, mint a sicc. ez a sanda gyanúm) de ha van konkrét hiba megfogalmazásod erre a kijelzős problémára, akkor szívesen fogadom a segítséged!
Míg szervizbe küldöm a telefont addig nem lesz semmi(m) amit használhatnék, szóval addig nélkülöznöm kell a (mobil) telefont mint opciót. Felküldés előtt csinálok is egy teljes mentést a telefon tartalmáról. (LGBridge)MD
L -
MaxxDamage
félisten
Töltőm az egy ilyennel van használva , gyári kábelt a múltkori szervizeltetéskor cseréltettem (mert a csatlakozója nem pattant és könnyen kicsúszott a telefonból, és így sikeresen cserélték) a nem gyári kábel meg bárhogy csatlakoztatható. Akkor azt mondod küldjem fel a töltőt + gyári kábelét is ? (ügyfél szolgálatos csak a telefont + batteryt mondta)
Úgy küldöm fel, hogy ezeket elcsomagolom és mellékelem hozzá a beszélgetés szövegét is (ügyfél szolgálatossal folytatott beszélgetést kinyomtatva mellé) + kell ügye a return posta cím, stb. (ahova a csomagot várom)
MD
L -
MaxxDamage
félisten
Nem érint, viszont a Batteryvel vannak gondjaim.
Ma is 15% -nál átváltott energiatakarékosra, majd 14% -nál instant kikapcsolt a telefon. (ezt már párszor tapasztaltam korábban is 1-2x talán)
Mindjárt rá is kérdek, hogy csak a batteryt fel lehetne-e küldeni a Váci útra szervizbe (van másik gyári batterym, így tudnám azzal használni a telefonom..UI.:
Közben beszéltem az LG -vel és azt mondták, ha még garanciális (még az e hónap 20.-ig) akkor a készülék + battery amit kell küldenem fel Váci útra, de ha már nem garanciális, akkor a battery is elegendő.MD
L -
MaxxDamage
félisten
válasz
MaxxDamage #5332 üzenetére
Erre valaki tud mondani valamit?
MD
L -
MaxxDamage
félisten
Ma tapasztaltam egy érdekes dolgot. Egy programot akartam indítani (menetrendek) és ranyomtam az ikonra, majd semmi és instant lg logó...mondom ennyi volt..aztán csak újraindult.. WTF!?
Korábban ilyet még nem tapasztaltam...de úgy indult újra, hogy csak képernyő kódot kért. Ilyet még nem láttam! Ez alaplaphibas lesz talán?MD
L -
MaxxDamage
félisten
válasz
saddybaddy #5329 üzenetére
Hogyne lenne, de a battery nem merül jobban, mintha minden képernyő kikapcs előtt bezárom ami futott?
MD
L -
MaxxDamage
félisten
válasz
saddybaddy #5323 üzenetére
Igen, ezt vettem is észre!
Akkor ezentúl nem kapcsolgatok ki semmi progit...MD
L -
MaxxDamage
félisten
válasz
saddybaddy #5321 üzenetére
Nálam ez egy megszokott dolog
No mind1...talán az új rendszer megoldja...(lassan talán érkezik hozzánk is)
MD
L -
MaxxDamage
félisten
válasz
saddybaddy #5318 üzenetére
Nem látom az akku használat alatt (minden képernyő kikapcs (bekapcs gomb 1x megnyom) után ki szoktam lőni az aktív programokat, de igaz van a "launcher" /vagy mi az/ amit nem lehet - Google így van "nevezve" asszem..az az!)
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
photozol #5261 üzenetére
Szia!
Sajnos ez már (V10-hez) kifutott termék és nincs gyártva... de van sok más fajta ami még elérhető.
pl. EZ (rendeltem, megérkezett és jó fajta, így bátran ajánlom!) amúgy én is Nillkin amit vettem volna és körbejártam mindent amit csak lehetett, gyártói oldalon is..eredmény negatív.L
-
MaxxDamage
félisten
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Aryon87 #5067 üzenetére
Azért akad 1-2 db
Várjuk meg a V30 -at is (lehet azt érdemesebb lesz megvenni)(#5069) aTe014: Ez a telefon a korábban leírt mód "míg tönkre nem megy" vagy "el nem avul" ami érvényes rá. (használati szempontból) és ha "el is avul" .... akkor is zenei teljesítményben felülmúlja majd az akkori (más gyártók által kínált) csúcs telefonokat...
(aztán majd kiderül, ez a jövő titka marad)
L
-
MaxxDamage
félisten
& (#5060) aTe014: Én a V30 -ra leszek majd kiváncsi, de ezt szerintem addig használom míg vagy tönkre nem megy, vagy elavult nem lesz
Valahogy nem látni rajt az idő múlását , nagyon jó kis telefon lett ez tény...
L
-
MaxxDamage
félisten
V10 az kifutó vagy kifutott termék? (nem igen kapni sehol HU-ba) ha most akarna venni valaki, akkor nem nagyon tudja hol megvenni? (itthon)
1 helyen [link]
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
MaxxDamage #5010 üzenetére
Poweramphoz az Alpha Build 703 (& 704 ami Nougathoz kell majd) adott linken regisztrálás után tölthető le.
L
-
MaxxDamage
félisten
Igen! 60 Ohm a mérvadó.
Próbáld meg a Poweramp lejátszót (teljes verzió, nem triál) és töltsd le hozzá az alpha build 703-at majd azt is telepítsd. Én leteszteltem a két lejátszót egyszerre és fél hengeron a neutront már nem hallottam a poweramp mellett (HiFi ON-on termeszetesen)Mind2 lejátszó teljes verzió volt és megegyező flac track (szám) volt játszva.
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Yondaime 四代目 #5006 üzenetére
Németben vásároltra nem tudom, hogy érvényes-e... szerintem igen (global) de azt csak németbe tudod gariztatni, ha baj lenne vele...de mi baj lenne? Ne fesd az ördögöt a falra!
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Yondaime 四代目 #5004 üzenetére
2 évig garis ha az jön elő rajt! (csak abban az esetben él a 2 év gari rá)
L
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest