- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
E2E4
aktív tag
válasz
MaxxDamage #5398 üzenetére
Szerintem könnyen tudsz csinálni a telefonról egy kompakt fényképezőgéppel pár fotót akkor, amikor előjön az átmetszi ideig tartó, fátyolos kijelző "beégés" hiba. Azokat akár te is el tudod küldeni az ügyfélszolgálatnak. Nyilván pár szóban meg is tudod fogalmazni a hibát. De mint említettem, ügyfélszolgálat <> szerviz!
A szervizben (mint itt említettem) a munkafelvevő a hiba leírását pár szóval letudta.
Amikor beakartam állítani azt a gyári háttérképet, amin a leginkább tapasztaltam a jelenséget, akkor az információt kaptam, hogy ne tegyem, mert van teszt programjuk, amivel megtudják nézni. Szóval ha tényleg ezzel a hibával küszködsz, és úgy járnak el, mint az én esetemben, akkor kapni fogsz egy új előlapot.Még valamit, amikor majd visszaállítod az LG Backupot, ne csodálkozz, ha pár dolgot neked kell majd manuálisan visszaállítanod...
Update:
(#5401) MaxxDamage Murphy törvénye...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 83% akku
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Honor 200 pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Új Fóliás Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest