- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
stemplar07
őstag
Na ja .. mint a ,,kínai Volvó ,,?
minden esetre az a moduláris dobás, szerintem a Samuéknak nagy pofon lesz ..
moduláris=fejleszthető a 3dparty alkalmazásokhoz , lehet hogy ,már nem csak a B&O hanem Harman Kardon is gyárt hozzá, vagy akárki más (Kínaiak ezt nem hagyják ki ,Fiio,iBasso.. stb)egy HiFi modult . És nem kell egy második ,,téglát,, cipelni akik zeneőrültek, mint pl. én ..A lényeg , az 5let tetszik nagyon, de ez a bepattintós dolog...
millió sebből tud vérezni , ha nem jó .. egy sima alaplapi USB , vagy Jack aljzat is problémás (ha kilazul), nem hogy egy komplett modul ... HTC desire HD emlékeim szerint hasonló ,,NDK-s levehető ajtajú,, volt s egy idő után le is potyogott az aksi alsó fedél..de lehet csak pesszimista vagyok ? ..
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X380 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest