- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Yettel topik
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
-
Mobilarena
LG Optimus L9 - nagyravágyóknak [olvasd el az első hozzászólást!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blue Eagle
őstag
válasz
orrlyuk #7895 üzenetére
Szeretném kiegészíteni Mileston válaszát a 3. kérdésedre.
Ha rootoltad, akkor még simán használhatod továbbra is a gyári romot, Sőt bármikor vissza is térhetsz rá, akár a hivatalos LGMobile Support Tool igénybevételével is. Igaz a frissítés/helyreállítás után a root jog elveszik, de csak átmenetileg. Ezzel bármikor rootolhatjul a Jelly Bean es L9 telónkat, PC nélkül!
1. APK telepítése,
2. A telepített Lgpwn program indítása (ez megnyítja a beépített Backup alkalmazást),
3. Visszaállítási pontként válasszuk a belső memórián lévő "Lgpwn" visszaállítási pontot,
4. Visszaállítás után a teló újraindul,
5. A marketről telepíteni a SuperSU, vagy Superuser, stb appot, amelyben a bináris frissítése után a root jog a miénk. -
orrlyuk
aktív tag
válasz
Milestone2 #7896 üzenetére
Nagyon köszönöm! Hát igen, az a garancia...
Eddig még egy androidos telefonom sem bírta ilyen sokáig a gyári szoftverrel, de az új fejlemények az SD-kártyával kapcsolatban felcsigáztak.
Ugyanakkor nagyon megkedveltem az LG kissé idétlen küllemű felületét. A képernyőzárnál pl. alig tudnék jobbat elképzelni.
Nézek erről a slimbeanról valami youtube-videókat...
Köszi mégegyszer!
-
Blue Eagle
őstag
válasz
Milestone2 #7887 üzenetére
Hát ez aztán biztató
...
-
Blue Eagle
őstag
válasz
TomBoy1986 #7881 üzenetére
Szia! Én csak EZT ismerem és alkalmazom is. De bizony ehhez root jog kell, hiszen a háttérfény LEDekhez a systemen keresztül hozzáférés kell a programnak. Tudom ez számodra nem vígasz.
Egyébként annyit kell még tudni erről a programról dióhéjban, hogy az L9-t 100%-n nem támogatja, ugyanis a program P940-nek detektálja az L9-t a P760 helyett. (Remélem a supportot bővíteni fogják majd továbbra is.) Ez azt eredményezi, hogy a 3 alapvető értesítésből (nem fogadott hívás, SMS, Email), az emailt nem képes érzékelni, kiértesíteni.
Az alsó gombsor fényeinek értesítésre szánt beállításai a programban szinte végtelenek, azaz kinek mi a szájíze. Én úgy állítottam be, hogy 1 mp felvillanás/1 mp kialvás.
A 3 alapvető funkción kívül még rengeteg alkalmazás változásait képes kiértesíteni (pl.: facebook). Igaz, ezeket én nem teszteltem.
-
orrlyuk
aktív tag
Üdv!
Bekérdezek én is, rég nem jártam erre.
1. Jól látom, hogy az első hozzászólásban linkelt MahdiNl-féle programmal minden további hókuszpókusz nélkül nyitható a bootloader és rootolható a p760? (hazai, T-mobilos, legújabb, H-s JellyBean)
2. Jól sejtem, hogy BL-nyitás nélkül nincs root és custom ROM telepítés?
3. Jól gondolom, hogy root után is használhatom a gyári ROMokat, ha vissza akarok térni hozzájuk? (akár a saját archivált darabomhoz)
Köszi!
-
kovicska
aktív tag
válasz
Milestone2 #7892 üzenetére
Ok.
Köszi -
kovicska
aktív tag
válasz
Milestone2 #7890 üzenetére
Hali !
-
Milestone2
nagyúr
Akit érdekel de még nem tud róla, kijött (leeked) a legújabb Cyanogenmod Kamera app
a FOCAL 1.0 11MB
Éljen soká a Google fordítója...
!!!
Focal követi ugyanazon nyomvonalat, amit az Androidban mindannyian ismerünk és szeretünk, de hozzáteszi, funkciók és javításokat, hogy ez feletti-és túl javulást a Google új hivatalos kamera appjához képest. És csak azért, hogy mindenki tudja, Focal valóban része a titokzatos Nemesis projekt a CM csapat készítette. Tény, hogy a Nemesis kódnév egy sor új funkciók, mint például a Focal hogy lesz gördülő ki az elkövetkező hetekben és hónapokban.
Focal használ egy új konfiguráció a kamera set-up, amely illeszkedik a legújabb Android megjelenéséhez, de valójában valami teljesen új. Az exponáló gomb egyben programmód váltó gomb is! Ehhez egyszerűen csúsztassa a hüvelykujját ki az exponáló gombot a félhold alakban előkerülnek a választható lehetőségek, beleértve a panoráma, előre néző kamera, és még hozzáférést CyanogenMod válasza fotoszféra, PicSphere is!
Módosításához az összes többi beállítást, egyszerűen oldalról vagy alulról előhúzható menüben. Itt érheti el elég sok mindent mást, amit akarsz, mindent HDR, a sorozatfényképet. Ha azt szeretné, manuálisan fókuszáljon a exponálásra, húzza a fókuszpont. Ismét egy végtelenül jobb megoldás, mint amit a Google kínál. -
kicsocsi
csendes tag
válasz
Milestone2 #7887 üzenetére
Mostanaban mar banom,hogy kibontottam.. nem hasznalom ki az elonyoket... meg mostmar szinte tuti a garivesztes..
-
kicsocsi
csendes tag
Javítani való az 1 h.sz-ben a függetlenítés végénél.
Valaki mondja már meg a bootloader check kódját amit a tárcsázóba kell beütni, mert napok óta keresem -eredménytelenül.
Köszönöm!
_____\______________
Még valami:V20h, forró a telefon...
Megtalaltam a kodot, nekem siman beenged lepni.
Kepet is csatolom..ha tudom.
ArabianTelephone -
eddie17
addikt
Az akkumulátor idő picit javult a 20H-val úgy nézem. Kicsit jobban használtam a masinát mind szoktam, plusz éjjelre is bekapcsolva maradt a hálózat, és a wifi is be volt kapcsolva folyamatosan. Hétfőn délelőtt töltöttem, és ma 1 órája 17%-nál felraktam töltőre.
-
odipapa
senior tag
válasz
Missed call/ sms alert
Igaz, ez hang alapon működik, de sokszor még hasznosabb is mintha villogna, nagyon jó beállítási opciókkal. -
Milestone2
nagyúr
válasz
LG Touch LED Notifications ? - megnéztem ,root kell
Missed Call Reminder ?
Light_Flow_LED_And_Notifications ?egyik sem működik ?
-
sarkanyolo2
őstag
válasz
Ezzel én is szenvedtem, de eddig még nem jött össze.
-
TomBoy1986
veterán
Sziasztok,
Kis segítséget kérnék. V20H van a telefonon, amivel elégedett is vagyok minden téren. Nincs rootolva és a bootloader check menü nekem is elszáll. Az volna a kérdésem, hogy root nélkül meg lehet-e oldani valamilyen programmal, hogy az alsó gombok valamelyikét használja a telefon az üzenetek jelzésére, valamint ha igen, akkor melyik programmal?
Előre is köszönöm a válaszokat.
-
aholy
tag
Üdv!
Vitte már be valaki szervízbe a telefont csak azért mert forrósodik?
Eddig nem volt ilyen forró, igaz nem is volt ilyen meleg se. Mobilnettel melegszik
-
odipapa
senior tag
S.O.S.
Felraktam ezt a szart a telóra. (tudom nem kellett volna)
Mikor a mozgás érzékelőt feltoltam maxra, teljesen megőrölt a teló.
Rezeg össze vissza, folyamatosan bezár a képernyőzár fél másodperc alatt.
Valami restettel jó lenne megúszni, van valami megoldás, hogy még a bejelentkezés előtt töröljem, vagy töröljek mindent? -
Milestone2
nagyúr
Kijött az új SlimBeam 2013-08-06, ami már a szerző állítása szerint- az Android 4.3-at vetíti előre.
06/08/2013
•Updated SlimBean to Build 8
•Fixed in-call headset volume control + some playback volume adjustments (again thanks to AntonX !
•Kernel: 3.0.86
•FIXED GPS !!!
•Increased microphone volume
•Decreased headphone volume a bit
•Added IVA (Image Video Accelerator) overclocking [it's used to encode/decode video]
•Some overclocking adjustments
•Added I/O scheduler - SIO
•Added maximum screen-off CPU frequency
•Enabled GPU underclocking
•Added app: "KERNEL SETTINGS" - to control:
- Max. GPU frequency
- Max. IVA frequency
- Max. screen-off CPU frequency
•Wi-Fi battery draining should be fixed !
•CPU OC/UV (added 200 MHz, 1200 MHz, 1350 MHz frequencies)
•GPU OC (384 MHz)
•Changed default I/O to NOOP
•Added CPU Governor - SmartassV2Felhasználóként én nem sok változást láttam, de most folyik a teszt.
Hogy kernel szinten mit változtattak, azt majd a hozzáértők megnézik...
-
kicsocsi
csendes tag
Eladó sorba került az L9-em.
Cserébe esetleg Galaxy S 3 vagy Note II érdekel.
Értékegyeztetéssel természetesen.
Nem sürgős az eladás. -
Jáger
csendes tag
válasz
Milestone2 #7872 üzenetére
Mi a franc értelme van letiltani egy ellenőrző menüpontot? Na mindegy.
De, ha már itt vagyok leírom a tapasztalataimat a telóról.
Tavaly novemberi beszerzés, mondhatni első szériás. A telefon minden funkciója tökéletesen működik nálam ICS és JB alatt is pl. telefonálás, 3G, GPS, WIFI, WIFI osztás. Különösebb üzemidő változást nem vettem észre a különböző frissítések után. Persze tartós aktív használat után azért bemelegszik rendesen, de nem olyan vészes.
Egyedüli bosszantó dolog az a fapados, őskori LG frissítő volt, de már ez is megoldódott. A mai frissítés 13 percig tartott. -
Milestone2
nagyúr
Csak ismételni tudom önmagamat:
...Megint valami LG mahinációt sejtek....
-
Jáger
csendes tag
20C-vel nekem is simán kiírta, hogy lock, 20H-val pedig kidob a tárcsázóba.
-
bubus66
nagyúr
válasz
Blue Eagle #7867 üzenetére
-
sarkanyolo2
őstag
válasz
Milestone2 #7865 üzenetére
Simán benne van.
-
bubus66
nagyúr
válasz
Blue Eagle #7867 üzenetére
Nem én meg tudom nézni most is.
-
bubus66
nagyúr
válasz
Milestone2 #7865 üzenetére
Igen ez így van eddig én is meg tudtam nézni a JB-nél mindegyiknél.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
sarkanyolo2 #7864 üzenetére
Az nem létezik, hogy csak Bubus, Eagle és én tudjuk megnézni...???...vagy mégis???
---
Az a gond, hogy míg nekem zárva volt v20B-nél simán meg tudtam nézni...működött.
Míg most a v20H szériánál úgy látszik nem.
Megint valami LG mahinációt sejtek.
a; a v20H nyitja a loadert, de hogy ezt minél kevesebben vegyék észre elrontották a checkert...
b; v20H alatt működésképtelenné tették a régi nyitási folyamatot, mert nyilván hozzájuk is eljutott...
-
sarkanyolo2
őstag
Én sem tudom megnézni, hogy nyitva-e a bootloader.
-
Blue Eagle
őstag
válasz
Milestone2 #7862 üzenetére
Szerintem az unlock check re gondol. De miért fossa el magát náluk? Nekem is pöpecül megy. Talán mert nekünk nyitva van, azért nem problémázik.
-
eddie17
addikt
válasz
Milestone2 #7859 üzenetére
Nem akarok turkálni, csak kértétek, hogy aki frissen felrakta nézze már meg. Nem sikerült. Mindegy, használom, főleg az akksira leszek kíváncsi, bár nekem a C-vel is jól bírta.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
eddie17 #7858 üzenetére
Ettől még meg tudnád nézni a bootlodert, bootloader módban indítva, hogy írja -e a bal felső sarokban, de szerintem felesleges.
Ha fenn van a v20H, lakd be, aztán használd egészséggel.... -
eddie17
addikt
Sikerült nagy nehezen
frissítenem, de nem tudom megnézni a bootloader-t, mert hibaüzenettel leáll a folyamat.
-
bubus66
nagyúr
válasz
Milestone2 #7854 üzenetére
(#7853) eddie17 Milestone2
Köszönöm mind kettőtöknek
.
-
Milestone2
nagyúr
-
eddie17
addikt
válasz
bubus66 #7851 üzenetére
Ebben a blogban.
Töltsd le ezt a l9_frissito_csomag.zip (41.7 MB) packot minden bent van ami a frissítéshez szükséges van driverek, KDZ updater, B2CappSetup stb.
Ebben a mondatban a link nem megy. -
prannk
őstag
válasz
Milestone2 #7848 üzenetére
majd 4 hét múlva előveszem a fiókból és megírom
addig is nyomom tovább a nokia 5070-et
-
Milestone2
nagyúr
válasz
eddie17 #7847 üzenetére
Sok sikert!
Más.
Visszaraktam v20H-t csak hogy megnézzem, mert többen azt írtátok, nem működik a hidden menüben a Bootlodaer Unlock Check.
Nekem működik.
Csak hát nekem eleve unlock volt, így azt még nem tartom bizonyítottnak, hogy a v20H nyitja a BootLoader-t.
Úgyhogy ha még valaki csekkolná, az jó lenne...és írna róla persze....
-
eddie17
addikt
válasz
Milestone2 #7846 üzenetére
Hatalmas danke
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Milestone2 #7845 üzenetére
-
eddie17
addikt
válasz
Milestone2 #7843 üzenetére
A második, köszönöm.
Mod: Temporarily unavailable
-
eddie17
addikt
Gondoltam ráveszem magam és felrakom a V20H-t, de a frissitőcsomag MEGA linkje már nem jó. Van azóta alternatív letöltési link? Bocs ha suta vagyok.
-
sarkanyolo2
őstag
Köszönöm szépen mindenkinek!
Ma reggel nézem a frissítés utáni energihasználati csíkot, ez jött ki belőlem:
"Bazdmeg, egy tényleg egyenes!" -
Blue Eagle
őstag
válasz
sarkanyolo2 #7826 üzenetére
Na én is ezt akartam javasolni, mint longboy koléga. Én kezdetektől fogva a Gmail os fiókomba szinkronizálok mindent. Névjegyeket, böngésző könyvjelzőket, stb. Önműködően hajt végre minden változást amit az asztali PC men módosítok, pl. új könyvjelzőt veszek fel. Szintén asztali pc n a Gmail fiókban lehet kényelmesen szerkezteni a névjegyeket, ill. újat létrehozni. Rengeteg adatmező mellett. Stb. Egyszóval szerintem ez a legpraktikusabb megoldás. Természetesen kontaktokat nem árt több féle adattárolón mentve tudni.
-
lognboy
csendes tag
válasz
a gmail-es postafiók szinkronizálását kapcsold be, a névjegyeket felszippantja, a gépen egyszerűen szerkeszted, teló reset/install után visszaállítod/visszaállítja magát...
-
bubus66
nagyúr
válasz
(#7826) sarkanyolo2
Bemész a Névjegyek Menü gomb ki ugrik egy kis ablak ott ki választod "Import/Export"
Majd a fel ugró ablakban Másolás SD kártyára (factory reset előtt mentsd le a vcf fájlt a számítógépedre) vagy Másolás SIM kártyára a Vissza állítása ugyan ez a folyamat. Van még egy a google fiókba. is lementi, ha szinkronizálod.
-
kovicska
aktív tag
válasz
sarkanyolo2 #7831 üzenetére
Szia !
Nem fog hiányozni semmi, csak azt írja a telefon, de tényleg nem fog.
Üdv -
kovicska
aktív tag
válasz
Blue Eagle #7825 üzenetére
Hali !
Én is megtaláltam ezt, te magadnak nyitottad ki ?
Üdv -
kovicska
aktív tag
válasz
Hali !
Névjegyek-bal alsó érintő-majd export/inport ahová szeretnéd, és vissza állítani ugyan így.
Üdv -
karoly70
csendes tag
válasz
Milestone2 #7819 üzenetére
Érdekes nálam is aztirja hogy nyitva van,de ha másodszor rányomok kilép a tárcsázoba,töbször is probáltam és mindig ugyanaz.Tegnap frisitetem,kár hogy elötte nem néztem meg,egyböl sikerült csak sokáig tartott.
-
sarkanyolo2
őstag
Srácok, hogy tudom azt megoldani, hogy az összes telefonban levő számot elrakjam, frissítsek V20H-ra és ezután viszonylag könnyedén visszarakhassam a telefonszámokat?
-
Blue Eagle
őstag
A hiddenben találtam egy olyat, hogy "AP Bootloader Version: May-2012"
-
joci221
tag
válasz
Blue Eagle #7823 üzenetére
Lehet turkálni a Hidden Menü-ben, de amikor rányomok a botloader unlock check-re másodszor akkor dobja az üzenetet. Egyébként mintha valakinek már lett volna ilyen gondja itt a fórumon...
-
joci221
tag
válasz
Milestone2 #7819 üzenetére
Sziasztok!
Nekem azt írja: Sajnos, a(z) com.lge.hiddenmenu leállt.
Leokézom és kilép a tárcsázóba....
V20h előtt nem csinált ilyet. kiírta hogy zárva van...
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Blue Eagle #7818 üzenetére
NA JÓ, AKKOR PETÍCIÓ MINDEN OLVASÓNAK!
AKI FRISSÍTETT V20H-RA, KÉRJÜK NÉZZE MEG HOGY KINYÍLT-E A BOOTLODERE?
beütöd a tárcsázóba, mintha telefonálni akarnál a 3845#*760#
előjön egy titkos menü, abban szinte a legutolsó a Bootloader check menüpont
azon belül menézni, hogy locked vagy unlocked??TISZTELETTEL ÉS KÖSZÖNETTEL VÁRJUK A VÁLASZOKAT!!!
"BL NYOMOZÓCSOPORT"
-
kovicska
aktív tag
válasz
Blue Eagle #7815 üzenetére
Hali !
Én biztos hogy nem nyúltam bele a telefonba, a frissítés előtt nem néztem, csak utána, mert annyit olvastam róla, de biztos hogy nyitva van, mert azt írja hogy "unlock" és pár oldallal ezelőtt valaki írta hogy úgy is meg lehet nézni hogy kikapcsolt állapotban nyomom a hangerő gombot, és közben rádugom a gépre, ezt is megcsináltam, és ott a felső sarokban írta ki.
Üdv -
bubus66
nagyúr
válasz
Blue Eagle #7811 üzenetére
Na és ha nyomtad nem is fogsz látni semmit sem csak azt, hogy újra indul.
(#7812) kovicska
Biztos, hogy nyitva van? Előfordulhat, hogy a mostani frissítésnél kinyílt. De eddig csak te jelezted, pedig kérve lett, hogy akinek nincs nyitva a bootloader az ellenőrizze le a V20H frissítése után
-
kovicska
aktív tag
Hali !
Lenne egy kérdésem :
Sokat olvastam itt a bootloader-ről, én is megnéztem, nekem nyitva van, ez lehetséges ? Ugyanis t-mobile-nél vettem, és soha nem nyúltam bele, elképzelhető hogy nyitottan adták ? Vagy esetleg a mostani frissítéssel nyílt ki ?Üdv
-
bubus66
nagyúr
válasz
Indian74 #7803 üzenetére
(#7803) Indian74
Úgy mellesleg alatta van az újabb amivel biztos, hogy ki lehet nyitni csak olvasni kellene.
[link] Küld el a telefont kinyitom
(#7806) Blue Eagle
Igen igazad lehet benne hogy a V20B valami olasz ha egyáltalán az. a Bootloader nyitáshoz az új ROOT-KIT is ott van.
Igaz én kinyitottam a régivel, az ismerősömnek meg az újjal. tehát mind kettő működik.
-
Blue Eagle
őstag
válasz
Blue Eagle #7806 üzenetére
Mondom az XDA-n találtam, de már fogalmam sincs hol.
-
Indian74
senior tag
válasz
Blue Eagle #7806 üzenetére
Neked melyik van fent V20.....???
Megpróbálkozom,azt meglátjuk,és kösz mindent. -
Indian74
senior tag
válasz
Blue Eagle #7804 üzenetére
Akkor azt mondod tegyem vissza KDZ-vel, V20b-re,és így próbáljam meg??Melyiket javaslod??
Innen jó lesz??
[link]
Köszönöm segítségedet -
Blue Eagle
őstag
válasz
Indian74 #7801 üzenetére
Azért akarod visszaállítani a V10A-t, mert bootloader nyitás nélkül menni fog a rotyolás. Említettem már, hogy én is sokat küzdöttem a dologgal. Mindent megpróbáltam. Persze amikor vettem a relót 10A volt rajta sokáig gyárilag. Nem is volt azzal semmi gond, simán rotyoltam. De jöttek a frissítések, a rootnak ágyő. Aztán nem bírtam többet rotyolni, sőt visszatettem a szóban forgó 10A-t, és akkor sem ment semmilyen módon. A régi módszerrel sem. Aztán az xda-ról töltöttem le egy Europe Opent, asszem V20B volt, talan a Joda féle Mintha az lett volna megmókolva. De lehet, hogy nem is volt benne mók, nem tudom, csak azt, hogy akkortályt valmitől kinyílt a bootloader.
-
Indian74
senior tag
Valaki tudna nekem segíteni,V20h van fent (T-Mobile) de a bootloadert sehogy se tudom kinyitni,még egy hard resetet is csináltam minden drivert feltelepítettem,ahogy itt le van írva megcsináltam de sehogy se akarja felnyitni.
Vagy ha lehetne,akkor visszalehet állítani V10a-ra a telefont,és ha igen hogyan???
Előre is megköszönném segítségeteket.
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
ma A koreai gyártó újdonsága a 4X alatt marad tudásban, de trendeknek megfelelő mérettel kecsegteti a jövendő vásárlókat.
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- Softmodolt PS3 Slim - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest