Hirdetés
- iPhone topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 11 - népalma
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
LG Optimus L9 - nagyravágyóknak [olvasd el az első hozzászólást!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lognboy
csendes tag
-
prannk
őstag
Ti laktok szar helyen

1-2 hét a szervíz..
-
oriic
HÁZIGAZDA
Kezd idegesíteni a mobilnetezés közbeni melegedés, meg a pixelhiba. Ha visszaviszem és cserélik, vagy javítják gariba, akkor kb mennyi idő alatt jut vissza hozzám a telefon?
-
Lavar
aktív tag
Érdekes ez a gps probléma pár embernél, nálam tökéletes kint is, bent is. A többségnek jól működik, persze ez nem vigasz azok számára akiknek nem.
-
prannk
őstag
válasz
krisztian112
üzenetére
Még a beállitások is megmaradnak.mindent elment
-
sarkanyolo2
őstag
válasz
Milestone2
üzenetére
Szép!

-
Milestone2
nagyúr
válasz
sarkanyolo2
üzenetére
Ez meg belvárosi 150 éves épület 3. emelete, van még fölöttünk egy emelet ...
-
krisztian112
senior tag
Sziasztok!
Ha csinálok az SD kártyára egy mentést a gyári LG backup-al és frissítek 4.1-re akkor a frissítés után visszálíltom akkor megamradnak a játékmentések és a feltelepített programok, vagy kb mik maradnak meg? Köszi a választ!

-
sarkanyolo2
őstag
válasz
Milestone2
üzenetére
Azért megnézném, hogy a 40-50 cm-es vályog plafont nálunk átvinné-e...

-
Milestone2
nagyúr
válasz
TomBoy1986
üzenetére
-
stuti
csendes tag
válasz
TomBoy1986
üzenetére
Én 6 nap múlva kaptam vissza, de semmivel sem lett jobb (GPS), viszont független lett. Így lehet, hogy megbocsájtom nekik.
-
prannk
őstag
Szerdán újra rakom a gépet azt megprobálom rootolni a telót v10a ról. Azt ha sikerül készítek egy leírást.
-
Laybee
őstag
válasz
Milestone2
üzenetére
Köszi! Átrendeztem amit szerettem volna.
-
TomBoy1986
veterán
válasz
TomBoy1986
üzenetére
Visszavittem. Röpke 3 héten belül megjavítják

Azaz 15 munkanapon belül. Remélem tényleg jó is lesz utána. -
Laybee
őstag
válasz
Milestone2
üzenetére
Én nem akarok frissíteni, csak a telószámokat akartam rendezgetni, telón nagyon hosszú idő lenne. De hát ez van. Nekem a GPS hidegindulással 30mp alatt talált stabil jelet.
-
stuti
csendes tag
válasz
Milestone2
üzenetére
Kedves Milestone2!
Neked kijár ilyen szép megszólítás, mert nagyon rendes vagy! Még nem is kértem semmit, de Te már el is küldted Bubus66 sugallatára. Köszönöm szépen.
Akkor előszőr JB-re kell frissítenem, mert a szervízből ICS 10h-val kaptam vissza. -
bubus66
nagyúr
-
Laybee
őstag
Üdv! PC Suite-ot szeretném letölteni, a frissítő nem ajánlja fel, hogy le lehet tölteni, csak az usb drivert és a használatit. Honnan tölthetem le?
-
bubus66
nagyúr
(#6363) stuti
Azért mert az a gyári recovery és nem CWM ahoz hogy CWM-egy legyen előbb instalálni kell.
De nem ad arra lehetőséget, hogy navigáljak! Le van fagyva! Csak akku kivételével lehet életre kelteni.
Ez mitől van?Ez attól van, hogy a gyári recovery és nem CWM. Igen és csak akkumulátor kivétellel lehet kilépni belőle. Azzal nem is fogsz tudni navigálni.
Így kell kinézni-e a gyári recoverynek.

-
stuti
csendes tag
Jó reggelt!
Be szeretnék lépni recovery módba, de az L9 nem akarja.
Hangerő fel + home + bekapcs gomb gomb. A rezgést követően bekapcs gombot elengedem, másik kettőt még nyomom. Megjelenik egy kis ablak, benne a Recovery mode felirat, meg némi angol szöveg. Innen tobább aztán semmi, mintha le volna fagyva. Nyomkodom, böködöm, simogatom, mindhiába.
Hogy kell ezt csinálni?
Köszi a választ! -
Adonimus
senior tag
Megoldódott az akksi probléma, kellett már egy reset, mert tele volt az agya. Valami húzhatta a procit.
-
bubus66
nagyúr
válasz
TomBoy1986
üzenetére
gondolok itt a support toolra Ja csilli-villi van vagy 2004 fejlesztés, ezért nem teszik neki sok esetben az android
-
bubus66
nagyúr
(#6352) ngyjns
A giroszkóp helyett ez van bent."android.hardware.sensor.accelerometer".
(#6356) TomBoy1986
A Skate tény és való, hogy egyszerűbb volt én is használtam a kelszoca féke ICE Armor III-mal ( nálam tökéletesen működött.) Sőt az SD kártyára tudtál telepíteni mert ott particionálni kellett az SD kártyát.
-
TomBoy1986
veterán
Én örülök, hogy nektek működik. Viszont láttátok ennek a telefonnak az értékeit is. Az lesz, hogy holnap visszaviszem aztán remélem a legjobbakat... :S
Addig már nem ugrok bele a JB-re frissítésbe, pláne, hogy 6%-os áttöltést elérve szépen lecsatlakoztatja magát a telefon (ezt a support toolnál vettem észre véletlenül), ami számomra eléggé érthetetlen. Skatenél ez annyival egyszerűbb volt, rajta az SD kártyán az új rom zipje, amit recoveryből elértem. Töröltem a data-t, az sd-ext-t meg a dalvikot, aztán kiválasztottam a ZIP-et, hogy tegye fel. Itt meg van két csilli-villi, de funkcióját tökéletesen meg-nem-valósító program
(gondolok itt a support toolra, meg a pc suitra)Köszönöm az eddigi segítséget, remélem a szervizelés megoldja a gondot, mert ezt leszámítva tetszik a telefon.

-
ngyjns
tag
Sziasztok, most vettem egy L9-est, megvettem az Asphalt 6 játékot és nem lehet irányítani, a giroszkóp folyamatosan megdöntve egyenesedik ki, mit csináljak, hogy jó legyen?
-
polberto
tag
Sziasztok, mivel lehet megnézni ezeket a GPS értékeket?
-
stuti
csendes tag
válasz
Milestone2
üzenetére
Milestone2
Ez az egyik probléma: azon a képen 12 műholdat lát a kütyüd, de csak 4-et használ, pedig a másik 8 is bivalyerős. Azokat mért nem használja? -
Gzolo
senior tag
válasz
TomBoy1986
üzenetére
-
karoly70
csendes tag
Most néztem meg a gps-t hát lehangolo,alig tanál jelet és akkor is gyenge(10és20-as értéket mutat)kár érte.Mivel nemhasználom nem szervizelem,megvagyok nélküle de azért lehet hogy jolenne néha.Emigy jo telo egészen kezdem
megszokni,különben aszitem hogy tökéletes lesz de ijet nem tanáltak fel.
Volt egy nokia c-5 öm az még a szobában is tanált gps jelet,utána alkatel 990- esem az már beltérben gyengéb volt,de kint tökéletes,ez meg tropa és nemegy árkategoria. -
mnó77
tag
Úgy látom ha nem Milestone 2 és bubus66 vitatkozik akkor a második vezető téma a GPS.
Én rengeteget szívtam vele szervizeltettem többször is,több naviszoftverrel próbáltam és a JB sem javított rajta semmit!Beleuntam eladtam!Most Xperia S-m van.Nem lehet egy lapon említeni a két készüléket sem GPS sem kamera sem frissítés és egyéb más szempontból sem!Pedig nem sokkal drágább. -
stuti
csendes tag
válasz
TomBoy1986
üzenetére
TomBoy1986
Úgy tűnik az L9 tulajok tábora 2 részre osztható. Az egyik tábor GPS-e kiváló, a másiké használhatatlan. Jó néhányan az utóbbiak közé tartozunk. Én egyszer már javíttattam GPS miatt. Alaplapot cseréltek benne. A GPS csak 1 hajszálnyival lett jobb, de még mindig használhatatlan! Talán bele kéne piszkálni a szoftverbe, fórumokban lehet erről olvasni, de ahhoz rootolni kellene a telót. Az meg rendkívül macerás, nem merek neki kezdeni. Majd ha lesz pénzem veszek 1 rendes telefont, de az nem LG lesz! -
TomBoy1986
veterán
Csináltam összehasonlításként képernyőmentést a telefonokról:
Ezek a mérések azonos, nyílt helyen készültek (az LG képein látható, hogy az SNR elég alacsony - 20dB alatt használhatatlan, ezért veszti el a jelet állandóan). Még annyi reményem van, hátha esetleg az ICS az oka ennek. Bár ez nagyon halvány remény...

-
Gzolo
senior tag
válasz
TomBoy1986
üzenetére
Nekem is mindig pontosan talál holdat bárhol vagyok, gyári JB van rajta.
-
sarkanyolo2
őstag
válasz
TomBoy1986
üzenetére
Másnak is volt már GPS-el gondja, ha jól emlékszek szervizeltette is emiatt.
-
bucsupeti
senior tag
válasz
TomBoy1986
üzenetére
nekem semmi bajom nincs a gps-el. aktivan használom a gmapsot, pontos és megbizható.
-
TomBoy1986
veterán
válasz
sarkanyolo2
üzenetére
bubus66 prannk sarkanyolo2
Köszönöm szépen a válaszokat. Egyelőre a frissítést nem léptem meg, inkább előbb utánaolvasok, hogy mik a tapasztalatok - bár azt intő jelnek veszem, hogy van aki vissza akar térni a 4.0.4-re.
Viszont újabb problémám merült fel és kíváncsi lennék a tapasztalatokra...
Eddig autóban használtam a ZTE skate-et GPS-ként. Gondoltam nem is változik más, csak a telefon, amikor lecserélem az L9-re. Feltettem az autós tartóra, elindultam a Hungárián és örültem, hogy tudtam a célt, meg a pontos útvonalat fejből, mert a telefon (L9) többször kereste a GPS jelet, mint ahányszor megtalálta (plusz utána is egyből elvesztette).Megnéztem álló helyzetben is a GPS teszterrel a Skate-et és az LG-t összehasonlítva egyazon helyen:
Skate = 7 műhold, 30-40-es értékekkel, míg az L9 4 műholdat látott 10-20-as értékekkel.Ez általános? Tényleg ennyire használhatatlan a GPS-e a telefonnak a Google Maps-szel?
-
bubus66
nagyúr
válasz
Milestone2
üzenetére

-
Milestone2
nagyúr
válasz
bubus66
üzenetére
de látod ez az amit írok.
Én leírtam , hogy a Win nem látja az ext4-et, de nem is kell neki.
Erre letámadsz, miatta.
Majd megmagyarázod, azt amit magam is tudok.
Nehéz lenne csak akkor hozzászólni, mikor jobbító gondolatod van???
Áhhh...nehéz a hülyeséget elviselni...
Ha meg nem érted, meg nem érdekel, akkor ne szólj hozzá(m)!!!
-
bubus66
nagyúr
válasz
Milestone2
üzenetére
Nem kötözködök veled csináld nyugodtam igaz felet nem értem hogy mi van de nem is érdekel.
Ja a Windows az a Ext soha nem fogja látni csak a TC ahogy a képen mutattam az EXT csak a Linux látja, ha jól tudom.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
bubus66
üzenetére
Látod megint csak kötözködsz.
Azt írtam és harmadszor is leírom:
Az ext4 4GB-ot jól látja a telefon. Nem csinált a 4-ből 10-et. Sose írtam ilyet. Nem kell Mágusozni...felesleges...
Factory reset előtt látott:
2.33GB belső memoria
2.33GB sdcard0
10GB externalSD
4GB ext4factory után
2.33GB belső
10GB sdcard0
10GB externalSD
4GB ext4és a Windows is mást lát mint régen...
Egyszerűen, csendesen megkérdeztem, szerintetek miért van? Nem kell habzó szájjal válaszolni...
Azt írtad nekem, a HARD RESET lepucol mindent.
A FACTORY RESET az SD kártyát nem bántja.Hát most már azt is tudom ez sem igaz.
A Factory Reset úgy leformázta a benne hagyott SD-t mint a pinty.
És lehet valahol itt van a válasz a kérdésemre.
Lehet, ha kiszedtem volna az SD-t Factory előtt, akkor minden maradv a régiben...
Nem tudom.
Mindenesetre Bubus, miért van az, hogy néha ha kérdezek válaszolsz tök rendesen, néha meg elkezdesz másról beszélni és lehülyézel...???
-
bubus66
nagyúr
válasz
Milestone2
üzenetére
Oké rendben akkor nem írok csak kísérletezgess. A Factory reset biztos, hogy nem csinál 10Gb helyet.
Az hogy látja egy dolog oda is telepíti és használja is és SWAP-is csináltál az SD kártyára? Mert a link2sd össze vissza írogat, igaz neked ez így jó.
Te egy mágus vagy 4 GB-ból csináltál 10 GB ez nem semmi, azért.
-
Adonimus
senior tag
-
Milestone2
nagyúr
válasz
bubus66
üzenetére
Már megint másról írsz, mint amit kérdeztem.
Ahogy írtam Factory Resetet csináltam a hidden menüből.
A telefon látja az ext4 particiót. A Win nek nem is kell.
A winfos 2 db 10GB-s részt lát.
A telefon működik, ennyi a lényeg.
A többit majd kikisérletezem.
Nekem is hasonló volt a tippem, hogy a régebben 2.33GB belső SD-vel lett valami.
-
Lenry
félisten
válasz
Adonimus
üzenetére
én pont a héten jártam ugyanígy.
a megoldás nálam a Google Maps alapverzióra történő visszaállítása és újra frissítése volt, mert valami elromlott és folyamatosan "A Térkép alkalmazás leállt" üzeneteket kaptam, függetlenül attól, hogy egyáltalán nem használtam a Térképet. gondolom valami háttérfolyamata adta meg magát, a rendszer pedig mindig újraindítgatta, és ez folyamatosan pörgette a procit. -
Adonimus
senior tag
Üdv Mindenkinek. Másfél hónapja vettem egy L9-es telefont. Eddig elvoltam az akksijával de tegnap feltöltöttem 80%-ig, nyomkodás nélkül lemerült 12%-ra pár óra alatt. Ez volt tegnap este, ma reggel 1% de hozzá sem nyúltam. Mi lehet a gond? Töltsem fel egy egész napon keresztül vagy ez az akksi már kuka?
-
bubus66
nagyúr
válasz
Milestone2
üzenetére
Egybe veszi a két memóriát ezért mutatja mind kettőt 10 GB-nak tehát nem választotta külön az EXT ez is kilőve
-
bubus66
nagyúr
válasz
Milestone2
üzenetére
-
Milestone2
nagyúr
Annyit nem írtam még, hogy 3845#*760# hidden menüből indított Factory Reset volt...
Nem tudom lehet-e máshonnan is indítani, én innen indítottam...
-
Gzolo
senior tag
válasz
üzenetére
Szia!
Eléggé megbízható, egyszersem fagyott még le, a gyári szoftver hibátlan és rengeteg apró kényelmi funkciója van gyárilag, amivel egy Stock droid nem bír.(QSlide, Csendes idő, Puzzle ébresztés, témák, animációk, testreszabható feloldóképernyő, Lg alkalmazások).
Legdurvább szoftverhibám, hogy valamiért 1-2x a rezgés megszűnt létezni, leginkább a Cut the Rope:TT játszása után. Újraindítás után minden normális.
Kamera számomra kielégítő, teljesen átlagos, semmi kiemelkedőt nem nyújt, a felülete kényelmes, sok beállítás van, hang-ra fényképezés, geotagging, panoráma, ilyesmik.
Aksi sarkalatos, hiába van benne nagy, mobilnetezés nagyon gyorsan meríti, de ha nincs agyonhasználva, akkor simán elmegy 2 napot is. 1 óra netezés 10-20% merülést jelent, bár ez sajnos manapság normális.
-
törölt tag
Sziasztok! Érdeklődnék az l9 felől hogy mennyire megbízható,fagyások,melyik szoftver a legjobb,kamera minőség,és a legfontosabb az aksi készenléti ideje.
-
Lavar
aktív tag
Ma ért egy kis sokk mikor kicsúszott a kezemből a telefon ~ 40 centis magasságból a csempére, hátlap lejött, akksi ki, de szerencsémre egy karcolás sem került rá, pedig kicsit csúszott is rajta.
-
törölt tag
Üdv mindenkinek!
Kérdésem, hogy használja-e valaki ilyen készüléken a T-Mobil , mobiltévé szolgáltatását?Sajnos már két ilyen készüléken is próbáltuk és egyiken sem működik. Az előfizetésnél aktiválva van a szolgáltatás, másik telefonban működik, ebben nem. Mi lehet a probléma? A szervízesek elég tanácstalanok....
Segítséget előre is köszi. -
oriic
HÁZIGAZDA
Pixelhiba beleszamit gariba?Van egy vilagito pixelem, ami sotetben fekete hazternel latszik.
-
Milestone2
nagyúr
Idézet Bubus Mestertől:
"...Na szóval egyenlőre ezért nem lehet meg oldani.
Ezért nem lehet mert a kernelbe kellene nyúlkáni, a szkripteket, semmit nem oldanak meg a "zárt BL-nél".
Nem tudod megfordítani, mert a belső SD-t az initramfs mountolja külön, amihez a kernelt kéne piszkálni, ami zárt BL mellett lehetetlen....
A kernelben. Szét kell hozzá bontani a boot.img fájlt... Inkább ne bántsátok, mert nem lesz jó vége, ha valaki elkezd vele játszani....
Nem fog külső SD-re írni egyik rom sem alapban!
A vold.ftab azt mondja meg, melyik kártya az első. Ha a külsőt felcseréled a belsővel, akkor az lesz az elsődleges kártya és arra kerül alapban a cucc---"
-
zAPAtyin
tag
A QSlide-ról indítható programok.
Ezek közül a böngésző kifagy, a jegyzet pedig ahogy megnyílik egyből be is záródik.
A számológép, a naptár és a videó rendesen működik.
-
zAPAtyin
tag
Jelly Bean-t használok és most vettem észre, hogy a QSlide alkalmazás nem működik megfelelően.
A böngésző hibával leáll a jegyzettömb ahogy lenyílik egyből vissza is záródik.
Tapasztalt valaki ilyet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Új, Aktiválatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
- Apple iPhone 7 32GB fekete független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

???

Tényleg kétszer 10GB-om van??? + 4GB ext4? (azt a Winfos nem látja)