Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
varesz11
tag
válasz #99499520 #17694 üzenetére
beluu te jártas vagy a skinekben. szóval a 2.2.1ben a notifications-nél a stock_black témánál feketék az értesítések néha. nem mind sőt most hogy nézem ahogy látom csak a letöltések azok. de akkor fekete és a háttér is fekete és nem lehet látni:S kerestem cyanogen settingsben hogy át lehet e állítani de azt nem találtam meg. kérdésem hogy csak vak vagyok vagy ha nem akkor hol lehetne átállítani hogy fehérek legyenek a szövegek mint a többi értesítésnél??
-
Blokkolnam0
aktív tag
válasz kisspepe #17683 üzenetére
nagyon egyszerű pedig:
Névjegyeidet behozod a képernyőre --> Menü gomb (bal oldalon az érintős) --> Csoport megjelenítése --> neved@gmail.com -->
lenyitod ezt,
és itt szépen fel lesz sorolva minden a google contact listádon szereplő mappa, pl. it nekem mutatja azt a mappámat, amiben csak a telószámos emberek vannak, és ezt a többit üresen hagyva gyönyörűen ki lehet pipálni...
és kész is vagyunk...Motorola Moto x
-
Tyer
őstag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudok saját csengőhangot használni, mert nekem nem hagyja...
KösziTyer - Honor 10 - @8.1.0.120
-
pepe62
aktív tag
Kösz Samu!!
Megnyugodtam, ezek szerint csak PR. a gyári adat, no meg a tesztelőguruk 2-3napos eredményei...Imádok borral főzni, néha még az ételbe is teszek.
-
pepe62
aktív tag
Sziasztok!
Nagyon gyorsan merül a telóm, pedig majdnem egész nap csak készenléti állapotban volt, szinte hozzá sem nyúltam és kb 24 óra elteltével kérte a töltőt.
Lehet lefedettégi probléma? Pl 3g hálózatot keresgél folyamatosan? Fut a háttérben valami amit nem veszek észre??Nagy a fényerő a kijelzőn? A térerő viszonylag rendben. Vagy rossz az akksi? Folyamatos netezésnél naponta 2x is töltőre kell tenni... 2 hetes a telefon.Pepe
Imádok borral főzni, néha még az ételbe is teszek.
-
kisspepe
tag
válasz Blokkolnam0 #17678 üzenetére
A sims érdekel a legkevésbé, csak megemlítettem.
A címtárra viszont kíváncsi vagyok. Nekem is van a Google címtárba csinálva egy mappa vagy cimke benne 43 név telefonszám stb. Viszont hol tudom én azt megadni, hogy csak ezt szinkronizálja és a többit ne, mert én nem találtam. A munkatársam Puls-án ott megjeneik az összes mappa, cimke és ki lehet választani, hogy melyikeket szinkronizálja.
-
Blokkolnam0
aktív tag
válasz kisspepe #17677 üzenetére
a címtárnál benned van a hiba.Én csináltam a sim-emről exportált nevekkel és számokkal egy külön mappát a google contacts-on belül, és gyönyörűen CSAK azt ki lehetett jelölni hogy szinkronizálja. és működött is...
+
ha a fórumban lévő keresőt használva veszed a fáradságot, és rákeresel a sims 3-ra, megkapnál minden infót (hogy ez csak egy reklám előtelepítés, nem is működik így, stb stb..)...[ Szerkesztve ]
Motorola Moto x
-
kisspepe
tag
Nos rég írtam már a fórumra. Először is a 2.1-el kapcsolatos tapasztalataim:
Ugye anno nekem sem sikerült tökéletesen a frissítés, boot logom nincs. A 2.1-es szoft néha-néha eléggé belassul. Reménykedtem benne, hogy a 2.1-es szoftban már meg lehet adni a telefonkönyvnél, hogy melyik címkéjű embereket szinkronizálja fel. Sajnos ez ebben sem így van. Pedig a Google címtárban egy Telefon címke alatt összeszedtem az összes partnert fényképpel adatokkal együtt amik kellenek a telefonba. Ezzel szemben beszinkronizálja a teljes címtárat, és így van egy rakás cím a telefonkönyvbe amire semmi szükség, és telefonszám sincs hozzá. Még a harmadik nem egy nagy probléma a Sims 3 játék ami alapból rajta van nem indul. Amúgy ezeket leszámítva tetszik a 2.1-es szoft.
Másik problémám a GPS-el van. Ez 1.6 alatt is megvolt. Írtatok már sokat a GPS-ről, visszakeresve, de leírom a problémát, és ha esetleg valakinek más a véleménye, vagy tud megoldás szívesen várom az ötleteket. Tehát ha szabad ég alatt vagyok is és bekapcsolom a GPS-t, nagyon sokat kell várnom míg meghatározza a pontos pozíciót. Igazság szerint a telefonom szeptember óta van meg, kétszer bírtam kivárni, ezt az időt. Érdekes módon ebből egyszer "iXO" (nem kiejtendő navi szoftver) navi szoftverrel valahogy gyorsan megtalálta, de azóta se. Tegnap előfizettem mobilnetre. Kipróbáltam, hogy ha bekapcsolom a beállításoknál a mobilhálózat segítséget a GPS-hez, akkor gyorsabb lesz-e. Az iXO ezt tudomásul sem vette, úgyan úgy keresti a GPS jelet, de nem akarja megtalálni. A Google Maps meg kitesz a város szélére, és a 4-5 km-es kék kört húz körém. Tehát végülis azt mondja, hogy valahol a városban vagyok, de ahova a nyilat teszi, az abszolúte rossz, kb a város másik végébe tesz.
Másnak mi a véleménye a GPS-ről? Esetleg mit próbáljak ki, hogy működjön rendesen a helymeghatározás?
Harmadik kérdésem az lenne, hogy a 2.2-es Android az most hogy áll? Mikor lesz teljessen használatra kész? Kipróbálnám majd a telefonomon, csak egy kicsit tartok tőle, mert a 2.1 se ment fel simán.
-
ben11
őstag
Kutakodtam de nem találtam választ. Megoldható hogy egy esetleges telefonváltásnál a symbianos e51-ről áttegyem az üzeneteket gt540-re? A névjegyzék látom nem akadály de az üzenetekre nem láttam megoldást.
Köszönöm!
-
darál0w
Jómunkásember
[link] lol
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
sanyirigo
senior tag
Van itt valaki, aki használ a telóján vírusirtót? Én keresgéltem, de csak 1 félét találtam rá.
Pixel 7
-
norbi93
senior tag
joe lassan ráállhatnál a 2.2.1re is=) vagy akár a 2.3ra=) énmég mindig a force close hibával kuzdok, azota rájottem h a gmailos acc névjegyzékfrissitési részénél akad meg, és utánna nem frissiti már a calendart se:S nem mintha olya fontos lenne, csak zavaro:S
-
SektorFlop
aktív tag
pc suite-vel próbálom frissíteni a telómat, de 4%-nál áll 20 perce
kezdek türelmetlen lenni, gondolom 20 perc alatt már készen kellene lennie"Amikor már azt hittem kint vagyok, ezek mindig visszarántottak..."
-
szabi0101
csendes tag
válasz morneo.it #17651 üzenetére
Köszi, így már megy a hard reset, azonban semmit nem javult utána az érintés
Az a furcsa, hogy látszik a képernyőn, hogy elszineződik maga az ikon, amit nyomni akarok, de mégsem lép bele, vagy hajtja végre, amit kellene. Van, hogy csak harmadjára sikerül megnyitni bármit is. -
kabostitanil
csendes tag
Hiába a koreaiak elődrukkoltak valami okossal, már nagyon kellett nekik ez az áttörés, mert nem volt valami pozitív az eladási mutatóik. Csodálkoztam, hogy ők hozták be az olcsóbb árkategóriás androidos telefont. Elég jó kis szerkezet, nekem még nincsen az egyik barátomén szoktam játszogatni és nagyon tetszik, szép képernyője van gyorsan reagál az érinésre.
Nagyon el van fáradva ez a világ. Ráadásul punk zene nélkül az élet olyan mint a sör hab nélkül!
-
senior tag
-
senior tag
válasz szabi0101 #17648 üzenetére
Bekapcsolva kell, hogy legyen a telefon. Így az általad említett billombóra megkérdezi, tuti akarod-e a totál resetet. OK-ra böksz, szöszöl, rebootol, s olyan mint a frissen flashelt teló: varázsló indul
“The only way to do great work is to love what you do.” /Steve Jobs/
-
szabi0101
csendes tag
Egyébként honnan tudom, hogy a hard reset megtörtént? Kikapcsolt állapotban nyomtam a VOLUME UP + HOME + SEARCH kombinációt 5 másodpercig, aztán bekapcsoltam és ugyanolyan volt, mint előtte. Lehet azt valahonnan tudni, hogy megtörtént a hard reset?
-
Punto_HGT
csendes tag
Usb hosting megnnyire megvalósítható ezeken a moddolt rom-okon)? (2.2.1 pl)
-Pendrive -bill csat-ra gondoltam.
Nexus-hoz van egész jó leírás.
Valakinek ötlet/infó?
-
kopaszbary
csendes tag
Hali joestone az aksi kijelzését szeretném cserélni ijenre vagy hasonlora de ahogy a leirás alapján próbálom csinálni kifagy az egéssz mit rontok el vajon?
-
yodaphone
csendes tag
Sziasztok!
Mért van az, hogy ha apps killerrel becsukok egy programot, és megnézem az akksiterhelést a beállításoknál, ugyanugy szívja ezerrel.
Köszi -
joestone
addikt
válasz morneo.it #17635 üzenetére
Zárd be az updater progit és indítsd el újra attól megjavul a kdz extract error.
A képernyőn egy szép androidos kernel panic látszik , ilyet nekem is sikerült csinálnom amikor elbtam a kernelt.
Ha recoverys volt a teló akkor tedd fel a recoverys v20bhunmod.kdz-t . A sima gyári recovery nélküli kdz valszeg nem fog felmenni. Ha kint lesz a vodás v20b csinálok abból is recovery engedélyezett verziót. -
szabi0101
csendes tag
Tapasztalt valaki olyat, hogy 1.6-os frissítés után (LG updaterrel V20b-re) a telefonon nehézkesen működik az érintőképernyő? Van hogy háromszor nyomok rá egy ikonra és nem történik semmi (Kalibrálás megvolt)
Plussz a rendszer is lassabb lett. Ennyit ért volna a frissítés?
Javulhat szerintetek a helyzet ha átállok V20a-ra?
Ja és még mindig nem találok olyat, hogy névjegy küldése SMS-ben, egyszerűen nincs ilyen az androidban? Nehéz ezt elhinnem... -
senior tag
Feladtam... van ugyan download mód, próbáltam Emergencybe tenni azt amit kell, de semmi. Letiltottam modemet, semmi.. marad a szervíz
-
senior tag
-
H2o-pok
senior tag
Hogyan lehet 2.2.1 alatt az alsó home gombsornál a browsert lecserélni pl. az üzenetekre?
Köszi -
Nunder
őstag
Volna itt még valami amit nem értek. Ez a GPS + Google Maps + Navigáció ez ér valamit is? Mert eddig azt hittem, hogy ahol lakok nincs lefedettség, vagy nem talál holdat, vagy nincs térkép. Na de Szegeden se? Elkezdi a keresést, utána kiírja, hogy: A navigáció elérhetőségének ellenőrzése, és kész. Pörgeti, de nem halad. Ezek most valami fizetős dolgok, vagy kell hozzá még valami (mondjuk egy fiola tündértakony), hogy működjenek. Valaki homályosítson már fel.
“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu
-
Solad
addikt
MI lehet az oka annak, hogy miota fenn van a 2.1 (voda, hivatalos), azota 1 M/s fole nem megy a masolas usb-n keresztul?
ha volt mar valasz akkor bocsi, nem volt idom visszaolvasni
No girlfriend on valentine's day.. More money for bike parts
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
Tegnap este frissült az lg kamera, vagyis már ma hajnalban, innentől, ha megnyomom a kamera gombot az indul el eleve, ez másnál is így van?
Véleményem szubjektív...
-
hali_tomi
tag
Sziasztok! 2.2.1 alatt csak nekem nem rezeg a telefon, ha megnyomom a két érintős gombot? Vagy vmilyen beállítást kellene bepipálnom?
-
senior tag
Gyerekek, elcoortam a recovery menüt éjjel. Leszettem a ROM managert, amelyel újabb recoveryt tudtam volna feltenni - legalábbis én ezt hittem. Ehelyett, ha a szokásos VolUp+Home+Power gombot, meg sem rezdül. Hogy lehet visszatenni a recovery-t?
Járjam végig az ADB-s dolokat, mintha most 1.6 lenne a telón? Szerencsémre volt 3 napos recovery mentésem a 2.2.1-ről... amúgy megy a teló, de nincs boot menü... :S 5let?[ Szerkesztve ]
-
Scr1pter.cg
csendes tag
beluudj, arra van esély, hogy EZT a gingerbread-es témát átportold?
-
pepe62
aktív tag
Szép estét! Hopp.. inkább hajnalt...
Mondja meg valaki légyszives, hogy a root explorerrel is ugyanúgy le lehet installálni a gyári appokat, (pl, layer+ilyesmi ami nem kell) root-olás nélkül, mint az autoappsd2-vel ha bátrabb leszek és telepíteném?Csak az a különbség alapjaiban, hogy a root explorerrel, ugyebár nem lehet sd-re mentegetni, vagy pont agyúan logikázok?
Imádok borral főzni, néha még az ételbe is teszek.
-
molbali
tag
Joe!
Eddig nem fagy 806-on. de még játékot nem próbáltam.
Belu!
Ha a fóliákra gondolsz, hogy lemaradok róluk akkor azért még reménykedem. A 2.2.1-ről meg remélem nem maradok majd le. Még egy kicsit csiszoljanak rajta.
-
joestone
addikt
válasz Nunder #17595 üzenetére
Alapvetően a root és az app2sd hasznos . A kinézet és az appok teljesen személyfüggők.
Nekem alapvetően hálózati cuccok vannak fent (VNC server, kliens, rdp kliens,wifi analyzer,ssh kliens,network discovery) és a gyári progikat használom.
Ami szükségtelen az a task killer app. Ezt a feladatot hagyjuk meg az androidnak , szépen lekezeli a háttérben.
hasznos lehet még a 3gwatchdog a mobilnet forgalom figyelésére.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest