Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
molbali
tag
-
joestone
addikt
Lehet , hogy jobb lesz a cm verzió is. Elküldtem Mur4iknak hogy én hogyan húztam a procit. Vagy beleteszi vagy nem.Az sd mount hiba kapcsán is elküldtem mit javítottam a frameworkben , hogy most már felmountolja az sd-t akkor is ha van rajta ext2 . Várom , hogy válaszoljon , mert az lgdrm.so -n egyenlőre nem tudok úrrá lenni.Utánna lehet hangot faragni , akkor már lesz gsm rész is. A kernelt csak a legvégén fogom bántani amikor már csak az sd-re való telepítés marad hátra. Addíg maradok a gyári konfignál és majdnem teljesen gyári kernelnél.
Elvileg meg lehetne oldani a problémát úgy is , hogy framework jar fájljaiból kiszedi az ember a dex fájlokat azt baksmalival szétszedi ugyanezt a 2.1 fájljaival is és a különbséget berakni a 2.3 szétszedett dex fájljába majd az egészet összerakni smalival és a classes.dex fájlt kicserélve működhet a dolog. Viszont így ugye a 2.1 java fajljai kerülnek a telefonra ami okozhat tempóproblémákat. -
Birki
tag
Csatlakozom hozzád. Nálam is csak problémákat okozott az akksikijelzést javító (pedig nagy szükség lenne rá), és a bluetooth-hoz kapcsolódó update is. Szóval ment vissza a backup.
Most, hogy belegondolok, még nem volt olyan update, amit felrakva javított volna bármit is. Csak ha tejes ROM-ot cseréltem, akkor voltak pozitív változások.
X akta!! -
tesopapa
aktív tag
-
Pontosan... Nekem nem kell a BT, mondjuk a headset miatt jó lenne, de így 'sajna' kénytelen leszek a céges telómmal használni
Kamera nem para, mindig nálam a normális fényképező, azon még vaku is van
Most 805 Mhz, s nem hiszem el, hogy ez ilyen gyors. Magyar nyelv lenne még jó
De ez No.1... Marad is nekem. app2sd nem megy ext partición, ha jól láttam... Így visszaveszem azt az 1 gigát
ÉÉÉs még sztereó, ez is jó... most töltőre teszem, kimerült szegénykém..
És én is, jó éjt
-
zsohu
tag
Leírom az én tapasztalataimat eddig:
Normal (app2sd + 60 app)
linpack: 4,139
pi: 4730
quadrant: 461
--------------
Overclock
linpack: 5,6
pi: 3500
quadrant: 521melegedik is egy kicsit de a stabilitással több gond van, pl.: ha angry birds-t indítok akkor újraindul a teló, ha sokat benchmarkoltam akkor is... szal lehet mégsem annyira alkalmas ez a proci az overclockra...
az overclockra a setcpu 2.04-et használtam
-
-
-
Latza
aktív tag
Nekem már évekkel ezelőtti telefonjaimon is létezett ez a probléma, azóta nem írok ékezetes sms-t.
Ékezettel azt hiszem olyan 70 karakter körüli üziket lehet írni, hogy ne több részletben küldje el a telefon. Legalábbis régen ilyesmit olvastam.
Ennél az elején úgy volt, hogy hiába ír az ember, a teló mindenképpen ékezet nélkül küldi el a szöveget, legalábbis 1.6-nál úgy emlékszem, hogy ezt írták az okosabbak. Talán a fordítottakat tudja használni, nem tudom.
-
-
-
joestone
addikt
nem rootolja a telefont , de ahhoz , hogy be lehessen állítani root jogok kellenek. Ezért elindítjuk a rootolást de az ujraindítás után visszaáll az alaphelyzet. Csináltam egy rootolásra használt scriptet is azt korábbi hozzászólásokban megtalálod . Vagy a modaco-n leírom részletesen , hogyan lehet terminálból megcsinálni a rootolást .Ha nem akkor használd az 1clikes rootot . Egyébbként úgy permanens az 1clickes root , hogy újraindítás után is megmarad , de factory reset törli by design. Mivel sokan kérdezték a rootolás közzététele után hogyan lehet visszacsinálni van egy unroot is a csomagban. Van egyébbként lehetőség arra is hogy a factory reset után is megmaradjon , de az egy külön történet. Nekem például így van megcsinálva , rootjog + superuser app is megmarad a telon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Kiváló hardveres adottságokkal rendelkező, Android rendszerre épülő okostelefon az LG-től, tudásához képest meglehetősen olcsón.
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Házimozi belépő szinten
- Ukrajnai háború
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- LG LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest