Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
darál0w
Jómunkásember
metzger.metzger. jelkezz.jelkezz.
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
laci23-1
tag
srácok 2.2 telepítésnél recovery-ből ez mi?
No app2sd partition found. Skipping format of /sd-ext.
E: Can't mount /dev/block/mmcblk0p2
(file exists)
Can't mount /sd-ext/!Most kell neki particionálni az sd-t úgy mint 2.1-nél?
S.O.S.
még csak most szeretgetem...tanígatom
-
Birki
tag
Csatlakozom hozzád. Nálam is csak problémákat okozott az akksikijelzést javító (pedig nagy szükség lenne rá), és a bluetooth-hoz kapcsolódó update is. Szóval ment vissza a backup.
Most, hogy belegondolok, még nem volt olyan update, amit felrakva javított volna bármit is. Csak ha tejes ROM-ot cseréltem, akkor voltak pozitív változások.
X akta!!Szerintem...
-
Pubszon
veterán
válasz joestone #19084 üzenetére
Erre a telefonra nincsen módosított radio rom mint a desire esetében?
ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
joestone
addikt
válasz darál0w #19085 üzenetére
összerakom a patchet , aztán teszem fel. Nekem tetszik. Aztán tesztelem egy class10 -es kingston 16GB kártyával is full app2sd -vel.
Ez szerepel a forrásfájlban megjegyzésként :
/*
288 * The limit is really 250 ms, but that is
289 * insufficient for some crappy cards.
290 */[ Szerkesztve ]
-
darál0w
Jómunkásember
-
joestone
addikt
válasz darál0w #19081 üzenetére
Valami miatt a ramnál is van egy kezdőcím beállítva csakúgyí mint a nandnál. Ha elég bátor leszek kikonfigolom a telefonból a kezdőcímet és megnézem mi történik. De attól tartok , hogy az a különböző hw-ek által pl rádió által használt memóriának félretéve csakúgy mint a nand eleje.
kicsit változtattam a kernelkonfigon és belenyúltam a forrásfájlokba is. megnövelte egy kicsit a timeoutot amennyi idő alatt rossznak mondja a kártyát a telefon.
[ Szerkesztve ]
-
darál0w
Jómunkásember
válasz joestone #19079 üzenetére
nálam egyfolytában ez volt. ledobta az SDt és egyből fagyott is. de most bizakodo vagyok
19080) joestone és ez a projekt hogy áll? mármint a maradék ram felszabadítása
19077) Met30 hát aki ide jár, az mind 2.1es
1-1 1.6os elvétve betéved...de azonnal 2.1re vált
[ Szerkesztve ]
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
joestone
addikt
válasz darál0w #19076 üzenetére
Elég jónak tűnik. 128MB swapet állítottam be. ki bekapcsolgattam az adattár módot.
Amíg a swap újralétrehozása megtörténik addíg kicsit belassul az adattár kikapcsolásakor ,de még nem sikerült sérült sd feliratot produkálnom.
A komplett telót le tudtam fagyasztani , úgy hogy az sd leválasztását választottam (app2sd) mivel nem volt dalvik-cache így aztán meg is állt mint a szög. -
joestone
addikt
Jelentem elkészült az új kernel ami esetleg javíthatja az sd hibát.
Tesztelés alatt van a cucc , érzésre gyorsabb is lett az sd , de még majd csinálok benchmarkot is.
A telefon szépen gyorsan reagál mindenre , névjegykártyák első megnyitása kb 1 sec.
most altatom a telefont , hogy mit szól hozzá. -
zsohu
tag
Földobtam én is a mai javítást és úgy érzem rontott a telón... se a bt se a kihangosítás nem megy nekem, lehet nálam van a baj. fastboot-ból felküldtem a boot.img-t majd recből az update-t.
Az a mostani újdonsága hogy kiirja pontosan a százalékot pl 42%?
Mert nekem már kiirja, de amióta felraktam volt egy fagyásom meg egy ilyen érdekes melegedés. A teló a zsebemben volt és mikor kivettem tiszta forró volt, úgy hogy a háttérben semmi erőforrás igényes sz@r nem ment (nincs is fönt semmi ilyen most). Szóval én azon gondolkozom hogy visszarakom a legelső Boot v1.4 & System v4.3 kombinációt.
-
radamsky
senior tag
Jo régen olvastam bele
van már hivatalos voda vagy még várunk oktoberig?? már a 2.1-ről beszélekamugy azzal hogy az sd kártyára menti a cummot sokkal gyorsabb lett a telo bár rájöttem pár naponta érdemes 1x ujrainditani mondjuk olyan 4-5 naponta
-
laci23-1
tag
senkinek sincs ötlete a kérdésemre 2.2-vel kapcsolatban!!!
Miért fogy a memória ha beállítottam hogy az sd-re mentsen?19033 hsz
[ Szerkesztve ]
-
GhostBear
csendes tag
Free és Nyami!
-
joestone
addikt
na kijavítottam a cpu kezelési hibát . még tesztelem .
Beleraktam , hogy 852 MHz ig lehessen húzni a telefont.
Alapból 787 MHz-en fut. -
laci23-1
tag
tudja valaki hogy 2.2-ben miért fogy a telefon memóriája miközben beállított hogy az sd-re telepítsen! töröltem is szinte minden app-ot de nem megy vissza a memória! frissen 133 Mb volt aztán 24 és most hogy uninstalláltam a dolgokat csak 43-ra ment vissza
-
GhostBear
csendes tag
Tegnap kijött egy fix a BT fixhez ( ) de a 4pda oldalán már nincs fent. Megvan itt valakinek?
-
barnaki
aktív tag
Miről beszél a forma, nem is értem minek a játékok indításához jad/jar????
Hu ez fájt na mindegy.
Ami ma jött ki frissítés 2.2.1-re, beluudj megcsinálta nekem recoverys változatban, mert itt a meló helyen valamiért nem működik rendesen a fastboot, viszont rádobtam recoveryből és rebootol a telo, a cyanogen bootig eljut és utána kuka, restartol. Beluudj azt mondja ő is így tette fel és neki megy.
Valakinek ötlet?
Valami a boot.img-el lesz.
[ Szerkesztve ]
csak a puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot.
-
Falconer
aktív tag
Szerintem ha kicsit belegondolsz te is tudod kik hallgatnak kihangosítóról zenét.... (lopott telefonhoz nem jár fülhallgató ugye... ) Na, viccet félretéve, engem sem érdekel a kihangosítás, de a kérdés akkor is ez volt.
Szépen szól igen, az alapzaj nem is a program hibája, hanem a telóé hardweresen, ezt leszámítva viszont frankó. Egy Sennheiser CX500 agybadugóson hallgatom ami sajnos (vagy talán inkább szerencsére.. ) annyira részeltesen szól hogy mindent kihoz.
Van egy szintén Sennheiser HD428 fejhallgató, azon ez az alap 'sssssss' hang nem hallatszik, csak hihetetlenül halkan, ha nem fülelsz külön minimál hangerőn akkor nem lehet észrevenni. (nem egy kaliber a CX500zal, na)
-
Naras
őstag
Valaki be tudná dobni a frissítési listás linket, amin fel vannak sorolva mik jötek ki anapokban?
Azt írta ki az Updater, hogy van valami elérhető frissítés a telóra, "hivatalos" 2.1 van rajta...Don't worry, be happy! ( with LG G2, Lenovo Y560/T430, stb...:)
-
Wans///
csendes tag
Sziasztok!Valaki segitsen nekem léci.Mert nem rég beiirtam ide és Metzger vissza irt csak nekem a játékokhoz a jad,jar fájlra kéne program hogy amikor letöltöm elinduljon mert most azt irja töltsek le rá.És a Sims 3 ról Metzger tudnál adni linket hogy honnan töltsem le?
-
joestone
addikt
válasz darál0w #19014 üzenetére
Még utánna kell néznem egy két dolognak. Például mit jelent , hogy 4biten kezeli az mmc-t és miért van a 8 bit tiltva. Illetve a 2.6.35 kernel kapcsán lehet , hogy elég kicserélni egy kernelmodult hozzá amit az lg átírt.a kérdés , hogy 1.6 alatt is dobálta a kártyát vagy ott még rendben volt a dolog ugyanis 1.6 alatt is ugyanez a verziójú kernel dohogott.
-
virion
csendes tag
Joestone! Az 1.4.2.1-et +patch használom. Előfordul, hogy nehezen tér vissza bill. zárból, Nehézkesen indulnak programok, az előbb telefonálás közben elkussolt és elsötétedett. (ki kellett akkuzni) 1.4.2bnél nem volt ilyen gondom. Olvastam, hogy te is tapasztaltál lassulást. Várható valami javítás?
Másik kérdésem lenne mindenkihez: Miért van az, hogy ha újra indítom a telefont 787Mhz-n megy a beállított 806helyett. (set on boot kipipalva) Ilyenkor ha belépek a SetCPUba a felső csuszka mégis 806400on van. Újra rá kell húznom 806400ra, hogy 806Mhz legyen a max.
előre is köszi ha valaki válaszol :p
2.3.4 RC2
-
barnaki
aktív tag
Most olvasom, hogy Quarx-is azt írja, hogy csak test, nem 100%-hogy működik.
Beluudj-te feltetted?
-
barnaki
aktív tag
Ja a testekkel vigyázni srácok, nehogy ez nyírja ki a telótokat, inkább várjátok meg a frankót.
-
quasimidi
aktív tag
Quarx közzétett egy frissítést, amivel elvileg orvosolva van 2.2.1 alatt a battery kijelzés probléma.
Letöltés: http://www.mediafire.com/?rj8dlhhp9ihm7ro
boot.img -> fastboot-ból felflashelni
update.zip -> Recovery-ből felrakni. -
Tyer
őstag
Sziasztok!!!
Tudjatok, mikor lesz elerheto a hivatalos android update a telohoz???
KosziTyer - Honor 10 - @8.1.0.120
-
barnaki
aktív tag
Oksa kösz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest