LG Optimus GT540 - Android olcsón, gyorsan

Hirdetés

Advertisement

Előszó, tartozékok

Gondolkodott már azon, hogy melyik mobiltelefon gyártó minek köszönheti a hírnevét, rajongótáborát? Ha igen, akkor valószínűleg egyetértünk abban, hogy az LG-t több dolog miatt is lehet szeretni, de ezek közül a legfontosabb mindenképp az, hogy jelentősen olcsóbban árulja készülékeit, mint a konkurensei. Épp ezért kicsit furcsának is találom, hogy amikor az elmúlt egy évben a slágernek számító Android operációs rendszerre épülő készülékek között kerestük azt, amelyik korrekt minőséggel, tudással és elérhető összeget tartalmazó árcimkével fogja elhódítani vásárlók tömegeinek szívét, nem is gondoltunk a kisebbik koreai gyártóra, mint lehetséges megoldásra. Pedig úgy tűnik, hogy végül ők hozták el nekünk az elsó androidos néptelefont.

LG Optimus GT540
[+]

Természetesen cikkünk tárgyáról, az LG Optimus GT540-ről van szó. Optimus? A szó jelentése "legjobb", de sokunknak inkább a Transformers filmekben szereplő, nemes szívű... kamion robot juthat róla az eszünkbe. Bár a filmeket az LG is támogatta, az új készülék névválasztásánál nem kell efféle párhuzamokat látnunk, egy új széria elnevezéséről van szó, ez tehát az első Optimus, "az" Optimus, melyet a Cookie-hoz hasonlóan egyéb jelzőkkel illetett modellek fognak követni. LG Optimus Fresh? Még az is lehet, hogy ilyen is lesz.

LG Optimus GT540
[+]

Ennyire kár is lenne előre szaladni, ne is tegyük meg, nézzük inkább, hogy milyen tartozékokat rejtettek a masina amúgy rendkívül apró dobozába. Elájulva nem leszünk, a hálózati töltőfejen, az abba passzoló adatkábelen és a sztereó headseten kívül nem kapunk semmit az Optimushoz, de ezért árért igazság szerint nem is nagyon várhatunk többet. Mindenesetre környezetvédelmi szempontból örvendetes, hogy a cuccot egy olyan apró dobozba préselték bele, aminél még a legolcsóbb modellek is nagyobban szoktak utazni. Követendő példa.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés