Hirdetés
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mobil flották
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Több memóriával és tárhellyel kezd a Galaxy S25
Új hozzászólás Aktív témák
-
apaszka
veterán
Ja az van írva RC1 de ne foglalkozz vele! RC4 van benne! Kis elírás! A img meg új recovery,mert régivel nem megy fel ! Írasd felül a régit vele commanderben pc-n!
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
apaszka
veterán
Az aláírásomban szerepel amit használunk nagyrészt! Nekem is bevált,mert a joe féle ette nekem is az aksim! Ezért merem ajánlani az-RC4 et!
Én a a recovery-set használom!https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
Blokkolnam0
aktív tag
-
kisspepe
tag
Én meg vagyok elégedve a telóval. Igaz ez az első okostelefonom, így nincs összehasonlítási alap. Az elődje egy Sony K700i volt, amit 4-5 évig használtam. Ezt se tervezem lecserélni egy darabig.
Én még nem találkoztam a 2.2_4.3-ban olyannal ami nem működne (amiket használni szoktam minden működik), gyors, most már az akkuval is meg vagyok elégedve egyenlőre.
Ami érdekes, hogy halottam sok helyről, hogy LG telefont nem szabad megvenni, mert rosszak. Énnekem eddig semmi rossz tapasztalatom nincs, de hozzáteszem, mint előbb is mondtam ez az első okos telefonom. Ha hosszabb távon használtam volna egy Galaxy S-t, nem biztos hogy ezt mondanám Amúgy a Samsung telefonokra is azt hallottam, hogy nem szabad megvenni.
Én szívesen kipróbálnám egyébként, hogy milyen Romot hegeszteni, érdekelne a téma, meg az Androidra való programozás is. Viszont Romnak azért nem fogok nekiállni, mert 1 nem akarom még csak véletlen se tönkretenni a tolómat, mert max Vodafon 845-re lenne pénzem helyette, a másik nem nagyon tudok angolul, magyar leírás meg nem hiszem hogy sok lenne, bár még nem néztem utána. Szóval Rom-mal akkor foglalkoznék, ha olcsón potom pénzért lehetne szerezni használtan egy telót, amit kifejezetten kísérletezgetésre szánok.
Az Androidra való programírás viszont valamikor ha lesz időm rá, belekóstolok. Érdekel a programozás.
-
joestone
addikt
Részben igazad van részben nem. Pár hónapja amikor megvettük a telókat 1.6 al mindenki várta a 2.1 et mint a messiást. Utánna szupergyors volt a teló . Nyilván amikor megvettük akkor tudtuk , hogy lesz 2.1 rá de 2.2 akkor se igértek és nagyon sok teló akkoriban kapta csak meg a 2.2 -t . Van azért még jópár teló amin nincs 2.2 és ne felejtsük el , hogy ez teljesen alsókategóriás teló ráadsául ez az lg második androidos telója , szóval szerintem ezen és a gw620 -on tapasztalták ki az androidot.Nem tartom azért kizártnak , hogy mondjuk az e720 sw ét átültetik hivatalosan is a gt540 -re.
-
-
kisspepe
tag
Igen azért is írtam, hogy alig használva megy. Amúgy nálam valamelyest reális, mert ritkán használom másra a telót. Viszont azért néha hétvégéken, amikor jövök haza vonaton egyetemről vagy nem vagyok egész nap gépközelbe, akkor megy rajta net is.
Bár majd lehet kipróbálom, hogy mennyit bír, ha egész nap 2G-n be van kapcsolva a net is, mert van 200 Mb-s korlátlan csomagom, aztán kb 10 %-át használtam el.
-
robertel
senior tag
Hát nem tudom ,de én péntek óta nem nyultam a telómhoz és még csutkán van az aksi (legalábbis kijelző szerint)
Amúgy meg nekem arra kell csak a teló, hogy tudjak rajta netezni wifin, akár itthon akár ha pesten vagyok. Amúgy mobilnet is le van tiltva nekem, ennyit nem vagyok hajlandó fizetni érte, mint amennyiért a voda ajánlja. Szerintem ha csak wifiről használja valaki netet akkor is tökéletes, mert pl gps-hez, zenelejátszóhoz vagy játékokhoz nem kell net és azért a többség ezeket is hsználja. Persze akinek elengedhetetlen a mobilnet az rendeljen hozzá, de én ennyiért egyszerűen nem vagyok hajlandó igényelni, max napijegyet.„Mindösze három ember tudta egyetlen mozdulattal lecsendesíteni a Maracanãt: Frank Sinatra, II. János Pál és én" – Alcides Ghiggia ((((())))) Nexus S
-
Falconer
aktív tag
Szerintem ha kicsit belegondolsz te is tudod kik hallgatnak kihangosítóról zenét.... (lopott telefonhoz nem jár fülhallgató ugye... ) Na, viccet félretéve, engem sem érdekel a kihangosítás, de a kérdés akkor is ez volt.
Szépen szól igen, az alapzaj nem is a program hibája, hanem a telóé hardweresen, ezt leszámítva viszont frankó. Egy Sennheiser CX500 agybadugóson hallgatom ami sajnos (vagy talán inkább szerencsére.. ) annyira részeltesen szól hogy mindent kihoz.
Van egy szintén Sennheiser HD428 fejhallgató, azon ez az alap 'sssssss' hang nem hallatszik, csak hihetetlenül halkan, ha nem fülelsz külön minimál hangerőn akkor nem lehet észrevenni. (nem egy kaliber a CX500zal, na)
-
ERPY
őstag
Hupsz, most nézem a RockPlayert, na mondom kipróbálom divx-el, szedtem egy kis videót, és már semmit sem játszik le a Rock, mindenre forceclose-ol. Hogy mi lett vele nemtudom, pedig ment eddig.
Uninstall, na mondom felteszem újra, de már a marketben sem találom. :-(
[ Szerkesztve ]
-
ripla
addikt
ráadásul az Unreal motort is gond nélkül viszi -.-
amúgy a következő Optimus 2-ben már nvidia tegra 2 grafikus processzor lesz, szóval ott már igencsak van esély ilyen játékokra. A gond csak az, hogy addigra már valószínű lesz Iphone 5.
ezzel csak arra akarok utalni, hogy bele kellene húznia az androidos telefongyártóknak[ Szerkesztve ]
-
retesz147
addikt
köszi a választ, de sajnos nem működik...már sima képet se küldi át ami jpg...elkezdi küldeni és megszakad...és kiírja hogy nem lehet képet küldeni...kipróbáltam zenével,képpel,pdf-el...úgy is,hogy átneveztem...vmelyikre alapból kiírja hogy nem lehet képet küldeni, vmelyiket elkezdi küldeni majd megszakítja...ötlet?fontos lenne...köszi!
Eladó Xiaomi 13 üvegfólia és Samsung S23 Nilkin tok és üvegfólia.
-
joestone
addikt
nem , az csak a 2.1 alatt működik.
más:
Megfejtettem az "üres" rész titkát és wwenigmáé a pont. mtd10 particiónak létre van hozva még egy partició ami a teljes nand eszközt lefedi. Át lehet particionálni , hogy több maradjon a data particiónak. vagy akár lehessen swap partició és mindezt elvileg flashelés nélkül csupán szoftveresen.<6>[ 0.000000]Partition (from atag) boot -- Offset:182 Size:28
<6>[ 0.000000] Partition (from atag) cache -- Offset:1ba Size:200
<6>[ 0.000000] Partition (from atag) recovery -- Offset:3ba Size:28
<6>[ 0.000000] Partition (from atag) splash -- Offset:3e2 Size:3
<6>[ 0.000000] Partition (from atag) system -- Offset:3e5 Size:7a8
<6>[ 0.000000] Partition (from atag) lgdrm -- Offset:b8d Size:16
<6>[ 0.000000] Partition (from atag) userdata -- Offset:ba3 Size:454
<6>[ 0.000000] Partition (from atag) misc -- Offset:ff7 Size:8
<6>[ 0.000000] Partition (from atag) usd -- Offset:115 Size:4
<6>[ 0.000000] Partition (from atag) pkg -- Offset:119 Size:2d
<6>[ 0.000000] Partition (from atag) -- Offset:182 Size:0 -
-
ERPY
őstag
Na, ezt elmesélem. A problémám megoldódott.
Ugye ma reggel nagy örömmel megvettem a tellát a Vodafonnál. De ugye kártyásan (Vitamax vagy mi), így a hozzájáró telkártyát be kell izzítania a csajnak, merthát az nagyon fontos. Igen ám, de a vadparasztja valszeg elnyomkodott valamit, és ezért nemsikerült semmit sem leszednem a marketről. Egész nap ezzel pöcsöltem, a routert is összevissza csesztettem már, csoda hogy még műxik.
Na szal elkapott az ideg, nyomtam egy teljes resetet az LG-n, hogy visszaáljon minden alaphelyzetbe. Szépen végigmentem a beállításokon, és most meg minden szuper, van net, market műxik, szal van nagy öröm és bodottá.
Szal thx mindenkinek aki segíteni próbált. Leirtam, hátha valaki szopik majd még így. -
hackeeeee
Jómunkásember
-
senior tag
Nekem ilyen van. Szegeden 2 Mbit/s (HDSPA), Békéscsabán 1 Mbit/s (3G), Szabadkígyóson 0,01 Mbit/s (GPRS). Nekem csak a mail meg az időjárás miatt kell... Máshol WiFi-zek. Szóval nem nagy durr, de ennyiért ez a legjobb választás. Persze függ, hogy merre laksz, ITT látod hogy feléd milyen a lefedettség.
“The only way to do great work is to love what you do.” /Steve Jobs/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest