Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- CES 2026: Nem folyt ki a szemünk a TCL papírképernyőit bámulva
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- MIUI / HyperOS topik
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Metzger
tag
Úgy érzem hogy az lesz a vége,hogy minden fontosat lement a kolléga és az egész memkarit formáz. Van a memókártyán olyan cucc ami elengedhetetlen a működéshez?(gondolok itt a recovery menüre pl)
-
Metzger
tag
válasz
Blokkolnam0
üzenetére
Okés. Mondjuk az számomra is világos hogy ugyanazokat a dolgokat be lehet rá szerezni. csak megszoktam hogy ha felteszek egy új ROM-ot akkor ott van minden a helyén. persze joggal mondhatjátok rám hogy telhetetlen vagyok

-
Metzger
tag
válasz
Blokkolnam0
üzenetére
NFS Shif-et próbáltam de nem tudtam rá hangot varázsolni.
-
Blokkolnam0
aktív tag
válasz
Metzger
üzenetére
videjót nem nézek rajta, a Beautifull widgetet megvettem hozzá, tökáéletesen megy rajta, időjárással stb.
Magyar nyelv nem kell, érzékenységgel nekem nincs probléma...Raging thundert tesztelem most, tökéletesen megy rajta FAT-ra telepítve, jó hangos is...
Neked melyik játéknak nincs hangja a 2.2-n?
most fellöktem a ToonWarz-t, ennek is szépen van hangja...
-
Metzger
tag
válasz
darál0w
üzenetére
Divx,pár gyári app(weather widget,calendar,memowidget),magyar nyelv és sok kis apró beállítás van ami még nem 100%-os. Pl hozzászoktam,hogy ha valami funkciógombot megnyomok,akkor rezeg,játékoknak nincs hangja. Ez úgy az első félóra tapasztalata

Ja és a kijelző érzékenysége még nem az igazi. Erősebben kell nyomni például a kezdőképernyők váltásakor.
-
Metzger
tag
Hehe
Eldobta
Szerintem vmi kosárpálya mellett készült a kari vagy nemtom
Már csak nevetni tudok rajta
-
Metzger
tag
Szerintem érdemesebb lenne ráállni ennek a 2.2-nek a magyarosítására és finomítására. Nagyon jó kis rendszer csak sok a hiányossága még.
-
csoke28
csendes tag
Sziasztok,kérdezném hogy miért nem tudok semmit se telepíteni marketből mert mindenre azt írja hogy valami "invald package"???Gyári 2.1-m van,rootolt,app2sd!!Segítsetek!!!!!
-
perecc94
tag
Sziasztok!
Jó rég nem jártam itt..
Valaki le tudná írni, hogy mik az újdonságok úgy 1hónappal ezelőttről?lehet gáz de még mindig 1.6 van a telómon...

Kíváncsiságból rádugtam a gépre és megnéztem LGMobile Update-tel, hogy van- e új szoftver és azt írja igen V20B.
Szerintetek frissítsem így?
-
darál0w
Jómunkásember
-
bulek
tag
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene.
Rootoltam a telefont, a cpuboost lite-tal beállítottam az min 691,2mhz max 768Mhz, beállítottam, hogy bootnál állítsa be. Teló újraindítás után a a cpubenchmarg 600Mhz-t mutat
Valaki tud segíteni, mit ronthattam el? -
pekka93
csendes tag
sziasztok az lenne a kérdésem hogy van 1 ilyen telefonom és az a baja hogy ha hívok valakit azt mondja h nincs pénz a kártyámon sms-t sem tud küldeni (a telefont most hoztam vissza garanciából mert rossz volt a hangszórója) légyszives segítsetek mert már tiszta ideg vagyok

-
sanyirigo
senior tag
Sziasztok!
A Fastboot-ból hogyan lehet kilépni?
-
Blokkolnam0
aktív tag
válasz
Kodiak88
üzenetére
nos, nekem bőven megfelel az , amikor utca részletességgel mutatja, az már elég arra hogy megnézzem merre kell menjek...
hmm...de lehet tudom mi a probléma....ugye először rámész az "online maps"-ra:
itt ki kell választanod hogy melyik online térképről szeretnél "leszívni" adatot.
Ha a google maps-nél maradunk, akkor itt is van sok választásod:
-lehet a Classic (én ezt szoktam használni, én a hagyományos térkép nézetet preferálom)
-Satellite (szerintem te ezt akarod használni)
-Hybrid
-TerrainNa, válaszd ki a Satellite módot, és hozz be egy kívánt térkép területet (most wifi bekapcsolva van persze) .
Ezután kattints át jobb felül arra hogy "Download map", és ott pl. válaszd ki azt, hogy "This screen".Ezután válaszd ki azt hogy "SQL - separate map" (mivel offline módban akarsz majd nyomulni).
De persze itt nem látszanak az utcanevek, ha az is kell, meg a menőzős műholdkép, akkor válaszd ki a hybrid módot a térképnél!
Ezután beállíthatod a nagyításokat, és szerintem itt a legnagyobbnál gyönyörűen látszanak a házak a műholdfelvételen...
Most teszteltem, és a Locus célkeresztjével egyező egy autó mérete a képen
Szerintem ez elég nagy nagyítás már
Mondjuk a srácok kezében lévő sörnek nem tudom elolvasni a márkáját, de majd az unokáinknak lesz olyan teló is 
-
Kodiak88
tag
válasz
Blokkolnam0
üzenetére
Üdv!
Olyan kérdésem lenne a Locussal kapcsolatban, hogy amikor leakarom tölteni a térképet (Gmaps classic) felajánl több felbontást 1-8ig, de a legrészletesebbel sem lehet az online változat részletességét elérni, látszanak az utcák már, de egy kerületet egészben lehet látni, online meg szinte házfelbontásra lehet "zoomolni". Ezen nem lehet valahogy segíteni? -
tning
csendes tag
Üdv!
Olyan problémám lenne hogy a setcpu azt a hibaüzenetet írja ki hogy root acces not Detected...
pedig megcsináltam ami le van írva... akkor mi lehet a probléma? -
Falconer
aktív tag
Na még 1 rutin kérdés az uj (vagyis használt) telommal kapcsolatban:
Firmware: 2.1
Kernel: 2.6.29 rd10 ubld01
Software: v20a
Boot képernyő az nincs, és független. GPSt ablakból próbáltam, keres de nem talál...Ezek alapjá meg tudjátok mondani, hogy létezik -e az, hogy gyárilag független a teló?
A teljesen hivatalos frissítés is elqrja a bootképernyőt? (bővebben belemélyülni még nem volt időm, majd a jövő héten... : ) )(#18715) Pubszon
Okés, kösz az infot, meg is rendeltem. -
norbi93
senior tag
válasz
Blokkolnam0
üzenetére
hát durva egy post volt az biztos

-
-
puszta123
tag
válasz
Menthirist
üzenetére
Nemá, pedig ma olvastam, hogy az új goggles már a sudokut is meg tudja oldani

-
lehetséges, hogy kivették quarkx-ék az ip v6 támogatást a kernelből? mert most a google goggles nem hajlandó futni, azt írja ki fotózás előtt, hogy hiányzik...
-
Metzger
tag
válasz
Blokkolnam0
üzenetére
Hát érdekesen kezeli az tény,de mostmár értem mit akartál elérni

-
Blokkolnam0
aktív tag
válasz
Metzger
üzenetére
no problem...
na, most kipróbálok több sort, lehet hogy nem adtam meg elég hosszú szöveget a tesztnél???:blablablablablablablablablablablablablablablablablablablabla
blablablablablablablablablablablablablablablablablablablabla
blablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablabla
blablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablabla
blablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablaoké, valamilyen szinten működik mégis a dolog, csak nem értem hogy miért horizontálisan görgeti?

-
Metzger
tag
válasz
Blokkolnam0
üzenetére
Legközelebb odafigyelek erre

-
Blokkolnam0
aktív tag
-
puszta123
tag
válasz
Blokkolnam0
üzenetére
Vagy PÜ

-
Metzger
tag
válasz
Blokkolnam0
üzenetére
Bocsesz
Már lejárt sajna az 5 perc

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- CES 2026: nagyon szeretné kézikonzolokban látni a Panther Lake-et az Intel
- Robotporszívók
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
- Videószerkesztés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4121
- BESZÁMÍTÁS! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z270F i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090 (ELKELT)
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest