- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android szakmai topik
- Frissítéseken munkálkodik a Samsung a munka ünnepe előtt
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzola
titán
válasz
Gigabyga #8071 üzenetére
Hogy jön-e, azt szerintem itt senki nem tudja! Bízom benne, hogy még idén megérkezik rá a 4.3, de ki tudja. Visszább volt már róla szó, hogy az LG nem híres a szoftver frissítésről, de mivel stabilan működik a jelenlegi szoftverrel, így igazából nem sok embernek van vele gondja...persze örülnénk a frissítésnek.
-
zola-
őstag
válasz
Gigabyga #5710 üzenetére
Azt hiszem hangero le+bekapcs gomb. Nem vagyok most otthon, elmentettem magamnak akkor, hogy mit csinaltam. Amugy csak akkor jon fel maskor nem tudod produkalni.Amugyeloszor azzal kezdjed ilyenkor, hogy hosszan nyomod a bekapcs gombot. Ha az nem segit akkor johet a factory reset.
-
kelly416
veterán
válasz
Gigabyga #5702 üzenetére
Akksi ki-be? Most vagy szétszedted a megbonthatatlan telefont (tudom, semmi nem megbonthatatlan, csak garanciavesztéssel jár és igen-igen nehéz kivitelezni amúgy is), vagy nem E975-öd van.
#5703 demyen
Szerintem nem sok, de tessék. A teljesség kedvéért bele vettem e GJ-t is.#5705 rento
Jaja! Alulról a második pont. -
Gigabyga
aktív tag
válasz
Gigabyga #5702 üzenetére
Húúúúúú banyeg ez meleg volt megoldódott a hiba, mégpedig úgy,hogy ( kereső kedvéért : beragadt,download mód )
Windows 8- egyáltalán nem csinált semmi..
Windows 7 64bit-alatt elfutott valameddig a program de megfagyott..
-Letöröltem az LG drivert-->Újraindítottam-->Feltettem az LG drivert--> csatlakoztattam az USB-hez, és az SWS 10E-vel lefutott rendesen.. -
Gigabyga
aktív tag
-
gumimokus
tag
válasz
Gigabyga #1111 üzenetére
gumimokus
(újonc)Szia!Én is ez alapján csináltam és sikerült.
-Innéthttp://www.android-hilfe.de/root-custom-roms-modding-fuer-lg-e975-optimus-g/402632-anleitungroot-custom--roms-modding-fuer-lg-e975-optimus-g.html#post5508608 töltsd le a "Root LG Optimus G - Windows" link alatt lévő "ZV9-ZVB-Root" zip-et. Csomagold ki valahová.
- Telefonon kapcsold be az USB hibakeresést Beállítások / fejlesztői beállítások / USB hibakeresés
- Csatlakoztasd a telefont kábellel a géphez és válaszd ki a "csak töltés" funkciót
- Indítsd el a kicsomagolt mappában lévő "CurrentRoot" alkalmazást
- Értelemszerűen kövesd az utasításokat. Mikor megjelenik az az ablak, hogy mit szeretnél tenni az sd kártyával, válaszd ki a telefonon az csatlakozás MTP módon lehetőséget.Ha minden rendben ment és mindent jól csináltál végigmegy és újraindul a telefon. Végeztével lesz egy rootolt telcsid .
Bízom benne ez is sikerülni fog
-
jooker82
nagyúr
válasz
Gigabyga #1070 üzenetére
Ismerem azt a tv-t. Én meg a 620S-t akartam venni tavaly,de szerintem inkább idén karácsonyra lesz. Most is LG tv-m van,közel 4 éves és hibátlan.
Nekem már a 8. LG teló ez. Sose csalódtam még benne,szervizbe egy se volt.
Az amoled szinei nekem se tetszenek. Olyan meseszerűek. Az IPS sokkal komolyabb,élethűbb. Mi volt a baja az S3-aknak?
Tavaly 4x-em volt,végigkövettem a topicot és összesen kb 4-5 teló volt csak szervizbe,pixelhiba miatt.. Egyéb gond nem volt. Nézem az Onex topicját,ott tele sárgulással,meg wifi nemkapcsolódás,egyebek..
És mégis sokan az LG-t irják le. -
jooker82
nagyúr
válasz
Gigabyga #1041 üzenetére
Az meglepetés már nem lesz,de mindenképp jó ajándéknak igérkezik....
Ha jól tudom már van itt olyan,akik párban használnak egy kéket és fehéret.
Gondolom majd te is veszel neki,csak azt már ő ne tudja meg előtte...Ma láttam meg a számológépben,hogy vissza lehet nézni az előzményeket...Milyen ötletes.
Láttam még a koreai verzióról videót,hogy fektetve használják a menüt. Tudtok erről valamit? -
Gameboy77
aktív tag
-
ferrari1
őstag
válasz
Gigabyga #974 üzenetére
Akinek - samsungos szóval élve - SWS a product kódja az OTA-n is ezt kapja. Akinek nem az a kódnak megfelelő romot.
Ez alapján te is fel tudod tenni magadnak
-
ferrari1
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
ma A dél-koreai gyártó új csúcsmodellje az utóbbi idők egyik legjobban sikerült készüléke, amely bátran megállja helyét a konkurencia versenyzőivel szemben.
- Óra topik
- Xbox Series X|S
- Gyúrósok ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy XCover7 5G 128GB 6GB RAM Dual Mobiltelefon
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 04.24
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest