- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic V2 - origami
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sógi
addikt
Nem használsz vmi másik appot, aminek köze van a fényerőhöz vagy esetleg fut a háttérben és az állítja maxra...? Fólia esetleg még bekavarhat....
(#3003) leslien: Én semmit sem fagyasztottam, nincs tele szeméttel, ami meg nem kellett és lehetett, azt unistalláltam hivatalosan.
-
Sógi
addikt
Korrektek voltak, nem volt gond, igazából még a telefont sem néztem meg, mert siettem, aztán végül is átnéztem, mert kérdeztem gari hogy megy és 3 nap cseregari, nézet nagy szemekkel (a 3 napra), akkor gondoltam inkább gyorsan megforgatom, nehogy legyen sérülés rajta, mert azt később nem mostam volna le magamról.
(#1849) csababarca: NLD? Ez a régiókód? Holland lesz?
Amúgy minden rendben van vele, mondjuk még a telefonálást nem próbáltam meg a mobilnetet, de nem hinném, hogy gond lenne...
-
Sógi
addikt
Bár nincs ilyen készülékem, de a mobilnet meg tudja szívni az akkut, pláne, ha nem stabil a 3G, ahol vagy.
A másik pedig, hogy beragadt valamilyen alkalmazás, erre a legjobb a [betterbatterystat] vagy a [wakelockdetector], amellyel megnézheted mi tartja ébren a telefont......vagy amit leslien írt
Új hozzászólás Aktív témák
ma A dél-koreai gyártó új csúcsmodellje az utóbbi idők egyik legjobban sikerült készüléke, amely bátran megállja helyét a konkurencia versenyzőivel szemben.
- Megújult a PROHARDVER!
- OLED monitor topic
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hálózati / IP kamera
- Futás, futópályák
- Motoros topic
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- iPhone 13 256GB Független Kék Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4223
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest