- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
válasz
choco01 #8570 üzenetére
Van egy kis fiókja, amibe bele kell illeszteni. Ha nem megy bele könnyen, reszeld meg finoman. Ha lötyög, menj azonnal cseréltetni. Ha vastagnak érzed a fiókhoz képest, lásd az előző tanácsomat.
Persze ezek mind az én tanácsaim, nem kötelező megfogadni. Könnyen beszélek, mert van ismerősöm a T-nél, ingyen cseréltettem, de a helyedben már meggyalázás elött lecseréltettem volna. "Dobálja a térerőt, nincs kapcsolat, szakadozik a net, pedig másik kártyával a készülék tökéletesen működik." Már cserélik is ingyen, csak kivágnak egy fél erdőt, amit alá kell írj. (Ha veszel egy 100Ft-os átalakítót, elnyomtatnak 10-12 lapot. Vicc.) -
kelly416
veterán
Parancsolj.
A többi nem az én asztalom, hozzáértőbbek is vannak itt.choco01:
Vagy bepróbálkozol és kicserélik ingyen, mert eléggé régi (és nemrég azt írta Balázs1986, hogy illene kicseréljék ingyen), vagy elolvasod azt, amire az imént linkelt válasz íródott és bepróbálkozol egy másik T-ben. -
kelly416
veterán
válasz
raverke #8375 üzenetére
Szerintem ha szoltáltatótól veszed, szinte biztosan elkerülöd a hibát. Ha pedig az "új eresztésben" van a hiba, akkor is előrébb vagy sokkal a szolgáltatóval, mint a GSMbolttal. Még mindig megbízhatóbb hátterük van, több esélyed van egy normális szervizre, tesztre vagy cserére. Szerintem.
A Z1 mini... mióta várom én is, hogy legyen hivatalos hír, hivatalos specifikáció stb...
Nekem nem EU-s volt, de soha sehol nem hagyott cserben. Megjárta velem fél Erdélyt, végig navigált is, végig elérhető is maradtam, végig kitartott velünk motoron.
koxminator:
Totál egyet értek Veled. Annyira jól működött minden, hogy már unalmassá vált. Ezért is cseréltem le. De megmondom őszintén, kicsit hiányzik.tasakos:
Azon nem gondolkoztál el, hogy ez a két-három ember, akinek ennyi baja van a térerővel, mind mostanában vette? Szerintem ez is jelent valamit, nem? Lehet, hogy pont egy raklapról kapták pont azokat, amikben valami nem kóser. Vagy a fene tudja. -
kelly416
veterán
Én is tartok tőle, hogy nem E975 lesz az, amit Te kapsz. Mondjuk a GJ-nek megvannak a maga előnyei, bővíthető microSD-vel és elméletileg vízálló. Gyakorlatilag én néztem vagy két videót róla, és lebeszéltem magam anno. Egy gyengéd mozdulattal lepattintható a hátlap, olcsó és kemény műanyagnak látszik, és még fizikálisan nagyobb is. Amúgy az első képen nem is hasonlít a G-hez, csak azon, amit Te is linkeltél.
-
kelly416
veterán
válasz
eladogeppc #8272 üzenetére
Nyugika, cigike... Nem tudom, láttad-e a mosolyokat? Egyáltalán nem támadó jelleggel írtam azt, amit írtam. Te már egy csomó mindent kipróbáltál. Gyári romokat, CM-et, meg mittudoménmégmit, mert nem értek hozzá. Totál elismerés akart lenni, hogy ennyit teszel a közösségért, ennyi romról írsz véleményt, miközben kiderül, hogy gyakorlatilag csak másabbak, vagy gyengébbek, mint a gyári.
Én igen is örültem neki, hogy olvashattam az írásaidat, hálás is lettem volna, ha foglalkozom romolással és ez gyakorlatilag köszönetnyilvánítás volt a Többiek nevében is.
Igen, a szakmai részét nem szoktam elolvasni eddig sem, mert nem értek hozzá, de a véleményedet szívesen olvastam. De csak eddig. Most kicsit kiakasztottál. Semmi bántót nem írtam, de gondolom megnéztél vagy 5 részt a Dr. House-ból, mielőtt elolvastad a hozzászólásomat, és mindent a cinizmus ködén keresztül értelmeztél.
Az a sok vigyorgó fej meg pont azért van, hogy ha esetleg valami kétértelműre sikeredne, akkor is tudd, hogy jókedvében írta az ember és nem azért, mert cinikusan, a sorok között akar beszólni Neked. (És nem "evvel", ha már okot is akarsz arra, hogy tovább sértegess.)
Senki nem mondta, hogy bárkinek is a gyereke lennél.
Kérlek ne haragudj az eddigiekért. Én innentől áttekerem minden hozzászólásodat, nehogy még egyszer félreérts. Szia!
-
kelly416
veterán
válasz
eladogeppc #8252 üzenetére
Nekem kb.: 20500-at hozott gyári rommal kéz/zseb-melegen, és játékok futtatása nélkül mindig 1Gb fölött volt a szabad RAM-om. Értelem szerűen játékok közben nem ezzel foglalkoztam, de biztos, hogy kevesebb volt.
Nekem olybá tűnik, hogy szénné romoltad a G-t, és gyakorlatilag megkaptad az eredeti teljesítményét LG-UI nélkül, amit hiányolsz, de legalább gyorsabban merül.
Szerk.:
De legalább a Többiek biztos hálásak Neked a tesztelésekért. -
kelly416
veterán
"Elköszönök" Tőletek. Legalábbis, mint tulaj. De ne féljetek, még vissza-vissza fogok nézni, hátha tudok segíteni néhanapján, nem csak ostobaságokat írni.
-
kelly416
veterán
válasz
Balázs1986 #8109 üzenetére
Akkor bocsánat. Nekem csak fizetős tapasztalatom volt egy cirka 6éves SIM-mel kb. egy éve. Igaz, az a Westend-ben volt. Itthon meg van ismerősöm a T-ben, ingyen cserélték. Csak meg kellett várjam a hazautat.
Bocsi még egyszer a félrevezetésért és köszönöm a pontos infót.
-
kelly416
veterán
válasz
sarzso87 #8090 üzenetére
Tudom, hogy nem szép dolog, de menj be szépen a régi telóddal, mondd, hogy elveszítgeti a térerőt, meg-meg szakad a hívás is. Hátha megúszod olcsóbban. Ha csak úgy besétálsz, és kérsz egy microSIM-et az új, nem náluk vásárolt telódba, úgy megvágnak pár ezressel, ahogy illik. Esetleg, ha nagyon szimpi az eladó, elmondhatod Neki az igazat, hogy szeretnél olcsón microSIM-et, és akkor majd Ő tanácsol egy "hibát".
w333:
Ha tizede ennyit tudnék a rendszerről, mint Te, nagyon boldog lennék.Szerintem itt sokan hálásak Neked a segítségért.
-
kelly416
veterán
Az enyém onnan van. Gyári doboz, gyári töltő (igaz, hogy ázsiai a készülék, de EU szabvány töltőfejjel érkezett), SIM-tű, gyári füles, magyar.
Pampipapi és DarkDeer:
A teljes folyamat után még egy Factory Reset, vagy az már teljesen felesleges? Már csak azért is, hogy Pampipapi ne kelljen még egyszer belakja a telefonját.Meg amúgy sem árt azoknak, akik később ezt megtalálják és utánatok/útmutatásotokkal végigcsinálják.
-
kelly416
veterán
válasz
DarkDeer #8025 üzenetére
Egy szösszenetnyi írást azért majd kérünk, amint visszaraktad a 10h-t, hogy hozza-e még a hibát avagy nem. Már csak azért, mert ha igen, akkor én inkább fel sem teszem, mert annyira nem értek hozzá, hogy ezeket, amiket Ti itt címszavakba beszéltek, meg merjem lépni. A legtöbbről azt sem tudom, micsoda.
-
kelly416
veterán
-
kelly416
veterán
válasz
Pampipapi #8009 üzenetére
Én mint már többször is írtam, még havi 1 alkalommal sem indítok újra/kapcsolom ki. 7hó 24-én vettem, azóta volt vagy hatszor újraindítva, de ebből 5ször azért, mert SIM-et cserélgettem benne. Tehát gyakorlatilag kétszer indítottam. SOHA semmilyen hívásközbeni/elötti probléma nem volt. Igen, ázsiai piacos (de csak abbol gondolom, hogy nem jött OTA és "nem regisztrált" volt valamikor), eredeti szofttal, minden tökély. Én is reménykedem benne, hogy kapsz egy másikat és tökéletesen fog muzsikálni.
Amúgy miben jelentkezett a hiba? Én nem emlékszem olyanra, hogy itt valakinek is tök kuka (néma és nem szemét) lett volna a telefonja, csak olyanra, hogy az első 1-2 másodperc néma, utána minden ok.Azaz volt, de azt így külön leírom, hátha tanul valaki abból, hogy más mekkora balek. Amikor megvettem, akkor váltottam céges SIM-et mini-ről micro-ra. A sajátomat meg beletettem egy strapatelefonba (ébreszteni, motorozni stb. jó az). Át is irányítottam a cégesre, hogy elég legyen egy telefont magammal vinni. A cégesen viszont beállítva maradt, hogy pár csöngés után irányítson a sajátomra, mert elötte mindig a sajátom volt nálam, mert az volt csak micro, az ment bele az okosokba. Erről el is feledkeztem. Tapasztalat a következő: megszólal a csengőhang első pár másodperce, hirtelen elhallgat és kezdi is újra. Persze az sms-ek meg jöttek, hogy nem fogadott hívás. Még ekkor sem esett le. Volt vagy három napom így, mire észbe kaptam és megnéztem az átirányításokat. Gondolhatjátok...
-
kelly416
veterán
A GJ tudtommal nem ütés, hanem vízálló. Továbbá attól, hogy azt írják, még nem biztos. GPS 99%, hogy van benne. Nem hinném, hogy pont ezt spórolták ki. Az OTG-t meg a fene sem tudja, de mivel majdnem ugyanaz, mint a G, nem hiszem. Vagy arra gondolsz, hogy gépre dugva külső meghajtóként kezeli minden saját progi nélkül? Megint lásd az előző gondolatmenetet, majdnem ugyanaz mint a G.
Fizikai eltérés van a kettő között, szerintem csúnyább a hátlap és nézz pár videót róla. Engem az tántorított el. Az a vízzáró réteg meg az egy mozdulattal lepattintható hátlap szerintem nem fog megóvni semmitől. -
kelly416
veterán
Ahogy mondod. Sőt, tegnap tettem fel launchert kipróbálni, amit itt MA-n ajánlottak a tegnap tesztelt helyett, abban meg hivatalból volt olyan ikon kirakva, ami nekem tiltva van. Kíváncsiságból ráböktem és kiírta, hogy nem elérhető. De ugyanott feloldod, akkor ráizgul a netre, lefrissíti magát, életre kel és pár perc alatt használhatod is. Nemrég volt egy lista is, hogy miket lehet tiltani. Nehogy az én listámat nézd, mert én a teljes gyári listát írtam ki, hanem az arra érkező választ.
berbatov2:
Elméletileg annyi, hogy valószínűleg nem EU régiós, tehát nem tudod OTA frissíteni. De volt itt olyan, aki az EU-sat sem tudta, az LG meg azt mondta neki, frissítsen KDZ-vel, mert az tuti. Tehát szinte semmi. -
kelly416
veterán
A leállítás mellett van még egy gomb (Szerk.: "Frissítések eltávolítása" a neve ilyenkor, találtam olyan appot, ahol lepuskázhattam). Azt megbököd, eltünteti a frissítéseket. Utána meg átváltozik letilt/engedélyez gombokra (értelem szerűen mindig azt ajálnja fel, amelyik állapot éppen nem aktuális). Így már megy?
Szerk.2:
Tutu7030:
De azok root-kötelesek nem? -
kelly416
veterán
válasz
Balázs1986 #7940 üzenetére
A régi szép idők... amikor végigtoltuk szinte az összes autóval. Most is néha rá-rá szánok egy kis időt és csinálgatom. Már minden megvan, de ugye az eredetihez képest itt jelöli, hogyan vitted végig a pályát. Összes ellenfél kill, összes gyalogos kill, összes checkpoint. Na ezt gyúrom most. Annak idején 486-on iszonyat pixelháborúban fél órákat-órákat gyűrtem egy-egy pályát. Kedvencem (ja? és a demóval kezdtem, tehát a teljes játékra akkoriban vagy fél évet vártam) a demóban is fellelhető Blood on the rooftop. Összes rendőr + BigAPC kill, és bőven van időd mindenre.
Én tegnap rendeltem meg az általad említett fülesnek az ikertestvérét. Remélem, nemsokára lesz majd a gyorsboltban is, és küldik is. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy a PS3 felismeri-e, működik-e majd vele. De nyáron motoros headset-nek/navigációhoz tuti jó lesz.
-
kelly416
veterán
válasz
Gameboy77 #7938 üzenetére
Értem. Én meg a Carmageddont kaptam le, ameddig még "promo" volt, de az ment a RAZR I-n és a G-n is tökéletesen. A Vice City meg ugye nem elérhető RAZR I-re, ezért nem is tudtam összehasonlítani. Volt egy 7colos kínai okosságom, ha jól emlékszem azon is kicsit mintha szaggatott volna, de lehet, ott a hw volt kevés. Pont beleszaladtam ezek szerint.
Így akkor már legalább három fekete pont van a G számláján. A GTA, a sötétben rosszul (vagy sehogysem) fókuszáló kamera meg az OTG hiánya. Ejnye-ejnye LG, hogy ennyi mindent elrontott.Na jó, hogy sokaknak legyen meg az öröme, negyedik pontként: tényleg nem érkezett még érdembeni frissítés, csak foltozás.
-
kelly416
veterán
válasz
bbalika81 #7935 üzenetére
Igazatok van, hogy illene friss szoftver, de én még mindig nem látom hiányát. Ha jön, majd örülök, ha nem jön, akkor sem búslakodom.
A fülesről meg csak annyit tudok mondani, hogy az enyém ugyan jól szól (lehet, hogy a fülem a buta hozzá), de azért a régi Sony Ericcson fülesek tényleg jobbak. Bár, mivel már kétszer kipróbáltam kb. 5percre, ne az én véleményemre adjatok.
Gameboy77:
Ezt én is tapasztaltam, de azt hittem, hogy a játék motorja gatya esetleg, vagy valami az átportolásban (ugye így hívják) nem kerek. Igaz, más készüléken nem volt lehetőségem kipróbálni. Na majd tavasszal, ha meglesz a Nexus 5 vagy a Z1f, akkor megtapasztalom. -
kelly416
veterán
válasz
bbalika81 #7930 üzenetére
És remélem, sokáig meg is marad.
Egy ideig én is majdnem úgy cserélgettem, amint engedte a lehetőségem (lett üzletfelem). A HTC pl. nem egészen hat napot volt nálam.
No de itt megragadtam én is. Egyszerűen nem érzem szükségét a váltásnak. Nem, mintha nem találnék okot - nem vízálló, nem tudja az OTG-t, ez nagyon távol áll az általam felhozható okoktól, de van akinek fontos: nem S800-as, stb. -, de egyszerűen semminek nem érzem hiányát. Na jó, talán a vízállóságnak, de most jóideig vége a motoros szezonnak.
Egy szó, mint száz, gratula hozzá és használd egészséggel!khes:
Ha találsz olyant, ami akad, akkor ott az alkalmazásban van a probléma. Legalábbis, ha jól tudom, még nem írtak olyan játékot sem, ami ezen akadhatna. Főleg ebben az árban, de szerintem többért sem találsz sokkal jobbat.
Az általános problémákról meg csak ennyit tudunk mondani:az mi?
-
kelly416
veterán
Értem én, és nekem totál mindegy. Meg amennyit Ők keresnek, inkább Ők vegyenek nekünk LG-t, csak a reklámban pont nem néz ki jól szerintem. Persze lehet, hogy azt akarták ezzel mutatni, hogy mennyire jó kis telefon, a focistáknak már az eső fénykép után sem akaródzott visszaadni a G2-t, és csak én látom negatívan.
Szerk.: OFF
-
kelly416
veterán
válasz
jooker82 #7909 üzenetére
Ez azért cinkes, hogy így kiosztogatják a telefonokat a játékosoknak, fényképezés után meg "rángatják ki a kezükből". Szerintem a reklámért cserébe lemondhattak volna egy pár készülékről. Vagy ezek nem játékosok? Nem tudom, semmit nem értek a focihoz, csak ez jött le a reklámból.
-
kelly416
veterán
válasz
grindrise #7838 üzenetére
Szia!
Nekem volt mindkettő. A Z kiváló üzemidőt produkál. Már, ha nem nyomkodod.
(Szerk.: ha nyomkodod, vagy csak filmezel, 3óra kijelzőidő szerintem elérhetetlen. Szerintem.)
Az nem ide tartozik, hogy miért váltam meg tőle, de a mérete miatt nem vettem még egyszer Z-t. Mióta megvan a G nem viszket a tenyerem, hogy másikat kéne venni. Ez szerintem jelent valamit.
Tavasszal eljön úgyis a csere ideje, de addig kiélvezem a nyugodtságot, amit a G nyújt. Sajnos már egyszer idén is megáztam motoron úgy, hogy még egy belső zseb sem volt kéznél, így kénytelen voltam a G-t egy zokniba csomagolva belerakni a dobozba, hogy ne karcolódjon. Ezt még egyszer nem szívesen játszanám meg, ezért fogom csak lecserélni. Amúgy szerintem még 1-2 évet maradna, amennyire megszerettem.belua27:
Nem ajánlott ott zörgetni szándékosan, mert a kamera lencserendszere az, amit hallasz. Annak meg elég az a rázás, amit eleve elszenved, nem kell neki még az ütögetésed is. De volt már téma, ha rákerestél volna, hamarabb megtudod a választ, minthogy itt várj egy válaszadóra.CoroStar86:
Nem a magam nevében, mert én úgysem jutok ide, de leírhatnád, mi volt a megoldás, hátha másnak is hasznára válik majd a szerencsésen végződött tapasztalatod. Amúgy meg gratula. -
kelly416
veterán
Ezt találtam, és lehet, hogy váltok is. Bár még nagyon gyerek cipőben jár, lehet, hogy nem pont az első szériából kéne venni... de nem is tudtam, hogy van belőle 32gigás:
-
kelly416
veterán
válasz
sassza007 #7740 üzenetére
Látod, nyugodtan bele nyúlhatsz. Itt sok okos segítőkész ember próbál segíteni a rászorulóknak. Remélem vasárnap, amikor rászánom magam én is, hogy életeben először egy KDZ-s (vagy bármilyen egyéb, nem OTA) frissítést csináljak, nekem is súgnak ilyen gyorsan, ha fennakadok a rostán.
-
kelly416
veterán
Nekem van Nillkin tokom, de nem használom. Sikerült nem E975-ös, hanem valami hasonszőrű fóliát venni, ami kicsit rövidebb mint a kijelző, de cserébe pont olyan széles. Ez meg csak azért kár, mert amint a tok belekapaszkodik a készülék szélébe, feltolja a fóliát.
No de majd úgyis lecserélem a fóliát (bár ez pár hónap alatt teljesen karcmentes, tehát legalább nem gagyi) és akkor hátha jó lesz a tokkal együtt is.
-
kelly416
veterán
A CM után ugyanúgy visszaállítható az eredeti állapot és nem lesz nyoma? Ezt is KDZ-vel kell feltenni? Hogyhogy a gyári 1giga, ez meg 180mega? Bocsi a sok kérdésért, de annyira kezdő vagyok ebben a kérdésben, hogy nagyon. Egyszerűen nincs időm ezzel foglalkozni. Ha van valaki Szentes- Szeged közelében, aki megcsinálná egy kis honorálás ellenében, az is jó lenne, de lehet, hogy most hétvégén végre rászánom magam.
-
kelly416
veterán
Amint írtam, csak azt tiltom, ami futogat és nem kéne. Cserébe viszont kérdeznék pár bugyuta dolgot. Konkrétan azt, hogy a "(???)" programok mit takarnak? A TalkBack-et pl. azért tiltottam, hogy nekem ne pofázzon vissza.
Na jó, nem, nem igazán tudom, mi is az.
Figyelj oda, mert a 7678 hozzászólásodban linkelt kábel nem ugyanaz, mint a 7683-ban linkelt. Most akkor melyik is az, ami kell? Gondolom az utóbbi, de nem értek hozzá.
-
kelly416
veterán
A lista:
A Google cimtár szinkron.
A Google naptár szinkron.
AAT (???)
Alkalmazáskezelő
Android rendszer
Arc alapú feloldás
Backup
Beállítások
Beállításvarázsló
Bluetooth megosztás
Böngésző
BT/WIFI Test
Cell broadcast
Chrome
Cimkék
com.android.backupconfirm
com.android.providers.partnerbookmar...
com.android.providers.settings
com.android.sharedstoragebackup
com.android.android.voicesearch
com.lge.lgdrm.permission
com.lge.lgfota.permission
com.lge.lockscreen
com.lge.permission
com.qualcomm.timeservice
Csomag hozzáférés súgó
Diktafon
DRM Szolgáltatás
DRM-védelemmel ellátott tartalom ...
E-mail vezérlő
Email
Ébresztőóra
Fájlhálózat
Feladatkezelő
Feladatok
Fiókkezelő
FM rádió
Font Server
Fotóalbum
Galária
Gmail
Google Backup Transport
Google keresés
Google Könyvjelzők szinkronizálása
Google Partner Setup
Google Play Áruház
Google Play Szolgáltatások
Google Szolgáltatások rendszer
Google Szövegfelolvasó
Google +
Hangouts
Hálózati hely
Home Theme - Biz
Home Theme - Cozywall
Home Theme - Marshmallow
HTML megjelenítő
Időjárás
Input Devices
Intelligens képernyő
Jegyzet
Jegyzetfüzet
Kamera
Kedvenc névjegyek widget
Kereső alkalmazások szolgáltatója
Kezdőlap
Kezdőoldal
Képarány javítása
Kulcs-lánc (???)
Letöltések
Letöltéskezelő
LG billentyűzet
LGApduService
LGATCMD Service
LGInstallService
LGSystemServer
Live Wallpaper Picker
Market visszajelzés
Memória vezérlő
Mentési hely
Média kezdőlap
Média tárhely
Naptár
Naptár tárolás
Névjegyek
NFC szolgáltatás
NFSServiceManager
OfficeSuite
On-Screen Phone
PC Suite Service
PC Suite UI
Picasa uploader
QSlide Framework
QuickMemo
Remote support service
RemoteCall Service
Rendszer UI
ShutdownMonitor
SIM szolgáltatások
Smart Share
SMS Backup & Restore
Streaming Player
System backup service
Számológép
Szoftverfrissítés
Szótár használata
TalkBack (???)
Tanúsítványtelepítő
Telefon
Telefon/Üzenet Tárhelye
Telepítő
Térkép
Utcakép
Üzenet
VidClip
Video Wiz
Videók
VpnDialogs
WAP szolgáltatás
WeatherTheme_Optimus_Still
Wide Keyboard Test
Youtube
Zárolóképernyő beállításai
Zene
ZeneBocs az elírásokért, és az esetleges saját programokért, de igyekeztem kifelejteni belőle mindent, amit én telepítettem utólag.
Mint láthatod, nem igazán sértődtem meg. A keresőt és a térképet nem csak a netcsomag megkímélése miatt nem használom, hanem nincs is mobilnetem. A céges kártyámra men engedélyezik, cserébe sok helyen van wifi és "ingyen facebook" helyett ingyen telefonálok.
Közösségi oldalakat nem igazán látogatok, itt vagyok a legnagyobb közösségben, tehát hiába félkarú óriás net nélkül a telefon, nem érzem hiányát a netnek, így a fent említett alkalmazásoknak sem. Sajnos vagy szerencsére, de nem egyformák a felhasználási szokásaink.
Szerk.:
No meg elég nekem így is "állandó telefonkészenlétben" lennem, nem hiányzik, hogy még az email-ok is azonnal ott csipogjanak a fülembe. Ha annyira sürgős, majd felhívnak. -
kelly416
veterán
Gyanítom nincs, de nem is egyértelmű a dolog. Pl. nálam a picasa uploader felesleges, lehet, hogy pont Neked meg kell. Ugyanígy a térkép, google keresés, google +, pedig ezek legjobb tudomásom szerint éhesek.
Szerk.:
Bár az előző h.sz.-emben találhatsz egy rövidke listát. Ezen felül biztos van még rendesen, ami tiltható gond nélkül, de nálam azok el sem szoktak indulni, úgyhogy nem próbálkoztam velük.w333:
Miért vagyok gyilkos?Csak azt tiltom, amit nem használok. Melyik része a gyilkolás a Te szemedben?
-
kelly416
veterán
Ha jól értelmezem, hogy Te mire gondolsz, akkor:
Beállítások-> alkalmazások-> ráböksz az alkalmazáskezelőre (nekem még letiltott állapotban is hozta az értesítéseket) és az "Értesítések mutatása" elől kiveszed a pipát, meg jóváhagyod.Nekem per pill. 1,1 szabad, pedig fut: Gmail, Play, XE (valutaátváltó), telefonkönyv, beállítások, Gracity Guy 2 és a szokásos kiírthatatlan dolgok, mint naptár, időjárás, Google szolgáltatások...
Tehát a fórumtárs tényleg HARD USER, vagy tényleg tele van még szemetelve a telefon. Én letiltottam egy csomó dolgot, az igaz. Alkalmazáskezelő, Arc alapú feloldás (nehogy véletlen valaki beállítsa poénból), beállítás varázsló, Chrome, Google keresés (ez utóbbi kettő biztos jót kiszakít magának, ha fut), térkép (talán ez is), utcakép meg egy-két apróság, mint a picasa uploader, ami nem jelent semmit szinte, de minek fusson? -
kelly416
veterán
válasz
Zsoltesz93 #7648 üzenetére
-
-
kelly416
veterán
Ne haragudj, de legjobb tudomásom szerint teljes felbontásban is lőhető fénykép videózás közben. Én kérek elnézést, hogy nem jártam utána, de így emlékeztem. Mindazonáltal kicsit finomabban is megfogalmazhattad volna eme hozzászólásodat. A tisztelet részemről kijár mindenkinek, de el is várom ugyanazt. Kérlek, a jövőben fogalmazz finomabban. Köszönöm.
Most azonnal kipróbáltam, igazad van, 2,1 megapixel a fénykép mérete. Nagyon sajnálom, hogy eddig tévesen írtam. -
kelly416
veterán
Nem adom gyengén, de nem is azt mondtam, hogy rájöttem, hogyan lehet a G-ből tükörreflexest csinálni, hanem azt, hogy igenis lehet sötétben/félhomályban fókuszált képet csinálni teljes felbontásban. Nagy a különbség. Egy pillanatig nem állítottam, hogy utoléri akár az Xperia T/S készülékeket (mivel egyik sem volt nekem, így összehasonlítási alapom sincs). Annyit mondtam, hogy buhera nélkül, marketes még többet fogyasztó progik nélkül is megoldható a sötétben fókuszálás. És jó esetben még vörös szem sem lesz, mert nem hirtelen kapja a delikvens a fényt az arcába.
-
kelly416
veterán
válasz
eladogeppc #7471 üzenetére
Még mindig nem értem, miért nem fényképeztek kamerázás közben? Akkor folyamatos vaku van, tuti jó a fókusz és akár teljes felbontásban is működik a dolog.
-
kelly416
veterán
válasz
Balázs1986 #7405 üzenetére
A beépített memória minden gépre jellemző. A memóriakártya plussz pontot kap a teszteken, amit a miénk elvből nem kaphat meg. Legalábbis úgy tudom, azt is külön értékeli. Ha nem, hát tévedtem.
-
kelly416
veterán
Azt azért ne feledjétek, hogy a memóriakártya hiánya miatt eleve bukunk egy csomó pontot egy bővíthető készülékhez képest.
ECO on:20460
ECO off:20645
Mindkettő úgy, hogy a tegnapi ivászat után nagyokat pislogva lefuttattam a Ti kedvetekért, de semmi előkészületet nem tettem a "jobb pontszámok" érdekében. Még csak a home gomb hosszan-> alkalmazások oldalra kihúzgálása dolgot sem, nemhogy esetleg beállításokból vagy újraindítással pucoljam ki. E97510d -
kelly416
veterán
válasz
eladogeppc #7367 üzenetére
A többire nem tudok megoldást, de a vaku eredetileg mindenkinek csak így megy. Én már régebb írtam, indíts videót vakuval, amikor fókuszált, fényképezz és kész is van minden.
-
kelly416
veterán
válasz
eladogeppc #7312 üzenetére
Tök mindegy, hogy ázsiai, európai vagy akármilyen, HA E975! De a GJ nem E975, a szoftver sem kompatibilis legjobb tudmáom szerint, de ha visszakeresel a fórumban, volt már ez téma.
A csúszós hátlap meg lehet, hogy bőr kérdése is. Nekem egy műanyag hátlapos HTC EVO 3D, vagy egy csupafém ION sokkal csúszósabb volt, mint ez.
Nincs mit.
-
kelly416
veterán
Ha ki vagy kapcsolva, beszélsz mással és nem veszed fel, nincs térerőd stb. mindig küld sms-t. Tehát nem balgaság. Nekem T-nél nem fizetős, voda nevében nem nyilatkozom.
tapaizo:
Egyetértek. Még akkor is küld sms-t, ha én nyomtam ki a hívót.De lehet, hogy nekik egyszerűbb a nem létrejött kapcsolatot figyelni, mint azt, hogy miért nem jött létre a kapcsolat.
-
kelly416
veterán
Egy próbát megér, én is oda szoktam fordulni, ha esélyes, hogy szolgáltatói beállítás van a levesben.
Amúgy meg ha valaki hívásátirányítással szeretne időt nyerni, ajánlom ezt az appot. HOS és RAZR I készülékeken tökéletesen ment, G-n kiírja, hogy nem lehetséges, de attól még ugyanúgy be és kikapcsolja két kattintással az átirányítást.
-
kelly416
veterán
válasz
raverke #7271 üzenetére
Az értéke kano hozzászólásának az, hogy KERESS. Mit lehet ezen nem érteni? Az meg, hogy kék vagy fekete, boltja válogatja. De ha nem találsz valahol feketet, kereshetsz kéket és ugyanazt kapod. Tehát megint keress. Nem kell Neked az EU-s verzió, én úgy tippelem, de ezt majd eldöntöd magadnak, ha megtaláltad amit kerestél.
eladogeppc:
Egy óra RealRacing3 után sem volt kellemetlenül meleg a készülék, tehát ajánlani tudom ilyen szempontból. A fényerőt csak akkor állítgatja, ha engeded, hogy állítsa, vagy ha lemegy az akku szintje asszem 15% alá. Nálam 3-4 napokat megy mostanában, de vettem egy PS3-at, ez lehet az oka.Amúgy 2nap az átlag.
Szerk.:
kyle16, tapaizo:
Megpróbáltátok már a szolgáltatóval dűlőre jutni? Hátha Ők tudnak segíteni. -
kelly416
veterán
Szerintem ha hivatalosan "okosítod", azaz megkérdezed a szolgáltatót, hogy mennyiért adna egy függetlenítő kódot és megoldanád úgy, nem csak elegánsabb lenne, de a gari is megmaradna. Igaz, hogy dob az árán kb.: 10-15 eurót, de cserébe gari nélkül máris buksz rajta két-háromszor ennyit. Szerintem.
-
kelly416
veterán
A gyári visszaállítás után az első két-három töltésig kicsit össze-vissza mutathat az akku jelző. Nemsokára beáll az, nyugi.
Ha gyengébb a töltő, nem gáz, csak lassabban tölti, cserébe nem melegszik fel annyira sem mint a sajátjával és talán még nagyobb lesz az akku élettartama. -
-
kelly416
veterán
válasz
cyberkind #6997 üzenetére
Én is tőlük vettem annak idején a RAZR I-t. Le a kalappal előttük. 15óra után telefonáltam érdeklődni, ez olyan jól sikerült, hogy másnak délelőtt már a kezemben volt a telefon. (BP-Szentes) Egy rossz szavam nem lehet rájuk, bár még garanciáztatnom nem kellet náluk. Igaz, a RAZR-t is azért ott vettem, mert volt aki már előttem onnan szerezte be, valami nem volt jó, és első szóra cserélték 8 napon túl.
Valami hangszóró hiba volt, ha jóé emlékszem.
-
kelly416
veterán
válasz
Davebowman #6953 üzenetére
Aranyosak. Mintha minden kisvarosban jelen lennenek. De az tenyleg jofejseg, hogy igy megoldjak. Nem uszod meg olcson, de megmarad a jo kis telefonod.
A gari nem azert kerdeses, ugy sem csinaltak volna meg ingyen. Emlekeim szerint van olyan forumtars, aki szedte mar szet a sajatjat, tehat akar o is, vagy valamelyik gsm-bolt is olcsobban megcsinalta volna altalad vitt (ebay-en olcson beszerzett) alkatreszbol, csak akkor kidobhatod a garanciapapirokat az ablakon. -
kelly416
veterán
válasz
Davebowman #6936 üzenetére
Miért nem postázhatod a Telemax-hoz? (Nem mellékesen a Telemax és a Cordon nem ugyanaz? Ugye nem?) Legfeljebb kénytelen leszel saját kezűleg elvinni, de nekem kicsit hihetetlen, hogy sem posta, sem futár nem kézbesítheti. Ezt nevezik szolgáltatásnak?
Amúgy hol vetted a telefont? Elegendő lenne oda visszajuttatni (már ha bolt, és nem kéz alól vetted, de akkor is, ha van rá garancia, oda ahová a garanciajegy szól) a cserealkatrásszel együtt (mert másképp azt jóval drágábban számolják szerintem) és majd ők lemeccselik a javíttatást. -
kelly416
veterán
Tudom, hogy cefettül nem ide tartozik, de hátha valaki el tud irányítani a megfelelő emberhez/fórumhoz. Vasárnap vettem valamit hardveraprón, de mire hazajöttem, a régi tulaj lezárta a hirdetést, nehogy megtévesztő legyen. No értékelni azóta sem tudok, meg talán cserébe Neki is értékelnie kellene engem, de az sem megy. Tipp, hogy kihez forduljak segítségért?
-
kelly416
veterán
válasz
Fail3D! #6914 üzenetére
Mármint a Z1 miniben? Tuti nincs. Nem is veszem meg, amikor megjelenik még akkor sem, ha hozza azt a szintet, amit ott írnak. Viszont március-április táján, amikor lejár a hűségem is, részletre benevezek, mert most hétvégén is meg kellett álljak motorozás közben és be kellett csomagoljam a G-t, nehogy elázzon az esőtől a zsebemben. Legalább az ilyeneket megúsznám a garanciálisan IP szabványos készülékkel. Amúgy tényleg maradhatna a G akár még egy évet is.
-
kelly416
veterán
válasz
Tsebacsi #6911 üzenetére
Én meg a harmadik (tetőtéri) emeleti jelemet fogom be az utca túloldalán autóból, de csak lehúzott ablakba kikönyökölve. No meg gyengén, de stabilan. Az szerintem nem rossz. Igaz, az "ablak alatt", gondolom pont azért mert tetőtéri, nem fogja a jelet, mert a ház oldala arra jobban árnyékol, mint az átlóban a levegő.
DarkDeer:
Én eladnám a telefonomat, meg nem is adnám el. Úgy kipróbálnék valami mást is, de mi is az, ami jobb a G-nél és elérhető áron van? Ja? Semmi? Akkor "sajna" még marad egy darabig. De szorítok Neked, hogy legyen mihamarabb egy hasonlatosan jó kis telefonod Neked is. Nagyon nem fogod megbánni.Előre láthatóan a Z1 mini (vigyázat, lehet, hogy a fele sem igaz) az, ami talán-talán a kompaktsága meg a vízállósága miatt, de ki tudja.
-
kelly416
veterán
válasz
galbi1972 #6872 üzenetére
Én is Defy-ről váltottam (egy kis közbeeső csere-berével
) és csak ajánlani tudom a váltást. Hihetetlen, hogy mit tud nyújtani egy ilyen kis csoda. Csak rá ne felejts, és vízbe ne tedd.
Sajna OTG nincs, rádió viszont legjobb tudomásom szerint van.
Szerk.:
Éééésss... már le is maradtam. -
kelly416
veterán
-
kelly416
veterán
válasz
vivi433 #6841 üzenetére
Nem elég a led a kijelző felett? Basszus... igen-igen fontos hívás lehet.
Amúgy olvastam már ilyenről, de akkor is hülyeségnek tartottam, úgyhogy nem jegyeztem meg. Szerintem kínai telefon teszt lehetett, de nem biztos. Bocsi, nem tudok segíteni. Esetleg célirányos keresés a play-en?
-
kelly416
veterán
Azt azért vedd figyelembe, hogy 1 óra kijelzőhasználattal tart itt, Te pedig 5 óra alatt saját bevallásod szerint neteztél és játszottál. Nem mindegy a felhasználás milyensége. Én is merítettem le az enyémet 5-6 óra alatt úgy, hogy enni kért, de akkor RealRacing3 folyamatosan ment a töltőről levétel után. Általánosságban meg két és fél naponta teszem töltőre (hétfőn 6:30körül lehúzom, és szerdán este 22:30körül tolom fel tölteni 20%-30% között), de nekem a munkám miatt nincs lehetőségem játszani, nincs mobilnetem, otthon meg van gépem.
Még mielőtt bárki bepróbálkozna, nem azért vettem, hogy legyen és királykodjak, pedig nem is használom, hanem azért, hogy amikor van időm, lehetőségem és kedvem, ne hiányoljam, pl.: hétvége, utazás, várakozás. No meg amikor kell, akkor legyen kéznél. Pl.: navi amikor kell, fénykép/video, naptár, teljes címtár stb... -
kelly416
veterán
válasz
barisssa #6785 üzenetére
Nem csak komolyabban fest, de kevésbé látszik, ha van valami karc, ütés (a műanyagon), kosz bármi. És hidd el, a hátoldalán nem csak, hogy nem nézed az ujjlenyomatokat, de nem is igazán gyűjti, a "mintázata" miatt nem is igazán látszik, és tuti, hogy valami korrekt üveg is van benne, mert egy hajszállkarc sem látszik rajta, pedig már megvan egy ideje és hátul nincs fóliája.
Szerintem.
-
kelly416
veterán
válasz
Balázs1986 #6764 üzenetére
És mire beszerzitek, szépen lassan el is adtátok a G-t és veszitek az utódot. Nem rosszmájúság és nem is ismerlek Titeket ennyire, lehet, hogy pont Ti hosszú távra vesztek egy-egy készüléket, de a legtöbben, és én is nemsokára ezt teszem. Még ameddig van rá gari, még ameddig pénzt sokat nem veszítek rajta, még ameddig össze nem karcolom/le nem ejtem, még ameddig még... pedig annyira jó kis telefon. Annyira tud mindent, ami nekem kell, annyira jól is tudja mindezt... de én egy hűtlen kutya vagyok, és nem utolsó sorban kíváncsi is egyéb készülékekre.
-
kelly416
veterán
válasz
Balázs1986 #6746 üzenetére
Akartam kérdezni, hogy a gyári menüben (a kóddal behozósra gondolok) nem-e lehet alkalmazás nélkül? Utoljára talán a SE W300i-men próbáltam, de azon mindent mutatott, még a flip nyitást-csukást is. De látom találtál rá programot. Sajnos nincs itthon hangerőgombos füles, pedig hirtelen vagy ötöt megnéztem.
-
kelly416
veterán
válasz
koxminator #6734 üzenetére
Én úgy tudom, hogy hw korlátja van a hangerő szabályozásnak. Talán rá sem kötöttek semmit az érintkezőkre, vagy tudom is én. Nem értek hozzá. Ha csak sw korlátja lenne, tuti megoldották volna már valamilyen formában, ha mással nem, egy főzött rommal. De miért is tiltaná le szoftveresen az LG ezt a funkciót?
Ha jól emlékszem, az egyik G2 unboxing videón a csávó alig találta meg a felvevő gombot is a G2 fülesén, tehát lehet, hogy azon sincs hangerő szabályozó.De ennek utána kéne nézni, nekem meg most nincs időm. Csinálni kell a vacsit, mert mindjárt itthon az Asszony.
-
kelly416
veterán
1. Ismételgetés helyett olvass vissza. Sehol senki semmilyen hátrányról nem ír, a KDZ-s frissítés kivételével.
2. Ha nem akarsz, nem piszkálsz bele. A legtöbben azt mondják, teljesen jó az, amivel megkapták. Frissítgetni is gondolom csak azért frissítik, mert "unják" de nincs pénz/szív lecserélni, hátha hoz valami újat, de hát így is tökéletes. Mindenki tudja, de sokan nem akarják elhinni, hogy szoftveresen nem lehet gombokat pakolni a kamera alá.
Nekem pl.: szívem nincs lecserélni, pedig az utóbbi időben úgy cserélgettem a telefonokat, mint más a fehérneműjét. Egyszerűen nincs miért lecserélni. Max. a Nexus 5, ha tényleg elég jó lesz, nem lesz nagyobb, mint a 4 és nagy akku kerül bele. No meg még egy csomó feltétel...Próbálj meg a lakóhelyeden egy G tulajt keresni és többet nem lesz kérdés, hogy melyiket. A szappantartó bazári műanyag sajnos nekem is fent volt a listán, sőt, ódzkodtam az üveg elöl-üveg hátul dologtól rendesen, de most sem bánom és szerintem évek múlva is úgy fogok visszaemlékezni, hogy nagyon jó kis telefon volt ez.
-
kelly416
veterán
válasz
Peggeone #6706 üzenetére
Terheléses teszt? Remélem nem pörzsölővel terhelted. Én még langyos fölé nem jutottam. Igaz, az egyetlen ami igazán terhelhette, az RealRacing3, de azzal toltam 100%-ról gyenge akku üzenetig, utána meg még vagy fél órát kábellel.
Egy kicsit elismerésem is, de azért jöbban örülök, hogy az enyém nem melegszik annyira, mint a Tiéd. -
kelly416
veterán
Csak-csak a "szószéken" jönnek a jó ötletek.
Többeteknek gondja volt a sötétben beállíthatatlan fókusz. Én most próbálgattam egy-két kamera appot, nem nagy sikerrel.
Jött az ötlet, hogy bekapcsolt "zseblámpa" funkcióval indítsam a kamerát, akkor folyamatod fénye van és lehet szépen fókuszt találni. De erra kiírta, hogy "Kamera hiba. Nem lehet kapcsolódni a kamerához. [OK]" nem kis meglepetésemre. No de sebaj, van még ötlet.
Kamerába be, videóba át, vaku be, fényképezőbe vissza. Hát nem kikapcsolja a kis nyavalyás?
Aztán eszembe jutott, hogy kamerázás közben csinál fényképet is, méghozzá teljes méretben akár. Igaz, hogy lesz egy rövidke felesleges videóm, de még a vörös szem effekt is meg van oldva.
Vagy már megint csak nekem esett le későn a tantusz? -
kelly416
veterán
válasz
lesli.h #6685 üzenetére
lesli.h és Sógi
Legyen Nektek igazatok. Nem meneteltem annyit világosból sötétbe, hogy feltűnjön ezek szerint. Meg voltam győződve, hogy lefelé nem viszi. De amúgy teljesen igazatok van, elég lett volna kipróbáljam, hogy ne írjam tele a fórumot féligazsággal. No majd legközelebb előre leszek okos, nem utólag. -
kelly416
veterán
Én úgy tippeltem elsőnek, hogy ha beállítod az automatát, akkor mindegy, milyen százalékra állítod, teljesen automata. De tapasztalataim, meg az előbb említett tapasztalat szerint sem. És pont ezt írtam én is. A G-nek a beállított százalék a minimum lesz. Az alá nem megy. +-irányba, vagyis 100%-ig eljut, csak 57% és 0%-között lesz letiltva a skála az automatának. És szerintem ez is a logikusabb. Ha totál sötétben vagy, akkor is látod a kijelzőt 57%-on, nem baj, ha nem egy lejjebb. De ha nem menne feljebb, azaz 57%-100% között lenne letiltva és kimennél a napra, nem fogod látni.
-
kelly416
veterán
válasz
Tutu7030 #6678 üzenetére
Egyes készülékeken 57%-ra állítod a csúszkát és bekapcsolod az automata fényerőszabályozást, akkor 57% fölé nem mennek. Ez a G esetében pont fordítva van, itt 57% alá nem fog menni a fényerő. Legalábbis én ezt tapasztaltam.
Sajnos nem is oly sokkal a G előtt volt egy ION-om és egy RAZR I-m is. Mindkettő annyira diszkréten állította az automata fényerőt, hogy az ION fórumában pl. oldalakon keresztül foglalkoztak vele, hogy egyáltalán tudja-e vagy nem. Abban mindenki egyetértett, hogy jól látható mindig, de nem igazán lehetett észrevenni a változás folyamatát. No meg az sem elhanyagolható, hogy ott ki/be nem kapcsolható a dolog, ezért gondolta először úgy mindenki, hogy nem is tudja a készülék. A G sajnos nem ennyire diszkréten állítja, de cserébe nagyon érzékeny egy-egy kis árnyékra is. -
kelly416
veterán
válasz
Peggeone #6674 üzenetére
Szia!
Én belőttem 69%-ra (miért nincs kisördögös vigyorgós szájli? Mondjuk ilyen:
) és tökéletesen működik. Napsütésben sem takargatom, éjszaka sem ég ki a szemem. Igaz, hogy nagyon sötétben azért még lejjebb szoktam venni én is, hogy az Asszonyt se zavarja. Ja? És automata bekapcsolva.
Amúgy meg ha lehúzod minimumra és úgy lövöd be az automatát, akkor kéne e legjobban menjen, mert a minimum korlátod adod meg, ahogy észrevettem. Én viszont rájöttem, nekem nem olyan jó az automata, mert túl érzékeny, túl gyakran állítgatja és engem irritál. Úgyhogy szerintem egész télire marad a 69% fixen.Szerk: kép
-
kelly416
veterán
Ha nem is ennyire "részletesen", de valahogy hasonlóan képzeltem el először a Motorola X koncepciót. Ha a választás lehetősége legalább egy kicsit is hasonlított volna erre, ma nem itt lennék.
-
kelly416
veterán
Tudom, én írta, hogy lent van a 10H, de tévedtem. A mozilla csak abbahagyta a letöltést, nem befejezte. Tippetek van, hogy honnan próbáljam meg újra, mert onnan, ahová az első h.sz. mutat már vagy negyedjére próbálom, de soha nem sikerül. Valamiért megszakad és abbahagyja a letöltést.
Beírtam az "E97510H" kifejezést google-ba, de négy kriksz-kraksz találat van csak. -
kelly416
veterán
válasz
grobalster #6526 üzenetére
Én ugyan Motorola RAZR-t vettem tőlük, meg nem is garanciáztattam, de azt kell mondjam, minden OK velük. Azt kaptam amit kértem, a csütörtök 16:50-után telefonon leadott rendelésem pénteken reggel 10előtt a kezemben volt. Csak utánvéttel dolgoztak akkor (4-5 hónapja, most nem tudom), de az olyan olcsó volt, mint az előre utalásos.
-
kelly416
veterán
Olvass bele a fórumba, hogy akitől veszed panaszkodott-e. Már ha fent van itt.
Amúgy meg eddig senkinek semmi baja nem volt, amivel garanciáztatni lehetne.
A wifi-t bekapcsolod és csatlakozol mondjuk a saját wifi-hotspot-odhoz. Ha nincs, akkor meg beszéljetek meg egy olyan helyen találkát, ahol van wifi. A GPS-t egyből letesztelheted egy Play-ből lerántott alkalmazással, mint ahogyan a kijelzőt is. Ha már van wifi és csatlakozott.
Szerintem. -
kelly416
veterán
Aham. Szóval így is megy. Még sosem próbáltam, de lehet, kijárta volna a kis buksim egyedül is, ha én vagyok bajban.
Javaslom a másik kábelt is, nem csak a másik töltőt. Találkoztunk már páran hibás kábellel.
És hajrá, hajrá demyen! Szorítunk, hogy megoldódjon problémamentesen. Legalábbis a továbbiakban problémamentesen.
-
kelly416
veterán
válasz
tasakos #6402 üzenetére
Biztos, hogy E975-öt akarnak eladni Neked? Van E975W is, ami tuti van kékben, nézz utána. Viszont a sima E975, azaz az a G, aminek a fórumjában vagyunk, csak fekete és fehér színekben van tudtommal. Persze nem vagyok mindentudó.
Szerintem ott vedd meg ahol olcsóbb/jobbak a feltételek, de ne tedd függővé az EU dologtól. Itt mindenki (vagy majdnem, mert én pl. még sosem) KDZ-vel frissít, ha megunta. Én csak azért nem, mert nem érzem szükségét, tehát nekem jó úgy, ahogy megvettem. -
kelly416
veterán
válasz
tasakos #6382 üzenetére
Talán a Partnero-tól van a legtöbbünknek telefonja (legalábbis azt olvastam a legtöbbször, amikor valaki bevallotta, hogy hol vette), az XXL pedig "öreg", híre van, amire vigyáz is, és nem utolsó sorban majdnem minden második készüléket Tőlük kapja a Mobilaréna is.
Esetleg választhatod a leg olcsóbbat is, mert majdnem mindegy. De ha rám hallgatsz, azt csinálsz, amit jónak találsz.
-
kelly416
veterán
válasz
Hiperhuje #6322 üzenetére
Én nemrég nyaralás közben jártam meg a "Download módot".
Helyszín, falu. Számítógép a közelben sincs. Internet talán a faluban sem. Hogy ne legyen jó dolgom, külföld, tehát mobilnet kilőve. Terv, aktív pihenés. Semmi média, semmi telefonálás, semmi kötelezettség. Játszottam kicsit ébredés után, ameddig az Asszony az álmait leste. Amikor felébred, mennék ki reggelit összelapátolni, de előtte még a telefont gyorsan töltőre dugom. Na akkor látom, "Download". Ej, mondom. Hogy azt a jó édes... töltőről le, töltőre rá, kikapcsol, bekapcsol, kevés híján sarokba hajít, de egyre csak "Download". Ott gebedjen meg, kikapcsolva töltőn hagytam és mentem reggelit csinálni. Mire visszamegyek, hát nem be van kapcsolva, gügyög a PIN után és minden rendben? Pedig fel sem töltött, tehát még arra sem tudom ráfogni. Ezt csak úgy mondom, hogy ha esetleg valakinek valami gondja lenne vele, sz@rja le, igyon egy sört, egyen egy szendvicset ameddig ki van kapcsolva, majd próbálja újra és idegeskedjen később.Amúgy mindenki megnézheti, volt már dolgom Amoleddel, IPS-es, láttam a Z TFT-jét is. A RAZR I színes Amoledje nagyon tetszik, a G IPS-e szintén. A kettő között a Z nem nyerte el a tetszésemet. Volt ION-om, annak szép volt a kijelzője. De az tény, hogy a Sony továbbra is ezt a fakó gyagya kijelzőt erőlteti, pedig anélkül (és a Cordon nélkül) sokkal több vevőre számolhatnának. Szerintem.
-
kelly416
veterán
e97510d-466-92 ha erre gondoltál. Ahogy megvettem, úgy használom. Nem is akarok, de nem is kell mókolni rajta semmit. Talán csak az üzemidő miatt csábulnék el, de nem tudom, jelentős előrelépés lenne-e benne.
Ja? Igen, simán tiltottam egy-két társával együtt és eltűnt. Talkback, Picasa uploader, Google térkép és Utcakép. Nem hiszem, hogy bármelyik is beleszólna.
-
kelly416
veterán
Az enyem nincs rootolva (nem is tudom, hogyan kell) es siman menu- beallitasok- alkalmazasok- osszes- google kereses-t tiltottam le es igy el is tunt. Sajna a plussz jel es a helye megmaradt, azzal ne tudtam mit csinalni.
lesli.h #6201 :
Tudtommal nem tudja kezelni a hangerodzabalyzo gombokat, ugyhogy sajna mindegy, milyen jo fulest dugsz ra. -
kelly416
veterán
válasz
Mianevem44 #6154 üzenetére
Es a valasz igen, mindenkeppen vegyel ra, de tetesd is fel, ne csak a fiokba.
Hiaba GG, hiaba barmi, inkabb a folia karcolodjon, olcsobb cserelni.
-
kelly416
veterán
válasz
tsimon995 #6134 üzenetére
Nekem van kemeny tokom, nagyon jo. Vigyazz, amit itt latsz, az a 973 modell tokja. Az alacsonyabb es szelesebb, tehat a tok nem jo Neked, amennyiben 975-od van. En vettem egy 973 foliat, majdnem jo. Csak a tok felgyuri ket oldalrol, ugyhogy amint hazaertem, cserelem a foliat.
Elso h.sz. figyelemfelhivassal kene legyen ezekre. Ha van is, akkor bocsi. Sajna telorol nem boldogulok olyan konnyen.
-
kelly416
veterán
válasz
n0rbert0 #6132 üzenetére
99%, hogy a futar nem fogja engedni, amennyiben sertetlen a csomag. De legyen szerencsed. Inkabb kamera elott bontsd, vagy tanuk elott. De a legtobb ilyen bolt vagy tesz melle egy atalakitot, vagy kuld egyet es torold szemedet-szadat.
Hiaba a kamera meg minden. Ha meg felvetted a szobeli igeretet, meg be is perelhetnek, mert nem szoltal elore, hogy rogzited a beszelgetest.
-
kelly416
veterán
válasz
jooker82 #6059 üzenetére
Azt se feledjuk, hogy volt olyan eset is, amikor az egyik forumtars G helyett GJ-t kapott. Igaz, hogy anyagilag jobban jart volna, de nem azt akarta megvenni. Bocs, hogy nem keresek vissza, de mobilrol vagyok, linkelni innen nekem nagy macera.
Ja? Nem az itt emlitett gsm-ek, de ha visszakerestek, konnyen kiderul. #4744 -
kelly416
veterán
-
kelly416
veterán
válasz
bajnokpityu #5740 üzenetére
Legegyszerűbben menteni az LG saját alkalmazásával lehet. Backup névre hallgat még magyarul is. Kiválaszthatsz egy csomó opciót, kimásolod gépre, teljes reset, visszamásolod és a Backup-pal visszateszed.
-
kelly416
veterán
válasz
Mianevem44 #5727 üzenetére
GTA III, GTA VC, Carmageddon (Promo), Glow puzzle, Pocket tanks
De leginkább egyikkel sem, mert van mit csinálnom. De a következő két hétben kiélvezem a hw adta lehetőségeket. -
kelly416
veterán
válasz
pusihusi #5720 üzenetére
Szerintem, ha nem is voltak ennyire drasztikusak, de valahogy így lehetett az. Nem nyüstölöm a telefont, csak használom (leginkább telefonálásra, mert meló van ezerrel) és bőven 3 nap az üzemidő. Viszont azt is tudom, hogy ugyanabból a vasból nem fogsz 2-3 szoros üzemidőt kicsalni, hacsak az induló szoftvered nem volt egy elcseszett valami.
Holnap viszont megyek nyaralni két hétre. Lesz benne GPS, fényképezés, nyomkodás, netezés minden, csak telefonálás nem. Majd utána írok én rosszabb üzemkészségről is, úgy gondolom.
Elvégre lesz időm játszani, filmezni és nem lesz más, mint a telefonom.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A dél-koreai gyártó új csúcsmodellje az utóbbi idők egyik legjobban sikerült készüléke, amely bátran megállja helyét a konkurencia versenyzőivel szemben.
- iPhone 13 256GB Független Kék Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4223
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- Samsung Galaxy XCover7 5G 128GB 6GB RAM Dual Mobiltelefon
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest