- Nem nyílnak a Foldok?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
-
kelly416
veterán
válasz
vivi433 #6841 üzenetére
Nem elég a led a kijelző felett? Basszus... igen-igen fontos hívás lehet.
Amúgy olvastam már ilyenről, de akkor is hülyeségnek tartottam, úgyhogy nem jegyeztem meg. Szerintem kínai telefon teszt lehetett, de nem biztos. Bocsi, nem tudok segíteni. Esetleg célirányos keresés a play-en?
-
Tutu7030
veterán
válasz
vivi433 #6205 üzenetére
Én az anysoftkeybord billentyűzetet használom.
-
válasz
vivi433 #5980 üzenetére
Kár vitatkozni, neki igazából szerintem a mérettel meg a hanggal volt a baja (nemtudjuk hogy, de volt), és utána már a kákán is csomót keres az ember, ez nem jó, az nem jó. Átment S4 minire, legyen vele boldog (az is), mi meg ezzel vagyunk azok. Písz gyerekek, a legtöbb dolog tudjátok, hogy relatív, mindenkinek más.
-
Gigabyga
aktív tag
válasz
vivi433 #5700 üzenetére
rákerestem találtam párat de nem működik megakadt a downloadban..már másik laptopon próbálom mindent feltettem de ugyan úgy nem csinál semmit
vagy az unpack kdz-nél vagy most pl a call fn_startupdate feliratnál megállt...ezt besz0ptam :S
másik gépen is mo up testex mfc leállt. -
-
jooker82
nagyúr
válasz
vivi433 #5409 üzenetére
Igy van,egyáltalán nem karcolódik,pedig hányszor csúszott be a kocsimba a két ülés közé... még az oldalsó műanyagon sincs egy pisszenés se.
ha nem horasz mellette más tárgyat a zsebedbe,akkor semmi gond nem lesz vele.
A telefon úgy szép,ahogy megalkották,ne csúnyitsuk el mindenféle bóvli műanyagdarabokkal -
kelly416
veterán
válasz
vivi433 #5397 üzenetére
Szia!
Nem tudom, de nem ajánlom. Nekem a RAZR I-n jelentek meg hajszálkarcok, pedig az is GG. Jó, nem volt egy Marianna-árok vagy egy Grand-kanyon, de ha úgy esett rá a napfény, látszott. És a tudat volt a leginkább zavaró, mert amúgy meg, ha volt háttérvilágítás, semmilyen szögből és sehogy nem lehetett észrevenni.
De ha már a témánál tartunk, valakinek van gyors fólia szerzési ötlete? Leszedtem a régi buborékos fóliát, az újat meg elcsösztem.
Most meg jönnek az ünnepek és itt Szentesen nincs a mobilboltokban raktáron.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Milyen videókártyát?
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Építő/felújító topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest