- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Egy ponton visszaléphet a Z Fold8
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiki7809
csendes tag
válasz
neo_xperia #13091 üzenetére
Köszi a válaszokat!
Üdv.
K. -
pit450
aktív tag
válasz
neo_xperia #12855 üzenetére
Mennyiért sikerült ha nem titok?
-
RoleeX
csendes tag
válasz
neo_xperia #12787 üzenetére
Óhh köszönöm szépen a segítséget.
Ezek szerint le vagyok maradva egy pár körrel a G -vel kapscolatos témákban, nem sűrűn nézem a fórumot mert szerencsére nem kell, nincs semmi problémám.
Mégegyszer köszönöm.
-
kano
nagyúr
válasz
neo_xperia #12738 üzenetére
Garanciától függ. Nekem magyar régiókódos és magyar LG, 2 éves gar van rá (amiből még van 1 év).
Én olyan 65k körül adom el. -
kenwood3
addikt
válasz
neo_xperia #12738 üzenetére
Szvsz valahol 50-60k között
-
tasakos
tag
válasz
neo_xperia #12685 üzenetére
Én nem vettem észre különbséget, a ki - be kapcsolgatásával.
-
koxminator
senior tag
válasz
neo_xperia #12458 üzenetére
próbálj meg az alkalmazásnál esetleg egy adat- és cache törlést, hátha segít..nekem elindult hiba nélkül
-
koxminator
senior tag
válasz
neo_xperia #12455 üzenetére
"Az on-screen phone lehetővé teszi, hogy megtekinthesse és irányíthassa a telefonja képernyőjét a számítógépéről."
-
PartyShan
aktív tag
válasz
neo_xperia #12407 üzenetére
Nem vagyok benne biztos, de szerintem ezek már fügettlenek és a méretük is nagyobb, mint a vodas.
-
Balázs1986
őstag
válasz
neo_xperia #12377 üzenetére
Mert ha az üveg alá teszik, nehezebb tömeggyártani: figyelni kellene, hogy a megfelelő hátlap kerüljön a megfelelő telefonra.
-
Csabesz666
aktív tag
válasz
neo_xperia #12369 üzenetére
Nos, én is így tudtam.... csak most valamiért hiányzik a Fejlesztői opció...
-
Tutu7030
veterán
válasz
neo_xperia #12352 üzenetére
Én a motochopper
-rel rootoltam ubunturól 1 éve, azóta nem piszkáltam, csak ota-n frissítgettem, de a root maradt. -
Tutu7030
veterán
válasz
neo_xperia #12349 üzenetére
Ma nincs is születésnapom, mégis folyamatosan megleptek.
Nekem ez az "újrarootolás" is friss infó. -
Krisz79
őstag
válasz
neo_xperia #12259 üzenetére
köszönöm. azt használom....
-
kano
nagyúr
válasz
neo_xperia #12221 üzenetére
Nem erről van szó... Megint az LG érdekes hozzáállása idegesít.
Nekem tetszik ez és arról volt szó, hogy benne lesz. Erre semmi...
Nem mintha nem lehetne belehegeszteni, de nem erről volt szó.
Na mindegy... -
törölt tag
válasz
neo_xperia #11940 üzenetére
Vagy inkább mondjuk úgy, hogy 3 G áráért.
-
válasz
neo_xperia #11940 üzenetére
Túl nagy a Z2, a G2 nekem bejön, max talán arra érné meg, de tény, anyagminőség terén visszalépés lenne (bár nekem semmi bajom vele).
Új G3 majd esetleg, de az is nagy lesz -
motofi
aktív tag
válasz
neo_xperia #11870 üzenetére
Nem babráltam sokat a beállításokkal. Talán az utolsó két képnél átkellet volna állítanom tájképre,illetve a napfényes beállításra. De akkor ez azt jelent,hogy te is hasonló képeket tudsz vele lőni. Talán ha megkapjuk a kitkat frissítést akkor némileg segít rajta, ha szoftveres gondról van szó.
-
motofi
aktív tag
válasz
neo_xperia #11845 üzenetére
-
motofi
aktív tag
válasz
-
motofi
aktív tag
válasz
-
motofi
aktív tag
válasz
Sajnos még sem sikerült feltöltenem egy képet sem. Viszont azt tapasztaltam ha a felbontást csökkentem akkor élesebb fotók sikerülnek. Korábban Defy-m volt. Nálam az az alap szint, annál jobb minőséget szeretnék elérni.
-
motofi
aktív tag
válasz
Hát egyenlőre ennyi.Majd még töltök fel. Még gyakorlom a fotózást.
-
törölt tag
válasz
neo_xperia #10760 üzenetére
Igazán Köszönöm a segítséget, valójában még csak gondolati szinten van a csere, éppen ezért minden pro és kontra jól jön
Magam is azt szeretem, ha gördülékeny valami, ha már csúcs készülékekről beszélünk.
Azt is olvastam valahol, hogy a telefonálási hangerő is hagy maga után kívánnivalót, persze mindenre nem ülök fel, csak érdekes.
Legjobb esetben is 70-ért tudnám háztól eladni a G-t, a G2(32Gb.) pedig legolcsóbban újan, mire hozzám kerül 110 lenne, ezért valóban meggondolandó, hogy kell-e nekem plusz 40-ért nagyobb kijelző, és jobb fotómasina, amit mellesleg alig használokgadna:
Nem a G névjegyzék megnyitása gondolkodik nálam, hanem anno a Samu S3 csinálta.
A G gyors mint Bruce Lee -
törölt tag
válasz
neo_xperia #10741 üzenetére
Értem.
Köszönöm! -
törölt tag
válasz
neo_xperia #10739 üzenetére
Ne már, tényleg?
Persze ezt csak az tudja, akinek mindkettő volt/van.
A G2-nél is megvan a hívásfogadás késlekedés? -
Balázs1986
őstag
válasz
neo_xperia #10380 üzenetére
Lehet venni hasonlót, miért ne lehetne? Az új S3 LTE olyan árban van, mint az új G volt anno (90k). HW-ban minimálisan gyengébb, cserébe jobb a támogatás, és van magyar gari. Nexus 4 -nél ugyanez a helyzet, csak még sokkal olcsóbb, 75-80k az új ára. Használt áraikat tekintve megint csak az mondható el, hogy a G árában vannak (70k). És akkor még szét se néztem más gyártóknál.
De eleve nem sok olyan embert feltételezek, aki egy átlagos termékért képes annyit vagy többet fizetni használtan, mint amiért az első gazdája újonnan megvette. Nem az eladók nyomják le az árakat, hanem a józan ész és az alternatív lehetőségek.jooker82: Elvileg nem lehet, hivatalosan megszűnt az Android-ra a Flash támogatás. Ha találsz valami ezer évers flashplayer.apk-t valahol azzal talán megy (nem vagyok benne biztos, de egy próbát megér), viszont az meg nem fogja lejátszani az újabb flash player-t igénylő tartalmakat.
-
finu
tag
válasz
neo_xperia #10380 üzenetére
-
Balázs1986
őstag
válasz
neo_xperia #10378 üzenetére
Igen, a 70k reális. Én pl. függetlenül, 1 év bolti garanciával 85-ért vettem, ázsiai töltőt + EU átalakítót adtak vele. Fél éves telefon, a garanciaidő is feleződött, 10-15k esés a telefon állapotától függően benne van a dologban.
Azok számára fájó ez, akik 100+ ezerért vették meg rögtön bejövetel után, vagy Telenornál bármikor. A szolgáltatói csapdába én is majdnem beleestem, de aztán szétnéztem, és indokolatlannak gondoltam a bolti árakhoz képest 2 év hűségért + az eddigi 10-ért cserébe a113k-t, amit kértek.zannor: Szeretnének, csak sokszor ennek nincs alapja a piac gyors változása miatt
w333: Szintén zenész, én sem mernék már jó ideje kéz alól ilyesmit.
-
koxminator
senior tag
válasz
neo_xperia #10324 üzenetére
Engem nem hallottak főleg, de én is csak közepes minőségben hallottam a túloldalt. Amióta nincs fent a 10G, azóta nincs ilyen problémám.
-
koxminator
senior tag
válasz
neo_xperia #10322 üzenetére
Én G-t szándékosan nem ajánlottam, mert nálam legalábbis kihangosítási problémák voltak a spanyol G-vel (aztán persze lehet, hogy más G-vel nem lenne). Nehogy másnál is előjöjjön
-
feelurself
aktív tag
válasz
neo_xperia #10316 üzenetére
+1
Ezt nem mertem leirni, mert ha valaki atnez a g2 topikbol nekem annyi -
bazsi0322
tag
válasz
neo_xperia #10316 üzenetére
Igen, én is főként a pénz miatt vacilálok.
Na de az OFF-ot befejeztem, maradjunk a G-nél! -
Balázs1986
őstag
válasz
neo_xperia #10236 üzenetére
A frissítés régiókód alapján történik, így hiába van fent spanyol ROM, ha a telefon ázsiai kódú.
-
válasz
neo_xperia #9946 üzenetére
Most vettem tokot hozzá, azt adjam is el?
Ki venné meg apró szépséghibával?
1-2 apró pici karc a kijelző szélén, de fóliával nem is látszik! Fogdostam az Ascend P6-ot tegnap, juj az mennyire de jó volt
-
Tutu7030
veterán
válasz
neo_xperia #9892 üzenetére
Az L7 II-nek nagy fekete pont a 720x480 videó, és a 768MB ram miatt.
Öcskösnek L9 van, ott meg a belső memória lehetne nagyobb. -
heidrich
senior tag
válasz
neo_xperia #9825 üzenetére
Az lesz. Jó móka.
Látom neked alig evett az Android Operációs rendszer 2 nap alatt, ez nálam mindig 15-20%.
-
heidrich
senior tag
válasz
neo_xperia #9823 üzenetére
Te jo isten milyen jo az akksid...
Na majd próbálok en is valamit, kezdem majd egy Factory resettel, amihez kb. semmi kedvem de úgy látom muszáj lesz.
Nem tudom csináljak-e Titanium mentést, lehet pont a hibát is visszahozná, de elbukni nem akarom az app beállításokat.
-
sajo13
senior tag
válasz
neo_xperia #9816 üzenetére
neo_xperia: Alig merül nálad a telefon
Te milyen hálózaton használod, 2G vagy 3G? Az 1 óra kijelzőhasználatot mivel érted el: netezés vagy játék? -
heidrich
senior tag
válasz
neo_xperia #9816 üzenetére
hát akkor ez nálam tényleg extrém. majd ráveszem magam a hétvégén és csinálok egy factory resetet. Van különbség a sima factory reset és a KDZ ujrarakás + factory reset közt?
LG-nél van lehetőség 0-ra "gyalulni" a telefont CWM nélkül?Holnap reggelre 100-ra töltöm és majd délután este felé postolok egy Wakelock Detectort screenshotot, megkérhetlek hogy te is csinálsz majd nekem? Vagy akár most is ha úgy áll az akksid hogy van statisztika.
Esetleg privátba, nagyon megköszönném.
-
zola-
őstag
válasz
neo_xperia #9752 üzenetére
Az n5-re. Azert adtam el...
-
choco01
addikt
válasz
neo_xperia #9636 üzenetére
A képernyőmet 60%-ban 100%-on tartom kb. a többiben meg 66-75%.
-
válasz
neo_xperia #9635 üzenetére
Attól is függ, hogy milyen hálózaton van. Wifin nem eszi annyira mintha mobilhálón lenne. És attól is függ, mennyire stabil, ha állandóan küzd mondjuk 3G és HSDPA között akkor az óránkénti 4-5% sem meglepő.
Amúgy nálam is 10H van fent, és hasonló bajaim vannak vele, lehet megy vissza a 10D vagy hasonló.
-
heidrich
senior tag
válasz
neo_xperia #9635 üzenetére
csináltam screenshotot majd feldobom mert én már tanácstalan vagyok.
-
heidrich
senior tag
válasz
neo_xperia #9631 üzenetére
azóta többször is újra volt indítva, most este megint direkt nem dugtam be, 10-12%-ot esett 6 óra alatt.
-
válasz
neo_xperia #9631 üzenetére
A legkülönfélébb progik tudnak beragadni, nálam már volt foursquare, messenger, google+...
-
Rover623
félisten
válasz
neo_xperia #8674 üzenetére
Megpróbálok rátolni egy régebbi verziót...most töltöm. Mobile Tools felismerte a telcsit, aszondja, 10H van rajta. KDZ hack, aztán próba...
-
Rover623
félisten
válasz
neo_xperia #8672 üzenetére
Nagy fenéket!
Azt majd a végén! Van rajta néhány dolog, ami hiányozna! -
Helltak
őstag
válasz
neo_xperia #8454 üzenetére
Szerintem nem lesz vele gond, megnéztem alaposan és egy megbízható kollégától van.
7.22.-én volt vásárolva, 3. tulaj vagyok, 75e ft volt nilkin tokkal és fóliával a kijelzőn. Makulátlan állapotú, mintha most vettem volna ki a dobozából. -
kano
nagyúr
válasz
neo_xperia #8444 üzenetére
Mert gyaníthatóan a távol keletiek nem szeretik az EU-s romokat. Próbálja már ki valaki a távolkeleti telóját a hozzá való rommal (gondolom azokban is van angol nyelv).
-
lesli.h
aktív tag
válasz
neo_xperia #8341 üzenetére
Természetesen a "befektetés" szót át vitt értelemben használtam. Magyarul vettem egy nekem tetsző telefont
ami minden igényemet kielégíti ( vagy igénytelen vagyok...).Június eleje óta nagy megelégedéssel használom szinte minden funkcióját. Nálam a várható futam ideje 2 év.
Balázs1986: Pontosan ilyet kaptam én is.
-
lesli.h
aktív tag
válasz
neo_xperia #8336 üzenetére
Nem szeretem ismételni önmagam,de most úgy gondolom hogy ez a készülék nálam is hosszú távú
befektetés lesz. -
lesli.h
aktív tag
válasz
neo_xperia #8235 üzenetére
Teljesen egyetértünk.
-
jooker82
nagyúr
válasz
neo_xperia #8240 üzenetére
Várj de nagyon nem mindegy ám,hogy mikor vetted a két készüléket. Az IONt fél évvel a megjelenése után vetted,a G-t pedig kb 3 hónappal a megjelenése után.
És pont van minden készüléknél egy 4-5 hónapos periódus,mikor drasztikusabban esik. Az iont már pont akkor vetted mikor stagnált az ára egy szintre,úgy mint most a g.. Ha megnézed a g is beállt már úgy 1,5 hónapja erre a 80-90 közötti árra. Innentől már nem zuhan majd annyira.
Szóval ez az összahasonlitási alap,amit te hoztál fel nem jó érv arra,hogy mi tartja az árát meg mi nem...
-
jooker82
nagyúr
válasz
neo_xperia #8237 üzenetére
igen és,ha a most fél éves újonnan vett g-t megveszed 90 körül,akkor 9 hónap múlva azt is majd kb 63-ért tudod majd eladni.
hol itt a gond?? -
jooker82
nagyúr
válasz
neo_xperia #8235 üzenetére
az iont mikor vetted , mennyiért és mennyiért adtad el?
-
lesli.h
aktív tag
válasz
neo_xperia #8203 üzenetére
Az árával nem foglalkozom. Hűség hosszabbítással vettem.Ha meg bele szeretek valami másba,akkor megveszem magamnak. Sajnos az ár esés ellen nem tudunk mit tenni. Ami egyrészt számon kérhető
a GSM boltokon,másrészt meg a "minden héten másik telefonom legyen" használókkal. Az nem baj ha az ember minél több mindent ki akar próbálni,de ez szerintem úgy lenne ésszerű ha meg van hozzá az anyagi fedezete és akkor nem kell gyorsan-gyorsan eladni ár alatt a meg levő készüléket. -
Tutu7030
veterán
válasz
neo_xperia #8203 üzenetére
Szerencsére ez engem nem zavar, mert nem eladásra szoktam megvenni a telefonjaimat.
-
Gigabyga
aktív tag
válasz
neo_xperia #8075 üzenetére
Megvárom a Nexus 5-t aztán lehet arra váltok...igazából S2-re nem váltanék vissza a kijelzője nekem pici.Nagy bajom nekem sincs a G-vel S2 után a legjobb telóm de a frissítés hiánya meg az a fránya kamera nagyon zavar.
Múltkor leakarta fényképezni egy PAD-es alaplapot,de nem jött össze minőségibb képet készíteni
DSLR meg nem mindig van velemVárok türelemmel,maximum dobozában végzi.
-
válasz
neo_xperia #7611 üzenetére
+1
-
jooker82
nagyúr
válasz
neo_xperia #7556 üzenetére
9-re ott legyen a fuvar a másik szobába,mert a dömperes már ideges...
-
Balázs1986
őstag
válasz
neo_xperia #7182 üzenetére
Akkor vagy nálad van a gond (szakadozó net kapcsolat), vagy a fájlszerverekkel van ideiglenes probléma. De én is innen szedtem le a legfrissebb magyar ROM-ot anno. Próbálgasd, egyszer majdcsak leér
edee: Szoftverfrissítés gyári 10H ROM-ra (akkor is, ha most az van fent), utána gyári beállítások visszaállítása, majd így teszteld pár napig anélkül, hogy bármi alkalmazásodat visszatelepítenéd. Ha nem segít, szerintem garanciáztasd.
-
Balázs1986
őstag
válasz
neo_xperia #7179 üzenetére
Megválaszoltad magadnak a kérdést. Hogy a fenébe ne lenne probléma, ha egy 1Gb körüli ROM-ból csak 60Mb-ot sikerült leszedni?
-
grobalster
újonc
válasz
neo_xperia #6539 üzenetére
köszönöm neked is a válaszod és minden tartozék rendben volt meg eu-s töltőt kaptál hozzá??
-
n0rbert0
senior tag
válasz
neo_xperia #6284 üzenetére
Igen új a telefon. Most megnyugtattál!
-
zola-
őstag
válasz
neo_xperia #5583 üzenetére
Én win8-al szivtam. Addig amíg nem volt feltéve a pc suit, és az usb driver nem volt hajlandó mtp-módban elindulni!
Nem tudtok valami olyan progit, amivel lehet állítani a teló fényérzékelő sensorát, hogy ne legyen ilyen érzékeny. Jó lenne ez az auto fényerő, ha nem reagálna rá azonnal... -
snorbi82
senior tag
válasz
neo_xperia #5578 üzenetére
-
zola-
őstag
válasz
neo_xperia #5340 üzenetére
dehogy mondom.....tudod az s4-et csereltem le erre.....
-
jooker82
nagyúr
válasz
neo_xperia #5337 üzenetére
vagy nem kell aludni.
számolgatni kell,hányszor pislákol este 10-től reggel 6-ig..
manoska: gsm boltokból,vagy telenortól tudod megvenni. esetleg expansys.
-
zola-
őstag
válasz
neo_xperia #5332 üzenetére
Mondjuk en azert talalkoztam pixelhibas darabbal....vissza is vittem...garba csereltek.
-
Hiperhuje
aktív tag
válasz
neo_xperia #5201 üzenetére
Nem akad, nem laggol, nagyon jó volt a 4X-is, de ez....
Ez marad, míg nem lesz kapható egy ugyan ilyen tudású, méretű Dual sim teló. -
migabi24
nagyúr
válasz
neo_xperia #5138 üzenetére
System/app mappába van apk-ba csomagolva
-
migabi24
nagyúr
válasz
neo_xperia #5135 üzenetére
Innen le tudod tölteni [link]
-
Sógi
addikt
válasz
neo_xperia #4992 üzenetére
Ahogy nézem a linken a képeket, egyre jobban tetszik
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
neo_xperia #4934 üzenetére
Pár emberrel összeakadok néha!
Amúgy remélem igen. minden erőmmel azon vagyok!
stilo18: Én is elkezdtem írni a választ, de nem akarok senkit győzködni.
-
jooker82
nagyúr
válasz
neo_xperia #4921 üzenetére
köszi ez utóbbi mire is jó? valami virusirtó,
-
jooker82
nagyúr
válasz
neo_xperia #4918 üzenetére
Nem kell azt rázogatni,úgyse áll fel.
Az l7 2 -be van alapból fájlkezelő ,meg ékezetesek a betűk?? egy tag most vett és új az android terén,tőlem kér segitséget. nem találja az ékezeteket
-
jooker82
nagyúr
válasz
neo_xperia #4916 üzenetére
Javitom a kollégát,ugyanis ez nem szériahiba,hanem a kamerában levő autofokusz nak kell egy kis holtjáték és ha megrázod ez mozog benne.
Ha fotóztál már vele és láttad,hogy fókuszál,akkor adja ezt a hangot...
Tehát ez igy van megcsinálva.Leslien: Mért árulod a G-t??
-
leslien
nagyúr
válasz
neo_xperia #4914 üzenetére
sajnos ez széria hiba és nexus 4 nél is jelen van. inkább keverj magadnak egy jó koktélt és azt rázogasd
-
jooker82
nagyúr
válasz
neo_xperia #4904 üzenetére
Ez csak találgatás,semmi hivatalos. úgy véljük,hogy az idei csúcs bejelentése után kezdik el a frissités kiadását.
-
jooker82
nagyúr
válasz
neo_xperia #4902 üzenetére
akkor jelentik be hivatalosan New Yorkba
-
maki12
senior tag
válasz
neo_xperia #4845 üzenetére
Hát ott lett volna célszerűbb vennem,mert amúgy is hosszabbítok,és nagy mértékű kedvezményt kapok... Ezért szeretnék ott vásárolni..Csak az a baj hogy így is 50k.ra kijön,tehát a partnerós 93k-s ajánlata sokkal több...viszont ilyen árba már inkább mást veszek,kényszerítenek
Mostanában gondolkodtam hogy váltok szolgáltatót is..(Csak ugy ez nem a G miatt lenne,mert a másik kettőnél nincs...
)
-
jooker82
nagyúr
válasz
neo_xperia #4848 üzenetére
Figyelni kell az árakat..
-
jooker82
nagyúr
válasz
neo_xperia #4845 üzenetére
Én GSM-ből venném a helyébe,ott legalább független,igy könnyebb eladni. És nem is kell aláirogatni 2 évre.Már 95 alatt is lehet kapni.
-
jooker82
nagyúr
válasz
neo_xperia #4781 üzenetére
Nekem is volt 2 sony-m a felsoroltjaid közül..akkor nagyon kedveltem a gyártót,csak utána letettek a Cyber shot vonalról,meg elfelejtettek fejleszteni,igy tértem én is át LG-re... Már a 8.-at falom......
Most ez a G,nekem szerintem még egy ciklust kihúz,mert annyira el lett találva. -
ravebp
senior tag
válasz
neo_xperia #4781 üzenetére
hdmi-t ne sírd vissze csak egy mhl kell és van
-
jooker82
nagyúr
válasz
neo_xperia #4776 üzenetére
Most nézem,jó sok sonyn végigfutottál. Nekem csak 2 volt..
Hogy viszonyitod a mostani LG-hez képest? kijelző kezelhetőség,összeszereltség. -
lesli.h
aktív tag
válasz
neo_xperia #4767 üzenetére
Általában 10 nap.
-
Sógi
addikt
válasz
neo_xperia #4687 üzenetére
"Csak" ráhajlik, nem lebeg, hanem kajakra rajta van a telefonon, ráfekszik teljesen, de olyan szinten masszívan rajta van, hogy leszedni alig lehet
-
Sógi
addikt
válasz
neo_xperia #4684 üzenetére
Ez egy kemény tok, amelyet rá kell pattintani a telefonra ill. annak elülső széleire.
-
Sógi
addikt
válasz
neo_xperia #4681 üzenetére
Sztem legtöbb esetben csak paypalon keresztül tudsz fizetni ebayen, más oldalakon lehet bankkártyával is, én is fizettem már csak kártyával...működik.
-
Sógi
addikt
válasz
neo_xperia #4679 üzenetére
1. ok
2. ok
3. Nem kell...
4. Katt a buyra, aztán pay now és paypalon keresztül fizetsz, kész, várod a terméket, megjön, örülsz -
Sógi
addikt
válasz
neo_xperia #4674 üzenetére
Nem kell ahhoz paypalra utalni, hogy fizethess vele! Csak paypalon keresztül szívja le a kártyádról a lóvét, érted?
(#4677) Tsebacsi : Persze, ez is egy lehetőség, lehet simán csak a kártyáddal is fizetni
(#4676) Ordowick : Gmail beállításokban biztos benne van a szinkronizálás időtartama...
-
válasz
neo_xperia #4673 üzenetére
Elég az e-bay reg, nekem sincs paypall-regisztrációm, megy ez a nélkül is.
-
Sógi
addikt
válasz
neo_xperia #4671 üzenetére
Hello, nem kell ezt privátban! Had lássa a nép, hogyan kell ezt!
Paypalon be van reggelve a bankkártyád?
Akkor egyszerű, ebay-en reggelsz, beállítod a szállítási címed és rányomsz a buy it now-ra és paypallal fizetsz, egyszerű és nagyszerű. -
Riuko
senior tag
válasz
neo_xperia #4555 üzenetére
Orange?
-
válasz
neo_xperia #4555 üzenetére
Voda nekem nagyon nem volt gyerebe, Pannon anno jó volt, de egy telefon miatt átmentem T-re. És az utóbbi 2 évben nagyon jó áron telefonálok és netezek, minek mennék el?!
Természetesen kinek a Pap kinek a paplan
-
koxminator
senior tag
válasz
neo_xperia #4498 üzenetére
én ezt a fóliát vettem, és magam tettem rá, valami csoda folytán buborékmentesen.
Kb. 3-4 napot volt fólia nélkül, rátettem, és igazából semmi különbséget nem érzek, ugyanúgy reagál a telefon, észre sem venni, hogy rajta van.
de ebayen németeknél van olyan, hogy 12 darabos csomag 700 ft-ért, nem tudom, milyen lehet, de volt már asszem, aki rendelt már onnan
-
zola-
őstag
válasz
neo_xperia #4498 üzenetére
Nem olyan karcok ezek.....nem latni csak napfenyben, vagy valami erosebb lampa alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest