- Milyen okostelefont vegyek?
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Mobil flották
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
LG Optimus F6 - középkategóriás vadászgép
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaosz86
aktív tag
válasz
SkyLine3000 #15390 üzenetére
sziámiáura mi a legfrissebb droid?
-
kaosz86
aktív tag
azert pontosítsunk... face messengerre sem.
amugy érdekes, ha v20e alatt kap az ember uj messenger üzit, de nem olvassa el azt, hanem csak kikapcsolja a kijelzőt, akkor villog a led a messengerre is.
persze semmit nem ér az egész ha standby állapotban b@szik villogni a led -
Dexter68
addikt
válasz
sdavic01 #15394 üzenetére
Van rá KK, de a hivatalos magyart, amit felajánl (V20B), nem érdemes feltenni, mert nagyon rosszul sikerült, ellenben a csehek kaptak egy V20E jelzésűt, ami jól működik (nálam).
Jött még ki V20F az olaszoknak és a baltiaknak, amiről nem sokat tudunk, csak annyit, hogy nem volt akkor rootolható, amikor valaki megpróbálta. -
sdavic01
tag
Udv. Mi a leguljabb szoftver a telefonra ? Nekem még JB van rajta.
-
blackvinyl
tag
válasz
blackvinyl #15391 üzenetére
Megoldva
Csatlakoztatva volt a pchez kábelen
-
SkyLine3000
addikt
válasz
blackvinyl #15391 üzenetére
Nincs véletlen usb-n a teló? Akkor szokott inaktív lenni a kapcsoló.
-
blackvinyl
tag
Sziasztok,
Nem tudom bepipálni az usb hibaelhárítást a telefonon.
Nincs rootolva, 4.4.2, D50520b, fejlesztői módban van, törölt file-t szeretnék visszahozni wondershare-rel.Köszi!
-
SkyLine3000
addikt
válasz
internetezoo #15389 üzenetére
eustock.hu-n 45900. Sztem ettől olcsóbb nem lesz mostanában. Nekem onnan van. Máshol 55 meg 60ezer.
(#15380) jUUh: Nem használom sem fb-t, sem messengert. Amúgy nagyon rendben van. Még sógimnak is tetszik, pedig neki iphone-ja van. Írt fb-n asszonynak, h adja el az F6-ot és vegyen ő is ilyet...
Valszeg anyósnak is ilyent vesznek.
Asszonynak meg fbzni, chat-elni bőven jó az F6. -
internetezoo
senior tag
Én is Xiaomi Redmi 2 Pro-ban gondolkodok. Nem kell ecsetelnem miért.
Várok egy jó árra.
Kintről nem érdemes rendelni a gyártótól mert a postai díjjal ugyanannyi mintha itthon vennéd hivatalos helyről: newteq.eu
Az eustock pedig szlovák és ha olyan mint az xxldvd akkor OK. (csak tudnám mitől különbözik a nettó ár) -
jUUh
addikt
-
TRob1
veterán
válasz
manager2220 #15375 üzenetére
Ezt a magyar fejlesztésű AMdroid-ot szokták sokan ajánlani.
-
kaosz86
aktív tag
Nem értem, nekem sose volt bajom az ebresztővel semelyik romnál sem
-
qfm
őstag
Sziasztok!
Telenoros F6-ra felrakható valamilyen 4.4-es rom? Ha igen, milyen módszerrel, és melyiket érdemes felrakni? (láttam hogy kétszer linkelve lett egy hozzászólás, hogy downgradelj, szedj le egy romot, de ettől hosszabb válaszra vágyom,főleg hogy nem értem minek downgradelni egy updathez) Lehetőleg valami gyári frissítési megoldás érdekelne, mert nem saját telefon. Értesítési led-et olvastam, hogy problémás, de elég ha alap dolgokra jelez. Viszont használhatónak kell lennie,úgy mint a jelenlegi romnak.
-
jUUh
addikt
válasz
SkyLine3000 #15370 üzenetére
Igen, arra gondoltam, köszönöm szépen!
És a mindennapok során hogy bírja? Facebook-Messenger-Internet célra kéne.
-
istvan170
aktív tag
válasz
Alarm Clock Xtreme-t használok. Nekem hibátlan, szemben a gyárival. Mondjuk megvettem a pro-t pár száz forintért, de a free-vel sem volt bajom.
-
gerlaip
addikt
válasz
Dexter68 #15377 üzenetére
Hm... egyre többen beszélnek rá.
Egy kérdésem van, a Redmi 2 Pro-val kapcsolatban - fogja bírni a Real Racing 03-at a legújabb frissítéssel?És mi a véleményetek erről: Meizu m2 note ugyanilyen kontextusban?
-
-
manager2220
tag
válasz
....és nem a Timely az
-
manager2220
tag
Sziasztok,
Tudtok egy jó ébresztő appot (több idöpont, normális hangok, KÖNNYŰ SNOOZELOLÁS)
Köszi előre is.
Peti
-
istvan170
aktív tag
Rootoltam a telót. App2sd root-ot feltettem, tud nekem valaki ennek a beállításaiban segíteni? Vagy tegyek fel mást? Olyanokat kérdez, hogy milyen fájlrendszer legyen az 1st illetve a 2nd partíción, nekem meg fogalmam sincs. A tárhelyet szeretném ugye kibővíteni, mert csak az a bajom ezzel a telóval. Telenor JB.
-
gerlaip
addikt
válasz
SkyLine3000 #15370 üzenetére
Értem, nem olvastam el figyelmesen.
Hm... érdekes. A józan ész engem is a kínaiak felé vinne, de visszatart valami. Lehet, nem sokáig... -
SkyLine3000
addikt
válasz
gerlaip #15369 üzenetére
Most nem az F6-ról volt szó, hanem (kicsit off) a Xiaomi Redmi 2 Pro-ról, mert Ő is gondolkodik rajta. Én ezt vettem az F6 helyett. Abban 2gb ram van és abból jelenleg 1gb a szabad.
On: Az F6-on nálam JB-vel 280-330 körül szokott lenni a free ram. Mondjuk nincs fb-messenger-viber, stb.
A Redmi előtt G2-n gondolkodtam. Csak az nem tetszett, h fix 16gb tároló és fix akksi.
-
gerlaip
addikt
válasz
SkyLine3000 #15368 üzenetére
Szerintem arra kíváncsi a kolléga, hogy az 1GB ramból mennyi szabad.
Ami ugye valójában 800MB elérhető. Nálam kb 170MB átlagosan úgy, hogy letöröltem a p*ba a facebook appot és a Chrome-ot, és a Lite-ot tettem fel, valamint Operával böngészek.ELőfizetéssel két év hűséggel a céges flottásban 72 ezer a G3. Sajnos a 16 Gigás 2 Giga rammal. Mi a véleményetek róla? Állítólag Kitkattal és/vagy első Lollipoppal meg-megröccent. Mik a hírek mostanában, fagyogat még a frissítésekkel?
-
jUUh
addikt
válasz
SkyLine3000 #15354 üzenetére
Azt megkérdezhetem ramb.ziságom miatt, hogy körülbelül mennyi szabad ram van használat közbe? Mert én is szemezgetek a telefonnal, szegény LG-m nem nagyon akarja a jót... kikapcsol, bezár minden alkalmazást, wifit alig találja.. öregedik nya.
-
gerlaip
addikt
válasz
SkyLine3000 #15365 üzenetére
Kösz az infót, remélem tényleg bírja. Adreno 330-cal egy kicsit nyugodtabb lennék.
-
SkyLine3000
addikt
válasz
gerlaip #15362 üzenetére
A Redmi 2-ben Snapdragon 410 Soc van a hozzátartozó Adreno 306-al! Nem saját fejlesztésű chip.
Most nézem csak, h megelőztek. Egyébként nem kevés ez a hd-hez. Senki nem panaszkodott erre még a topicjában. RR3 és társai simán futnak pl. Az SD410-nek simán kell bírnia a HD felbontást. A Qualcomm oldalán 1900x1200 felbontást írnak hozzá. Gondolom, nem hasraütés szerűen találták ki.
-
deminos
aktív tag
-
gerlaip
addikt
válasz
SkyLine3000 #15330 üzenetére
Köszönöm a tippet. Egész jónak hangzik.
Elkeserített, hogy 100 körül is csak kifutó technológiákat kapni a koreai és japán gyártóknál...(LG G3, Samu 5S, Sony Z2)
A Xiaomi-nál egy dolog zavar, a saját fejlesztésű grafikai chip, ami a leírások szerint kissé gyenge, és akadnak vele a 3D-s dolgok.
-
SkyLine3000
addikt
válasz
stefi68 #15360 üzenetére
Itt helyben lecsúsztam egy G2-ről. 29ért! Egy rohadék megelőzött.
Pedig elég gyors voltam. Csak nem eléggé... Ha gyorsabb vagyok, most G2 tulaj lennék.
A környéken meg nem hirdetnek. Használtan nem kartam próba nélkül venni telót. Ez a Xiaomi meg hirtelen jött és megtetszett. Amire használom a telót a kínai is bőven eleg lesz. -
stefi68
addikt
válasz
SkyLine3000 #15359 üzenetére
Akkor a G2-ről letettél már? Pedig már lehet 50e alatt is szép példányokat kifogni. Persze az csak használt...
-
SkyLine3000
addikt
válasz
stefi68 #15358 üzenetére
Azt nemtom, h kelzsocáé? Sztem csak felkérték a közreműködésre a vevők felé. Legalábbis a ph-s hirdetés alapján. 45900 pontosan.
Ennyit bőőőven megér. Máshol 55-60. Annyiba kerül, mint akkoraz F6. És attól azért kicsit jobb... nak tűnik. Hardveresen mindenképp szintlépés.
-
stefi68
addikt
válasz
SkyLine3000 #15354 üzenetére
Hol van 46e-ért, kintről? Mert itthon nem látok csak 5Xe-ért...
-
Dexter68
addikt
válasz
kaosz86 #15352 üzenetére
A „fícsör” erős irónia volt, bár azt gondolom, hogy ezt nem a google cseszte el, hanem az LG. Átlagos Google rendszerben ritka a Quick memo, viszont volt már a kezem közt olyan telefon, amiben ez tényleg fícsör volt, beállításokkal, kikapcsolhatósággal (amivel éltem is abban a pillanatban).
-
SkyLine3000
addikt
Én beneveztem egy Xiaomi Redmi 2 Pro-ra. 46e, függetlenül, 1 év magyar garival. Ez alapból rootolt. 2gb ram, 16gb rom, SD410 Soc, 4.7-es hd kijelző. Minden megvan benne, amit szerettem volna. Van értesítő ledje is, fényszenzor, stb. OTG képes. Állítólag elég sűrűen jönnek rá frissítések is. Van hozzá egy csomó rom és 2 sim-es. És érdekes, a 16 gb-ból 13,2 szabad alapból, nem csak 11-12. Nincs telepakolva minden szarral, mint ahogy teszik a nagy gyártók, köztük az Lg is. És még így is gondolom, lehet felszabadítani tárhelyet pár fölösleges dolog törlésével. Ha meg véletlen nem válna be, ennyiért bármikor eladom. Szolgáltatómnál ennyi pénzért szart sem lehet kapni. Ráadásul csak függőt.
Viszont az F6 a családban marad. Megkapja a gyerek. Asszony is sztem még jódarabig tovább használja az övét. -
kaosz86
aktív tag
válasz
Dexter68 #15348 üzenetére
Fícsör?
Inkább a szokásos google féle légből kapott, kidolgozatlan, igazából teljesen szükségtelen vagy ha úgy tetszik diszfunkcionális baromság. Onnantól fogva hogy nem lehet személyre szabni, teljesen okafogyott a megléte.
Hogy erre kinek volt igénye...az már jobb kérdés. Mindig van egy ilyen agyilag zokni alak.
Bár megjegyzem ha normális funkcionalitással bírna, akkor se lenne túl ergonomikus egy 4,5"-es telefonon mütyürkézni és swypeolgatni ilyen baromságokkal.Nyilván a tömeges igény...
A third party appok buzerálása (sd kártya írási tilalom, led mizéria), meg az ehhez hasonló ostoba szarságok mókolása sokkal nagyobb prioritást élvezett. A legendás "megmentjük az 512 mega ramos telókat" -ból sem lett semmi, márcsak azért sem mert a gyártók tojtak a régi készülékekre.
Kövezzenek meg, de annak meg konkrétan semmi értelme nincs, hogy mindent workaroundokkal kell megoldani. Light flow, meg gravity keretrendszer...lónak a túrós f@szát...normálisan kellene összetákolni azt a fostos androidot és nem 2 másik appot letölteni egy alapvető funkció működtetésére. Na meg letiltani sd kártya hozzáférést...mert attól aztán nagyon biztonságos az a rendszer amiről lassan havonta közzétesznek egy kritikus hibát, meg azt is, hogy miképp lehet kihasználni.
Egyetlen értelmes dolog benne a vágóasztal, és a gyári appok "frissebb"-sége. Így pl a gyári levelező nemcsaka stock droid böngészővel hajlandó együttműködni...micsoda fejlesztés ez is mi?
-
g.peter23
tag
Még egy kérdés, felraktam nemrég a CM Locker nevű Kezdőképernyő zároló appot. Szép, meg jól is működik, de miért kezd el világítani a telefon ha megrázom?
Nem oldódik fel, csak világít egy 15 másodpercet kb. Ilyen állítási lehetőség az Appba nincs, ha jól láttam, a telefon gyári kezdőképernyőjét kikapcsoltam.Köszi
-
g.peter23
tag
válasz
Dexter68 #15344 üzenetére
Köszi a segítséget! Sajnos nem vagyok szakértője az Androidnak, csak egy jobban hozzáértő sima felhasználónak mondanám magam. Mennyire veszélyes ez a telefonra nézve, ha el nyomok rajta valamit? Még annyit, hogy 4.4.2-es rendszer van fennt, és nincs belepiszkálva.
Köszi!
-
Dexter68
addikt
Ez launchertől független. A KK-ban van egy fícsör, amit nem dolgoztak ki eléggé, ha alulról felfelé húzod az ujjad, előjön egy pie-control menü, bárhol is legyél a telefonban, bármilyen appot is használj éppen. Viszont nem lehet beállítani rajta semmit, hogy milyen gombokat akarsz rá, hogy hol jöjjön fel, hogy akarod-e egyáltalán. Miközben mondjuk a Gravity boxban van ennek egy tökéletesen működő verziója annak, akinek igénye van rá. Meg nyilván a Play áruház is tele van vele.
-
kaosz86
aktív tag
úgyis csekkolja van-e újabb verzió...de én már nem rakom vissza a kitkatot, hogy megnézzem rootolja-e
-
Dexter68
addikt
válasz
g.peter23 #15343 üzenetére
Az LG Pie Support Xposed modullal.
-
g.peter23
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy lehet-e az F6-oson, alulról beúszó gyorsmenüt letiltani? (Gyorsmenü alatt azt értem, mikor a képernyő aljáról felhúzom az ujjam, és tudok választani Keresés és QuickMemo között)
Zavar, útban van.
Köszi!
-
kaosz86
aktív tag
Kingroot appal
https://sites.google.com/site/androidxdacom/file/KingRoot-4.0.1.237.apk?attredirects=0
-
jordankende
csendes tag
valaki le tudná irni, hogy hogyan,vagy melyik programmal kell rootolni KK20E-t?
(towelroot nem működik:/) -
SkyLine3000
addikt
Nyilván kicsit lesarkított, mert gmail, fotózás-videózás, gps, runtastic is van használva. Meg aztán a gyerek is szokta nyaggatni. Játek, youtube. Szal azért van használva. Néha, ha játszani támad kedvem (napközben nem vagyok gép közelben, vagy klotyó)rr3hoz, San Andreashoz kell a kraft. Utóbbinál volt, h simán fc-zett. Gondolom, elfogyott a memöria. Ennyi pénzért a Redmi 2Pro meg nagyon jó vétel. 2 simes, független, alapból rootolt, dupla ram, dupla magok, dupla rom. Hd felbontás 4,7en. És értesítési led is van.
-
4264adam
veterán
-
TRob1
veterán
válasz
4264adam #15334 üzenetére
Háát, ha 1 játékért te vennél egy kisképernyős (17coll alatti
) telefont, az már a te bajod.
Amúgy PC-d nincs hogy játsszál? Vagy konzol meg LCD TV? Csak nehogy azzal gyere hogy mikor buszozol vagy vonatozol, akkor akarsz pont azzal az eggyel játszani a millió közül.
Tök vicces ez az egész sz.gépesdi világ. Anno volt 12-14colos monitor, és mindenki elégedett volt. Jöttek a 15-17esek, már az kellet... aztán 22-24 hogy mégjobb legyen a felhasználói élmény. Aztán jöttek ezek a hülyetelefonok, és mindenki elkezdett ezekkel játszani 3collon
Meg 4-4,5-ön. De ez kevés, most már kell az 5 meg az 5,7... tehát lassan megint közelítünk a 25-30 évvel ezelőtti mérethez.
Arról már nem is veszélve hogy sokaknak a 22 is kevés, kell egy 42-50-es tv hogy azon nyomják a gémet meg a filmeket (és mindezt idézőjelben), mert közbe inkább a 6os telón teszik mindezt! hehe
-
TRob1
veterán
válasz
SkyLine3000 #15332 üzenetére
Na erre még az F6 is sok.
-
mate1396
tag
válasz
SkyLine3000 #15330 üzenetére
Esetleg arra figyelj, hogy csak 2200-as a aksi napi töltést igényel, de ezen kívül jó kis telefon egyik ismerősömet rábeszéltem azóta is imádja
[itt] most olcsóbb is mint 50 -
SkyLine3000
addikt
Akinek KK van a telóján és nem tud appot áthelyezni sd-re semmivel (és amúgy akarna), kipróbálhatná a playen lévő SDFix: KitKat Writable MicroSD appot. Állítólag ez orvosolja ezt a hibát és utána lehet átpakolni a gigás cuccokat.
Mert ha tudnám, h tényleg műxik, tennék még egy próbát a KK-el, mert volt benne pár dolog, ami jobban tetszett, mint a jb-ben.(#15319) gerlaip: Én a Xiaomi Redmi 2 Pro-val szemezgetek. SD410 soc, 2 giga ram, 16giga tárhely. Mindez 50párezer ft-ért. Persze füöggetlen és alapban rootolva vannak. Be lehet állítani a rootot külön-külön az appokhoz menüből. Ennyiért samuban lg,ben max ugyanezt lehet kapni fele rammal, meg tárhellyel.
Méretben is jó, 4,7es, HD kijelzővel. -
lukacsik
tag
Sziasztok!
Én nemsokkal azután vettem a telefont a Telenornál mikor megjelent. Nem csináltam vele semmit hiszem működött minden jó volt. Az eddigi legjobb droidos telefonom. Persze néha törölgetem a felesleget de nem romoltam nem rootoltam még csak nem is frissítettem. De pár hete "korlátozozott hozzáférést" írogat ki amit az újraindítás old meg. Az utóbbi egy hétben pedig nem tudnak felhívni, mintha ki lenne kapcsolva. Ha jól értettem itt más telenorosnak is van baja ezzel? Mik a lehetőségek? Régebben volt smartflash ha jól emlékszem azt azért szerettem mert mindent lepucolt a telefonról ilyesmi most is működik?
Köszi -
davidunited
tag
válasz
davidunited #15326 üzenetére
Szóval hazajöttem...sd karit beraktam a kis f*s S5830i-be...recoveryben partícionáltam....sd kari vissza f6-ba....linksd indít...és végre megkérdi a formátumot! Most csak azt nem tudom h mit válasszak mert három általam talált leírás négy féle välaszt ad erre az egy kérdésre.... 10j van telómon ha ez számít!
-
Dexter68
addikt
válasz
davidunited #15323 üzenetére
Kártyaolvasó nélkül sztem nem fog menni, mivel a teló nem adja magát USB Mass Storage-ként.
-
kaosz86
aktív tag
Linux alól gparted-del?
-
davidunited
tag
válasz
davidunited #15322 üzenetére
közben recoveryt megoldottam...
ez alapján particionáltam a kártyát recovery modban. Aztán letöltöttem link2sd alkalmazást. elíndítom és elméletileg megkérdezi ,h milyen fájlrendszert szeretnék...de nem! Nekem nem kérdezi meg! elindul felsorolja ,h mik vannak a telón,de mást nem csinál!
próbálkoztam minitool particion wizzard és EASEUS partition tools progikkal, de hiába van bedugva a teló egyik sem mutatja az sd kártyát... (kártya olvasóm nincs)ha valaki tud legyen szíves segítsen Köszi
-
davidunited
tag
Üdv! Az lenne a kérdésem h hogyan tudom ezen a telón előcsalogatni a recovery mód-ot? Sd kártya partìcionáláshoz kellene! Kell hozzá letölteni valamit? Köszönöm!
-
gerlaip
addikt
válasz
kaosz86 #15318 üzenetére
Ha már a kínaiakat emlegeted:
Gondolom sokatokban felmerült, hogy milyen készülékre cserélje a kedves F6-ot. Bennem is felmerült több lehetőség, kíváncsi vagyok a véleményetekre.Igazából ami befolyásolja a választásomat:
- jól fusson a Real Racing 03
- jó fotós képesség
- a lehetőségekhez mérten alacsony ár
Ti mit választanátok ilyen feltételekkel?És itt írom, hogy miért emlegettem a kínaiakat: nézelődtem Huawei/Honor és Meizu fronton, de sajnos nem hogy a Honor 6-nak, de még a 7-esnek is kevés a grafikai képessége az RR03-hoz. Ha pedig az LG G4 vagy más hasonló képességű telefonok árát nézem, lehet, hogy jobban járok, ha veszek egy közepes tabletet, és egy relatíve jó fotós, de egy picit gyengébb 3D-s képességű mobilt ugyanennyiért, és nem egy hardvert fogok nyüstölni egész nap, hanem megoszlik a terhelés - talán később is fognak tönkremenni.
És itt jön a második és harmadik kérdésem: Ha így van, fotózásra most milyen - olcsóbb - mobilt ajánlotok, és milyen középkategóriás tabletet, amin elfut a kérdéses Real Racing 03 program.
(Van tükörreflexes fényképezőgép a családban, tehát nem egy csúcsfotós mobil kell, csak olyan, ami a közepesnél szebb képeket készít).
-
kaosz86
aktív tag
kb a legutolsó kínai telefonra tákolt romon is van a világ minden nyelve.köztük magyar is. nem értem miért kell ezen 2 hetente izgulni.
-
Vegyigyümi
tag
válasz
manager2220 #15313 üzenetére
Szia!
Próbáld ki ez alapján a leírás alapján.
Nekem is ez segített: F6 ROM flash -
Vegyigyümi
tag
Sziasztok!
Bass és Stefi leírásait köszönöm szépen, csajszim telóját tegnap visszapörgettem
az iszonyat problémás 4.4-ről 4.1-re.
Remélem tényleg stabil lesz.
Kérdésem, van e valamilyen kiegészítő app, vagy progi, amivel a led személyre szabását úgy tudom kezelni mint a 4.4-ben. (pl.:személyhez lehet rendelni egy egy színt.) Ez hiányzik neki.
KösziA leírtakkal ellentétben nekem ilyen lett a logfile (csak 95-ig futott a param lista az általatok belinkelt hogyiscsináljam100 helyett. Remélem ettől még tényleg jó lett.):
[R&D Test Tools Log File]
21:25:31 : Launching SW update
21:25:31 : Unpacking KDZ
21:25:40 : KDZ file extraced
21:25:45 : Files were extracted.
21:25:45 : LGMobileDL Load.
21:25:45 : Port = -1
21:25:45 : Connecting to phone
21:26:00 : Check Phone mode = 2
21:26:00 : Phone type check.......
21:26:00 : LGMobileDL.DLL Loading....
21:26:00 : _SetAuthMark Fail
21:26:00 : _SetAuthMark Ok : wAuthMark(65535)
21:26:00 : _DetachDLL Call
21:26:05 : _DetachDLL Call End
21:26:05 : Param : Path = C:\ProgramData\LGMOBILEAX\Phone\LGD505AT-00-V10j-EUR-XX-JAN-18-2014+0_Develop.wdb
21:26:05 : Param : moduleDir =
21:26:05 : Param : waitTime = 33000
21:26:05 : Param : UsbHighSpeed = 0
21:26:05 : Param : PhoneMode = 2
21:26:05 : Param : BinVersion = D50510J_00
21:26:05 : Param : AuthMark = 65535
21:26:05 : Call fn_StartUpgrade
21:26:23 : 3GQCT : wParam = 2004, lParam = 4
21:26:27 : 3GQCT : wParam = 2004, lParam = 5
21:26:29 : 3GQCT : wParam = 2004, lParam = 6
.
.
.
21:29:11 : 3GQCT : wParam = 2004, lParam = 94
21:29:12 : 3GQCT : wParam = 2004, lParam = 95
21:29:13 : 3GQCT : wParam = 12, lParam = 1
21:29:15 : Step Complete : UPDATE FINISHED!
21:29:15 : ResetStartInfo() Call
21:29:15 : _DetachDLL Call
21:29:20 : _DetachDLL Call End
21:29:20 : FreeLibrary Call
21:29:20 : FreeLibrary Call End
21:29:20 : ResetStartInfo() Call End
21:29:20 : ===FINISHED=== -
manager2220
tag
Sziasztok,
Mindenféle root-olás meg hasonló számomra ismeretlen módszer helyett van valami viszonylag egyszerű módja annak, hogy vissza állítsa az ember a JB-t? Vagy más Andorid verzióra álljon át ehelyett az LG PC suite által felrakott kibe*aszottul használhatatlan KK verzió helyett?
Köszi előre is.
-
jordankende
csendes tag
válasz
jordankende #15311 üzenetére
közben megoldódott, gép újraindítás segített!
-
jordankende
csendes tag
és az mitől van hogy mikor rányomok, hogy launch software update befagy az egész KDZ és nemcsinál semmit csak kilép? :/
-
TRob1
veterán
válasz
jordankende #15308 üzenetére
De próbáld akkor inkább már először a 20F-et, az újabb.
-
TRob1
veterán
válasz
Dexter68 #15306 üzenetére
Ugyan már.. ne légy nyuszi.
Titaniummal mindent lementesz oszt kész. ha nem jön be az új, ugyanúgy mindent visszateszel vele egy pillanat alatt mint ha mi sem történt volna.
Na de ha bejön!!!
A Titaniumból akkor is vissza tudod tenni az összes appod az összes beállításával együtt.
-
Dexter68
addikt
Dehogy próbálom
nekem a 20E tökéletesen működik. Az a baj, hogy nem lehet teljes CWM-mentést csinálni a romról. Ha lehetne, bátrabban próbálkoznék.#jordankende: Nekem a 20E tökéletesen bevált. Néma hívás nem volt még, Ext partíciót csináltam 2 gigányit, link2sd-vel átirányítottam mindent, amit csak tudtam. Az értesítési leddel annyi van, hogy gmailre nem jelez, minden másra igen, viszont a minden mást nem tudom szabályozni, hogy akarom-e vagy nem.
-
jordankende
csendes tag
érdemes feltenni a KKt? ha igen akkor milyet(20F meg ilyenekre gondolok nem tudom mi van még) vagy maradjak JB(ami neha laggol meg mar kezd lassu lenni)?
-
Dexter68
addikt
Olyan nincs (vagy legalábbis nem tudok róla), hogy egy az egybe a külsőt belsőnek lássa. Ext partícióval, Link2Sd-vel lehet trükközni, de mindig lesznek appok, amik nem lesznek hajlandóak a külsőre dolgozni.
Ezt sosem fogom megérteni, hogy miért nem lehet állítani, hogy én, mint user, mit szeretnék: hova fényképezzen, hova töltsön le, hova tegye a cache-t...
-
ludla
őstag
A külső SD kártya kezelés megoldható hogy belsőnek lássa?
KK alatt vagy JB alatt működne?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A dél-koreai gyártó újdonsága a kellemes külső mellé 4G/LTE sebességet, nagyon korrekt hardvert és jó minőségű kijelzőt is kapott, méghozzá baráti áron.
- Apple iPhone 13 128GB, Green, Kártyafüggetlen,
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest