Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kaosz86

    aktív tag

    válasz Dexter68 #15348 üzenetére

    Fícsör?

    Inkább a szokásos google féle légből kapott, kidolgozatlan, igazából teljesen szükségtelen vagy ha úgy tetszik diszfunkcionális baromság. Onnantól fogva hogy nem lehet személyre szabni, teljesen okafogyott a megléte.
    Hogy erre kinek volt igénye...az már jobb kérdés. Mindig van egy ilyen agyilag zokni alak.
    Bár megjegyzem ha normális funkcionalitással bírna, akkor se lenne túl ergonomikus egy 4,5"-es telefonon mütyürkézni és swypeolgatni ilyen baromságokkal.

    Nyilván a tömeges igény...

    A third party appok buzerálása (sd kártya írási tilalom, led mizéria), meg az ehhez hasonló ostoba szarságok mókolása sokkal nagyobb prioritást élvezett. A legendás "megmentjük az 512 mega ramos telókat" -ból sem lett semmi, márcsak azért sem mert a gyártók tojtak a régi készülékekre.

    Kövezzenek meg, de annak meg konkrétan semmi értelme nincs, hogy mindent workaroundokkal kell megoldani. Light flow, meg gravity keretrendszer...lónak a túrós f@szát...normálisan kellene összetákolni azt a fostos androidot és nem 2 másik appot letölteni egy alapvető funkció működtetésére. Na meg letiltani sd kártya hozzáférést...mert attól aztán nagyon biztonságos az a rendszer amiről lassan havonta közzétesznek egy kritikus hibát, meg azt is, hogy miképp lehet kihasználni.

    Egyetlen értelmes dolog benne a vágóasztal, és a gyári appok "frissebb"-sége. Így pl a gyári levelező nemcsaka stock droid böngészővel hajlandó együttműködni...micsoda fejlesztés ez is mi?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák