Hirdetés

LG Optimus F6 - középkategóriás vadászgép

Hirdetés

Bevezető, tartozékok

Lehet kedvelni vagy utálni egy gyártót, de az biztos, hogy ha egy adott vállalat igyekszik, akkor mindenképpen előbbi felé fogja billenteni a lécet. A mobilkommunikációs iparág mára olyan fejlett lett, hogy nem elég valami egyszerű dolgot piacra dobni, hogy az sikeres legyen, hanem igenis megfelelő szolgáltatásokat kell a telefon mögé rakni. A hardveres képességek már a normál képzelőerőn is túlmutatnak, más kérdés, hogy nincs az a rendszer, ami ezeket egyelőre ki tudná használni. Ettől még az LG igyekszik, nem csak a felsőkategóriát akarja meghódítani, hanem a jóval nagyobb eladási számokat garantáló középső szegmenst is, és úgy tűnik, hogy elég jó úton haladnak.

LG Optimus F6
[+]

Mostani tesztalanyunk az Optimus F6 nevet kapta, ebből már tudva levő, hogy az Optimus jelző a középkategóriára utal, ugyanis a csúcskészülékeknél elhagyja ezt a dél-koreai gyártó. Az F-szériától pedig elvileg a visszafogott árazást várhatjuk, ami jelen esetben sincs másképp, mondjuk az F5 is hasonló gondolatmenetben készült. A telefon egyébként ennek utódaként is felfogható, bár olyan lényegesen nem fejlődött hozzá képest, mégis elhozza az LG világát, sajátos kezelőfelületét. Valahogy mostanság azt lehet érezni, hogy a gyártónak sikerül a konkurenciához hasonló tudású eszközöket egy kicsit kedvezőbb áron adni, ami kimondottan lényeges szempont ebben az árérzékeny világban. Az F6 tehát nagyon jó előjelekkel érkezett, és annyit érdemes is előrevetíteni, hogy egyáltalán nem okozott csalódást.

LG Optimus F6
[+]

A doboz persze egyszerű, mindössze az F6 sajtóképe és a megnevezése díszeleg rajta, bár a széleken azért felsorolták még a legfontosabb képességeket. Oldalról kell felnyitni a csomagolást, mint mindig, most is legfelül találjuk kedvencünket. A tartozékok elrendezése sem rendhagyó, a doboz aljában hevernek. Kapunk egy normál kialakítású fülhallgatót, egy microUSB kábelt és egy töltőfejet. A masina fehér és fekete színben kapható, hozzánk az utóbbi variáns jutott el.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

 • Kapcsolódó cégek:
 • LG

Azóta történt

 • Világszerte debütál az LG G Flex

  Az ázsiai premiert követően a világ minden részén elérhető lesz az LG első, hajlított OLED kijelzővel felvértezett okostelefonja.

 • Optimus F3Q – QWERTY gombsorral

  Teljes billentyűzettel ellátott csúszkás kialakítású okostelefon leleplezésére készül az LG.

 • Mobilarena TV: LG G Flex

  A dél-koreai gyártó legújabb készüléke nem a bivalyerős hardver miatt, hanem sokkal inkább a hajlított kijelző, az öngyógyító hátlap és az óriási akkumulátor okán hívja fel magára a figyelmet.

 • LG G Flex - igazi atléta

  A dél-koreai gyártó termékének hat hüvelykes OLED kijelzőjét felülről lefelé hajlították meg, az eredmény pedig elképesztő lett, ráadásul az üzemidő átlagon felüli és a rendszer is villámgyors.

Előzmények

Hirdetés