Hirdetés

2017. november 17., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Tesztek » Okostelefon rovat

LG Optimus F6 - középkategóriás vadászgép

A dél-koreai gyártó újdonsága a kellemes külső mellé 4G/LTE sebességet, nagyon korrekt hardvert és jó minőségű kijelzőt is kapott, méghozzá baráti áron.

Hirdetés

Bevezető, tartozékok

Lehet kedvelni vagy utálni egy gyártót, de az biztos, hogy ha egy adott vállalat igyekszik, akkor mindenképpen előbbi felé fogja billenteni a lécet. A mobilkommunikációs iparág mára olyan fejlett lett, hogy nem elég valami egyszerű dolgot piacra dobni, hogy az sikeres legyen, hanem igenis megfelelő szolgáltatásokat kell a telefon mögé rakni. A hardveres képességek már a normál képzelőerőn is túlmutatnak, más kérdés, hogy nincs az a rendszer, ami ezeket egyelőre ki tudná használni. Ettől még az LG igyekszik, nem csak a felsőkategóriát akarja meghódítani, hanem a jóval nagyobb eladási számokat garantáló középső szegmenst is, és úgy tűnik, hogy elég jó úton haladnak.

LG Optimus F6
[+]

Mostani tesztalanyunk az Optimus F6 nevet kapta, ebből már tudva levő, hogy az Optimus jelző a középkategóriára utal, ugyanis a csúcskészülékeknél elhagyja ezt a dél-koreai gyártó. Az F-szériától pedig elvileg a visszafogott árazást várhatjuk, ami jelen esetben sincs másképp, mondjuk az F5 is hasonló gondolatmenetben készült. A telefon egyébként ennek utódaként is felfogható, bár olyan lényegesen nem fejlődött hozzá képest, mégis elhozza az LG világát, sajátos kezelőfelületét. Valahogy mostanság azt lehet érezni, hogy a gyártónak sikerül a konkurenciához hasonló tudású eszközöket egy kicsit kedvezőbb áron adni, ami kimondottan lényeges szempont ebben az árérzékeny világban. Az F6 tehát nagyon jó előjelekkel érkezett, és annyit érdemes is előrevetíteni, hogy egyáltalán nem okozott csalódást.

LG Optimus F6
[+]

A doboz persze egyszerű, mindössze az F6 sajtóképe és a megnevezése díszeleg rajta, bár a széleken azért felsorolták még a legfontosabb képességeket. Oldalról kell felnyitni a csomagolást, mint mindig, most is legfelül találjuk kedvencünket. A tartozékok elrendezése sem rendhagyó, a doboz aljában hevernek. Kapunk egy normál kialakítású fülhallgatót, egy microUSB kábelt és egy töltőfejet. A masina fehér és fekete színben kapható, hozzánk az utóbbi variáns jutott el.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

 • LG Optimus L9 II - szemmel is látható fejlődés

  A dél-koreai gyártó a korábban bemutatott L9-nek is piacra dobta utódját, mely nagyon szép formatervvel, gyönyörű kijelzővel és villámgyors szoftverrel kecsegtet.

 • LG Optimus F5 - ami belül van, az számít igazán

  Ezúttal beletalált az LG, a méret, a tudás és az árazás is harmóniában van, így kell ezt csinálni, kár hogy a hivatalos forgalmazás már nem jött össze.

 • LG Optimus G - a G-erő

  A dél-koreai gyártó új csúcsmodellje az utóbbi idők egyik legjobban sikerült készüléke, amely bátran megállja helyét a konkurencia versenyzőivel szemben.

 • Négymagos okostelefonok viadala

  Ringbe szállnak az idei nagyágyúk, a négymagos processzor és a HD felbontású kijelző alapfelszereltségnek számít a mezőnyben.

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.