- One mobilszolgáltatások
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
LG Optimus F6 - középkategóriás vadászgép
Új hozzászólás Aktív témák
-
gergo3170
csendes tag
SOS miért nem tudom csatlakoztatni az usb-t a telefonhoz?????
-
eddie17
addikt
válasz
SkyLine3000 #15095 üzenetére
Na azért az is komolyabb mint a 305.
Számomra mindenben übereli az F6-ot. -
eddie17
addikt
válasz
SkyLine3000 #15093 üzenetére
Azért masszívan gyorsabb, rezponzívabb mint az F6. Kijelzőben meg agyonveri. Kamera is sokkal jobb. Én úgy érzem előre léptem vele.
-
SkyLine3000
addikt
válasz
eddie17 #15091 üzenetére
Hát azért ez a Hüvely P7 sem egy nagy előrelépés az F6-hoz képest. De legalább 2giga ramos.
Én már egy ideje Sony Z1 Compact-ban gondolkodom. Tudok is egyet 27-ért függetlenül, 21 hó garival. Csak gyanúsan olcsó. Bár meg tudnám nézni. 45-50nél kezdődik amúgy a használt ára. Azért az hardveresen kb agyonveri az F6-ot. Ennek már lenne értelme.
Amúgy meg semmi említésre méltó teló nincs az F6 kategóriában. Úgyh én még valszeg maradok egy darabig a topic lakója. -
eddie17
addikt
Na én elhagyom a placcot, kaptam egy Huawei P7-et barátnőmtől.
De megmarad az LG hát ha egyszer jön rá frissítés.
-
senior69
tag
Üdv Nektek!
Ezennel szeretném megköszönni minden segítséget, de elhagyom a topicot telefoncsere miatt. Néha-néha lehet visszanézek mert csalàdban marad az F6. Még1x köszi mindent! Szép estét! -
Starann
csendes tag
Sziasztok,
szeretném én is kipróbálni a 20E KitKat verziót. Ha JB-n csinálok Backup-ot a dolgaimról, azt nyugodtan használhatom KK-n is, vagy gondokat okozhat? Ti hogy csináltátok?
Köszi a válaszokat -
gerlaip
addikt
válasz
FerNandor #15083 üzenetére
Így van ahogy mondod, nagyon memória éhes alkalmazások, a fb legfőképpen.
Ebből a szempontból a fb lite tényleg jó, de engem idegesített a fapadossága, visszaraktam a rendeset.Így viszont google maps mobilnettel, közben érkeznek facebook értesítések, ráadásul jön egy hívás - kész halál... városi forgalomban navigálva konkrétan az lehet
-
FerNandor
őstag
válasz
gerlaip #15082 üzenetére
az tényleg egy fos amúgy.
nem én használom, marad is a sima facebook. csak kicsit optimalizálni szerettem volna, mert már engem idegesített néha a belassulása. most kitöröltem pár cuccot, amit feljebb írtak. reméelem jobb lesz. bár jó lenne még kicsit feljebb tornászni a szabad memóriát, a messenger meg a FB együtt megeszik sokszor 100-120 megát, ahogy néztem, és ez ennél a telónál jó lenne szerintem, ha még szabad lenne. swiftkey is megeszik egy 40-et.. -
gerlaip
addikt
Talán ez:
-
havri1
félisten
válasz
SkyLine3000 #15071 üzenetére
Tökéletes lett, köszönöm!
-
ANT
őstag
válasz
gerlaip #15073 üzenetére
Kösz a tippet. Ezen mondjuk nem aludt senki, de mostanra már én sem zárom ki a hardveres hibát. Bár semmi külsérelmi nyom nincs rajta.
Kíváncsiságból benéztem a hátlap alá, az akku alatti csavarok eléggé meg voltak tépve. Kicsit lazítottam rajtuk.
Ha ez nem jön be, mehet szervízbe. Természetesen garancia már nincs. -
ANT
őstag
A következő problémám van F6-tal: időnként, és teljesen rendszertelenül önálló életre kel a szoftveres menü gomb. Mintha morzézna rajta az ember, villámgyorsan elkezd felugrálni a menü a kijelzőn. Akár főképernyőn vagyok, akár valamelyik alkalmazásban, ugyanúgy előjön a hiba. Gyári 10j JB van a telefonon, Saferoottal rootoltam. Más mókolás nincs rajta.
Ha valaki tudja a megoldást, ossza meg velem is. Köszi előre is. -
havri1
félisten
válasz
SkyLine3000 #4319 üzenetére
Hali!
Régi post, de valaki meg tudná mondani, hogy lehet kikapcsolni a zajszűrést a telefonban?
Nincs nálam a készülék, de a tulaj nem találja. Konkrétan borzalmas a telefonálás így.
Köszi. -
manager2220
tag
válasz
manager2220 #15066 üzenetére
Sziasztok,
Köszi a válaszokat.
Magának könnyen ki tudja cserélni az ember? Vagy ezzel inkább ne próbálkozzak?
-
Arak95
tag
Tesóm Sony Xperia E3-ra megérkezett a 4.4.4-es Android..... Talán még van remény!
-
4264adam
veterán
válasz
manager2220 #15066 üzenetére
Ebay-ről rendelt kijelző ugyan olyan, de ismerősömnek pár hónap után elkezdett szétesni a kép. Pár másodpercenként kihagy (fekete) lehet csak a szalagkábel csúszott el. 2200Ft-ot megér kipróbálásképpen ha 10k felett cserélik.
Ezen a telefonon úgy látom az egész egyben van "touch digit üveg"
-
manager2220
tag
Sziasztok,
Sajnos berepedt a kijelzőm. Tudtok ajánlani olyan szervízt Budapesten ahol olcsón jól megcsinálják?
Érdemes ebay-ről rendelni esetleg? Ha beviszem szervízbe a rendelt alkatrészt akkor kb mennyi lehet a munkadíj?Plussz egy szakmai kérdés: Ilyenkor csak az üveglapot cserélik vagy magát az érintő panelt is? Külön van ez egyáltalán vagy egyben?
Köszi előre is.
Peti
-
dobost
senior tag
Sziasztok!
Korábban már beszéltük, hogy a telefonom 3G-4G váltogatás miatt sokszor eldobja a térerőt és elég sokáig vagyok elérhetetlen emiatt néha-néha.
Már azon gondolkodom, hogy visszadobom a T-nek emiatt a telefont. (mondjuk ez tisztán szoftverhiba)
Vitte már vissza emiatt valami a szolgáltatónak? Mi volt a reakció?Szerintem az első dolguk az lesz, hogy KK-t dobnak rá. Van már értelmes verzió? Bár ha előjönnek a KK hibák, akkor megint megy vissza.
-
mogyi80
csendes tag
Sziasztok! Hogyan tudok a telefonon letiltani egy hívószámot?
-
4264adam
veterán
válasz
SkyLine3000 #15060 üzenetére
Backup-al szépen fut most a telefon a "trium-virátus" mellett is. 500MB-os net nem tudom de a chrome is jobban tetszik, 4G folyamatosabb az egész készülék, és nincs meg a "Wifi-2G" átállási probléma sem. Akku idő nem soakt változott állandó 4G-n. Ami nagyon tetszik, hogy a "Fallout Shelter" szépen fut.
-
antal750
aktív tag
válasz
SkyLine3000 #15056 üzenetére
Ha play-t törlöd honnan szeded a programokat..
-
FerNandor
őstag
válasz
SkyLine3000 #15056 üzenetére
Koszi! Holnap szerintem megcsinalom
-
SkyLine3000
addikt
válasz
FerNandor #15055 üzenetére
Én a Titanium Backup-ot és a Rendszer alkalmazás eltávolító appokat használom rendszer pucoláshoz. Ezeket a google hülyeségeket, h play, zene, film, újságos, stb, nyugodtan le lehet törölni, meg a hangoutsot, google+-t, chrome, szótár, fordító, szövegfelolvasó és társai. Persze, kinek mire van szüksége. JB-n és törölöm a smartcardservice-t (ez is fölöslegesen fut), wap szolgáltatást, MLT-t, meg vmi Lg-s hülyeséget, amivel az Lg ügyfszolg tud segíteni. Most nemtom, mi a neve, mert töröltem.
Vmilyen service. Még biztos van pár dolog, amit törlök, csak fejből nem megy mind. Törlöm a szoftverfrissítést. Úgysem frissítem wifin, vagy pcsuit-on keresztül a telót. Meg törlöm a Kis herceget, a Tollat, a Jegesmedvét. Ezek talán élő hátterek.
KK-n viszont az ilyen rendszerappokat, mint a smartcardservice, mlt, stb csak jegelni szabad Titaniummal, különben jön indításkor a Security Error!
Nálam nem fut semmi fölösleges dolog. Nem is akad a rendszer. Soha nem megy 200 alá a szabad ram. -
FerNandor
őstag
Es igy szabadul fel memoria? Igazibol az a baj, hogy sokszor belassul es kb 150mb (szerk. inkább 120mb) korul van a szabad memoria. Pl egy jatekbol (pl pixwords) vagy facebookbol, ha megnyomom a home gombot, neha 3-5 masodperc is kell neki, hogy a kezdokepernyot beadja.
-
Kátai
senior tag
válasz
SkyLine3000 #15050 üzenetére
Bakker,épp hogy csak a szememet nem verte ki
-
Kátai
senior tag
válasz
FerNandor #15049 üzenetére
Szerintem elég csak letiltani.Régebben itt valaki már összegyűjtötte,de most nem találtam.
Én a következőket tiltottam le:
-Google Play Filmek,Játékok,Könyvek,Újságos,Zene,Plus,Hangouts,Quick Translator,Talk Back.
De ez mind egyéni használat függő.
Programok kezelésére az SD Maid-ot használom(ha már van root). -
-
FerNandor
őstag
Sziasztok,
4.1.2 v10j Van a telón. Szeretném rootolni és kis memóriát felszabadítani. Itt a leírásban nincs semmi. Ehhez a verzióhoz melyik root jó, ami eltávolítható? Leírás van valahol?És melyik programokat érdemes és lehet törölni, gyomlálni? És mivel?
-
Dexter68
addikt
Én töltöttem le másik lockscreent a Playből, mert én sem szerettem ezt a harmatcseppes parasztvakítást.
-
Kátai
senior tag
20E kk-n a quickslide-ot hol lehet kikapcsolni,valamint a "harmatcseppes" lock screen-t ,mert másikat szeretnék kipróbálni.
-
SkyLine3000
addikt
Rövid időn belül megvolt a 2. néma hívás 20E-n. Ha még egyszer jelentkezik, akármennyivel jobb, mint a jb, megy a kukába.
-
zolq7
csendes tag
Van olyan custom rom amiben hasznalhato a q button es jo is?
Illetve 4.4.2 es romnal miert nem tudom a twrp recoveryt telepiteni? -
Arak95
tag
válasz
SkyLine3000 #15029 üzenetére
Köszi, akkor szerintem felrakom rá a 20E-t, ha már lúd, legyen kövér. :-)
-
Kátai
senior tag
válasz
SkyLine3000 #15034 üzenetére
Köszi már felment Dexter68 segítségével.
-
Kátai
senior tag
Két koppintás működik a 20e KK-n?Kell valamit állítani?Valamint milyen alkalmazásokat lehet gond nélkül törölni?
-
Dexter68
addikt
válasz
jordankende #15032 üzenetére
Melyik nem megy? Az olvasás vagy a kereső használata? Alapból.
-
Kátai
senior tag
válasz
SkyLine3000 #15031 üzenetére
Segítenél a telepítésében egy részletes leírással? KDZ-t még nem használtam.Ha nem jönne be a JB-t hogyan tudom vissza rakni?
-
jordankende
csendes tag
válasz
jordankende #14959 üzenetére
alapbol nemolvasok viszza, ha kell vmi megkerdezem
-
Kátai
senior tag
Naaaaaa,a gyári JB(Jverzió)valami oknál fogva megadta magát(a tököm már amúgy is teli volt már vele) és most frissítettem az LG PC Suite-ról KK-ra (20B).Kellene rootolni a KK-t.Javaslatok?Tudom,hogy utána kell SD-fix meg egyebek, de melyik appk-al rootoljam?
-
Kátai
senior tag
Sziasztok!
Kb. egy éve volt téma a hívásrögzítő.Azóta talált már valaki jól működőt JB-re? -
SkyLine3000
addikt
KK-n igaz,h led nem jelez gmail-nél, de legalább hangjelzés+rezgés kombó van.
Ami még tetszik KK-n, h az elkészült képek, videók időbélyegesek és nem sorszámosak. Ezt hiányoltam JB-n.Arak95: rendszerbeállítások->Biztonsági mentés és visszaállítás->Gyári adatok visszaállítása
vagy:
Teló kikapcs->power+hangerő le nyomvatart->majd ha bejön a "factory hard reset" menü, akkor csak a power gombot kell párszor megnyomni. Asszem 2x.
Lehet tárcsázóból is, de azt nem szoktam használni.Ezekkel olyan lesz a telód, mint a gyári.
-
Arak95
tag
Sziasztok,
KK-val használom, rootolva a telefonom. Szeretném megkérdezni, hogy vissza lehet-e állítani teljesen gyári állapotra a rendszert? Tehát root nélkül, gyári appok mind rajta legyenek, mert hogy párat letöröltem közölük. Újra telepítés nélkül.
-
jUUh
addikt
Nem tudom, én KK-n vagyok már több hónapja, de 1-2x ha találkoztam néma hívással..
-
Dexter68
addikt
Hmmm... nekem ilyet még nem csinált.
-
-
gerlaip
addikt
válasz
SkyLine3000 #15019 üzenetére
Attól én is agyf*szt kapok, hogy nem megy a gmail widget, viszont szépen jelezget, amikor emailt kapok, tehát maga a telepített gmail program küldi az értesítéseket email érkezésekor, így azért bocsánatos.
-
SkyLine3000
addikt
válasz
gerlaip #15017 üzenetére
Bármikor vissza tudom tenni 5 perc alatt az egész jb-t minden mentésemmel együtt.
Abból a j-t használom. A billentyűzetén rendszeresen félreütök (c-s jobb), a gyári böngetőjén soxor jön az oldal nem válaszol hibaüzenet (sok böngészőt kipróbáltam, de egyik sem tetszett), a gmail widget már régóta használhatatlan. Ezek mind jobbak a kk-n. Billentyűzet jó, böngető jó, gmail widget műxik. Plusz van még jópár dolog, ami jobb, mint jb-n, főleg, h azon nincs is.
Fent hagyom pár hétig, h kitapasztaljam, milyen. Aztán ha nem válik be, akkor még mindig vissza tudom tenni a jb-t. -
gerlaip
addikt
válasz
SkyLine3000 #15016 üzenetére
Ilyenkor örülök, hogy JB-nél maradtam.
-
SkyLine3000
addikt
válasz
eddie17 #15014 üzenetére
Aha. Gondoltam. F@sza. Akkor ezek szerint a 20E-ben sem javították. Meg gondolom az F-ben sem. Úgy, mint a ledet sem. Akkor mit csináltak!?
Csak átírták a verziószámot? Sokra megyünk vele. Pedig van pár dolog, ami jobb, mint a jb-ben. Itt legalább a gmail widget műxik, jobb a billentyűzet. Jobb a a file kezelő is, mert megjelennek az appok miniatűrjei, meg még mittomégmi.
A "security errort" meg az okozza, ha vmilyen rendszerappot törlünk. Pl. szoktam törölni többek közt a smartcardservice-t jb-n. Ott nem volt semmi gond. Itt ha törlöm, már jön is a security error restart után.
Úgyh vigyázni a rendszerappokkal!!! -
eddie17
addikt
válasz
SkyLine3000 #15013 üzenetére
Pontosan ez a hibajelenség. Csak újraindítás segít.
-
SkyLine3000
addikt
Ez a néma hívás kk-n miben merül ki?
Feltettem a 20e-t próbálgatni. Tegnap hív az asszony, fölveszem, néma csönd, de látom, h számolja a másodperceket. Visszahívom, ugyanaz. Felhívom mutert, ugyanaz a csönd.
Csináltam egy restartot. Azóta jó. -
REXIS
tag
Üdv,
~1,5 év használat után úgy döntöttem, szintet lépek, és egy G4-re váltok. Az F6 családban marad, így még ha aktívan nem is, de jelen leszek a topikban.
Köszönöm a sok segítséget, amit tőletek kaptam. -
Pici
tag
válasz
SkyLine3000 #15001 üzenetére
Az "Internetmegosztás és hálózatok -> mobilhálózatok" menüben ha be van kapcsolva a "csak 2G hálózat". nálam egyik ROM-nál se kapcsolt át magától másra.
Ez meg egy másik megoldás:
Beütöd: *#*#4636#*#*
Itt bemész a "Telefon információ" menübe, lejjebb pörgetsz és be tudod állítani a preferált hálózati sorrendet másképp, mint az alap menüben. -
SkyLine3000
addikt
Próbálgatom a 20E kk-t, mert van benne pár dolog, ami a jb-ben nincs. Egész jónak tűnik. Alapban 2g-n használom a telót. Viszont ha újraindítom, állandóan átáll 3g-re. Mintha ez lenne az alapértelmezett. Így ha újraindítom, állandóan manuálisan át kell állítanom. Ez mondjuk kicsit zavaró.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A dél-koreai gyártó újdonsága a kellemes külső mellé 4G/LTE sebességet, nagyon korrekt hardvert és jó minőségű kijelzőt is kapott, méghozzá baráti áron.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest