- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Mobil flották
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Google Pixel topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
-
Mobilarena
LG Optimus F6 - középkategóriás vadászgép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nerazim
őstag
Üdv!
Kicsit lehet késői már amiket én itt írok ,de én még most vettem meg ezt a telót, egy thl W200c-t váltottam le vele, de nem bántam meg egy percet sem. Sokkal kezelhetőbb a teló. A kérdésem csupán annyi lenne, hogy ez most nagyjából egy 1,5 -2 éves teló. Mennyit kellene bírnia az akksinak, mert nekem most sztem cca 1,5 napot bír ki úgy hogy viberezek egy kicsit meg telefonálás van egy kevés és az akksi méretéhez képest egy kicsit kevésnek érzem. -
SkyLine3000
addikt
válasz
KPistike #16088 üzenetére
Én F6ról Xiaomi Redmi 2 Pro-ra, majd nemsokra rá G3ra váltottam. Nekem méretre az F6 sokkal emberibb. A F6om a gyereké lett, illetve az asszonykan is az van. Azokat simán tudom egy kézzel kezelni, a G3at meg nem. Ettől függetlenül nekem sincs bajom a méretével. Ettől függetlenül a köv. telóm biztos kisebb lesz.
-
KPistike
aktív tag
Üdv!
Most olvasom a G4 készülék fórumát - még le vagyok időben maradva, márciusi hozzászólásoknál tartok -, de ott többen is írták, hogy legálisan, a szolgáltatónál is van lehetőség - egy egyszeri összeg fejében - feloldani a hálózati zárat. Persze, nem én döntök Helyetted, de a Te helyzetedben azt választanám.
Többieknek: családon belül elkérte tőlem az F6-ot, Aki "szülinapi" ajándékként meglepett az utódjával, szándékosan maradtam gyártónál, G4 lett nálam. OK, nagyobb a készülék, nagyobb a képátló, de igazából nem kell bűvészkednem a kezelésével. Elég hamar - kb 20 perc - után jutottam el oda, hogy olyan, mintha mindig ekkora telefonom / phabletem lett volna.
Volt lehetőségem 6 hétig egy kuriózumot kipróbálni - legalábbis a tavalyi Mobilaréna TV-s bemutatója óta nem találkoztam másik Alcatel One Touch Hero 2-vel. Szintén nem ütköztem kezelési problémákba a mérete miatt - olyannyira, hogy keresem a lehetőséget arra, hogy saját példányom legyen belőle.
Ráadásul, ha nem kérik el tőlem, ma is használnám az F6-ot - v20i-re frissítve, másik kártyával. De a váltás esetében - saját véleményem szerint - nagyobb készülékek nem feltétlenül jelentenek nagyobb gondot.
A fő mániám - övre akasztható, függőleges tok, amiben a telefont hordom - is elég sok forrásból kiszolgált kis hazánkban e nagy méretekben is. -
beti
csendes tag
Sziasztok !
Váltanék szolgáltatót a kékről a pirosra
Mivel a kéknél lett vásárolva ezért szolgáltató függő.
Hogyan tudnám megoldani , hogy lehessen használni a másik szolgáltatónál ?
Privátba is írhattok.Tibi
-
Nerazim
őstag
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék tőletek. A JB alatt szeretném rootolni a telőt, milyen progival lehetséges (próbáltam a keresőbe itt beírni de nem jött megfelelő találat) ill. milyen gyári progikat lőhetek ki amitől nem fog instabillá vállni a cucc? Köszönöm előre is. -
mogyi80
csendes tag
Üdv. Hogy tudok lepucolni mindent a telóról és Lg backup- al visszatenni a mostani állapotot??? Még sosem csináltam ilyet.
-
namegin
tag
válasz
SkyLine3000 #16072 üzenetére
:-) Az F6 4,5 collos.
A kézreálló mérete miatt nem váltok.
4,7 még elmegy, de hol van az a TELEFON, amire érdemes váltani?
Az 5 coll nekem már tablet. -
Gali199qd
tag
Sziasztok! LG F6-hoz ((D505)) van valami jófajta téma? Amiket talátam ahhoz kell valami hola/CL launcher hogy betudjam állítani a témát.
-
enzahobi
aktív tag
válasz
mogyi80 #16074 üzenetére
Érdemes megnézni az Lg szervizében is (Pest 3as.metro Dózsa). Én itt vettem lg l90emhez egy pót akksit, 3400ft ért, sookal olcsóbb volt igy, de ezt se mostanában tortént és az f6 még regebbi telo igy nem biztos hogy lesz még nekik.
-
mogyi80
csendes tag
Hol lehet megbízható új akksit venni az F6- ba??? Létezik nagyobb mAh- s akksi ami jó bele????
-
Dexter68
addikt
Nnnna... V20i-t visszacseréltem a V20e-re. Ez tud egyszerre navigálni, zenét lejátszani és telefonálni is. És az Xposeddel sem kell trükközni.
-
SkyLine3000
addikt
válasz
Skyhigh #16066 üzenetére
Asszony az övét lassan két és fél éve használja v10c-vel hibátlanul, eredeti akksival. Az enyémet a gyereknek adtam. Az már elmúlt két és fél éves. Azon is Jb van, szintén v10c és az is eredeti akksival. Asszonyé soha, egyszer sem lett újrahúzva. Az a c rom van rajta, amivel kijött.
KK-n megvan még az értesítési led hiba?
Nekem G3 van, LP-vel. Tökéletes. Van MM is, de nem raktam fel. Kézben az F6 nekem sokkal kényelmesebb a mérete miatt, mint a G3. Ha egyszer cserélem a G-t, visszamegyek 4,7-re, ha lesz vmi értelmes. -
zozohoho45
tag
-
namegin
tag
válasz
zozohoho45 #16065 üzenetére
Akku csatlakozók tiszták?
Nálam megszűntek a véletlen újraindulások, mióta egy vékony csík papirdarabbal alul megtámasztottam az akkut. -
mogyi80
csendes tag
Sziasztok! Mire való és mihez kell az Adobe Air alkalmazás??? Miért fut állandóan és ha kilövőm miért indítja újra magát??
-
zozohoho45
tag
válasz
zozohoho45 #16065 üzenetére
Sziasztok!
Annyi a fejlemény, hogy megpróbálkoztam a JB flashsel a KDZ segítségével, de nekem is sikerült belefussak a
Param errorba. Emergency mód és másik usb kábel sem javított a helyzeten.
Várom a segítő hozzászólásokat és a jó tanácsokat. -
Skyhigh
aktív tag
válasz
karamblo #16064 üzenetére
Tudtommal D505-re nincs custom rom. Igazából nincs is nagyon szükség rá (fórumtársak erősítsetek meg vagy cáfoljatok). Nekem JB-vel tökéletes, root-tal kikaptam ami nem kell és 2 éve 4 hónapja mondhatni az én ígényeimnek tökéletesen megfelel (Fotó, FB, index, mobil bank appok, upc phone, inbox, samsuns smart air cond).
Ami az érdekes, hogy a családban már érdeklődnek, hogy mikor cserélem le a telefonomat, mert az F6-al váltanák le a kb 1 éves LGF70-et -
zozohoho45
tag
Sziasztok!
Kedvesem telefonja megbolondult. A gyógyításához kérek segítséget. V20i szoftver fut a készüléken és péntek óta magától kikapcsolgat. Olyan gyakran, hogy használhatatlan az F6. A gyári reset után sem változott meg a viselkedése. Április végén járt le a garancia
Előre is köszönöm a segítséget.
-
mogyi80
csendes tag
Üdv! Tud valaki segíteni abban hogy a No frills cpu alkalmazást hogyan kell használni, beállítani?
-
antal750
aktív tag
Én pedig válaszoltam neked,szerintem nem tudsz csinálni vele semmit.. Ez egy bug a szoftverben legalábbis szerintem.. Állítsd be az emelkedő rezgés erősséget és olyankor kevesebbszer jelentkezik a probléma. . 😂
Vagy tedd azt amit én vettem egy Redmi 3 xiaomit. Itt nincs ilyen gond -
karamblo
tag
Sziasztok. Használt már valaki a telón Xperion-romot ? Tapasztalatok ?http://androidcreations.weebly.com/xperion-rom-f6-ms500.html
-
adsl
aktív tag
Sziasztok!Már írtam egyszer erről a problémáról de egyre többször jelentkezik.Ha rezgő módba van a telóm egyre gyakrabban elfelejt rezegni ha hívnak stb. Gyári JB van rajt és nincs Root.Mitől lehet ez?
-
Dexter68
addikt
válasz
mauimagic #16048 üzenetére
A v20i nálam igéretesen indult, de ez, hogy újabban nem lehet egyszerre navigálni és zenét hallgatni - tűrhetetlen. Telefonáláson kívül kb. ezt kéne üzembiztosan tudnia, a többit kb. lesz*rom. Ha lesz egy kis időm, visszatúrom rá a v20e-t és reménykedem, hogy nem a waze frissítés tehet mindenről.
-
mauimagic
senior tag
Nemrég updateltem 20i-re, lassabb lett a teló, az üzemidő is esett.
Root nélkül van lehetőség visszabutítani JB-re? -
adsl
aktív tag
Közel 2 éve van meg a teló,gyári JB és nincs Root.most azt vettem észre hogy hívtak a telefon kicsengett de a kijelző sötét maradt,meg kellett nyomni a home gombot hogy lássam ki hív.És olyan már többször volt hogy home gomb megnyomásával felakartam oldani a kijelzőt de van hogy 2 szer meg kell nyomni a home gombot hogy feloldja.ezek mitől lehetnek?
-
libus
őstag
válasz
Dexter68 #16042 üzenetére
Látom neked is vannak problémáid a telefonnal!
Szerintem a szabad RAM hiánya miatt zárja be a zenelejátszót a waze mellett.
Tegnap este feltettem a V10J szoftvert.
Remélem nem kiabálom el, de azóta minden szépen fút!
Semmi lefagyás, vagy újraindulás, meg szabad RAM is bőven van (250Mb átlagba).
Remélem ez így is marad! -
Dexter68
addikt
Na, kezdek morcos lenni... azt találta ki, hogy nem tudok navigálni (waze) és zenét hallgatni egyszerre. A zenelejátszót folyton kilövi
-
libus
őstag
válasz
antal750 #16040 üzenetére
Az Sd-Maid app-ba rákerestem erre a "com.android.providers.media"-ra, és a média tárhelyet dobta ki.
Le is fagyasztottam!
De ma vagy 5x kellett újraindítanom, mert megint nem tudtam feléleszteni a kijelzőt, és így megint power gomb hosszan nyomva következett!
A WOT Blitz is egyfolytában kilép, mielőtt még betöltené a pályát!
Először azt hittem, hogy a WOT-al van a baj, s leszedtem egy autós játékot, hogy ezt kiderítsem, de az se indult el, mert az is kilépet még a pálya betöltése előtt!
Így kiderült, hogy nem a WOT-al van a baj!
Ma már ott tartottam, hogy ráteszek, valami costum rom-ot, hátha jobb lenne (hisz azok nincsenek annyi mindennel tele mint agyári Rom-ok), de egyszerűen nem jön elő a Recovery!
Valaki tudna ebbe segíteni?
Feltettem ennek előcsalogatásához jópár programot, de Recovery indulás helyett ez jön be:
fastboot mode started
udc_start()
Valaki tudna segíteni ebben? -
libus
őstag
válasz
Dexter68 #16036 üzenetére
Egy app-al (jópárat kipróbáltam mire rátaláltam az igazira) sikerült kiderítenem, hogy mi használja egy idő után 100%-ban a processzorát a telefonnak. És még ezt is mutatja ez mellett, hogy mennyi memóriát is használ közben.
A media scenner a bűnös! Ráadásul percről percre növekszik a felhasznált RAM, s ezért volt 0 Mb szabad RAM-om.
Ki tudom lőni ezzel a progival, de egy idő után visszajön.
Este 75%-on volt az akku, reggelre le volt merülve a telefon, mert valamikor később megint elindult ez a scenner, s ilyenkor 100%-on fut a proci, s reggelre így lemerült a készülék.
Segítsetek, mivel lehetne ezt végleg kilőni? -
antal750
aktív tag
válasz
balazsovics #16033 üzenetére
7650ft ha jól tudom.. .
-
libus
őstag
Picit elkiabáltam a dolgokat!
Még mindig valami nekiáll annyira futni a háttérben egy idő után, hogy annyira lefogja a telefont, hogy a kijelzőt megint nem tudtam feléleszteni!
Csak a power gomb hosszan nyomása segített!
Mikor felállt a rendszer, akkor láttam, hogy az aksit is rendesen leszívta!
Ezt hogy lehetne kideríteni, hogy mi lehet ez? -
balazsovics
tag
Sziasztok!
Nem tudja valaki így hirtelen, hogy telenornál mennyiért függetlenítik az egyébként ott vásárolt telefont?
thx
Balage -
libus
őstag
válasz
Dexter68 #16030 üzenetére
Én is rootolom mindig telepítés után + SD Fix.
Tegnap feltettem két programot, ami látványos javulást hozott.
All-In-One Toolbox és a No-frills CPU control.
Azóta a szabad RAM 150-220 Mb között van, plusz a CPU controllal megpöcköltem a procit, s érezhetően gyorsabb lett a teló!
De milyen gyári dolgokat lehet törölni? Erről nincs listája valakinek? -
Dexter68
addikt
hát én kidobozolás után (meg azóta minden újratelepítéskor) rootoltam, majd megszabadultam minden fölösleges, gyárilag telepített bloatware-tól. Az SD-kártyámra csináltam egy 4 gigás ext-partíciót és link2sd-vel átraktam rá mindent, ami mozdítható.
Időnként pucolok SD Maid-del, arra már rájöttem, hogy ha sok fotó van a telefonon, az qvára belassítja, tehát google fotók app, szinkronizál, időnként hely felszabadít, boldogság.
Ami még lendített a dolgon (én se gondoltam vóna) az a Trim Ettől kifejezetten idegesen reagál a teló minden érintésre, alig érem utol, úgy kapkodja magát(ráadásul ez nem üldögél a ramban és mókol, hanem időnként letrimmeled vele a /data és a /cache partíciót és ettől jön a bódottá)
-
libus
őstag
válasz
Dexter68 #16023 üzenetére
A v20e szoftverrel jó lett az a két program is a playen, amire a többi szoftvernél azt írta a play, hogy nem kompatibilis a készülékemmel.
Viszont tegnap óta többször előfordult, hogy újra kellett indítanom, mert úgy belassult mindenből kilépet. Sőt, volt egyszer olyan is, hogy nem tudtam a kijelzőt feléleszteni. Ilyenkor a futó alkalmazásokat megnézve azt látom, hogy a szabad RAM 0Mb!
A Home gombot hosszan nyomva az összes megnyitott programot töröltem, de ekkor sem nőt a RAM!
Mi okozhatja ezt? Mivel lehetne ezt orvosolni?
Pl. egy nagyobb programot megnyitok, és kilép belőlle. -
Fboy
aktív tag
Az SMS-ket meg lehet valahogy nyitni a gépen? Csak azt látom, hogy biztonsági mentést lehet róla csinálni.
-
milkabrams
őstag
Sziasztok!
Rootolt f6-on hogy lehetne megoldani, hogy a játékokhoz tartozó obb fájlok az sd kártyáról is működjenek? -
Dexter68
addikt
válasz
beach head #16025 üzenetére
Érdekes, hogy mindenki ezen rugózik... engem többnyire inkább zavar. Bár nem lenne rossz, ha műklödne, de alaposan szabályozhatóan.
-
libus
őstag
válasz
Dexter68 #16023 üzenetére
A v10j szoftvert reggel feltettem, de a WOT Blitz-nél , meg az Antutu 3D-nél azt írta, hogy a program nem kompatibilis ezzel a verzióval. De viszont most ott volt a "Telepítés" lehetősége, annak ellenére, hogy ezt írta. Feltettem, de mikor indítottam, "Sajnos a WOT működése leállt" üzenettel kilépet.
Aztán frissítettem minden google-s alkalmazást, és akkor már nem írta a play áruházba, hogy nem kompatibilis ezzel a verzióval, de akkor sem indult.
Pedig a Play-en kivettem a régebbi készülékeimet is a listából.
Most felteszem ezt a v20e szofvert. Remélem jó lesz vele. Nem tudom mit nem érzékel a play? -
libus
őstag
válasz
Gali199qd #16019 üzenetére
v20e volt fent eddig (Cseh) és volt benne magyar nyelv!
Jó is volt az a szoftver 3 nappal ezelőttig... a hibát már fentebb leírtam.
A v20f-et nem sikerült felraknom valamiért, mert valami hiba miatt nem tudtam fleshelni KDZ-vel.
Pedig akkor már egy Win 8-as gépen próbáltam, mert az én Win10-es gépemen másodszor már nem nyílt meg a KDZ.
Aztán leszedtem egy v20b-t, de a KDZ annál is hibát jelzet.
Egyszer csak elfogadta. De most este felé csinált ez is olyant, hogy újra kellett indítanom, mert mikor fel akartam ébreszteni a kijelzőt, csak ki-be kapcsolt a kijelző folyamatosan, s abba se hagyta.
Meg ennél a szoftvernél is a Play áruházba a WOT Blitz-nél azt írja, hogy nem kompatibilis a telefonnal.
Pedig be vagyok jelentkezve a Google-n is, meg a Play-nél is megvan adva a fiók.
De csak erre a programra írja ezt, meg az Antutu 3D-nél. A többi kb. 60 programom simán letöltötte, s telepítette.
Valakinek ötlete?
A v20e szoftvert meg nem lehet már letölteni, mert nem találja az oldalt. Valakinek nincs meg? -
libus
őstag
válasz
Gali199qd #16017 üzenetére
Gondolom nekem írtad...
Most próbálom rátenni a V20f szoftvert (ezt még nem próbáltam), de a KDZ Updater nem nyílik meg!
Pedig tegnap azzal csináltam, most meg miért nem nyílik meg a program?
Akkor mivel cseréljek szoftvert, ha nem nyílik meg a KDZ??
Már a drivereket is újra raktam, de semmi. -
Gali199qd
tag
Sztem ne használd azt a romot
mert nekem se volt vmi hű de szuper , gyorsan merít , lassú is
-
ludla
őstag
Felrobbant az F6 akkuja
[link]
-
dannju
tag
Üdv ! Van valakinek donornak telefonja ? Kijelző kellene + az usb töltő egység része
-
libus
őstag
Közben sikerült. Letöltöttem egy weboldalról a WOT Blitzt, s feltettem, s akkor jelezte, hogy nem tud az SD kártyára írni. Persze KitKat!
Ezt megoldottam, s utána jó lett!
Nektek is kegyetlenül merül ez a V20i szoftver??
Meg ráadásul kegyetlen lassú is! Nagyon sokat akadozik!
Tegnap muszáj volt felraknom egy szoftvert, mert a V20e -vel történt valami. Ha töltőn volt a telefon, akkor semmi gond nem volt, de amint lehúztam a töltőről, s kikapcsoltam a kijelzőt, már nem tudtam visszakapcsolni, ill. felélleszteni a kijelzőt. Aksi ki, vagy a bekapcs gomb 20mp-ig nyomva tudtam újraíndítani. -
libus
őstag
Feltettem én is ezt a V20i szoftvert. Rootoltam is a telót.
A play áruházból viszont nem tudom telepíteni a WOT blitzt!
Azt írja, hogy nem kompatibilis ezzel a verzióval.
Meg még pl. az Antutu is ezt írja, és azt sem tudom felrakni.
Erre van valami megoldás, másik szoftver felrakásán kívül? -
milkabrams
őstag
Sziasztok!
Nemrég jelzett a telefon valami137 megás frissítést, tudtok valamit róla? -
Gali199qd
tag
Szerintetek melyik a legoptimálisabb szoftver egy LG F6-ra?
-
lacibacsi
addikt
Sziasztok!
2015. januári készülékemen 4.1.2-es Android van. Nem mókolt készülék, teljesen gyári állapot. Találkoztam egy problémával (ami szerint a program csak 4.4.2, vagy feletti Androidon fut) és próbálkozom valami okosságot kitalálni a készülékemmel kapcsolatban.
Azt találtam néhány leírásban, hogy a telefon szoftvere a KitKat, azaz 4.4.2-es verzió. Ez most akkor hogy van? Ha hivatalosan ez jár a telefonhoz, akkor erről nem kellett volna időközben értesítést kapnom? Egyáltalán: tényleg frissíthető hivatalosan erre a készülék? Ha igen, akkor hogyan?
Köszönöm.
-
morfondír
csendes tag
Sziasztok. Kérdésem volna, van-e erre a telóra SlimKat rom ? Használt valaki ilyet már ?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A dél-koreai gyártó újdonsága a kellemes külső mellé 4G/LTE sebességet, nagyon korrekt hardvert és jó minőségű kijelzőt is kapott, méghozzá baráti áron.
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már kevés lehet!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Automata kávégépek
- Politika
- Ukrajnai háború
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Kalandor: Habemus papam
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Green, Kártyafüggetlen,
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Samsung Galaxy A5 2017 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú (ELKELT)
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest