Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mire jó a mild hibrid?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Prémium funkciókat kapott a Sony új WF-C710N fülhallgatója
- Nem áprilisi tréfa lesz a Motorola Edge 60 Fusion
-
Mobilarena
LG Optimus F6 - középkategóriás vadászgép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skyhigh
aktív tag
Van aki még használja a telefont és ha igen akkor mire?
-
SkyLine3000
addikt
Én az egyiket épp pár napja adtam oda anyámnak, aki egy csúszkás Samsung telót váltott vele. Most örül neki, mint majom a farkának.
Mondtam, h próbálgassa, aztán ha tetszik kap egy újat szülinapjára. Nekünk megvan még mindkettő, amit anno 1000 éve vettünk a Telenornál. Működnek ahogy kell. Az enyémben még az eredeti akksi van. Anyám kb 2 naponta tölti. Egyik sem lesz eladva. Megmaradnak.
-
jocek13
tag
Én imádom még mindig elmegy két napig és a legjobb hogy szinte minden Tv- hez jó távirányító
-
susrev88
csendes tag
válasz
TurpiUrfi2 #16362 üzenetére
én nem tudok mit kezdeni vele. Ha könnyen ki lehetne kapni a sim-et belőle, akkor detox "butafonnak" használnám. Kicsit hiányzik néha. A mostani telők nem flessek ennyire. Ez volt az első okostelóm, szal elfogult vagyok.
-
Prien
addikt
válasz
SkyLine3000 #16369 üzenetére
Ja, azt hiszem tavaly keresett egy ismerős a kislányának telefont, valami 5 ezerért odaadtuk volna, de így se kellett.
-
Prien
addikt
válasz
Nálunk is a fiókban porosodik már kb.2 éve.
-
stefi68
addikt
Nálunk asszony még használja
1-2 éve még elég volt 5 naponta töltenie, aztán észrevettük, hogy az előfizujához hozzácsaptak 200 MB netet, úgyhogy most Messenger Lite is megy rajta. Azóta nem kérdeztem milyen időnként tölti.
Meg nem válna tőle... Van még egy F6 a fiókban is, úgyhogy még örülhet egy darabig. -
Itsu
tag
vettem anno egy oneplus2-t (azóta 6osom van) de még zenehallgatásra használtam. aztán egyszer elsötétült a képernyő és eltávozott.. imádtam pedig.
-
lazac_
tag
válasz
Nálam is fiókban hever az F6. Mi A1 az utód, néha hiányzik az LG filigránsága, meg a többszínű értesítési ledekért is kár. Apósnak gondoltam átadni, de még emlékszem milyen gyötrelmes volt a váltás előtti időkben azzal a kevéske memóriával a mindennapi használat...
-
SkyLine3000
addikt
válasz
Egyébként egy másik őskövületet használok. Lg G3 3/32 Titanium. Bőőő 3,5 éve.
Az F6-omat, anno a lányomnak adtam. Ő használta egész tavaly karácsonyig, amikor is kapott egy Xiaomi Mi A1-et. Azóta van a fiókban.
-
SkyLine3000
addikt
válasz
Bent van a fiókban. Csak waze van rajta. Ha kell, helyettesítőnek teljesen jó. De legtöbbször navigáláshoz használom. Google maps, vagy waze. Esetleg iGO.
Egyébként hibátlanul működik mai napig az eredeti akksijával. -
TurpiUrfi2
tag
Offtopic felütés. Ki- mit csinál régi, nem használt F6-val?
-
adsl
aktív tag
Sziasztok.Olyan kérdésem lenne hogy nekem még a gyári 4.1 van a telefonomon.De nálam Wifi kapcsolattal nagyon lassan tölt le a google play áruház alkalmazásokat.Pl facebook lite-ot wifin meg sem nyitja.Mobilnettel áruházzal semmi gond meg ezt a facebook lite-ot is megnyitja.Ez mitől lehet?Másnál is lassan tölt le az áruház wifivel?
-
G.FeT
tag
válasz
internetezoo #16359 üzenetére
Nagyon köszönöm! Ez az SD Maid úgy néz ki, segített. Bár látszólag nem sok mindent talált, mégis alig tapasztalok azóta lassulást (lekopogom).
Facebookból és Messengerből se a legújabbat használom, már nem is tudom, mióta kikapcsoltam az alkalmazások automatikus frissítését, így egyelőre ez a veszély nem fenyeget. Ez a dolog egyik napról a másikra jött, nem tudom, mi okozta, de remélem, nem jelentkezik többször. -
G.FeT
tag
Ahoy mindenkinek!
Szeretném a segítségeteket kérni: LG F6 (D505) készülékem a közelmúltban egyik napról a másikra rémesen belassult és azóta az akkut is érthetetlen mértékben zabálja. Mostanában már bekapcsolást követően többnyire a "Kezdőlap nem válaszol" hibaüzenet fogad. Nem szeretném resetelni vagy újrahúzni, mert sok fontos és kevésbé fontos adatot tárolok rajta. Szerintem valami lefogja háttérben az erőforrásokat, de nem tudom, mi lehet. Próbálkoztam a Playen fellelhető tisztító és/vagy vírusirtó appok közül néhánnyal, de nem értem el semmit. Valahogy lehet esetleg külső eszközről (PC) megoldani ezt a dolgot? Bármilyen javaslatot örömmel fogadok.
Köszönöm előre is! -
Glatius
őstag
CWM recovery elérhető még valahol D505-re? Mindenhol a bitcoin bányászatba futok...
-
Glatius
őstag
válasz
gatos50 #16353 üzenetére
Valami kizárólagos alkalmazásra lesz jó.... GPS, zenelejátszó, vagy valami hasonló.
A legnagyobb probléma, hogy a Play alkalmazásait folyamatosan fejlesztik, és eléggé el nem ítélhető módon számítanak a 4-5 évvel frissebb készülékek erőforrásaira.
Én újrahúztam a KK-t, feltettem egy NetGuardot, és minden alkalmazástól elvettem a netet, nehogy frissítsen.GPS-ként kell árulni .
-
gatos50
csendes tag
válasz
gatos50 #16353 üzenetére
Tisztelt fórumozók!
Végül is életre kelt. A drivert telepítettem de csatlakozni nem tudtam. Az 500-dik nyomkodás variációra egyszer csak bejött az aksi képe! Nyomtam a powert és a hang + vagy - gombot (nem tudom melyiket) és közben csatlakoztattam a töltőt. Na ekkor!
Az is lehet, hogy előtte kapott jeleket a pc-ről a csatlakoztatásnál.
Így most újra indult a gyári beállítással. Boldogság!
Köszönöm a segítségeteket!!! -
-
Skyhigh
aktív tag
-
gatos50
csendes tag
válasz
stefi68 #16344 üzenetére
Asszem valamit nem jól csináltam. Power gombot, hangerő le gombot nyomtam meg, aztán kiírta hogy factory reset, pár másodperc múlva megnyomtam a power gombot, (lehet hogy korán) akkor kikapcsolt, és azóta sem tudom bekapcsolni. Lehet valahogy életre kelteni?
A válaszokat előre is köszönöm! -
stefi68
addikt
válasz
lócitrom #16343 üzenetére
Idézet innen:
- Factory Hard Reset menü: Kikapcsolt telefonnál tartsuk nyomva a POWER és a Hangerő LE gombokat mindaddig míg meg nem jelenik a "Factory Hard Reset" felirat. Ezután POWER gombbal tovább lépni (bármely más gombbal meg lehet szakítani), majd ismét POWER tovább (bármely más gombra kilép). -
lócitrom
őstag
LG Flash tool-lal túrtam le a telefont. de hiába csinálom, mindig megmaradnak a beállítások. mindig marad user data. miért? mi a bánat kell ennek, hogy bitről bitre le legyen pucolva telepítéskor, mint egy új?
-
SkyLine3000
addikt
válasz
fezsoo #16341 üzenetére
Én waze-ra használok egyet. Ez az asszonyé volt, a lányom meg az enyémet használja. Mindkettő 4 éves múlt és hiba nélkül teljesítenek. Amit navira használok, nincs telerakva mindennel, lehet, hogy ezért is, de egyáltalán nem lassult be. Olyan, amilyet el lehet várni egy ilyen telótól.
-
fezsoo
aktív tag
Olvasva a bejegyzéseket akkor látom hogy nem csak nálunk van vele probléma.
Ha nem marad más majd megmarad vésztartaléknak. -
GEIL
addikt
Imádtam ezt a telót....nyúztam 2 évet mielőtt megvettem az LG G4-et.....fiam is nyúzta újabb 2 évet, de már ő is cserélte egy LG G2 mini-re....lepucoltam róla mindent karácsonykor, azóta pedig csak GPS-ként használjuk ( meg persze megmarad vésztartalék telónak ha bármelyik jelenlegi készülékkel gond volna ). Eljárt felette az idő.....párom LG G3-a 4 éves kora után kb 3 hónap alatt adta meg magát teljesen, először csak wifi nem ment, de azt megoldottam kis plasztik lapocska bevágással...stb....ment 2 hónapot, aztán kezdte a kijelző csikozást és kék szinben elhalványodást, újraindulásokat.....stb.....szóval bármilyen jó egy teló, mostanában az a 4 év kritikus.....Párom kapott Huawei P9 lite (2017) -ot....nekem meg mostanában esedékes nyugdijazni az LG G4-et, de pechemre a telenornál a Huawei Mate10 pro-t levették a forgalmazási listáról, egyenlőre.... :/ úgyhogy várakozás van folyamatban.
-
-
lazac_
tag
válasz
lócitrom #16337 üzenetére
Sajnos tudomásom szerint nincs rá custom rom, köszönhetően annak, hogy kétféle verzió futott a piacokon különböző hardverrel (d500 vs d505), persze a nálunk forgalmazott d505-höz nem lett semmi... Személy szerint értetlenül figyeltem, ahogy napról napra lassult a telefon, pedig semmi új funkciót nem kapott, és ezen nem segített a HR sem. Nekem Xiaomi A1 lett belőle, nagyon sajnálom, mert új korában roppant jó telefon volt, de az 1GB ram élhetetlen úgy tűnik androidon...
-
lócitrom
őstag
egy ilyen vasat szeretnék újratelepíteni. viszont nincs sok tapasztalatom vele. van rá valami elérhető korrekt egyedi firmware? például CM/LOS. vagy egyáltalán megéri ilyesmit feltenni? ahogy elnézem nem egy komoly igahúzó. elégedjek meg a végleges gyárival?
-
fezsoo
aktív tag
válasz
internetezoo #16335 üzenetére
Csak massenger van fent. A Facebook csak böngészőn keresztül megy. + 2-3 alkalmazás. Mégis egy idő óta olyan lomha.
Érdemes lenne valami régebbi verziót feltenni? Bár nincs gond a KK-el.
Vagy bele kell törödni hogy ennyit tud -
fezsoo
aktív tag
válasz
fezsoo #16329 üzenetére
Én is frissítettem a KK-re. De ez se oldotta meg azt hogy betyár lassú. Bár a JB-el is lassú volt.
Szóval ilyenkor mit lehet tenni?
Újabb szoftver nincs amit fel lehetne tenni?Illetve ha [EZT] követem és az ott szereplő 2.3-at teszem rá( ha nem lenne törölve) akkor gyorsabb lehet mint a gyári rendszer?
VAgy ez a teló már csak ennyit tud?
-
halaszi.t
újonc
Sziasztok! F6-ot frissitettem KK ra! Nagyon nem jött be.Hogy tudnék visszatérni JB-re!Köszi előre is a segítséget!
-
internetezoo
senior tag
Telekom Facebook oldalán volt egy hozzászólás a függetlenítő kóddal kapcsolatban. Hozzászóltam. Erre írt nekem az aki kezeli az oldalt. Megadtam az IMEI számot, telefonszámot. Kb. 2 hét után vasárnap megírták a kódot.
-
fezsoo
aktív tag
Sziasztok.
Valamiért alapossan belassúlt manapság a teló.
Hard reset után se olyan mint volt.
4.1.2 androiddal.Érdemes lenne a rendszert frissíteni?
Vagy valami más lehet a bibi?Ha érdemes, van olyan leírás amiről ezt megtudom csinálni?
-
stefi68
addikt
válasz
internetezoo #16326 üzenetére
5-7 nap alatt megjön a kód.
Ott valami más bibi van. Biztos jól adtad meg az imei-t? -
stefi68
addikt
válasz
internetezoo #16324 üzenetére
Persze, már túl vagyunk a procedúrán
-
internetezoo
senior tag
Vki kapott Telekomtól függetlenítő kódot?
-
SparrowG
csendes tag
válasz
SkyLine3000 #16322 üzenetére
Köszi srácok, meggyőztetek.Marad a Jelly.
-
SparrowG
csendes tag
Sziasztok! Van egy telenor függő f6-om. Jelly bean van rajta frissítést meg telenorék nem adnak rá.A my telenor app frissítéshez meg kellene frissebb android. Hogyan tudom frissíteni az androidot?
-
YOZ
tag
válasz
internetezoo #16317 üzenetére
Igen az. Én 2 nap után ráírtam az ügyfélszolgálatra hogy mi van a kóddal, mert a webhelyen azt írták hogy 1 munkanap alatt megkapom a kódot.
Lehet emiatt meggyorsították. -
YOZ
tag
válasz
internetezoo #16314 üzenetére
1 hetet vártam a kódra.
-
stefi68
addikt
Én tegnap kértem meg az asszonyéra, kíváncsi vagyok mikor jön meg.
-
YOZ
tag
Sziasztok.
Szeretném függetleníteni a régi f6 készülékemet, meg is kaptam a függetlenítő kódot, de nem tudom hol írjam be.
-
internetezoo
senior tag
válasz
SkyLine3000 #16306 üzenetére
Ugyanazt a szöveget küldte mint október 24-én. Sehol nem tart az a kód...
-
SkyLine3000
addikt
válasz
internetezoo #16305 üzenetére
Telenornál nekem eddig sikerült minden telót kifüggetleníteni. Azt hittem, a tcomnál előrébb tartanak.
-
internetezoo
senior tag
válasz
SkyLine3000 #16304 üzenetére
Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy a megadott IMEI számhoz:*** a feloldó kód még nem áll rendelkezésre, felvettük a kapcsolatot a készülékgyártóval, így szíves türelmét és megértését kérjük. A feloldó kódot SMS üzenetben küldjük meg. Üdvözlettel: Telekom
-
SkyLine3000
addikt
válasz
internetezoo #16303 üzenetére
Én Telenorossal függetlenítettem ki a családban lévő 2db F6-ot. Bár, amit a gyereknek adtam oda, már független volt... Egyszer próbálkoztam valamivel. Ezek szerint akkor "véletlen" kifüggetlenítettem...
Érdekes volt, h az F6-hoz másfél hét után kaptam meg a kódot (bár lehet, h előbb megvolt, csak bsztak szólni), a fater Siemens C75 és Sony E. J108i telóihoz azonnal megkaptam.
A Telecom-nál nem menüben kell bóklászni és onnan kapja meg a júzer a kódot? -
internetezoo
senior tag
Telekomos függetlenítő kódot kapott vki?
-
SkyLine3000
addikt
Holnap jön meg az asszony új 3/32-es G3asa. Úgyh a F6-ját odaadja nekem. Leginkább csak a kocsiban fogom használni waze-re. Jól bírja. Az enyémet a gyerek használja. Az már 4 éves, de semmi baja. Egyik sem lesz eladva. Tartaléknak mindenképp megmaradnak.
Viszont mindennapi használatra sajnos már igen kevés. Asszony is sokat panaszkodott már az utóbbi időben, h ez nem megy, meg az áll le, stb. Ettől függetlenül én a mai napig szeretem ezt a telót. De azért a G3 más kategória. De az is leginkább 3/32-ben ajánlott. -
stefi68
addikt
válasz
internetezoo #16300 üzenetére
Hogy lehet kérni tőlük?
Közben gyors voltam és megtaláltam... [Telekom függetlenítés]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A dél-koreai gyártó újdonsága a kellemes külső mellé 4G/LTE sebességet, nagyon korrekt hardvert és jó minőségű kijelzőt is kapott, méghozzá baráti áron.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i7-6GEN I 8GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AMD RYZEN 7 AM4 CPU-K
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest